Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şuan oyunda yaşı kaç bilmiyorum ama Loric CANA yabancı falan hiç düşünme al derim. Onun vereceği eğitim adamı doktor yapar güven bana Şampiyonlar Liginde tecrübesi ile fark yaratır
    Cana'yı teklif ettiler hocam da, yabancı sınırı full diye almadım. Yoksa kaçmazdı dediğin gibi.
    Zaten yabancı alacak olduktan sonra nice oyuncular var da...

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Sezer Özmen'in gitmek istemesi üzerine engel olmadım. 4.2 Milyon Euro teklife hayır demedim. Her ne kadar Basel'e gitmek istese de, daha çok para teklif eden Arouca'ya gitti.

Ben de Egemen Korkmaz'ı aldım. Çünkü Sezer Özmen Tutoring için de kullanacağım bir oyuncuydu ve mentali kuvvetli biri lazımdı. Başka da karşıma mentali kuvvetli birileri çıkmayınca (Serdar Özbayraktar'ı istedim ama takımda forma bulamayacağı için sıkıntı yaşarız diye düşündüm) böyle kapattık sezonu.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Şampiyonlar Ligi grubumuz belli oldu bu arada.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kasımpaşaspor - Gaziantepspor - Şanlıurfaspor lige hoşgeldiniz.

Önce süper lige başlayalım, sonra yaşanan bir kaç transferi aktarırım.

Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bakalım neler olacak.

Zor bela kazandık. Neredeyse tökezliyorduk. Ama Sivasspor gibi güçlü bir rakibi yenebilmek önemliydi.

Bu hafta rakibimiz kupalarda sık sık karşımıza çıkan Urfa temsilcisi. Göz attım kadroları bu ligin seviyesinde gibi gözükmüyor ama ne olacağını bilemiyorum.

Beklediğimden daha zor bir maç oldu. Kalecilerin yıldızlaştığı bir maç oldu. Bizim için 3 puanı Ruud Boffin kazandı.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Cana'yı teklif ettiler hocam da, yabancı sınırı full diye almadım. Yoksa kaçmazdı dediğin gibi.
    Zaten yabancı alacak olduktan sonra nice oyuncular var da...

Nesil
    2014

o gruptan çıkılabilir bence 4.torbadan katılabilecğimiz en iyi grup

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Grup güzel geldi hocam.
    Atletico - Manchester - Monaco da denk gelebilirmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Akdeniz temsilcisini ağırlıyoruz. Rakip yine bize çelmeler takabilen bir takım.

Sahaya her zamanki dizilişimizi sürüyoruz.

Çok ilginç bir maç oldu. Erkenden 2-0 öne geçtik ancak sonra oyun üstünlüğünü rakibe verdik. Mael kendi kalesine atsa da çok iyi bir maç çıkardı ama az kalsın maçı rakibe veriyorduk. 3-2 güç bela oldu yani.
    Enver ve Umut'un gol atması güzel.

Antep'e gidiyoruz. Umarım bir kaza yaşamayız.

Bu tür taktiklerde OOS'deki adamı tutamıyoruz. Umarım canımızı yakmazlar.

Tam da dediğim gibi oldu. Edilson'u tutamadık. Puanı son nefeste kurtardık. 2-0'dan 3-2'ye verdik. Son dakikada Enver kurtardı. İlk puan kaybımız.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

ŞL grubu kolay gelmiş ama yine de PSV ile Basel yabana atılacak takımlar değil.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

ŞL'de ilk rakibimiz PSV. Philips Stadion'a gidiyoruz. Zor bir maç olacak ama daha önce yenmediğimiz takım değil.

4-5-1'de yaşadığımız sıkıntılardan ötürü 4-1-2-3 ile çıkıyoruz sahaya.

HARİKULADE OYNADIK! Rakibimizi rakibimizin sahasında tamamen pasifize ettik. Hiç kalemizde tehlike bile oluşturamadılar. Kalecileri çok iyi direnmeseydi bu maçta farka bile giderdik! Taa 60. dakikada golümüzü atana dek rakip sahada yoktu bile. Sonradan açılmaya, gol için gayret göstermeye başladılar (Bizim forvetler de savurganlığa başladı) ama defans oyuncularım gevşemediler ve kendilerine yakışanı yaptılar. Bu maç bizim oldu.

Gol dakikasındaki istatistiği de aşağıya paylaşıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Umut karakterli adamdır , iyi tuttoring hocası olur

Bu arada Sezer'i sat gitsin, fiyatını bulduktan sonra takımda satılmayacak oyuncu yoktur. Önemli olan ESES

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Sezer iyi paraya gitti. Umut da bakalım öğretiyor şimdilik.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Avrupa maçından sonra o moralle BJK'yi konuk ediyoruz.

PSV'ye karşı aynı taktik, aynı diziliş tek oyuncu değiştirerek çıkıyoruz. Yorgun olsak da, iyi oyun sonuç getirecektir.

3-0 net bir sonuçla işi bitiriyoruz. Yine Enver yaptı yapacağını.

,

Lig böyle oldu.

Enver meymiş öyle ya İnşallah ben de böyle oyuncularla çalışabilirim ileride

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Enver meymiş öyle ya İnşallah ben de böyle oyuncularla çalışabilirim ileride
    Enver oldu artık ya. Kaç maçtır hem golünü atıyor hem de sorumluluk alınması gereken anlarda gol vuruşu yapıp bizi kurtarıyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İyiyiz iyi Artık bu sezon kupa şov yapalım

Nesil
    2014

Sırasıyla PSV ve BJK'yi iyi ezmişiz. Büyük takım olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Sırasıyla PSV ve BJK'yi iyi ezmişiz. Büyük takım olma yolunda hızla ilerliyoruz.
    Biz daha nerede büyük takım olacaz Hani 6. lig takımının yapacağı amatörlüğü yapıyoruz, ceza sahasında mayın varmış gibi ceza sahasına girmeden ve kalenin nerede olduğuna bakmadan rastgele şutlar çekiyoruz.

Basel maçı öncesi tam kadro sahaya çıkmak akıl işi mi bilmiyorum ama, ligde de puan kaybetmek istemiyorum.

Net bir skorla kazansak da çok şut kaçırdık.

Rakibimizi kendi sahamızda ağırlıyoruz. Defanslarımız yorgun ama kendi sahamızda maçı erkenden kopartabilirsek harika olur. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemli.

Hadi be gençler, yüzümüzü kara çıkartmayın..

Evdeki hesap çarşıya uymadı. İlk yarıda bir türlü maçı koparamadık. 2. yarıda da rakip oyunu aldı. İleride kaptırdığımız top 4-5 pasta kalemize kadar geldi. Neticede 1-0'dan kendi sahamızda maçı verdik. Şunları öğrendik:
    -Takım önde bile olsa istediğin oyunu sahaya yansıtamıyorsa, skora bakmaksızın "fırçala"
    -Kendi sahanda rakibi asla küçümseme, oyuncuların dışarı şut vurmasına göz yumma

Neyse artık, tecrübe oldu bize.

Basel maçından sonra bu maçı almamız lazım. Tam kadro sahaya çıkıp maçı farkla kazanmalıyız.

Kazanıp moral bulalım hadi.

Biz nereye büyük takım olacağız ya? Neden yani dakikalar ilerlerken, uzaktan şutlar sonuç getirmezken, kenarıda teknik direktör kendini yırtarken hala dağa taşa taca şut vurursunuz? Bu konu üzerinde özellikle çalışacağım.

-Bilhassa güçsüz takımlara başarı heveslisi gençleri sahaya sür.
    -Gerekirse 4-6-0 gibi forvetsiz sahaya çık.

Kendi kendimize çelme yedik resmen...

Sağlık olsun hocam. Basel maçı için hatalardan ders almak ta önemli bir şeydir. Her işte bir hayır vardır diyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kritik olmayan her lig maçında en az 1-2 tane gelişmekte olan genç oyuncunu sür sahaya. Bırak hata yapacaksa onalr yapsın. Ben kızdım takıma kim bilir sen ne yaşamışsındır ( İnsan Esesli olunca oyun olsa bile hırslanıyor )

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Sağlık olsun hocam, nazar boncuğu olsun bu da.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sağlık olsun hocam. Psv yi deplasmanda devirmen bir nevi basel yenilgisini dengelemiş. Şu anda maç motorunda bir şey var. Hep uzaktan şut çekiyorlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sağlık olsun hocam. Basel maçı için hatalardan ders almak ta önemli bir şeydir. Her işte bir hayır vardır diyorum
    Artık PSV'yi evimizde Basel'i deplasmanda yenmeye çalışacağız. Chelsea bizden rahat bi 5 gömlek üstün.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kritik olmayan her lig maçında en az 1-2 tane gelişmekte olan genç oyuncunu sür sahaya. Bırak hata yapacaksa onalr yapsın. Ben kızdım takıma kim bilir sen ne yaşamışsındır ( İnsan Esesli olunca oyun olsa bile hırslanıyor )
    O Akhisar maçı bana ders oldu Artık gençleri süreceğiz çekinmeden

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Sağlık olsun hocam, nazar boncuğu olsun bu da.
    Valla hocam Basel'i yenseydim gerisi dokunmazdı da, canlar sağ olsun

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sağlık olsun hocam. Psv yi deplasmanda devirmen bir nevi basel yenilgisini dengelemiş. Şu anda maç motorunda bir şey var. Hep uzaktan şut çekiyorlar.
    Aynen o onu kafa kafaya dengeledi de, avantajımızı kaybettik. Ya uzaktan şut çeksinler de, top kaleye paralel taca gidiyor. Kale sahasını hiç görmüyor bile.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ligde Galatasaray, 3 gün sonra Chelsea, Chelsea'dan 5 gün sonra da Fenerbahçe ile oynayacağız. Chelsea'yı yenmemiz zaten mümkün değil o yüzden ağırlığı GS ve FB maçlarına vereceğim.

Sahaya böyle bir diziliş ile çıkıyoruz. Aytaç'ın yokluğu bizi olumsuz etkiliyor. Lawal milli takımda Okay da hafif sakat.

Umut ve Mirkan aynı anda formsuz olunca sonuca gençler gitti.

Chelsea'yı yenmek değil de, fark yememek için çıkıyoruz sahaya

İkinci yarıda sağda gördüğünüz 2 genci de oyuna alıcam. Maksat yeşillik olsun (Not: Efe Halil Özarslan'ı Standart Stoper oynatıyorum. İkidir taktikte PDS kalmış sonradan düzelttim).

Plakasını alabilen var mı? Topları 5 kere direkten döndü ama otobüs park ettik resmen. İki golleri de seken toplardan

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ı yenmek , özellikle de gençlerin katkısıyla güzel olmuş, Chelsea maçında ise zaten yenilgi geleceği belliyken saldırmak daha mantıklı olabilirdi

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Bi yemeğe gidip geleyim devam edeceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Rakibimiz Fenerbahçe. Kazanıp yolumuza bakacağız.

Gençlere de güveniyoruz.

Furkan Çelik gol atmak üzereyken Serdar Aziz topa dokundu golü Serdar'a yazdılar da, onu bırakın rakibimizin faullerinden maç yapamadık. Oyun resmen kısır döngüye girdi. Ceza sahasına sokul, atağı olgunlaştıramadan faul ye, sen ne kadar "Serbest vuruşları kaleye vurma" desen de, Erman Kılıç'ın serbest vuruş idmanına dönen kör bir maç. Canberk aydın 3 ay yok şimdi. Bu kadar faullü oynamalarına anlam veremiyorum. 3 puanı aldık ama çok kötü bir maç oldu.

Şimdi de Kasımpaşa maçına çıkalım. Burada da takılmazsak harika olur.

Gençlere de şans veriyoruz.

Yine "Faul yap oynatma" felsefesi ile karşı karşıya kaldık. Bilhassa son 20 dakikada yapılan fauller kondisyonları çok aşağı düşürmüştü. Sonra da gelip 2 gol atıp maçı kotardılar. . Önümüze bakmaktan başka çare yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

İkinci bir 8-0 vak'asına hazır olun.

Oyuncularıma güveniyorum diyeceğim ama rakibe baksanıza...

Plakasını alabildiniz mi? 4-0 ile iyi bile yırttık.

Moral bozmak yok, lige dönelim.

Samet Aybaba ile çok atışıyoruz. Bize karşı ekstra bir efor sarfedeceklerdir.

Ama biz de boş takım değiliz şimdi.

3-0 temiz bir skor.

Zemin berbat, rakip PTT 1. Lig'de tutunmaya çalışan Altay. Fikstür yoğun. Mücbir sebepleri de göz önünde tutarak gençleri sahaya süreceğiz.

Bu çocukların hepsi birer pırlanta. Sadece milli maçtan yorgun dönen Emre Tekin'i oynatamıyorum. Bir de ortasahada Okay Yokuşlu ile başlayıp (2. yarıda yerini Sabri'ye bırakır) Kelvin'i topu taşıması için sürüyorum sahaya. Ne olursa olsun sahada diğerlerinden iyi bir oyuncu bulunması lazım. Kalede Boffin şu an alternatifsiz

Defans oyuncularımın gençliği 3 gol yememize sebep olsa da, sahadaki oyun çok hoşuma gitti. Ferhat Seçsev'in gol atması ayrı bir güzel oldu. Rakibin neredeyse kaleyi bulan şutu gol oldu ama yapacak bir şey yok.

Şampiyonlar Ligi'nde iş Basel ve PSV maçlarına kaldı. En kötü 3. olup AL'ye gitmemiz lazım. Ligde namağlup gidişimiz sürüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Lig güzel gidiyor.
    Son maçta çelsi daha farklı da yenebilirmiş. Gene 4 farkla kurtulmuşsun.

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri