2009'da 1 aylığına Galatasaray yardımcı antrenörlüğe geçmiştim.Fakat sağlık sorunlarımı bahane ederek istifa etmiştim.Bunu kimse anlamamıştı (!) Antalya'da ki evimde tam 1.5 yıl kalmıştım.Zamanımı gitar , bilgisayar ve futbol ile geçiriyordum.
Yıllar önce aldığım ( üniversite yıllarımda ) kötü tüplü televizyonumu açmıştım.NTV Spor'da gördüğüm haber ile şok oldum.Galatasaray ilk 5'e girememişti ! Sinirden tüplü televizyonun tüpünü çıkardım ! Sonra tüpü takarak banyo yaptım ! ()
Bavullarımı toplayıp İstanbul'a uçtum.Artık yaş 39 olmuştu.Yani 40'a merdiven dayamıştım.
Adnan Polat'ın yanına gidecektim.Kulüp binasının önünde Adnan Polat'ı istiyordum.
-Ben Furkan Berkay ÖZCAN..Çabuk bana Adnan Polat'ın odasını göster !
-Sen delirdin mi ? Adnan Polat gi..
Sözünü balla kestim ve.
- Nasıl yani ! Öldü mü !
-Hayır ! Olağanüstü seçimde Ünal Aysal başa geçti.
Bu ismi bir yerden hatırlıyordum ..
-Tamam onun odasını göster.
Gösterdiler ve odasına gittim.Kulüpte teknik direktör yokmuş.Onu da yeni öğrendim.
-Başkanım, durum çok kötüymüş !
- Bir dakika.Sen kimsin ?
-Beni tanımalısınız.Ben Furkan Berkay Özcan.
-Düşünelim. Anaaaa ! Sen osun demek ha ! Gel bakalım
-Başkanım bir dakika.Menejer olmak istiyorum.Yani başa geçmek istiyorum.Takımı üste çıkaracağım , söz veriyorum !
-Emin misin , bak eğer çıkaramazsan sopayla , taşla , tüfekle , roketle kovalarım seni !
-Eminim.
-Son kararın mı ?
-Son kararım başkanım. !
-Sana 1 yıl süre vereceğim.1 yılda toparlayacaksın takımı.Şimdi sözleşme detaylarını konuşalım.
-Tabi başkanım.
-Başkanım başkanım ne bu ! Ağzına dolanmış hadi gel bakalım.
__________________________________________________ __________________
Aynen bu konuşma geçti aramızda.
Sözleşme detayları gizli kalsın![]()
Takımı tanıtmama gerek yok sanırımMazimiz güçlü
SS'ler falan gelir akşama inşallahYorumlar gelsin bakalım
Transfer listem hazır değil.Yardımcı olmanızı bekliyorum