Bir de Amin Affane' ye bakabilirsin Chelsea alt yapısında kanat oyuncusu 19 yaşında olması lazım. Bu oyunda bu tip pırpır oyuncular çok iş yapıyor. Affane kanat olmasına rağmen son vuruşları çok iyi.
kollardan Hasan Ali![]()
Bir de Amin Affane' ye bakabilirsin Chelsea alt yapısında kanat oyuncusu 19 yaşında olması lazım. Bu oyunda bu tip pırpır oyuncular çok iş yapıyor. Affane kanat olmasına rağmen son vuruşları çok iyi.
kollardan Hasan Ali![]()
Football is simple,but Football Manager is not
bencede h.ali
Aynen öyle Hasan Ali Kaldırım ile 5 yıllık sözleşme imzaladık.
Gözümüz çok iyi bir defans oyuncusunda. Kanat oyuncuları ile işlerimiz bitti.
Kollardan bulacağınızı düşünmüştüm ama bu kadar kısa sürede bulacağınızı bilememiştim![]()
Sentugo.
türkiye nin en iyi sol beki sol bek bulunmayan bir ülkede o bölgeyi yerli yapmak müthiş bir şey transferlistesinde miydi
Hasan'ın 11 olan "Pozisyon Alma" değerini 14-15 civarına çektiğin zaman sol tarafı tek başına domine edebiliyor.Çok çok iyi transfer.
GİDENLER
Satılık Gidenler
Taye Taiwo --> 11 milyon euro + %50 gelecekten net pay --> R. Sociedad
Fernando Belluschi --> 9.75 milyon euro --> Fulham (%50'si fona gitti paranın)
Sebastian Blanco --> 8 milyon euro --> Granada
Sebastian Pinto --> 7.25 milyon euro + %30 gelecekten kar payı --> Celta
Renato Civelli --> 6.5 milyon euro --> Inter (Nakit + 24 ay taksit ile)
Sebastien Frey --> 2.9 milyon euro --> At. Madrid (48 ay taksit ile)
Şamil Çinaz --> 2.2 milyon euro --> Çaykur Rizespor
Tuncay Şanlı --> 1 milyon euro - 235 bin euro (maaş yardımı) --> Antalyaspor (48 ay taksit ile)
Hakan Aslantaş -->925 bin euro --> Çaykur Rizespor
Aziz Eraltay --> 875 bin euro --> Konyaspor
Süheyl Çetin --> 18 bin euro --> Mersin İdman Yurdu
Kiralık Gidenler
Tetteh Bangura --> Aylık 200 bin euro + %90 maaş --> Kayserispor (Yıllık 2.2 milyon euro yapar)
Murat Yıldırım --> Aylık 130 bin euro + %100 maaş --> Gençlerbirliği (Yıllık 1.2 milyon euro yapar)
Ferhat Kiraz --> Aylık 50 bin euro + %100 maaş --> Antalyaspor (Yıllık 500 bin euro yapar)
Cenk Tosun --> Aylık 45 bin euro + %100 maaş --> Fenerbahçe (Yıllık 375 bin euro yapar)
Aylık ücret istenmeden kiralık gidenler
Kaan Başar --> Manisapor (Kilit oyuncu olarak isteyince, dayanamadım. Bu sefer PTT 1. ligte top koşturacaksın.)
Okan Deniz --> Ankaragücü
Petteri Forsell --> Göztepe
Harun Tekin --> Manisaspor
Bedri Can Özdoğan --> Gaziosmanpaşa
Furkan Soyalp --> Bayrampaşa
Geri kalanı da değersiz oyuncular...
Bu sefer 55 milyon euro luk toplam satışımız oldu.
Sentugo.
çok iyi para kaldırmışız![]()
Gelir müthiş olmuş fakat gelenlerin uyumu yakalamaları zor olacaktır , umarım geçen seferki gibi biletini erken kesmezler.
müthiş paralara oyuncu satmışsın şamili bile 2 milyona satmışsın yalnız yine eleştircem seniyabancı sınırlaması var sende bu yüzden freyi falan gönderiyosun ve alabilceğin berki de en iyi türk forvet cenk tosunu bi de bonservis bedeli vermeden alıyosun ve bu adamı kiralık gönderiyosun bence ilginç
Taiwo' yu efsane paraya kaktırmışsın, çok iyi olmuş![]()
Taiwo çok iyi paraya gitmiş , Bangura'yı nası kiraladın öyle adamın bonservisi 2.2 milyon € etmezÇok iyi kar sağlamışsın hocam şimdi sıra geldi transferlere bu arada H.Ali'de çok iyi transfer..
![]()
Her sene olacağı gibiSonuçta hedefim en zengin kulüp olmak.
Sanırım öbür kovulma işi yamadan dolayı oldu. Çünkü hiç bir zaman kovulmamıştım eskiden... Bu yamada ise Erkan Körüstan'ın alacağı değer değişken (random) olarak girilmiş. Hem de sezonsal beklentileri en düşük olarak belirledimBu sefer kovulmam. Zaten şampiyon olacağız...
Eleştir tabii kiGelen transferleri açıklayacağım şimdi. Onları açıkladığımda bana hak vereceksindir diye düşünüyorum. Cenk Tosun Bursaspor'un ilk 11'ine yazılacak bir adam değil bence.
Ayrıca olaya şöyle de bakmak lazım. Frey bu takımda en çok para alan isim. Daha 2 senelik daha sözleşmesi var. Yaşı 33-34. Yani bu adamı elimizden çıkartarak gelecek yılları da güvence altına almış oluyoruz. Yoksa boşu boşuna para vereceğiz. Aldığımız bonservise değil, vermeyeceğimiz maaşa bakıyoruz. Ayrıca en çok para kazanan ismi yolladıktan sonra takım içindeki oyuncularla yeni sözleşmeler imzaladım. Bazı oyuncular biliyorsun çok maaş istiyor. Frey'i gönderince daha az maaş istedilerAslında Frey'i göndermemin sebebi bu. Yoksa geçen sene şampiyonluğu kaçırmamın sebebi Frey'i yedekleyecek iyi bir kalecimin olmayışıydı.
Taiwo büyük ihtimalle bir daha başka bir takıma satılmayacaktır. Maddeler kısmından zamanı geldiğinde %50 maddesini satın alıp çok iyi bir para kazanabilirim hala..
Geçen sene de Kayseri'ye gitmişti. Bu sefer kayseri kendisi istedi. Aylık 200 vereyim dedi Dedim alÇok şans oldu biraz. Hasan Ali için ödeyeceğim rakamları görünce çok daha iyi transfer diyeceksinizdir.
Sentugo.
bu sefer Manisa'ya gitmişim geçen sezon istatistiklerim nasıl acaba?![]()
Genç Oyuncular
KİRALADIKLARIMIZ
![]()
Sentugo.
SATIN ALDIKLARIMIZ
![]()
Sentugo.
Sentugo.
Bursaspor Şampiyonlar Liginde
Geçen sefer başaramamıştık. Bu sefer daha kolay rakipler geldi...
tabii o zamanlar daha transferlerin çoğu bitmemişti.
TÜRKİYE SÜPER KUPASI BURSASPOR'UN
Kulüp tarihindeki ilk Süper Kupa oluyor kendisi.
![]()
Last edited by sentugo : 17.Ağustos.2013 at 23:43
Sentugo.
peki bi cacık olmaz diyosan niye aldınmillet sol bek yok diye yakınıyo sende en kral 2 oyuncu var ilk tercih hangisi
Muhammed Demirci' yi alamayınca gidip Demir ' i almışsın sanırım![]()
Tagliafico'yu satmayı düşünmüyorum. Hasan Ali ile birlikte ömürleri bitene kadar çok iyi götüreceklerdir.
Aynı şekilde Kale de sanırım garantili. yeni aldığım regen, Onur Kırvak'ın önüne geçene kadar kendini hırpalayacaktır. Büyük ihtimalle önüne de geçer... Onur da yedeğe düşer... Uzun seneler götürürler.
Aynı şekilde Defansif Ortasaha mevkisi de gayet yeterli. Yasin Pehlivan, Musa Çağıran uzun yıllar götüreceklerdir.
Aslında Defansif Oyun Kurucu mevkisinde Battalla, Doğanay ve Okay Yokuşlu götüreceklerdir.
Allione nasıldır bilemiyoruz henüz...
Daha iyi kanatlar, forvet, defans lazım bize sadece.. Aslında yavaştan Şampiyonlar ligini alacak kadroyu oturtuyoruz kafamızda...
Gerekirse onu da alırız
Şampiyonlar ligi grupları
LİG
![]()
Sentugo.
blanco nun profilini paylaşabilir misin şl ise ruhuna el fatiha![]()
off ne biçim gruba düşmüşüz öyle bu sene avrupayı unatalım en iyisi![]()
Bence 3. olmak o kadar da hayal değil. Sonuçta diğer takımlar da kendi aralarında bir savaş verecekler.
İnter ve Madrid' den galibiyet alma ihtimalimiz bile var. Ancak Man. City çok çok çok zor
İlk aldığımız zaman böyleydi..
böyleyken de sattık. Bursapor'dayken 4 gol 15 asist lik bir performansı vardı toplamda. Gayet iyiydi yani.
Zaten biraz ucuza gitmiş. 10 milyon verebilirlermiş bu adama.. Ben direk 8 diye önermiştim...
Doğru diğer takımların kendi arasındaki mücadelesinde biz araya bir kaç puan toplarsak işimize gelebilir aslında.
Taaaa ki
REZALEt BİR SONUÇÇÇ
Daha da kötüsü
En son bu kötü gidişe kim dur diyecek dediğimizde yönetim dur demişti ve kovmuştu bizi![]()
Ama bu sefer,
Hakem kurtardı bizi.
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARDA 3. lük maçı
Sezon başında denediğimiz bir taktikti. Olur da şampiyonlar liginde zor ekiplerle karşılaşırsak diye. Kadroyu kayıt ettiremediğimiz için zaten çift forvet oynayacak konumda değiliz.
Sentugo.