Cüneyt Çakır konusunda herkesten farklı düşünüyorum herhalde.Bana göre özellikle kırmızıdan sonra saçmaladı, klasik Türk hakemi özelliği olan eyyamı da es geçmemek lazım.
Cüneyt Çakır konusunda herkesten farklı düşünüyorum herhalde.Bana göre özellikle kırmızıdan sonra saçmaladı, klasik Türk hakemi özelliği olan eyyamı da es geçmemek lazım.
Bence kişisel bir gıcıklık var gibi.Çünkü biz severiz kendimizi çok eleştirmeyi,kötülemeyi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Son pozisyon penaltıydı. Cüneyt Çakır'dan nefret ediyorum. Çok inat bi hakem.
aynen ya. şu maç taraf tutmuyodum nani atıldıktan sonra manU lu oldum kaçırdığı gollere sinerlendim falan. Nani atılmasaydı Allah aşkına kaç kişi kırmızı kart beklerdi o pozisyon. Hatta maç içinde hangi madrid li kırmızıdır diye ısrarla itiraz etti. Çarpışma pozisyonuna kırmızı vermek gibi bişeydi. Malesef maçı katletdi cünet çakır.
Bir ramosun yaptığı pozisyonda vermedi penaltıyı orda rakibe ayağıyla vuruyordu ve herhalde mourinho'da manuyu her elediğinde şampiyon oluyor
Webb varken çakır final yönetemez bence
Roy Keane says Cüneyt Çakır made the right call in sending off Nani. Keane says It was dangerous play by Nani
Ve yapmayın ya Cüneyt çakır avrupada howard webb'i katlar cebine koyarmanu maçlarına webb verildiğinde zaten manu 12 kişi rakip 10 kişi oynuyor
Football is simple,but Football Manager is not
Ramos 3 günde hem real madrid'e hem barcelona'ya gol atan tek futbolcu büyük ihtimalle![]()
Çakır Uefa finalini yönetir zaten tabi temsilcimiz Fenerbahçe elenirse umarım elenmezler![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Cüneyt Çakır'a Şampiyonlar Ligi finalini verecekler ben diyeyim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bencede Cüneyt Çakır Şampiyonlar ligi finalini yönetebilir.
Nani'nin pozisyonuna gösterdiği kırmızı çok ağır... Nani Arbeloa'yı ilk kez ayağı ona temas ettiğinde görüyor, gözü tamamen topta. Son bölümde bir de penaltıyı es geçti... Bu performans sonrası yarı final yönetir ancak.
Mourinho bu tur sonrası 3. şampiyonlar ligi şampiyonluğuna gider diyorum. Mourinho'nun her hamlesi harikaydı, rakip eksilince 3'lü savunmaya döndü orta alanı kalabalıklaştırdı. Öne geçti 4-5-1'e döndü.
Bence Final yönetme şansı halen var.
Baktığımız da hiç kırmızı gösterilmeyecek bir pozisyon da değil. Bana göre birçok hakem kırmızı çıkarırdı. Böylesine bir maçta korkusuzca bu kartı çıkarmakta bir iştir.
Bence çok da kötü yönetmedi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
...
Bide Ferguson'u anlamadım. Kagawa Rooney Valencia nasıl yedek kalır anlamış değilim.
Bir zahmet olsun yani, 27 yıldır bir kulübün başındaysan sen,kaleciyi forvete koysan bile belli bir kesim ''pek yapacağı iş değil ama bir bildiği vardır'' der,destekler.
Aykut Kocaman'ı eleştirenlere sitem ediyorsun,belli, ancak çok yanlış bir kişi üzerinden değerlendirme yaptın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Roy Keane karar doğru diyor ntvspor da rıdvan ve yanındaki adam karar yanlış diyor ilginç cidden
Bundan 3 Hafta Önce Adana Demirspor- Kayseri Erciyes Maçında Demirsporlu Futbolcumuz Jose Carlos Juniora Sebepsiz yere Kırmızı Kart göstermişti Bu Hakem, anlamıyorum fifa Kokartlı alan Her Hakem devamlılık Gösteremiyor, Artık Cüneyt Çakır için Büyük Çaplı Maçlar hayal.