Originally Posted by
devilshand
toramanın kararlılığı sanırım 19 yanlış mı gördüm eğer öyleyse güzel bir mentor olacağı kanaatindeyim
balta ise işimize yaramaz
kullanabileceğin mentor olabilecek adamlar mehmet topal olabilir, aklıma gelirse yine yazarım abi
Dediğin gibi olabilirde Baga nın dediği aklıma takıldı. Adamı mentor olarak hiç bir genç kabul etmez. Sonra ikinci İbrahim vakası yaşarız.

Originally Posted by
LifeYourself
Hoşgeldin ligimize hocam, benden önce çıkma dur birlikte çıkalım

Hoşbulduk hocam. Yalnız benim bu sezon çıkmak gibi bir düşüncem yok. Çıkarsak Süper ligdeki takımlar bizi yerler. Kalecimin biri 18 diğer 16 yaşında, onlara yazık olur. Zaten 40 puanlık bir hedefim var onu yakalamama da herhalde 11 puan falan kaldı. Sonrasında gençleride sahaya sürüp maç tecrübesi kazanmalarını düşünüyorum.

Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Evet Evet Katılıyorum İsota.
Hatta Ben Gelene Kadar Siz Orta Sıralarda Takılın

Muhtemelen Yaz Ayında Bende PTT'de Mücadele Ederim O Zaman Yazın Güzel Bir PTT Çekişmesi Yaşarız

Ohoooo ben ozamana kadar Şl yi alırım üstüne ikinci kariyere geçerim.

Originally Posted by
RodiMood
Kuantan kariyerini bitirdiğim zaman BAL liginden takım alıp hepinizden önce Süper Lig'e çıkaracam

Gel gel sen neler yapacaksın görelim.

Originally Posted by
Barak
Hocam bence İbrahim'de Balta'da ders vermez merak ediyorum ders verdire biliyor musun? Bjk maçı kötü olmuş be hee bu arada seni yakaladım sanırım 2020-2021'deyim bende

Dur BJK deme bana ya

nerden nereye verdik. Neyse ki kendi ayakları ile düştüler. Şuan grupta lideriz. ve çıkmayı ikili averaj sayesinde garantiledik.
PTT 1. Lig 18.Hafta

[/IMG]

[/IMG]
PTT.1.Lig 19.Hafta

[/IMG]
Bu maçtan önce ZTk da Kayseri ile oynadığımız için yedek ve gençleri sahaya yolladım. Onlarda yüzümü kara çıkarmadı. 16 lık kalecimiz de görevini yerine getirdi.

[/IMG]
Yönetim beklentileri değiştirmek için seçenek sundu ama biz yine aynısında karar kıldık.

[/IMG]
Transfer geçmişimiz.

[/IMG]
Açıkçası Anılı neden aldım bende bilmiyorum. Orta sahamda zaten oynayacak oyuncularımın sayısı fazla iken neden aldım bilmiyorum.

Samed ise zaten 1,5 yıldır bizde kirada idi. Sonunda tapusunu da aldık.
Transfer yapmayı düşünmüyorum. Ama gitmek isteyen olursa yada gençlere kiralık teklifi gelirse onları gönderebilirim. Bir de habire as oyuncularıma kiralık teklifleri geliyor. Bir kaçı da izleme altındalar. Sonra gideceğim diye tutturmasalar bari. Hüseyin Ekdal hala Gaziantep Bld. ye göndermedim idye üzgün. Duruma göre sezon sonu onu yollayabilirim. En kârlı bir şekilde tabiki.

[/IMG]

[/IMG]
ZTK Grubu 4. Maç

[/IMG]

[/IMG]
Bu sonuçla birlikte Kayseriye karşı ikili averaj ta üstün duruma geçtik. Bundan dolayı da gruptan çıkmayı garantiledik.
AdanaDemirspor maçından sonra bir 20 günlük ara tatile girdik. Bende hemen devlerle bir hazırlık maçı ayarladım.
Bu sayede kasamıza bir 815,000 TL daha para girecek. Sizlere de tavsiyem özellikle PTT 1. ve 2. ligde kariyer yapan arkadaşlar bu üç takımla deplasmanda maç yapın. Kasanızı ihya edersiniz.

[/IMG]
Bu sezon kasamızın maşallahı var. Daha 1 M TL nin altına düşmedi.

Sezon sonu iyi bir bütçe verebilirler. Ama ben bir iki Bossman ile anlaştığım dışında iyi bir regen gözüme çarpmazsa transfer yapmayacağım. Elimdekileri geliştirmeye çalışacağım.

[/IMG]