Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    yok kardeşim est..Hatta özellikle şuan gelip başarı dilemen zamanlama açısından çok iyi oldu Ayrıca yumurcak tvdeki ses türkçe ben altyazı türkçe orjinal dilini seviyom :F
    aynen ben de orjinal taraftarıyım da denk gelir yapacak birşeyimiz kalmaz yardırırıız diye dedim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    aynen ben de orjinal taraftarıyım da denk gelir yapacak birşeyimiz kalmaz yardırırıız diye dedim
    ya yine kanıma girmeyin 1 saati aşkın izledim demin (: Sırf japonya-arjantin maçını 5 kez izledim Juan Diaz'ı gördükçe gaza geldim takımı kümeden kutarırsam bugün izlediğim anime sayesinde olucak dahi Diaz

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

ya yine kanıma girmeyin 1 saati aşkın izledim demin (:
    kanka çocukluğumuz ama ya boş vakit buldun mu izleyeceksin tabi +85 doğumlular candır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

kanka çocukluğumuz ama ya boş vakit buldun mu izleyeceksin tabi +85 doğumlular candır
    buranın hepsi 85 + doğumludur la nerdeyse 85 90 arası diyelim biz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada yanlış anlaşılmasın herkes tsubasayı vs bilir lakin o dönemin çocukları sabahın köründe tv açma gibi hastalıkları falan vardı (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada yanlış anlaşılmasın herkes tsubasayı vs bilir lakin o dönemin çocukları sabahın köründe tv açma gibi hastalıkları falan vardı (:
    95+ lar candır

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

aynen öyle +85 - 90 güzel zamanlardı kıymeyini bilemedik..Daha fazla duygusallığa bağlamadan kariyere devam akılnı al rakiplerin diaz , roberto yanında :P

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sabah 7 de kalkar tsubasa izler sonra köyde fındık toplamaya giderdim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    95+ lar candır
    aynen öyle +85 - 90 güzel zamanlardı kıymeyini bilemedik..Daha fazla duygusallığa bağlamadan kariyere devam akılnı al rakiplerin diaz , roberto yanında :P
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    sabah 7 de kalkar tsubasa izler sonra köyde fındık toplamaya giderdim
    Roberto benim deel Tsubasanın yanında karadenizlisin demek sowkay (: Neyse niyetlenelim ardından 1-2 maç daha yapalım şu lanet düşme şiteşinden tiz zamanda kurtuluruz inş (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

95+ lar candır
    aynen rodi yalnız kaldık biz bunların arasında

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    Allah kahetmesin bu seferde aklıma buz devri geldi rodi diyince

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dijon kesermi bizi

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Beyler sizleri uyarıyorum konu futboldan başka yere çıkıyor bence steam üzerinden konuşma ayarlayın öyle konuşun anladınız mı beni !!!!! şaka la şaka

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Beyler sizleri uyarıyorum konu futboldan başka yere çıkıyor bence steam üzerinden konuşma ayarlayın öyle konuşun anladınız mı beni !!!!! şaka la şaka
    eskiden steam yoktu dostum biz bilmeyik öyle şeyler

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ben onların ne bahsettiğinden anlıyorum az buçuk , ben tam arada bir yerdeyim Çok garip bir nesildenim ben

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Muhabette bakın yaw Ben 97'liyim benim yaşamadığım olayların konuşulmasına sinir olurum , neyse kariyere devam please

Saat 7 buçukta okula kalkamayan ama saat 6 da Tsubasa izlemeye kalkabilen bir nesiliz biz uleyyynn

Kardeşim az kaldı güncele yetişeceğim Palace efsane olmuş helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Leigh Griffiths diye bir eleman var, ona bir göz at derim ayrıca konu 80-90'lar ise burdan yakın
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=m_6l9955ADE"][/YOUTUBE]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

dijon kesermi bizi
    Dijon mu olur olur ama lakaplarını falan bilmiyom la havre iyi ya sloganda tamam (:
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    eskiden steam yoktu dostum biz bilmeyik öyle şeyler
    ben onların ne bahsettiğinden anlıyorum az buçuk , ben tam arada bir yerdeyim Çok garip bir nesildenim ben
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Muhabette bakın yaw Ben 97'liyim benim yaşamadığım olayların konuşulmasına sinir olurum , neyse kariyere devam please
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Saat 7 buçukta okula kalkamayan ama saat 6 da Tsubasa izlemeye kalkabilen bir nesiliz biz uleyyynn
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Leigh Griffiths diye bir eleman var, ona bir göz at derim ayrıca konu 80-90'lar ise burdan yakın
    Lan ben küme savaş veriyom burda ise deli goygoy olmuş
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Kardeşim az kaldı güncele yetişeceğim Palace efsane olmuş helal olsun
    Eyv (: Palace iyiydi ya biranda o kaliteli kadro ve başarıalrdan sonra buraya gelince epey garipsedim ama alışıyorum yavaş yavaş tanıdık simalarfalanda getirdik (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fc Nantes

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

25.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Ne maçtı ama !!! Tam bir savaş yaptık. İlk yarı rakipten gol yememe adına sadece durdurmaya yöneldik. Fikstür bu aralar çok sıkışık kondisyonlarım düşüktü sonra 2.yarı şok bir atak yapalım dedik o arada kırmızı yediler atakta kaldık ve penaltı oldu. Çok kritik haftalarda kritik rakibe karşı müthiş biran beyaz noktaya gelen adam kalecimiz Giovanni !! Ben gözleri kapadım o kritik andda kaleci penaltı mı atar ? atıyor işte abi bu fotoğraf karesi ne denli inandığımızın ne denli kenetlendiğimizn kanıtı olsa gerek !! Rakip gol atmak için yüklendi biz çekildik kondisyonları iyice düştü sonra prese + agresif saldııya geçtik rakip kondisyonlar iyice düştü 1 oyuncularınıda sakatladık (: belki basit bir maç niye uzattın diyenler olaiblir lakin sezonun maçlarından biriydi bu sonuçla biraz ahastladık 6-7 maçlık seride 2-3 galibiyet daha aldıkmı kabus sezonu geride bırakabilriz. Sıradaki rakip Lille kupa maçı ama oyuncularımın kondisyon yerlerde :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fc Nantes
    Anlaşıldı havreyi almıcan sen hacı abi inan lakapları şuan hatırlamıyorum laptopu kapadım..şöyle logo ve lakabı afilli bir klüp illaki vardır ligue 2 de haa bak ajaccio mu ne var ligue 1 degil ligue 2de baktım pilot takılarıda degiller onlarında logoloarı hoş kızılderili falandı logosu sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anlaşıldı havreyi almıcan sen hacı abi inan lakapları şuan hatırlamıyorum laptopu kapadım..şöyle logo ve lakabı afilli bir klüp illaki vardır ligue 2 de haa bak ajaccio mu ne var ligue 1 degil ligue 2de baktım pilot takılarıda degiller onlarında logoloarı hoş kızılderili falandı logosu sanırım
    diaz ben kaçıyom olm fransadan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

diaz ben kaçıyom olm fransadan
    Zencileri görünce topukla tabi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zencileri görünce topukla tabi

zencilerle azmı maç yaptım feriköyde bikere sol beklerine bacak arası attım çizgiye indim adam geldi kaval kemiğime bi koydu tekmelik falanda yoktu iki saat yerde kıvrandırmıştı beni

çizmeye gidiyorum.
    Last edited by vivoperlei : 07.Ağustos.2013 at 16:47 Reason: Argo kelimeler kullanmadan lütfen.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

zencilerle azmı maç yaptım feriköyde bikere sol beklerine bacak arası attım çizgiye indim adam geldi kaval kemiğime bi koydu tekmelik falanda yoktu iki saat yerde kıvrandırmıştı götelek

çizmeye gidiyorum.
    Git git italyada bi sen eksiksin 3 stoper acayip acayip dizilimlerle seni hacamat etsinler sona gelip bana dijon mu nantes mı diye sor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Git git italyada bi sen eksiksin 3 stoper acayip acayip dizilimlerle seni hacamat etsinler sona gelip bana dijon mu nantes mı diye sor
    FM12 de mantova ile inanılmaz kariyerim vardı mantovalı olduk tekrar bi dejavu yaşayalım
    dijonmu nantesmı diye sormicam sen le havre mı demiştin ahahah

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

FM12 de mantova ile inanılmaz kariyerim vardı mantovalı olduk tekrar bi dejavu yaşayalım
    dijonmu nantesmı diye sormicam sen le havre mı demiştin ahahah
    Yok yok kızıl derili ajaccio (: adı GFC Ajaccioymuş aha işte şu takım (görüntü geçen seneden)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok yok kızıl derili ajaccio (: adı GFC Ajaccioymuş aha işte şu takım (görüntü geçen seneden)

bende toparladın dicektim zenciler tabi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ben arjantinde tucuman'ı çalıştırırken takımın penaltıcısı kaleciydi, iyi bilirim o stresi. Ya kaçırırsa, ya kontra yersek penaltıdan sonra

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri