Sayfa 18 / 40 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bir oyuncu eksildik
    Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

filipe iyi para bırakcak gibi arkasından yolla twenteye gitsin bu arada gs ye 6 mı attın ben mi yanlış gördüm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    filipe iyi para bırakcak gibi arkasından yolla twenteye gitsin bu arada gs ye 6 mı attın ben mi yanlış gördüm
    onlar da bize 6 atmıştı
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ligdeki heyecanın hala devam ediyor olması çok güzel yahu. Seviyorum rekabet ortamını

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Senin ortasaha çok zayıf ama nasıl dayanıyor onlar ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ligdeki heyecanın hala devam ediyor olması çok güzel yahu. Seviyorum rekabet ortamını
    Son haftaya kadar da devam edecek gibi. Durduk yere yenildik!

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Senin ortasaha çok zayıf ama nasıl dayanıyor onlar ?
    Yasin maç başı 10 top çalma ile oynuyor. Sol ve sağ bek orta alana yardım ediyor. Yeter

Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şampiyonluk geliyor inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şampiyonluk geliyor inşallah.
    Yaaaa dediğim gibi benim daha 2. sezonda şampiyon yapamadığım bir Bursaspor takımı olmadı diyorum Herhalde şampiyon olacağız önemli olan nasıl ? Yarın paylaşırım şimdi geç oldu.

Geçen sefer 2. sezonda daha 11. haftada kovulduk O zaman da şampiyon yapacaktık önümüzü kesitler
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Şampiyonluk Yakın , Meşaleleri Yakın..

Cimbom'dan intikam alman çok iyi olmuş hocam , Fener maçından önce de takıma çok güveniyodun ama 2/4 şutla 2 gol atıp 3 puanı aldın şanslısın yine..

Bu Batuhan'a hiç aklım ermedi nasıl atmış o kadar golü yaw

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımdaki en yaşlı oyuncu (Hürriyet'ten sonra) İyi de performans göstermiş aslında. 2015'te sözleşmesi bitiyordu. Yıllık 1.9 milyona ancak 1 yıl uzatabildim. Yaşına göre çok para aldığını düşünüyorum. Bu adamı satarsak taraftar falan arkadamızdan demediğini bırakmayacak... Ayrıca satarsak yerine adam almak için uğraşacağız. Özellikleri hala iş görür gibi gözüküyor. Gerek Okay gerek Doğanay'ın daha çok forma şansı bulması için aynı mevkide oynayan abilerinin gitmesi lazım aslında. İkilemdeyim... Siz belirleyiniz efendim.

Şöyle bir tarife de yapabiliriz. Nasıl olsa satacağım transferlerden iyi para gelecektir, kulübün bütçesi iyi konumda olacaktır. Bu adam emekli oluncaya kadar kulüpte de kalabilir...
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Şampiyonluk Yakın , Meşaleleri Yakın..

Cimbom'dan intikam alman çok iyi olmuş hocam , Fener maçından önce de takıma çok güveniyodun ama 2/4 şutla 2 gol atıp 3 puanı aldın şanslısın yine..

Bu Batuhan'a hiç aklım ermedi nasıl atmış o kadar golü yaw
    Dediğim gibi sadece sol ayaklı olmasıyla atıyor o golleri. Taktiğimdeki çift forvetin sol tarafında oynayan adamın kullandığı ayak sol olmak zorunda!

Şampiyon olduk. Maçları ve sezonsal değerlendirmeyi yarın yapacağım. gece 4:23'te kafa tam randımanlı çalışmıyor
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ş.L'de gruptan çıkıp çeyrek finale yürüsek yeter gibime geliyor + olarak Ts seneye çöküşe geçmez umarım, ligin heyecanı daha da artar. Çok sevdim ben senin bu geçirdiğin sezonu Tebrikler şampiyonluk için başgan

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şampiyonluk için tebrikler başkan, Trabzonspor'un performansı da çok iyiymiş. Genelde Galatasaray olurdu oralarda şişkin kadrosu ile ama hayret

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hakketen Trabzonun orda ne isi var bizim siralarimiz 10-12 oluyordu normalde. sampiyonlukla beraber biraz maddi durumun duzelecek, transfer politikasini merak ediyoruz

Bence kalsın Batalla istatistikleri iyi seneye satarsın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

herhalde en az puan topladığın sezonda şampiyon oldun batalla yerine bir oyuncu bulduysan eğer sat ama önce bi araştır pazarı

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Öncelikle Tebrikler
    Kadronun istatistiklerini paylaşır mısın hocam gol asist gibi

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Tebrikler Hocam

Tebrikler

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Tebrikler hocam..

Bende The Special One gibi düşünüyorum , Batalla'nın yerine daha iyisini veya genç bir isim bulabilirsin , öyle bi isim bulursan yolla gitsin Batalla''yı..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bizi utandırdın şampiyon oldun tebrikler

Batalla' yı satarsan taraftarın hışmına uğrayabilirsin aman dikkat

ŞL' ye kaldığına göre, Hakan Çalhanoğlu ve Muhammed Demirci isimleri takıma gelmek isterler bence. Batalla' nın mentorluğunda çok iyi gelişirler gibi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ş.L'de gruptan çıkıp çeyrek finale yürüsek yeter gibime geliyor + olarak Ts seneye çöküşe geçmez umarım, ligin heyecanı daha da artar. Çok sevdim ben senin bu geçirdiğin sezonu Tebrikler şampiyonluk için başgan
    Teşekkürler. Seneye en azından gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. Çıktıktan sonraki rakibimiz kötü ise çeyrek final neden olmasın.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Şampiyonluk için tebrikler başkan, Trabzonspor'un performansı da çok iyiymiş. Genelde Galatasaray olurdu oralarda şişkin kadrosu ile ama hayret
    Aynen ne zamandır oynuyorum, rakibe baktığımda ilk önce GS idi sonra Fenerbahçe 8'de 8 yapmıştı dedim ki herhalde rakibimiz FB olur ama sonra Trabzon işi son düzlüğe kadar götürdü. Gerçi o kadar kötü bir son haftalar geçirdiler ki resmen bize hediye ettiler.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hakketen Trabzonun orda ne isi var bizim siralarimiz 10-12 oluyordu normalde. sampiyonlukla beraber biraz maddi durumun duzelecek, transfer politikasini merak ediyoruz
    Maddi durumumuz Allah'a şükür kötü değildi. İlk sezon sonunda yapmış olduğumuz 55 milyon euroluk satışımız ile birlikte mali durumumuz "Güvende" idi.

Quote Originally Posted by Kanoleite View Post
    Bence kalsın Batalla istatistikleri iyi seneye satarsın
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Tebrikler hocam..

Bende The Special One gibi düşünüyorum , Batalla'nın yerine daha iyisini veya genç bir isim bulabilirsin , öyle bi isim bulursan yolla gitsin Batalla''yı..
    Seneye sözleşmesinin son senesi ve yaşı 31 olacak. İyi bir fiyata ancak ve ancak bu sene okutabiliriz.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    herhalde en az puan topladığın sezonda şampiyon oldun batalla yerine bir oyuncu bulduysan eğer sat ama önce bi araştır pazarı
    İyi dikkat ettin. Zaten şimdi yorumlayacağım şampiyonluğu.

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Öncelikle Tebrikler
    Kadronun istatistiklerini paylaşır mısın hocam gol asist gibi
    Paylaşacağım. Her sezon sonu paylaşacağım.

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Tebrikler Hocam
    Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Tebrikler
    Sağolun.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bizi utandırdın şampiyon oldun tebrikler

Batalla' yı satarsan taraftarın hışmına uğrayabilirsin aman dikkat

ŞL' ye kaldığına göre, Hakan Çalhanoğlu ve Muhammed Demirci isimleri takıma gelmek isterler bence. Batalla' nın mentorluğunda çok iyi gelişirler gibi
    Hakan konuşmak istemiyordu ama Muhammed istiyordu. Sadece Beşiktaş satmıyordu (çok para istiyordu). Bakalım neler olacak.

Şimdi oyuncu istatistikleri, yıllık takım ve oyuncu değerlendirmeleri, Yılın genç oyuncusu, yılın takımı, yeni sponsorluklar gibi bilimum şeyleri paylaşacağım.

Daha sonra sezon değerlendirmesi, geleceksel transfer döneminde olduğumuza göre takımın eksik yerleri gibi şeyleri değerlendireceğiz.
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Tebrikler abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Oyuncular iyi gelişmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen seneye göre çok daha kötü bir sezon geçirdik. 2 kez daha fazla yenildik ve berabere kaldığımız sayı aynı kalmış. Geçen sene beraberliklerimiz daha çok büyük takımlara iken, bu sezon küme düşen takımlarla bile berabere kaldık. 6 yenilgi 6 beraberlik çok vahim bir durum. Rakiplerimiz kötü oynadı diye şampiyon olduk. Hele Trabzonspor'un son haftalarda aldığı yenilgiler olmasa zaten onlar şampiyon olacaklardı.

Çoğu kariyerde 80 puan yapan şampiyonluğu garantilerken, ben aldığım 72 puanla şampiyon oldum.

Yediğim gollere bakacak olursak, Onur Kırvak sadece ligte 16 maçta 21 gol, Regen kaleci Suphi 3 maçta 1 gol ve Yeni kaleci Jack 15 maçta 12 gol yemiş. En kötü istatistiği olan Onur yüzünden takım en az gol yiyen takım değil ve bu sekmede 4. olduk. Oysaki Frey'in olduğu sezon aynı taktik ve daha kalitesiz oyuncularla sadece 24 gol yemiş, Öbür sezonda ise Kaleci Bekir Sevgi yüzünden de olsa toplam 34 gol yememiştik. İşin ilginç yanı Onur'u bize satan Trabzon'un en az gol yiyen takım olması. "Victor Brasil" diye ortalama bir kaleciyi kiralamışlar ve o kaleci sadece 25 gol yemiş... Oysa bir önceki sezon Onur 46 gol yemişti. Yani bu konuda Onur çok hatalı. Verdiğimiz paralara haram olsun.

Attığımız gollere bakacak olursak 2 gol daha fazla atmışız ? Bir sezonda 2 gol yükseltmek nedir la ? Takımın en çok gol atan oyuncusu Batuhan Altıntaş. Sanırım bu her şeyi özetiyor. Geçen sene Pinto gibi bir golcümüz varken, bu sene gelişmekte olan golcülerimiz vardı.

Tüm oyuncularımızın, gol, asist, başarılı pas, ilk 11 seçimi, toplam maç oynaması, ortalama puanı, aldığı dakika'nın görülebileceği ve en iyi be kötülerin belirlendiği görsel aşağıdadır.

Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SENTUGO - BURSASPOR KARİYERİ / 2. SEZON SONU KAYITLI OYUN (SAVE) DOSYASI İNDİR! (77 mb)

Bu dosyayı,

Documents(Belgelerim)\Sports Interactive\Football Manager 2013\games

içine atınız ve oyuna girdikten sonra Kayıtlı oyunu yükle seçeneğine tıklayınız, dosyayı bulunuz ve açınız...

Bu arada,

Genel olarak kanat oyuncuları aranmaktadır.
    Last edited by sentugo : 19.Ağustos.2013 at 17:41
    Sentugo.

Sayfa 18 / 40 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri