Tekrar hayırlı olsun , taktikler hakkında ; klasik 433 hiç haz etmedigim bir taktik olsada umarım işe yarar fakat 2. taktik cok hosuma gitti kadro ne alemde?
Tekrar hayırlı olsun , taktikler hakkında ; klasik 433 hiç haz etmedigim bir taktik olsada umarım işe yarar fakat 2. taktik cok hosuma gitti kadro ne alemde?
You'll Never BeatThe Irish !
Taktikler iyi![]()
Ooo Ragnar , adaya hoşgeldin. Arada canın sıkılırsa uğra yanıma, bak haritayı ayarladım. 2 saat 45 dk da yanımdasın. Gerç isenin arabayla 1,5 saatte gelirsin
![]()
başarılar Ragnar. umarım başarılı olursun.
İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez. Muhabiri fena gömmüşüz. Tekrar başarılar
Spoiler: Alıntılar
-
12.HAFTA | FULHAM - NEWCASTLE UNİTED
Spoiler: Maç Detayları
13.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - MANCHESTER UNİTED
14.HAFTA | CARDİFF CİTY - NEWCASTLE UNİTED
15.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - BURNLEY
16.HAFTA | SWANSEA - NEWCASTLE UNİTED
17.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - SOUTHAMPTON
18.HAFTA | WEST HAM - NEWCASTLE UNİTED
19.HAFTA | LİVERPOOL - NEWCASTLE UNİTED
20.HAFTA | ARSENAL - NEWCASTLE UNİTED
21.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - ASTON VİLLA
Spoiler: Puan Tablosu
Bu yıl lig maçlarını çok detaylı paylaşmıyacağım arkadaşlar, 10lu maçlar hallinde paylaşıcam malum benim kurmadığım bir takımla ligi tamamlayacağız. Devre arasında sadece boşta bulunan Vagner Love ve Karabük'ten Dorin Rotariu'yla sözleşme imzaladık, Rotariu'nun bonservisini 3milyon euroya aldık. Benim 8 milyona Dinamo'dan aldığım adamı Karabük 3milyona bana sattı...
Neyse ligde 10 maçta çok iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum; tek mağlubiyetimizi Swansea'den aldık, Liverpool, Manu, Arsenal gibi kalbur üstü takımlara puan vermedik en sevindirici olay bu oldu. Takımı devraldığımda 11 maçta 20 gol yemiş bir takım vardı şuan ise 10 maçta 4 gol gördük ağlarımızda... 10 maçta 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldık ve dipten zirveye doğru çıkıyoruz...
Spoiler: Vagner Love
Spoiler: Dorin Rotariu
Spoiler: Newcastle - Ajax Maç Detayları
Spoiler: Beşiktaş - Newcastle Maç Detayları
Spoiler: Puan Durumu
Avrupa Liginde ise yapılabilecek çok fazla birşey yoktu esasında, takım zaten 4 maç oynamış ve 2 beraberlik 2 mağlubiyet almıştı.. ilk ikiyle puan farkı 4'tü çıkmamız için kalan 2 maçıda kazanmamız ve Molde'nin Beşiktaşı farklı mağlup etmesi falan gerekiyordu, imkansız gibi birşeydi yani...
İŞTE BAŞARININ SIRRI
10 hafta gibi kısa bir zamanda büyük işler yaptık sanırım, takımı dipten alıp orta sıralara getirdik ve sezon sonuna kadar zirveye çıkacağımızdan şüphem yok.. Takımın bu dirilişinde ki en önemli unsur takım oyunu ve dayanışma sanırım. Kaldı ki sezon başındaki oyuncularda bunlar, benim elimdeki çocuklarda... değişen bir şey yok.. değişen tek şey teknik direktör.. Buda Ragnar Lothbrok farkı olsa gerek...
Süper başlamışız inşallah devamı gelir.![]()
8 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elindeki malzeme ile yapacağın en iyisi bu
ADANA DEMİRSPOR
Kadroyu görmemiştim dostum yeni gördüm , 10 maçlık periyot muazzam kesinlikle Krejci miydi neydi Çek Sol açık onu kullanıyor musun ? mevcut saha dizilişinde pek yer bulamadım da ona
çok iyi gidiyorsun, nazar değmesin maşallah diyelim. Ayrıca belirtmeliyim ki photoshop'u çok iyi kullanıyorsun.
Müthiş gidiyorsun bu takım ilk beşe girer belki sayende.
İyi Gidiyoruz bu sene en azından Al'ye gitsek süper olurBu arada San Marinoya gelde yengeyle tanıştır bizi
![]()
Takımın mevcut kadrosu güzelmiş. Zaten maçlardan da belli. Seneye kendi adamlarınla daha büyük başarılara imza atarsın![]()
Gelir gelmez büyü etkisi vay vay vay
Güzel bir başlangıç yapmışsın adaya damganı vurursun
Muhteşem bir başlangıç olmuş. Aman Maşallah diyelim nazar değmesin.![]()
TariboWest
Yeni takım hayırlı olsun.Çok iyi başlamışız![]()
Eyvallah sağolasın
İnşallahh
Sezon başında gelseydik keşke gene bu malzeme olsaydı o zaman şovu gör
Krejçiyi kullanmadım henüz, biliyosun kanat oynatmam takımda aslında iyi bi profili var fakat makası yedi artık bi kere yaşıda genç sezon sonu yolcu
Eyvallah sağolasın, elimizden geldiğince
Sezon başında gelseydik iyiydi
Ntvspor'u aç arada görürsün YENGENİ
Sene başında gelseydim gene bu adamlar olsaydı AL yi alsaydık... bu adamlarla 11 maçta nasıl 2 galibiyet almışlar bilmiyorum
Stockholm'de Ulu Gandalf derler bana leooo, Odin'in soyundan geliyoruz olsun o kadar demi
Vurduk abi vurduk
Gözü olanın gözü çıksın![]()
-
22.HAFTA | CHELSEA - NEWCASTLE
23.HAFTA | NEWCASTLE - MANCHESTER CİTY
24.HAFTA | NEWCASTLE - Q.P.R
25.HAFTA | STOKE CİTY - NEWCASTLE
26.HAFTA | HULL CİTY - NEWCASTLE
27.HAFTA | NEWCASTLE - WATFORD
28.HAFTA | EVERTON - NEWCASTLE
29.HAFTA | NEWCASTLE - TOTTENHAM
30.HAFTA | WEST BROMWİCH - NEWCASTLE
31.HAFTA | NEWCASTLE - FULHAM
Spoiler: Kalan son 7 maçımız
Evet gençler artık sona doğru yaklaşıyoruz, ligde 31. haftayı geride bırakırken 18.sıradan çıkıp şampiyonluk potasına dahi girdik ama zaman yetmiyecek sanırım... keşke sezon başında takımın başına geçseymişim diyorum şu tabloda şampiyon olabilirdik, hemde avrupa da o rezil tablo hiç çizilmemiş olurdu.. neyse artık.. darısı önümüzdeki seneye..
Bir parantez Vagner Love için açmak istiyorum; bizim 31'lik Brezilya'lının da maşallahı var... Böyle sezon ortasında devraldığım takımlara ara transferde bir iki küçük takviye yapardım hep takıma değişik bir hava getirmesi için nitekim Vagne Love'de bu planda takımımıza katıldı ve getirdiği hava ortada.. Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda ki Ernst'in yaptığı katkı tarzında bize yardımcı oluyor.. Skor üretemese bile hatta maçları bazen 6lı puanlarla tamamlasa bile rakip defansı iyi hırpalıyor.. Başlangıçta 8 milyon yıllık maaş istemişti biz bunu bonuslarla, primlerle 4 milyona kadar çektik.. şuan 160 bin euro maç başı ve gol başına para kazanıyor ve bu sebepten olsa gerek canını dişine takıyor maçlarda.. Ligi ilk 3 içerisinde bitirirsek bizim, en azından benim sembollerimden olacak kendisi.
Tekrar lige gelecek olursak, takımın bana, oynatacağım oyun tarzına alışması için en azından başlarda diziliş olarak takımın daha rahat uyum sağlayacağı 4-3-3'le başladım maçlara ve 10 hafta sonunda aldığımız skorlardan sonuçlardanda cesaret alarak artık kendi felsefemi takıma yerleştirmeye karar verdim.. ve benim taktiği biraz revize ederek takıma uygulatmaya başladım, aldığımız skorlardan oynadığımız oyunlardanda anlaşılacağı üzere takım benim oyun anlayışınada uyum sağladı..
Önümüzde zorlu maçlar var lig biterken, Manu gibi zirve yarışından kopmuş olsada daima yukarıları hedefleyen; Burnley, Southampton gibi küme düşmeme mücadelesi veren ve her ne kadar ligde bir iddaası kalmamışsada Liverpool gibi sağlam bir takımla oynayacağız.. Takımın başına geçtiğimden beri Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manu ve Liverpool'a puan kaybetmedik; puan kaybetmek bir yana dursun galibiyetler aldık, umarım son haftalarda da iyi oyunumuzu sürdürürüz ve ligi ilk 3 içerisinde tamamlarız..
Last edited by RagnarLothbrok : 13.Ağustos.2014 at 18:02
Helal olsun valla bekle bizi şampiyonlar ligi![]()
Burdan şampiyon olsak şaşırmam açıkcası zor gibi görünsede , sampiyon olamıyorsakda CL ye direk katılma hakkını kaybetmeyelim seneye 1. sıradan selfie cekeriz gerimizdekilerle![]()
Ligin başında gelsek kesin şampiyonduk desene vay anasını
Adam evinde yenilmiyor
Önümüzdeki sezon avrupada hatrı sayılır bir başarı elde etmezsen seni Odin öpsün viking
Hadi bi 7'de 7 yapalım da şampiyon kim görsün millet![]()
Ligde şampiyonluk olmasa da Avrupa da başarı bekliyoruz Başkan![]()
Eh kendi felsefenide yerleştirmişsin. Gelecek sezon Avrupada en az çeyrek final bekliyorum bilesin.
Belalıma sende gol atamamışsın ama onlara şut sansıda vermemişsin. Tebrikler.
Sana 7 de 7 yakışır hocam![]()
Vay vay vay Ragnar döktürüyorAdam utanmasa şampiyon olacak. Tabi bu başarıda Burcu yengeyi de unutmamak lazım
![]()
Spoiler: Alıntılar
32.HAFTA | MANCHESTER UNİTED - NEWCASTLE
33.HAFTA | NEWCASTLE - CARDİFF
34.HAFTA | BURNLEY - NEWCASTLE
35.HAFTA | NEWCASTLE - SWANSEA
36.HAFTA | NEWCASTLE - WEST HAM
37.HAFTA | SOUTHAMPTON - NEWCASTLE
38.HAFTA | NEWCASTLE - LİVERPOOL
Spoiler: Görevi devraldığımda > Sezon sonunda
Sezonu bitirdik nihayet, 11.haftada geçtiğimiz takımın başında, Newcastle'ı 18.sıradan zirveye doğru taşıdık.. Son haftalara kadar zirve yarışınada dahil olduk, Chelsea ve Manchester City'nin yaşadığı kayıplar bizi dahada motive etti fakat 32.haftada deplasmanda haketmediğimiz bir yenilgi alalak zirve yarışından koptuk, Mourinho'nunda kötü formu sayesinde Chelsea zirveden düşüp koltuğu City'e kaptırdı... Nitekim takımın başında çıktığımız 27 maçta; rakip filelere 71 gol gönderirken kendi kalemizde 21 gol gördük takıma adeta evrim geçirttik. Yinede ligi çok güzel bir sırada tamamladık
ve önümüzdeki yıl şampiyonlar ligi gruplarına kaldık.
15-16 sezonu artık bitti, takımda çok büyük bir rotasyon yapacağım. Yaş ortalamamız biraz yüksek 28 civarında bu ortalamayı 22'lere düşürmeyi planlıyorum. Transfer döneminde çok hareketli dakikalar yaşacağız takımı adeta baştan yaratacağız diyebilirim...Spoiler: Yılın Menajeri
Spoiler: Yılın Takımı
Açıkçası yılın menajeri olmayı bekliyordum, ama Pellegrini ödülü kaptı.. City'i 2. sıradan zirveye taşıdığı için sanırım.. Oyunun bu tarz işlerde yapay zekasının biraz daha geliştirilmesi gerekli bence, her ne kadar şampiyonda olsan küme düşme potasından bir takımı alıp 3. sırada bitirmek, 11 maçta 10 gol atmışken, 38.hafta sonunda ligin en çok gol atan takımını meydana çıkarmak kolay iş olmasa gerek sayın Sega yetkilileri...
Yılın takımınada iki oyuncu gönderdik, Yanga ve Jaanmat. Bence Vagner Love'da bu listede olmalıydı; devre arasında takıma katılmasına rağmen 18 maçta 12 gol 6 asistle oynadı, adeta takıma hayat verdi...
Takipte kalın...
Ve Şampiyonlar Ligindeyiz helal olsun abi seneye hedefler büyükMan.United maçını keşke alabilseydik motor yapmış yine yapacağını
Bu arada Ntvspordan ayrılmış yenge gelde tanıştır bizi
En kötü sezon sonu ben gelirim
![]()