Transferin son gününde bazı gençlerimizi kiraya gönderdik
Bilal Kalafat a şöyle bir parantez açmak isterim, potansiyeli olan bir genç DC ama bizim için yetersiz ayrıca bu altyapımızdan yetişipte sattığımız ilk oyuncu olduğu için herhalde yönetim memnun olmadı gidişine, yolu açık olsun
Olmadı malesef başaramadık, Mevlüt takımdan ayrılmak istiyor o yüzden mi bilmem ama kendini vermez oldu ne söylersem söylüyeyim sönük görünüyor gaza getiremez oldum, Maç ise ilkyarıda biz oynadık ikinci yarıda Burak ın girmesiyle daha etkili olan taraf GS idi ama yenilmemekte güzel bence fark açılmamıl oldu. Ama ben GS nin puan kaybedeceğini düşünüyorm o yüzden bizim kaybetmeden devam etmemiz gerekiyor
Tarsus ta kiralık oynayan genç golcümüz ülkesinde düzenlenen turnuvada gol kralı oldu
Muhammed Demir in kiralık anlaşması feshedilmiştir, boşa maaş almasın dedik kimse bu forma altında yattığı yerden para kazanamaz
A.Madrid maçı öncesi:Kader Ouslati Tunus milli takımında (DR), Jaume sakat(AMR), ve Alper(AML) 2 gün önce sakatlandı
Hocam GS maçı temiz geçti ya ona bak sen.Bu arada yaş ortalamasına nasıl bakılır ?
Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter
Temsilcilerimizi maçlar
Tur kapısını aralamışlar
[QUOTE=burhankemal;2431528][CENTER]Fark bekliyordum açıkçası ama beklediğim gibi olmadı şükür. Falcao hayvanı başta olmak üzere hepsi çok sert oynadılar benimkileri biçtiler adeta, ilk dakikalarda sistemimizin kilit oyuncusu olan Cehyun u ezdi Falcao sonra gözbebeğimiz olan Santi de gitti oyun kuramadık, ikinci yarıda Vedat girdi koydu etkisini ama Mevlit hiç yoktu nerdeyse diğerleri yeterli katkıyı yapamadı. İkinci maça eğer bi salgın hastalık gelip yatağa düşmezse Madrid bu iş burda biter
Hocam biraz ağır olmamışmı hayvanDiğer maçta kazanırsın inşallah
Atl.Madrid beklendiği gibi olmuş dediğin gibi fark olmamış , en azından diğer türk takımları ülke puanı kazandırmış
Hocam biraz ağır olmamışmı hayvanDiğer maçta kazanırsın inşallah[/quote]
Maçta omuz omuza kimle mücadele ettisye yıktı geçti kül eyledi![]()
Last edited by burhankemal : 08.Mart.2013 at 01:08
AKDENİZ DERBİSİ
İlk yarıda bizi şu skorla yenen rakibimizi şimdi de biz yendik. Fayyaz ımızı bulduk şimdi onların yania Metin ve Ali si kaldı. Seneye 2 kişi gelecek anlaştık onlarında Metin ve Ali etkisi yaratacağını düşünüyorum. Yalnız bizim Turgay diye bi deli oğlan var bizim madenden yetişme sonradan kattım bunu sanırsın çocuğun pas tuşu bozuk arkadaş, top onun ayağına geçtiğinde bizim takım dahil sahadaki bütün oyuncular almaya çalışıyor ama bi türlü vermiyor
Bu arada GS ye karşı ikili averajda üstün olduğumuz için şimdi maç fazlasıyla liderizyani aynı puanda olsak bile biz üstte olacaz
Bursa GS yi yendi lideriz la heyya![]()
İlk kez lider oluyoruz gösterim istedi
Maç öncesi kasmayın salın gitsin dedim onlarda bi saldı nerdeyse madrid nile tutamayacaktı. gayet güzel mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hatta 65ç dakika birde gol bulduk yerimden zıpladım ama meğerse ofsaytmış canları sağolsuni bu onurlu yürüşte buraya kadar geldikleri için gurur duyuorum oyuncularımla
Bursa ve Fener raiklerini saf dışı bıraktı
Bursa nın rakibi CSKA Moskova, Fener in rakibi Arsenal
GS nin malup olduğu bir hafta da fark açma şansını değerlendiremedik. Çok emindim aslında maç öncesi galip geleceğimizden birazda o yüzden oldu sanırım artık daha dikkatli olacağım hata benimdir
Hocam Madrid maçları açıkçası şanssız olmuş. turu geçebilme şansın varmıştı Falcao hayvanı olmasaymış![]()
Kasımpaşa maçına ise üzüldüm. Böyle maçlarda puan kaybedince sinirden kuduruyorum. Genelde oyuncuları soyunma odasına kilitliyorum![]()
Bu arada Yaş ortalaması için Takım için rapor istediğin ekranda "Karşılaştır" gibi bi seçenek olması lazım. Ligin genel durumunu gösteriyor orada. baya güzel detaylar var orda![]()
Liderliği aldıktan sonra kasımpaşa'yıda yeneydik iyiydi![]()
hocam öncelikle tebrikler
ayrıca bu sorunu kariyerine bakan herkese soruyorum cidden hiçbir yerde bulamadım windows 8 de steam çalışıyor mu yada nasıl çalışıyor hafta sonu yurt dışına çıkacağım ve acil çözmem lazım ???
Resoag steam win 8'de çalışıyor gözüküyor. bir kaç sitede baktım hatta steam'in kendi sitesinde baktım çalışıyor gozukuyor. ancak FM2013 çalışıyormu onu bilmiyorum. forumlarda kimisi oyunlarımın hepsi çalışıyor kimisi bazıları çalışmıyor diyor.
Ne kadar doğru yanlış bilemiyorum