Harika gidiyorsun valla tebrik ederim![]()
Harika gidiyorsun valla tebrik ederim![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF
Yedeklerimizle maça çıkıp, hem onların nasıl performans verdiğini izlemek hem de as oyuncularımızı dinlendirmek istiyorduk fakat istediğimiz sonucu bulamayınca as oyuncuları oyuna soktuk, maç da uzatmaya kaldığı için bütün planlarımız suya düştü. Ancak her şeye rağmen gruplara kalmayı başardık.
Gruptaki rakiplerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş, Göztepe ve Samsunspor oldu.
SPOR TOTO SÜPER LİG 9. HAFTA
Kondüsyonumuz düşük olmasına rağmen, zayıf rakibimiz Antalyaspor'u kalitemizle geçerek çok kritik bir 3 puan aldık. Zira yenilseydik morallerin de düşmesiyle, kalitesiz sonuçlar almaya başlayabilirdik.
SPOR TOTO SÜPER LİG 10. HAFTA
ONUN ADI DAWİD JANCZYK! ARAMIZDA 2 PUAN FARK BULUNAN, 2. DURUMDA BULUNAN BEŞİKTAŞ'LA OYNADIĞIMIZ İLK YARININ EN KRİTİK MAÇINDA; MAÇ BOYUNCA İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYAN DAWİD JANCZYK, 90+2'DE RAKİP DEFANSIN İNANILMAZ HATASINI AFFETMİYOR VE ADANASPOR'A ALTIN DEĞERİNDE BİR 3 PUAN KAZANDIRIYOR! BURASI 5 OCAK, BURADA HEPİNİZ DİZE GELECEKSİNİZ!
SPOR TOTO SÜPER LİG 11. HAFTA
BİRİ BU DAWID JANCZYK'İ DUR-DUR-SUN!
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 1. MAÇ
Göztepe'yi küçümsedik ve maça yedek kadroyla çıktık; ancak hezimete uğradık. Maç boyunca ölü toprağını üzerinden atamayan takımımız, 90. dakikada Yiğit İncedemir'in attığı golle 1 puanı almayı başardı.
*
İşte ligimizdeki puan durumu:
İnanılmaz gidiyoruz inanılmaz. Hayal bile edemeyeceğimiz bir yerdeyiz. Sadece bir transferlerinin bonservisi bizim 3 senelik toplam transfer bütçemizin 3-4 katı olan kulüplere fark attık, hepsini rezil ettik. İnanılmaz çalışıyoruz, kadro inanılmaz bir uyum içinde ve gerçekten çok kaliteli. Doğa Kaya, Yiğit İncedemir, Oussama Darragi'den oluşan orta saha üçlümüz Busquets-Xavi-Iniesta gibi adeta; ve onları bozduğumuzda aldığımız sonuçları gördünüz. Janczyk gol yollarında en önemli silahımız olmayı başardı ve takımı adeta sırtlıyor, mükemmel bir performans sergiliyor. Alanzinho'nun da sakatlığı bitti. Kısacası her şey olumlu gidiyor. Daha da güzel olması dileğiyle, HER ŞEY ADANASPOR İÇİN!
Last edited by lofthei : 26.Temmuz.2011 at 21:31
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Eren bırak hileyiiyi gidiyorsun kanka (:
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
temiz başarını kutluyorum kardeşim umarım böyle devam eder![]()
La hemen burun kıvırma anne falanda karıştırmaŞaka yaptım kanka ya (:
Helal olsun. Süper devam ediyorsun. Bu sene şampiyonluk olursa muhteşem bir iş başamış olursun.
TariboWest
Oturmuş bir takım var.Anladığım kadarıyla ilk 11 oyuncularının uyumu müthiş ve yaşlarıda henüz genç sayılabilecek düzeyde.bu oyunculara ufak tefek ilave ve çıkarmalar olacaktır.Ama işin artık kolay.Sıkıntılarını,ceremesini çektiğin takımın artık meyvelerini yeme vaktin geldi.
Eyvallah kardeşim sağolasın
Yav yok burun falan kıvırmıyorum ama; ne kadar mütevazi olmaya çalışsak da başarı biraz iyi. Bu yüzden insanların kariyer hakkındaki düşüncelerini değiştirmemelerini istedim, ilk sene, ikinci sene bu kariyer ne kadar hilesizse; bu sene de o kadar hilesiz ve temiz. Herkes takdir eder ki Alanzinho-Grajciar-Janczyk hücum üçlüsü ligdeki çoğu takımda yok. Geri kalanımız da çok kaliteli.
Valla Ümit sezona ilk 8 hedefiyle başladık ama ibre yavaş yavaş şampiyonluğa doğru kayıyoTeşekkürler yorumun için
![]()
Ya kardeşim valla bak sen hamachi ile gizlice benim kariyere girip maçları mı izliyorsun, her söyleyeceğimi ağzımdan alıyorsun yaaTespitlerin müthiş hakikaten; hepsi de tamamiyle yerinde. Sezon başı 15 transfer yapmamıza rağmen; huzursuzluk çıkaran oyuncuları satıp efendi ve adapte olabilen oyuncular aldığımız için; sezona %64 gibi bir squad harmony'le başladık. E hem kadro kaliteli; hem de uyum yüksek olunca (genelde diğer takımlar sezona %50 squad harmony ile başlar) çok güzel sonuçlar geldi. Staff'ı da iyileştirmiştik, güzel sonuçlar gelince oyuncular da antremanda coştu; özellikleri yükseldi. Bu sayede daha da güzel sonuçlar geldi; uyum da daha ilk yarı bile bitmeden %78 gibi bir seviyeye ulaştı. Böyle olunca başarı geldi. İşin sırrı tamamiyle bu, ve tabi ki de oturmuş taktiğimizdir.
SPOR TOTO SÜPER LİG 12. HAFTA
Gaziantepspor bizden daha iyi oynadı ama hücum ikilisi Mehmet Yıldız ve Sosa gibi iki kanser edici adamdan oluştuğu için çerçeveyi bir türlü tutturamadılar; biz ise duran toptan bulduğumuz golle 3 puanı almayı bildik.
SPOR TOTO SÜPER LİG 13. HAFTA
Gençlerbirliği gibi, geçen sezon inanılmaz bir başarının altına imza atmış; kaliteli ve oturmuş bir takıma karşı deplasmanda oynamanın kolay olmayacağını biliyorduk; fakat bizim de kalitemiz ve yakaladığımız uyum yadsınamazdı. Kıran kırana geçen maçta kornerden bulduğumuz golle çok çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Salukvadze'nin böylesine kritik anlarda attığı goller de gerçekten çok sevindirici.
SPOR TOTO SÜPER LİG 14. HAFTA
Lig lideri ile lig sonuncusu karşılaştı; ve konumlar haklı çıktı. Maçın başından sonuna kadar çok etkili bir oyun oynayıp, bütün maçı Samsunspor yarı sahasında geçirdik; 4 golü de biz atarak çok rahat bir galibiyet aldık.
*
İşte 14 haftası geride kalan ligimizde puan durumu:
Valla Ümit arkadaşımın iletisine yaptığım alıntıda da söylediğim gibi, sezon başı hedefi ilk 8'e girmek olarak koymuştuk ama ibre yavaş yavaş şampiyonluğa kayıyor. Yukarıda yaptığım alıntıda da bahsettiğim gibi, başarının sebebi yakaladığımız yüksek uyum ve kadromun kalitesidir. Skender gibi bir kaleci, Hasan Ali gibi bir sol bek, Salukvadze-Ersan gibi stoperler, Yiğit gibi bir ön libero, Darragi gibi bir oyun kurucu, Alanzinho-Grajciar-Janczyk hücum üçlüsü kimde var?
Takım gerçekten inanılmaz uyumlu ve çok güven veriyor. Golü kimse atamasa, kesinlikle gidip biri atıyor. Hasan Ali Atıyor, Salukvadze atıyor, Doğa atıyor; fakat bir şekilde o golü buluyoruz. Kimse atamasa, Skender'e bile atması için güveneceğim neredeyse, öylesine bir takım oyunu oynuyoruzMentaliteyi attacking'e getirdiğimde, rakip kim olursa olsun takımımın golü bulacağına gözüm kapalı emin olmaya başladım. İşte, benim Fm'de kazandığım başarılar hep böyle gelmiştir. Kalite, uyum ve güven üçlüsü içinde oynanan futbolla. Ve günümüz Adanaspor'unda, bu üçlünün üçü de var; ve hepsi en üst düzeyde.
*
Ligde böyle fantastik ilerlerken, geleceği düşünmeyi, planlamayı ve geleceğin takımını kurmayı da ihmal etmiyoruz tabii ki. Galatasaraylı oyuncu Fahrettin Akdoğan, 2.5k€ bonservis bedeli karşılığında takımımıza transfer oldu.
Transfer konusunda kendime çok güvenirim. İlk 11'de böyle olduğu gibi, gençlerde de bu böyle. Radarımızda onlarca isim var, ince eleyip sık dokuyoruz. Hepsini gün gün takip ediyoruz, ve hiçbirinin gözümüzden kaçmamasını sağlıyoruz. Peki bu kimin için?
- HER ŞEY ADANASPOR İÇİN...
La ben sana hilecimi dedim kanka ayıp ediyon benide rezil ettin zaten![]()
Valla gidişat harika şampiyonluk yakındır.![]()
Bu saatten sonra şampiyonluk bırakılmaz. Ama Fenerbahçe ve Trabzon ne yapıp ne edip puan farkını eritmek isteyecektir. Burda da iş senin takımına düşüyor. Keskin düşüş olmazsa bu sene güzel biter.![]()
TariboWest
Eren söyliyim işin çok zor çünkü oyun adeta senin şampiyon olmanı istemiyor , Fenerbahçe ne yapıp edip farkı eritecektir. Eğer takımının Naturall Fitness'i iyi ise (bazı takımlar bu tür zamanlarda kasap çııkabiliyorlar) sakatlanması az olacaktır ve daha dayanıklı serüven yaşayacaksın , Oyuncuların kondisyonunu düşürme yoksa rehavete kapılırlar , böle devam et![]()
Teşekkürler Ümit, düşüş yaşamamak için harıl harıl çalışıyoruz
Sene başında kadroyu gayet geniş tuttuk. Hangi oyuncu sakatlansa, yerine koyacağımız birini buluyoruz. Bu bakımdan ligin en avantajlı kulüplerinden biri olduğumuzu düşünüyorum, teşekkürler.
GS'den transfer ettiğin oyuncuya pas ve markaj özelliğini yüklediğin zaman sağlam adam olur.
SPOR TOTO SÜPER LİG 15. HAFTA
Ersan'ın sakat, Salukvadze'nin ise yorgun olmasından dolayı maça Ramazan Sal-Veysel Sarı stoper ikilisiyle başladık, rakibin forvetinde de formda Magera vardı. Bu bakımdan biraz korkuyordum ama korkularım boşa çıktı; çok güzel bir hücum futbolu oynayarak rakibi kendi yarısahasına hapsettik; böylelikle stoperlerimize pek görev düşmedi. Aradığımız golleri de geç de olsa bulunca rahat bir 3 puan aldık.
SPOR TOTO SÜPER LİG 16. HAFTA
İnanın buna söyleyecek kelime yok, yok yani; bunun başka açıklaması bulunmuyor, tek açıklaması şu: SÖYLENECEK KELİME YOK! Beklerim açık gibi oynuyor, mc'ler her daim ceza yayında, Yiğit İncedemir desen topu kokluyor, stoperler hem oyun kuruyor hem de gidip gol atıyor, hücum hattının neler yaptığı zaten ortadaJanczyk boşta kalan topları öyle kokluyor, öyle güzel çalım atıp öyle güzel vuruyor ki, izlemeye doyamıyorum. Grajciar öyle güzel adam geçip öyle güzel top taşıyor ki, oynatmaya kıyamıyorum. ADANASPOR ÖYLE GÜZEL OYNUYOR Kİ, NAZAR DEĞMESİNDEN ÇEKİNİYORUM!
SPOR TOTO SÜPER LİG 17. HAFTA
Bucaspor ne hikmetse belki de ligin en uyumlu forvetleri olan Mendy ve Dady'i ilk 11'de başlatmadı, biz de cezalarını kestikÇok rahat ve güzel bir galibiyet.
*
Böylelikle Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı tamamladık.
Şimdi ben bu tabloya ne desem anlamsızKelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. Hayal bile edemeyeceğimiz bir başarı. Fakat gerçekten çok çalıştık, çok emek verdik. Başkanlar değişti, borçlara girdik, takıma getirtecek fizyoterapist bulamadık, kendimizi düşme potalarının içinde bulduk; hepsini atlattık ve şimdi buradayız. Şimdi, Türk futbolunun lokomotifi, ebeveyn kulübümüz Galatasaray'a 8 sıra fark atmış durumda; en yakın rakibimiz Trabzonspor'la aramızda 12 puan farkla, namağlup lideriz. Çektiklerimize değmiş doğrusu
İşte ilk yarının ardından Stsl'deki takım istatistikleri:
Ligin en formda takımı olduğumuz zaten sürpriz değil14 maçtır kazanıyoruz, ligin en çok gol atan 3. takımı, en az gol yiyen takımıyız. Ayrıca taraftarımızın bize gösterdiği ilgi de çok etkileyici ve sevindirici.
İşte bu da ilk yarının ardından ligimizdeki oyuncu performansları:
Janczyk Holosko'yla çok çekişmeli bir gol krallığı yarışına girmiş durumda, Darragi ise asist krallığında arayı biraz açtı. Gerçekten takımımızı sırtlayan en önemli iki oyunculardan bunlar, onlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
*
Çok kaliteli bir kadro, birbirine alışmış oyuncular, yabancıların yarısı Türkçe'yi biliyor; squad harmony %70. Başarının sırrı işte budur arkadaşlar. İlk yarıyı bu sebeple, diğer rakiplerin çok önünde, çok absürd bir performans sergileyerek, namağlup lider tamamladık.
Şimdi önümüzde çok önemli kupa maçları var. Bu maçlarda da iyi puanlar alıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz.
Gruplarda zor rakiplerin var.Ama ligde o rakiplere karşı çok iyi oyun sergilediğini gördük takımın.Oyuncular tatil rehavetine kapılmazsa sorunsuz geçersin.
Uff harika gidiyorsun valla bu taraftar şampiyonluk istiyor![]()
Kupada biraz bocalıyoruz ama, kalan 3 maçımızı lig maratonu olmadan oynayacağımız için belki bir şeyler yapabiliriz. Ben şahsen maçları asistana oynatacağım. Gruptan çıkarsak, amenna; çıkamazsak da lige konsantre oluruz ve kondüsyon kaybı yaşamayız; böylece şansımız artar.
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ, HER ŞEY ADANASPOR'UMUZ İÇİN!
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 2. MAÇ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 3. MAÇ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP 4. MAÇ
Bana hiçbir şey demeyin, maçları ben oynamadım; tebrikler asistanımız Ümit Davala'yaOnun mükemmel performansı sayesinde gruptan lider olarak çıktık.
temiz ve zahmetsiz iş çıkarmış Davala![]()
İÇİMİZDEKİ HAİN: PETER GRAJCIAR!
Finansal krizde olmamızdan dolayı yetenekli oyuncumuz Grajciar ile sözleşme yenileyemedik; o da hemen gitti başka bir kulüple anlaştı! Anlaştığı kulüp de Adanaspor'dan büyük bir kulüp olsa bari, şu an 16. sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor! İnşallah Grajciar'ın yaptığı bu hainlik yanına kalmaz, ve ömrünün sonuna kadar Bank Asya 1. Lig'de mücadele eder. Gelecek sezonun başında kaliteli bir sağ açık almalıyız; çünkü Grajciar sistemimizin mihenk taşlarından biriydi.
*
Bu arada Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde rakibimiz Bank Asya temsilcisi Manisaspor oldu. Kolayca eleyebileceğimiz bir rakip diye düşünüyorum.
Vay hain gerçekten bu oyuncuları anlamak güç![]()