+95lilerden olarak anlayacağımiz konulara donmenizi istiyoruz![]()
çakarita cünyor kim la ? Bu arada + 85ide + 95 ide kardeşimizdir sığıntı yok anlaşılmayacak bi husus yok aslında (: Ayrıca penaltıyı kalecime verdiğimi unutmuşum spiker penaltı diyor ben bekliyorum kim alıcak topu eline diye bir baktım gerilerden koştur koştur biri yardırıp geliyor sarı formasıyla baktım bizim kaleci![]()
Kafeye çevirmişsiniz burayı. Kendinize gelin biraz.
Şaka, şaka... Böyle devam edin; ancak bazı kişileri rencide edecek kelimeler kullanmayın. Bkz: zenci.
@sowkay Bu mesajınızı düzenledim; ne yazdığımıza biraz daha dikkat edelim lütfen. Teşekkürler.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Bu arada şuan köydeyim.. Kabir ziyaretleri sebebiyle..eve geçtiğimde güncelleyip tekrar futbola dönebiliriz (:
Hadi Avrupaya gidiyorduk en son![]()
Bu Kariyerdeki ışık Bence Hiç Bi Kariyerde Yok
Maçlar iyi gidiyor![]()
Avupa falan yalan oldu süratli şekilde ligue 2 ye doğru gidiyoruz (:
SAnıım bu gidişle ülkeme dönecem
Abi senin yorumları çözemedim övüyon mu tiye mi alıyon bilemedim (:
Ula kariyeri kapa sen konuşmaların sonu belli değil![]()
Son zamanlarda aldığımız skorlarla takımı küme hattında rahatlatmıştım. lille kupadan da elenince hiç bir hedefimiz kalmamış sadece sezonun bitmesini bekliyordum. İngiltereden ayrıldıktan sonra özellikle Claire Eglintonu özlüyordum. Gidemiyordum çağırmasına çağırıyordum fakat klübün cheerleaderlarından dolayısıyla oda gelemiyordu. Artık ingiltereyi unutup yeni denizlere yelken açmalısın Diaz diyerek kendimi Parise attım. Günler haftaları haftalar ayları kovaladı biz hatun peşinde koşarken. Takımı asistana emanet etmiştim. Fakat işler hiçte beklediğim gibi gitmemişti ligin bitimine 3-4 hafta kala takım yeniden potanın içine girmişti. Acilen Paristen ayrılıp Nimese takımın başına geçtim. Takım yine moralsiz uyumsuz sıkıntıda..iyi oynasakda kazanamıyorduk ya direkler yada oyuncularımın formsuzlugu yüzünden gol atamıyorduk. Son 2 haftaya girilierken 18. sıradaydım ve 17. sıradaki Bastia ile maçımız var aynı puandayız bir öneki maç hakemlere sinirlendiğim için hak mahrumiyeti aldım. Durumlar cidden kötüleşmişti maça girdik ama heyecandan titiyorum. Müdahalede edemiyoruz baskı yapıyoruz gol yok derken çegirgem Finne ile golü bulduk nitekim maçıda kazanarak potadan çıktık son maç bastia saint etien deplasmanına gitti bize 1 puan lazımdı ama bastia deplasmanda kaybediyodu o rahatlıkla bizde hücum ettik le mansı devirip kabus sezonu bitirdik. 2 sezondur son maçlarda uçurumun kenarından kıyısından kurtarıyoz takımı. Çekirge 3 demezmiş umarım bu sene her ne konumda olursak olalım son maçlara bırakmayız işimizi (: Nancy Dijon ve le mansı cidden tebrik ederim. Dijon kupada le mansı finelde yendi avrupa ligine giriyor. nancy ise son maç lyonla evinde oynuyordu 1-0 gerideydi 90 + 3 de şampiyonluğu aldılar (: Fransa çok enteresan bir mecra
Dipnot: Harbi harbi kabus gibi sezondu. Düşmemeye oynadık herhangi bir heyecan yoktu sizleri sıkmama adına sonuçları toplu girdim. Aslında benim için son zamanlar oldukça stres ve heyecan doluydu fakat dediğim gibi sırf sezon bitsin diye fransa kupasından elendikten sonra takımı asistana vermiştim.
Yönetimde benden umudu kesmiş beklenti yükseltmedik hiç zaten bütçede fazla değişim yoktu. Ama daha fikstürler çekilmeden yönetim başlangıç bütçesini ayarladığında gidip sol bekimizin opsiyonunu kullanıp aldık ardından kalan para ise bu şekilde oldu yaklaşık 1.5 milyon kadar (:
adamlar canını dişine takmış kümede kalmaya oynuyo bizimki kız peşinde3. lig takımları daha yüksek bütçe verirdi
![]()
Verilen transfer bütçesindeki mesaj şu bence : Yine eldeki imkanlardan yararlanmalıyız patron.
Acaba Nimesle Avrpaya gidebilir miyiz ? Geçen sene acayip hayal kırıklığı yaşadım. Bu sezon takımda kalan inşaatı bitirmek için bütçede verilmedi. Takımda bazı bölgelerde ciddi eksiklikler var üstelik kadromuzda dar sıkışık fikstürde ciddi darbeler aldık. Bütçe oluşturmak için maalesef elimzde en değerli oyuncuları satmak durumunda kalacağız. Kalite kallavi fiyatı cüzzi oyuncularla bi taraftan eksik yerlere takviye diğer yandan sattıklarımızın yerini doldurmak durumundayız. Açıckası bu sezon kimsenin bizden bişi beklemediğini düşünüyorum. Lakin bu sezon iddalıyız en azından avrupayı zorlayacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi Fransa enteresan mecra
Hatunsuz kalınca tansiyonum düşüyor
Fransada yayın gelirimi yok anlamadım ki yada başkan benden ümidi kesti takımı ligde tutsam yeterli bakıyor (: Ama şu var klüp finsan olarak kötü durumda dolayısıyla yayın geliri vs borcu kapatıyoruz sanırım. Devre arası bütçemize çöküyorlar o yüzden ne yaparsak şimdi yapmamız lazım. en üst ligdeyiz 3.sezonum ve halen yoksulları oynuyoruz. lakin Diaz derki ;
Originally Posted by Juan Diaz
Dolayısıyla imkansızlıkları fırsat bilip gençlere ve mevcut kadroya ağırlık verip 2 sezondur beraber oynamanın avantajını kullanmaya çalışacağızİnanıyorum ki bu sene farklı olacak
Herkese iyi bayramlar...
Juan Diaz
Nimes Olympique Menejeri
Transfer bütçesi gayet iyi o paraya senden Ronaldo'yu bekliyorum![]()
Bu kariyer olmadı gibi sanki ya?
Kendileri kaybeder![]()