Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sunum ile ilgili önerileriniz neler ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Daha çok hikayeye önem vermelisin.

9 32.14%
  • Hiç muhabbet etmeden SS'leri koymalısın.

2 7.14%
  • Böyle devam et zevkli.

17 60.71%
Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: Efsane Takım Geri Döndü ! | ŞL Bu Sene Elimizde Yükselecek | GS - Türkiye

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Default Efsane Takım Geri Döndü ! | ŞL Bu Sene Elimizde Yükselecek | GS - Türkiye

2009'da 1 aylığına Galatasaray yardımcı antrenörlüğe geçmiştim.Fakat sağlık sorunlarımı bahane ederek istifa etmiştim.Bunu kimse anlamamıştı (!) Antalya'da ki evimde tam 1.5 yıl kalmıştım.Zamanımı gitar , bilgisayar ve futbol ile geçiriyordum.

Yıllar önce aldığım ( üniversite yıllarımda ) kötü tüplü televizyonumu açmıştım.NTV Spor'da gördüğüm haber ile şok oldum.Galatasaray ilk 5'e girememişti ! Sinirden tüplü televizyonun tüpünü çıkardım ! Sonra tüpü takarak banyo yaptım ! ( )

Bavullarımı toplayıp İstanbul'a uçtum.Artık yaş 39 olmuştu.Yani 40'a merdiven dayamıştım.

Adnan Polat'ın yanına gidecektim.Kulüp binasının önünde Adnan Polat'ı istiyordum.

-Ben Furkan Berkay ÖZCAN..Çabuk bana Adnan Polat'ın odasını göster !

-Sen delirdin mi ? Adnan Polat gi..
    Sözünü balla kestim ve.

- Nasıl yani ! Öldü mü !

-Hayır ! Olağanüstü seçimde Ünal Aysal başa geçti.

Bu ismi bir yerden hatırlıyordum ..

-Tamam onun odasını göster.

Gösterdiler ve odasına gittim.Kulüpte teknik direktör yokmuş.Onu da yeni öğrendim.

-Başkanım, durum çok kötüymüş !

- Bir dakika.Sen kimsin ?

-Beni tanımalısınız.Ben Furkan Berkay Özcan.

-Düşünelim. Anaaaa ! Sen osun demek ha ! Gel bakalım

-Başkanım bir dakika.Menejer olmak istiyorum.Yani başa geçmek istiyorum.Takımı üste çıkaracağım , söz veriyorum !

-Emin misin , bak eğer çıkaramazsan sopayla , taşla , tüfekle , roketle kovalarım seni !

-Eminim.

-Son kararın mı ?

-Son kararım başkanım. !

-Sana 1 yıl süre vereceğim.1 yılda toparlayacaksın takımı.Şimdi sözleşme detaylarını konuşalım.

-Tabi başkanım.

-Başkanım başkanım ne bu ! Ağzına dolanmış hadi gel bakalım.

__________________________________________________ __________________

Aynen bu konuşma geçti aramızda.

Sözleşme detayları gizli kalsın

Takımı tanıtmama gerek yok sanırım Mazimiz güçlü

SS'ler falan gelir akşama inşallah Yorumlar gelsin bakalım

Transfer listem hazır değil.Yardımcı olmanızı bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar ilginç bir giriş olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Kimbilir kaç defa aldım şu takımı.Transferlerle ilgili her türlü yardım da bulunabilirim.

Ayrıca belki yardımı dokunur.Bi bakarsan.

Başarılar dilerim.Güzel bi sunum güzel başarıalr bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ortasahaya Badelj sağ beke Vrsaljko forvete Ogunjimi kanatlara Carcela El Ghanassy Shaqiri falan alınabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Kimbilir kaç defa aldım şu takımı.Transferlerle ilgili her türlü yardım da bulunabilirim.

Ayrıca belki yardımı dokunur.Bi bakarsan.

Başarılar dilerim.Güzel bi sunum güzel başarıalr bekliyorum

Teşekkürler İnceleyeceğim

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ortasahaya Badelj sağ beke Vrsaljko forvete Ogunjimi kanatlara Carcela El Ghanassy Shaqiri falan alınabilir.
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar ilginç bir giriş olmuş

teşekkürler.Galatasaray'ı hakettiği yere getireceğiz.

Anthony Annan'ı alabilirsin. Gayet etkili bir ön libero.

Başarılar...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    Anthony Annan'ı alabilirsin. Gayet etkili bir ön libero.

Başarılar...

Annan'ı transfer listeme aldım

Forvet olarak biraz tuzlu olsa da Cardozo'yu düşünüyorum.Yedek defans olarak Gonçalves veya Shittu..As olarak Ömer Toprak , César Azpilicueta
    - kaleci olarak Diego Alves , Kameni veya Romero - Ortasaha olarak da Vukojevic , Vukcevic gibi..

Aynı şekilde Verratti , Otamendi , Buonanotte , Artem Milevskyi ( 2010'da mükemmeldi şimdi bakacağım.. )

Şu anlık bu kadar transfer listemiz.Ancak daha fazla oyuncu alabiliriz.Her mevkiye alternatif ucuz oyuncular düşünüyorum.Özellikle Man City'nin yedeklerine bakacağım.

Başka önerisi olan var mıdır ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bressan,Yurchenko,Christian Benitez gibi ucuz adamlara yönel Sinan Bolat,Serdar Kesimal gibi Türk oyuncuları alabilirsin

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Birazdan oyuna başlayacağım ve önerilerinizin hepsini inceleyeceğim.Hasta Galatasaray'a ilaç arıyoruz :P

Eğer bir sıkıntı olmazsa ilk sezon iskeleti sağlamlaştıracağım.Sonraki sezon iskelete 1-2 takviye yapacağım.Sonraki sezon ise gençlere yöneleceğim.Yani bu 1 yılda 23-27 yaş arası oyuncular alacağım.

dentinho forvet için iyi olabilir hem iyi gelişiyor 3. sezonda kendiliğinden değeri 11M€ oldu mesela. sezer öztürk( yabancı kontenjanı için ) kaleci olarak benaglio( taksit ya da 50 maç sonra şeklinde alabileceğini düşünüyorum) sol bek için atila turan, birde forma satışı için şov yapıcam mali yönden fena değilim dersen beckham olabilir.

kariyerinde başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Kariyerinde başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Valla diyeceğim Türk isimler Ceyhun , Volkan , Eren Güngör ve Onur Kıvrak (Onuru 11.3 te satmıyolar) . Onun yerine Sinan Bolat olabilir.

Selçuk Inan da serbest geliyo sonraki sezon.Elini çabuk tutarsan.

Ayrıca defans için Granqvist i şiddetle öneririm.Hem ucuz transfer olur.Ayrıca forvette Baros u gönderip yerine Dentinho veya Neymar ı alırsan çok çok daha iyi olur.Aynı şekilde Kewell ve Pino yu satıp gelen parayla Neymar ı alabilirsin.Bunlar çok klasik isimler bence biraz daha farklı isimler alırsan daha çok ilgi çeker kariyer.

Ayrıca ben ilk sezon kendi kariyerlerimde takımımla fazla oynamam.2. ve 3. sezon revizyon yaparım.

Ama ilk sezondan yapmak istersen dediğim adamlara bi bak derim.Ayrıca oyunu açar açmaz Kadlec i al.Eğer 6-7 yıl kariyerine devam edeceksen.

Başarılar.Linkini attığım kariyerde de çok oyuncu var.Ayrıca orda serbest kalan oyuncuları da çok aldım.En azından yardımı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kaleye Enyeama defansın soluna da Masilela'yı alabilirsin. İkinisinin de bonservis ücreti 275.000 €. Maaşlarına da 750.000 € üzerinde verirsen diğer takımları seçmez sana gelir. Kesinlikle al derim. 2 yılda da ikisini de en az 5.000.000 € ya satabilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    dentinho forvet için iyi olabilir hem iyi gelişiyor 3. sezonda kendiliğinden değeri 11M€ oldu mesela. sezer öztürk( yabancı kontenjanı için ) kaleci olarak benaglio( taksit ya da 50 maç sonra şeklinde alabileceğini düşünüyorum) sol bek için atila turan, birde forma satışı için şov yapıcam mali yönden fena değilim dersen beckham olabilir.

kariyerinde başarılar
    Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Kariyerinde başarılar dilerim
    Valla diyeceğim Türk isimler Ceyhun , Volkan , Eren Güngör ve Onur Kıvrak (Onuru 11.3 te satmıyolar) . Onun yerine Sinan Bolat olabilir.

Selçuk Inan da serbest geliyo sonraki sezon.Elini çabuk tutarsan.

Ayrıca defans için Granqvist i şiddetle öneririm.Hem ucuz transfer olur.Ayrıca forvette Baros u gönderip yerine Dentinho veya Neymar ı alırsan çok çok daha iyi olur.Aynı şekilde Kewell ve Pino yu satıp gelen parayla Neymar ı alabilirsin.Bunlar çok klasik isimler bence biraz daha farklı isimler alırsan daha çok ilgi çeker kariyer.

Ayrıca ben ilk sezon kendi kariyerlerimde takımımla fazla oynamam.2. ve 3. sezon revizyon yaparım.

Ama ilk sezondan yapmak istersen dediğim adamlara bi bak derim.Ayrıca oyunu açar açmaz Kadlec i al.Eğer 6-7 yıl kariyerine devam edeceksen.

Başarılar.Linkini attığım kariyerde de çok oyuncu var.Ayrıca orda serbest kalan oyuncuları da çok aldım.En azından yardımı olur.
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kaleye Enyeama defansın soluna da Masilela'yı alabilirsin. İkinisinin de bonservis ücreti 275.000 €. Maaşlarına da 750.000 € üzerinde verirsen diğer takımları seçmez sana gelir. Kesinlikle al derim. 2 yılda da ikisini de en az 5.000.000 € ya satabilirsin.
    Oyuncu tavsiyeleri için hepinize çok teşekkürler Ümit , Yarkın ve Doğan oyunculara bakacağım Tavsiyeleriniz her zaman kafamda olacak

Teşekkürler Hakan

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Valla bende senden oyuncu tavsiyesi istiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Evet bende Eren Güngör'ü şiddetle öneririm.

Kariyerinde başarılar dilerim. 1 adam da ben önermek istiyorum. Tottenham'dan Sandro'yu satış obsiyonlu kiralamanı öneririm çok iyi defansif ve de çok iyi şutlar çekiyor eğer oyuncuyu beğenirsen daha sonra ki yıl satın alırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Valla bende senden oyuncu tavsiyesi istiyorum
    Feyenoord kariyerindeki yorumlarıma bak orda baya mesajım vardı :P

Quote Originally Posted by Tata Mahatta View Post
    Kariyerinde başarılar dilerim. 1 adam da ben önermek istiyorum. Tottenham'dan Sandro'yu satış obsiyonlu kiralamanı öneririm çok iyi defansif ve de çok iyi şutlar çekiyor eğer oyuncuyu beğenirsen daha sonra ki yıl satın alırsın
    Şimdi oyuna giriyorum Hemen bakacağım.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Evet bende Eren Güngör'ü şiddetle öneririm.
    Türk olması sevindirici Alabilürüüüz

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Eren Güngör'ün hızı 13 , hızlanması 10..Servet tarzında bir oyuncu :P

Sandro genç bir ortasaha..Gelişmeye çok açık bir futbolcu.Eğer yabancı kontenjanını doldurmazsak alacağım.

Granqvist gerçekten iyiymiş Tugay Kerimoğlu'yu scout olarak gönderdim.Aynı şekilde Dentinho ve Sandro'ya da.

Masilela gerçek bir bek ! 190 K pazar fiyatı.Transfer görüşmelerine başladık.Enyeama'ya scout gönderdim

Addolorato dediklerinin bir kısmına scout gönderdim

Annan takip ettiğim bir ön libero Almaya çalışacağım
    Onur Kıvrak'a , Selçuk'a ve Ceyhun'a scout gönderdim.3'üne de teklif yapacağım.En çok Onur'u beğendim tabii Kaleci olarak Enyeama'yı veya Onur'u almayı düşünüyorum.Fakat Türk olmasından dolayı Onur daha yakın.

Bressan'ı ve Christian'ı araştırıyorum.Yurchenko'yu bulamadım

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

1 forvet , 1 kaleci ile anlaştık Yorumlar gelsin bakalım Birçok oyuncuyu ise kontrat pürüzlerinden dolayı rafa kaldırdık..

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Forvet--> Dentinho
    Kaleci--> Onur Kıvrak

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Şu ana kadar 1 bek 1 ortasaha ile anlaşan Galatasaray 3 oyuncu ile de görüşmelerini sürdürüyor..

Galatasaray A.Ş

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Teşekkürler

__________________________________________________ ______________

KULÜP BİNASINDA ŞİDDETLİ KAVGA !
    F: Furkan
    Ü : Ünal Aysal

F : Başkanım , bütçe gerekiyor.4 kişiyle anlaştık 1 kişi daha almalıyız.Yoksa sıkıntı çekeriz.
    Ü : Nasıl yani ! Sen benden para mı istiyorsun ? Sana yeterli bütçeyi verdik !
    F : Başkanım gerekirse 2 ay maaş almam , eve ekmek götürmem ( ) ( arkada cendere müziği )
    Ü : Senin maaşından keserim , ama bütçene koymam.Git seni kovmadan !
    F : Dönüşüm muhteşem olacak başkan !

Ünal Aysal TV programlarındaki görüntünün tam tersini sergilemişti.Çok sinirlendim ve parasız parasız oyuncu araştırmaya devam ettim. !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Olacağı kadar.Takımımızı iyi yerlerde görmek istiyoruz.Yoksa bu forumda ayaklanır benden söylemesi
    Bu arada anlaştığın adamları merak ettim.Kimler acep ?

Açıkla bence artık taraftarlar çıldırdı

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

ADINI SIR GİBİ SAKLADIĞIMIZ TRANSFERLER !!!

FREDDY MONTERO

Kolombiyalı kavruk Montero ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Gaby Mudingayi

Top da geçmez oyuncu da geçmez felsefesinden gelen mutant oyuncumuz..

Timothee Atouba

210.000 £ gibi cüzi bir miktara kaliteli bir beki renklerimize bağladık.

Vincent Enyeama

58 maçta 0 gol atan bu güzide kaleciyi kadromuza kattık. Bir Ivankov bir Rogerio Ceni değil

Bilgilendirme: Scout Görevi

Hakan Körpe (hakankor) kulübümüzde scout olarak görev yapacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Transferler iyi sayılabilir.

Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri