Anket Sonuçlarını Görüntüle: Başarısız OLduğumuz Yön Nedir?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)

2 12.50%
  • Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)

2 12.50%
  • Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)

0 0%
  • İyi gidiyorsun, böyle devam et.

12 75.00%
Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 483 sonuç

Konu: Aston Villa Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig Şampiyonu [3. Sezon]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Avrupada ligde kupada dünyada heryerde çoşuyoruz herkesi yeniyoruz
    Taktiğimizi çözmedikleri sürece bu böyle devam edecek gibi Bilgisayara karşı oynarken 4-1-2-1-2 taktiğiyle oynamanızı öneririm. Ben genelde kadromu ona göre kurarım kariyer yaparken. Bilgisayar kanattan atak yapacak kadar zeki olmadığı için sizi en azından 2 sene rahat ettiriyor bu taktik. Zaten 2 seneye kadar kadronuzu oluşturduğunuz için ondan sonra işiniz çok daha kolaylaşıyor.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çok harika gidiyorsun durum süper.
    Sağol abi. Bakalım nereye kadar böyle gideceğiz.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Sonuçlar çok iyi.
    Ancak umarım milli takım şevkini kaçırmaz.Başarılar.
    Esas Aston Villa sıkmaya başladı Yarkın. Güzel bir taktik oluşturduk. Bunu kariyerim bittikten sonra talep olursa taktik kısmına koymayı planlıyorum.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Willian ve Hulk'u neyle besliyorsun Doruk
    Birmingham kızları ateşlidir, güzeldir

Doruk Korkmaz Gelecek Planlarını Açıkladı

Fabio Capello'nun kovulmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Doruk Korkmaz, Villa Park'ta düzenlediği basın toplantısında gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Premier Lig'de yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Aston Villa Teknik Direktörü Doruk Korkmaz, İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ni ve Premier Lig'i bir kez daha kaldırmak. Bu sene ikisinden birisini başarırsak bu takımda görevimin tamamlandığı anlamına gelir. Takım bu sene çok iyi gidiyor. Ligde 10'da 10 yaptık. Avrupa'da ise 4'de 4 ile gidiyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanacağımıza inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''Bu Sene Son''

Gelecek sezon için transfer planları sorulduğunda ise şu açıklamaları yaptı: ''Aston Villa taraftarları hakkımda ne diyorlar bilmiyorum ama ben bu takımı baştan yarattığımı düşünüyorum. Geldiğim sezon herkes ilk 5'e girmenin hayal olduğunu söylüyordu. Biz tabuları yıktık ve 3. olduk. Şanssız sakatlıklarımız olmasaydı şampiyon bile olabilirdik. Aynı sezon bütün takımların hayalini süsleyen bir kupa kazandık. Geçen sezon ise lig kupası hariç her alanda birinci olduk diyebilirim. Üstüne üstlük Şampiyonlar Ligi'ni kaldırdık. Bu sene neler gösterecek bilmiyorum ancak ben bu takımda misyonumun tamamlandığını düşünüyorum. Artık İngiltere'ye odaklanma zamanı. Bu sene son! diye konuştu.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Karar senin.Benimde son senem.bitiririz artık

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Karar senin.Benimde son senem.bitiririz artık
    Daha İngiltere var Yarkın'ım, naptın sen?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Türkiye'ye gelin artık
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Türkiye'ye gelin artık
    Yok Türkiye'ye adım atmayı düşünmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Blackburn ile anlaş

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Senden bir Galatasaray kariyeri bekleniyor artık

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Blackburn ile anlaş
    Blackburn'u ne yapacağız abicim

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Senden bir Galatasaray kariyeri bekleniyor artık
    Galatasaray kariyerlerim uzun sürmüyor nedense. Bir süre sonra Türk oyuncuların kalitesi yetmemeye başlıyor takıma.

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

15 Hafta Sonunda Puan Durumu

Gol Krallığı

,

Chelsea gibi bir takımın ayağına top değdirmedik. Gerçekten mükemmel bir futbol oynuyoruz. Dikkat çekecek başka bir istatislik ise 5 maçta kalemize sadece 11 şut isabet etmesi. Bu 11 şutun sadece 1'i gol oldu. Bizim ise 51 isabetli şutumuz var. Yani yaklaşık 5 katı!

Sırada Tek Almadığımız Kupa Var: Club World Championship

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yeeter yıldırım demirören diye bağırasım var alınacak kupa kalmadı

Yeeter yıldırım demirören diye bağırasım var alınacak kupa kalmadı
    2. devre daha değişik bir taktikle çıkacağız sahaya. İlginç skorlarla karşılaşabiliriz anlayacağın

Şampiyonlar Ligi Grup Maçları

Napoli deplasmanında yine çok zorlandık. Öldük öldük dirildik desek yalan olmaz. Ancak gene de muhteşem bir bitiricilik göstererek 1 puan almasını bildik. Napoli'den bildiğiniz korkmaya başladım.

Muhteşem futbol, muhteşem takım, muhteşem skor! Maça gelen taraftarlarımız futbolumuzla büyülenmiş olmalılar.

Bu maçlar aradan çıksın istedim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eyvah 7li maçlar başlıyor

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Gruplar güzel bitmiş ve 7-0lık maç güzel olmuş Doruk tebrik ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Artık sistem öyle bir oturmuş ki sadece izlemek yeterli. Sadece İngiltere ile olmaz. Kulüp çalıştırmanı da bekliyoruz seneye.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gruba güzel başlamışsın,zaten ligi yine silip süpürüyorsun kardeşim barşarılar

Eyvah 7li maçlar başlıyor
    Muhteşem performans sergiliyoruz muhteşem

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Gruplar güzel bitmiş ve 7-0lık maç güzel olmuş Doruk tebrik ederim
    Teşekkür ederim Eren

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Artık sistem öyle bir oturmuş ki sadece izlemek yeterli. Sadece İngiltere ile olmaz. Kulüp çalıştırmanı da bekliyoruz seneye.
    Böyle de sıkıcı oluyor abi. Sıkılmaya başladım Aston Villa'dan. Biraz İngiltere ile gidelim bakalım. Önümüze elbet seçenekler çıkacaktır.

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Gruba güzel başlamışsın,zaten ligi yine silip süpürüyorsun kardeşim barşarılar
    Sağol kardeşim.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

yakında uzaya cıkıcan hee

Club World Championship Yarı Final

Kalemize şut çekilmeden maçı tamamladık. Açıkcası daha zor bir maç geçirmeyi bekliyorduk. İstatislikler her şeyi gösteriyor, fazla konuşmaya gerek yok.

17. dakikada Willian'ın kullandığı korneri Zapata kafa vuruşuyla tamamlıyordu. 1-0

Dakikalar 39'u gösterdiğinde korner direğinin orada gene Willian vardı. Willian topu gene Zapata'ya gönderiyordu. Zapata'nın vuruşunda top Annan'a çarpıyor ve ağlarda buluşuyordu. 2-0

51. dakikada Aston Villa, Nagoya savunmasını hazırlıksız yakalıyordu. Hulk'un muhteşem pasını iyi değerlendiren Neymar kendisinin ilk takımının 3. golünü atıyordu. 3-0

74. dakikada Hamit Altıntop penaltıyı gole çeviriyordu. 4-0

Club World Championship Final

Cruz Azul da bizi durduramıyordu ve kupaya uzanıyorduk.

Dakikalar 16'yı gösterdiğinde Neymar muhteşem bir golün altına imza atıyordu. Neymar Cruz Azul'lu oyuncudan top kapmasıyla savunmayı boş yakalıyor ve iki defans oyuncusunu çalımlayarak golünü atıyordu. 1-0

77. dakikada Hulk'un uzaktan vuruşunda Nagoya kalecisinin yapabileceği hiçbir şey yoktu. 2-0

Böylece Aston Villa ile kazanmadığımız kupa kalmıyor!

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    yakında uzaya cıkıcan hee
    Aston Villa artık Doruk'larda

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yuh Hulk nasıl bir gol atmış öyle ağzım açık kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son hız devam.

Blackburnle ne yapacam deme iyi takım

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Koleksiyon tamam.Başarılar.

16. Hafta

17. Hafta

18. Hafta

19. Hafta

20. Hafta

21. Hafta

22. Hafta

23. Hafta

Her taktik eninde sonunda çözülürmüş. Bizim taktiğimiz de çözülmeye başladı. Eskiden olduğu gibi rakiplerimizi kitleyemiyoruz. Nottingham, M'boro maçlarına bakarak yorum yapmamak gerekir. Onlar bizim seviyemizdeki takımlar değil. Yeni bir taktiğe geçiş yapmanın zamanı geldi. Bir sonraki mesajımda size yeni taktiğimi tanıtacağım. Gene kanatsız bir futbol oynayacağız.3 forvet oynamayı düşünüyoruz. Neymar - Hulk - Agbonlahor üçlüsünü bir arada oynatacağız. Bakalım başarılı olabilecek miyiz hep birlikte göreceğiz.

23 Hafta Sonunda Puan Tablosu

Rakiplerle aramızdaki fark kapanmaya başladı. 2 maç eksiğimizi iyi değerlendirmemiz lazım. Sene sonu herhangibir sürprizle karşılaşmak istemeyiz.

Gol Krallığında Büyük Kapışma

Aston Villa Teknik Direktörü Doruk Korkmaz, Fulham maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Korkmaz, iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Umarım sakatlık sorunu yaşamadan ikinci yarıyı tamamlarız. Sezonun ilk yarısında bazı oyuncularımız beklenen performansı verememişti. Bu dönem onlar için de iyi bir şans olacak. İlk yarıda bekleneni veremeyen oyuncularıma güveniyorum. Kendilerinden bekleneni ikinci yarı vereceklerdir" dedi. Doruk Korkmaz bu sözleriyle kafaları karıştırdı. Çoğu kişi bu sözleriyle kimden bahsettiğine anlam getiremezken Aston Villa'ya yakın kişiler bahsedilen kişinin Benitez, Demichelis ve Annan olduğunu bildirdi.

Transfer Yapmayacağız!

Aston Villa'nın transfere ihtiyacı olmadığını ve transfer yapmayacaklarını açıklayan Korkmaz, şunları söyledi:

"Transfer konusunda söyleyeceğim tek şey, hiçbir oyuncuyu transfer etmeyeceğimizdir. Aston Villa'nın transfere ihtiyacı yok. Bugüne kadar yazılan ve bugünden sonra yazılacak transfer haberlerine kimse itibar etmesin. Devre arasında transfer yapmayacağız.

Bazı futbolcular için teklifler olduğunu vurgulayan Doruk Korkmaz, "Takımdan gidecek futbolcular hakkında bir değerlendirme yapamam. Bazı oyuncularımıza teklifler var. Değerlendirmesini daha sonra yapacağız." diye konuştu.

Doruk Korkmaz bu sezon Premier Lig'de yaptığı 23 maçın 20'sini kazandı.

Last edited by GsDoruk : 04.Temmuz.2011 at 03:30

Oylamada bazı arkadaşlar kariyeri yazılarla süslememi önermiş. Ben de denileni yapıyorum. Ne kadar başarılıyım onu bilemeyeceğim. Yazı yazma yeteneğim pek yoktur da. Ayrıca başka ne tür SS'ler koyabilirim onu da söylerseniz hemen eklerim. O 2 kişinin de oylarını dikkate alalım di mi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok yok artık zevk vermez sana Sürekli galibiyet serisine bağlamışsın. Bi biz yapamadık şu olayı yahu.. Ne kadar şanssız bir menajerim. Alınmadık kupa zaten kalmamış ne diyelim ki daha

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Transfer niye yapmıyosun ya Doruk ihtiyac hiç mi yok ?

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri