Çok güzel bir başarılar gerçekten ben daha iyi olacağına inanıyorum seneye umarımda olur![]()
Daha çok hikayeye önem vermelisin.
Hiç muhabbet etmeden SS'leri koymalısın.
Böyle devam et zevkli.
Çok güzel bir başarılar gerçekten ben daha iyi olacağına inanıyorum seneye umarımda olur![]()
Transferler ne zaman![]()
Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı.
Oyuncular sağlık kontrolünden geçirildi.Sakat futbolcumuz bulunmuyor.
Transferler
Gelenler
İbrahim Afellay
Bonservis bedeli ödemeden transfer ettik.
Christian Chivu
Yine bonservis bedeli ödemedik 31 yaşındaki yıldıza.
İlkay Gündoğan
2.700.000 £ ödedik 21 yaşındaki oyuncuya.
Mehmet Topal
1.900.000 £ bonservis bedeli ile yuvaya geri döndü.
Ömer Toprak
Amma tuzlu bir fiyata transfer ettik.10 milyon dolar civarı diyelim.
Nigel De Jong
Yıldızı 4.300.000 £ bonservis bedeli ödeyerek kadromuza kattık
Gidenler
Barış Özbek
7.000.000 £ karşlığında Dortmund'a transfer olmuştur.
Yekta Kurtuluş
4.700.000 £ karşılığında Genoa'nın yolunu tutmuştur.
Servet Çetin
1.300.000 £ karşılığında Rangers'a gönderilmiştir.
Gaby Mudingayi
1.200.000 £ karşılığında Bolton'a satılmıştır.
Fredy Montero
6.700.000 £ Real Sociedad'ın yolunu tutmuştur.
Mustafa Sarp
900.000 £'ya Werder Bremen'e uğurlanmıştır
Last edited by Rick Nelson : 05.Temmuz.2011 at 15:38
Gidenler muhteşem Furkan.
Gelenler zaten harika.Bu sene en az yarı final gelir.
Kadro 3. sezondaki finansa göre gayet iyi.
tebrikler.
Transferler harika kanka.
Chivu yeni popescu mu acabatransferler inanılmaz.Hele ki barış
![]()
İnşallah![]()
Teşekkürler kanka![]()
Olur inşallah.![]()
-
![]()
HiddinkTürkiye
Milli Takım'ından ayrıldı.Yerine 2 Lig, 2 Türkiye Kupası ,1 Türkiye Süper Kupası , 1'de Şampiyonlar Ligi 2.'liği başarıları bulunan Furkan Özcan getirildi.
![]()
Türkiye'nin başına geçen Furkan Berkay Özcan'ın basın toplantısı :
F : Merhabalar sayın basın muhabirleriBurda Türkiye'nin koltuğunda olup açıklama yapmaktan gurur duyuyorum.En büyük 3 hayalimden 2'si gerçekleşmiş oldu.Hedeflerimizden bahsedeyim biraz..
Öncelikle tüm genç gurbetçileri takıma kazandırmak istiyorum.2.Mesut Özil faciasını kaldıramayız..22-23 yaşındaki futbolcuları alacağız Milli Takıma.30 yaş üstüler Milli Takımda az şans bulacak.Dünya Kupası'na katılacağız kesinlikle.Eğer bize güvenirlerse gerçekten çok büyük yerlere geleceğiz insanlarımızla.
Söylemek istediklerim şimdilik bu kadar...İyi günler..
Kariyerinde başarılar baştan sona zevkle okudum sonlara doğru tek olarak oynadığım Galatasaray kariyerimi anımsattı![]()
öncelikle tebrik ederim. 2 sezon boyunca Galatasaray'ın başında büyük başarılar elde etmişsin. Yazar grubuna yeni üye olduğum için şimdi mesaj yazabildim ama uzun zamandır kariyerini takip ediyorumTürkiye Milli Takımının başına geçmişsin
Tebrik ederim ama bence Galatasaray'da 1 sene daha durabilirdin. Gelişmeleri bekliyoruz
![]()
işte bu süper olmuş. hem Galatasaray hem Türkiye. Şimdi daha zevkli bir kariyer bizi bekliyor.![]()
Arkadaşlar yeniden oynama ateşim gelesiye kadar bu kariyeri durduracağım.Yeniden açarsak kaldığımız yerden son süratle devam edeceğiz..
takip edip etmeyen herkese çok teşekkürler.dönüşüm muhteşem olacak :P
Kapatıldı.
GERİ DÖNDÜK !! Kariyer yeniden açıldı ! Son gaz devam ediyor kariyer ! Takipçiler geri dönsün kariyere
Açıldı![]()
başarılar yeniden![]()
tekrardan başarılar...
Başarılar tekrardan![]()
Başarı dilekleriniz için çok teşekkürlerAz sonra kapattığımdan beri ne oldu adlı bir yazı yayınlayacağım.
Bekliyoruz.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Başlıyoruz.
Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı :
UEFA Başkanı sarı kart gördü.
Yine Şükrü Saraçoğlu , yine galibiyet
Baya bir maç yaptım.Toplu koyuyorum.O ilk 2 faciada Mehmet Batdal falan oynuyorduPanik yok
Barcelona maçını hakankor ile izledik.Harika bir maçtı.Yine golümüz sayılmadı.Ben yine gururluyum.Bu takım Nou Camp'ta devlere kafa tutabiliyorsa gerçekten bir şeyleri başardığımızı gösteriyor.
Lig Tablosu
İyi gidiyoruz.
Veriler.
A MİLLİ FUTBOL TAKIMI
Burada işler iyi gidiyor.Maçlar için seçtiğim kadro :
Türkiye'nin Fikstürü
Arjantin ve Portekiz maçlarında Hiddink vardı.Ben İzlanda maçında aldım takımı.Küçümseyip hiçbir taktik yapmadım ve kötü bir sonuç aldım.Macaristan maçında iyi bir taktik yaptım ve taktik etkisini gösterdi.İyi gidiyoruz burda da.
Güzel olmuş dönmen.Başarılar tekrardan.