Sayfa 18 / 480 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bonservisini kime verirse diye birşey yok adam itiraz ediyorsa, ben o takımda oynamam diyorsa yapacak birşey yoktur. FİFA Lık oLur durum en kötü, orda da paşa paşa Beşiktaş a kaLır..

Ha Fenerbahçe aLıyorsa da aLsın Hayrını görsün
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

topuz fenerbahçede, resmi sitede açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sorun değil Topuz şimdi çıkar FBliydim zaten der:S

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ta Resmi sitede açıkLadı. Topuz Beşiktaş ta diye..

İmza atıLmadan birşey beLLi oLmaz. Biz Borsa ya da biLdirmiştik durumu..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ne karıştırdı ortalığı şu Süleyman Hurma...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Beşiktaş ta Resmi sitede açıkLadı. Topuz Beşiktaş ta diye..

İmza atıLmadan birşey beLLi oLmaz. Biz Borsa ya da biLdirmiştik durumu..
    Sizin borsaya bildirdiğiniz şey topuzla görüşmelerin başladığıydı resmi sitede topuz bjk'de yazmıyordu sadece görüşmelere başlanmıştır yazıyordu ki geçen sene Fenerbahçe resmi sitesinden de bu şekilde açıklamalar gelmişti sonunda da anlaşma sağlanamamıştır denmişti.Fenerbahçenin garanti olmadan birşeyi resmi siteden açıklayacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    M.Topuz Fb'ye zaten gitmez.Kayserispor Beşiktaş'a kızdığı için böyle birşey yaptı.Hertürlü bize kalır M.Topuz,jiç kuşkum yok...
    Hiç kuşkunun olmaması sadece Topuz'un dedikleri mi?Yarın ağız değiştirirse ne olacak.O kadar emin olmayın bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biz neden Resmi siteden biLdirdik o zaman. BizimkiLer birşey biLmiyor mu da resmi siteden biLdirdiLer dün akşam.

Adamım menajeri anLaşmış, oyuncu anLaşmış sana koLAyLık sağLayacağız kiminLe anLaşırsan anLaş deniLmiş şimdi Bizans oyunLarı.. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler Fnerbahçeyle Kayserispor her konuda anlaştı.Fnerbahçede Mehemt Topuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bütün siteler açılıyor internette sorun yok da beşiktaşın resmi sitesini açamıyorum kapattılar mı bir anda Fenerbahçe topuz'u açıklamadan önce girebiliyordum bir açıklama bekliyorum onlardan da bakamıyorum ? girebilen var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

anlamadığım şu, takımla bonservis konusunda anlaşırsın da oyuncuyla anlaşmadıktan, sözleşme imzalatmadıktan sonra kadrona nasıl katarsın? Mehmet Topuz sözleşme imzaladı mı bir kulüple de transfer bitti, FB aldı bonservisi oldu...

sakary Ali Misafir

Mehmet Topuz: "Para değil, Beşiktaş!"

Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topuz, neden siyah beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı. Tecrübeli oyun kurucu, Fenerbahçe'nin teklifinin aklını karıştırdığını, Galatasaray'ıysa hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.

05.Haz.2009 10:06:01

Günün adamı Mehmet Topuz konuştu. Yıllardır Kayserispor'da neredeyse kelepçeyle tutulan milli futbolcu Mehmet Topuz, sonunda transfer olduğu Beşiktaş'a bir hayli mutlu gidiyor gibi.

Doğan Haber Ajansı'nın mikrofonlarına konuşan taze Kartal, "Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum" dedi.

"Söz Kayseri'de"

Mehmet Topuz, bu açıklamalarını, "Bunları anlaştıktan sonra söyledi" şeklinde yorumlayanların çıkacağını bildiğini vurgulayarak, "Parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum" dite konuştu.

Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Mehmet Topuz: "Para değil, Beşiktaş!"

Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topuz, neden siyah beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı. Tecrübeli oyun kurucu, Fenerbahçe'nin teklifinin aklını karıştırdığını, Galatasaray'ıysa hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.

05.Haz.2009 10:06:01

Günün adamı Mehmet Topuz konuştu. Yıllardır Kayserispor'da neredeyse kelepçeyle tutulan milli futbolcu Mehmet Topuz, sonunda transfer olduğu Beşiktaş'a bir hayli mutlu gidiyor gibi.

Doğan Haber Ajansı'nın mikrofonlarına konuşan taze Kartal, "Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum" dedi.

"Söz Kayseri'de"

Mehmet Topuz, bu açıklamalarını, "Bunları anlaştıktan sonra söyledi" şeklinde yorumlayanların çıkacağını bildiğini vurgulayarak, "Parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum" dite konuştu.

Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı.
    Bence Mehmet Beşiktaş'a kalacaktır ama her konuşmasında Galatasaray'dan bahsetmesi de kendi acizliğidir. Yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Demirören'den Topuz'a garanti!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Mehmet Topuz ile rahat olması konusunda konuşulduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan Mehmet Topuz'un bonservisini alması sonrasında transferi çıkmaza giren Mehmet Topuz'un, büyük sıkıntı yaşadığı ve bu durumun üzerine siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile telefonda görüştüğü öğrenildi. Demirören'in, Topuz'a rahat olması gerektiğini ve bu transferi bir şekilde çözeceği garantisini verdiği iddia edildi.

05.06.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ben Mehmet Topuzun Açıklamalarını Samimi Bulmuyorum Beşiktaşlıyım Diyorsa Bunu Sırf Beşiktaşın Şampiyonlar Liginde Oluşundan Dolayı Söylüyor
    İnşallah Bu Olay İyi Bir Şekilde Sonuçlanır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi iki Başkan kafasına göre bir adamı aLıyor, satıyor...

Şimdi Fenerbahçe yönetimi açıkLasın desin ki biz şu kadar yıLLığına, yıLLık şu kadar para karşıLığında anLaştık. ÇıksınLar açıkLasınLar hadi.. Sadece aLdık diyorLar. Neye göre aLdın, kime göre aLdın.. Resmi bir oLay varsa kaç yıLLığın aLdığını ve yıLLık ne kadar verdiğini de açıkLa madem..

O zaman Dünya da herkes kafasına göre gitsin oyuncu aLsın. Niye menajerLer var, oyuncu hakLarı neden var yahu. Bir takım kafasına göre gitsin oyuncuyu satsın, ne kadar para aLacağını beLirLesin, ne kadar kaLacağını beLirLesin madem..İnsan ticaretimi yapıyorsun ne yapıyorsun ?

Şunu haLa iddaa ediyorum ve bu böyLe.. Mehmet Topuz oynamayacağım desin Fenerbahçe forması giyemez.

Fenerbahçe gitsin FİFA ya şikayetsin etsin bakaLım. Desin ki biz bu adamın bonservisini aLdık.. EE?? Ama bu adam geLmiyor, oynamıyor maçLara çıkmıyor..EEEE? FİFA dicek ki neye göre bu anLaşma, hani oyuncunun imzası, ne kadar yıLLığına anLaştınız, neye göre anLaştınız demeyecek mi ? Bu kadar basit mi yahu bu işLer..

Hurma da ki Lafa bak. Diyor ki bundan sonra Beşiktaş Topuzu aLmak istiyorsa gitsin Fenerbahçe iLe anLaşssın, bundan sonra Fenerbahçe nin MaLıdır diyor.. Evet bu adam senin oyuncun değiL, insan değiL bu..

İmza yoksa, resmiyette oLmaz, Ne Beşiktaş, ne de Fenerbahçe hiç bir hak iddaa edemez. En kötü bir sezon Kayseri de kaLıcak ya da bir sezon hiçbir takımda oynamayacak..

Mehmet Topuz zaten gerekirse bir sezon oynamam diye bir açıkLama yaptığını söyLedi az önce NTV muhabiri.

Ercan Taner de Kayserispor Bonservisi vermiş tamam ama oyuncu oynamıyorum ben, kabuL etmiyorum diyorsa da bu anLaşma zor oLur dedi. Bir şekiLde Fenerbahçe Topuzu ikna etmek zorunda ya da Beşiktaş kuLübü Kayserispor ya da Fenerbahçe iLe oturup anLaşmak zorunda dedi..

Topuz imza atmadan, kimse birşey inkar edemez ve kesin birşey yok ortada. Fenerbahçe de Beşiktaş ta resmi siteden duyurdu..

Fenerbahçe de Beşiktaş gibi yıLLık şu kadar para karşıLığı, şu kadar yıLLık diye anLaştık haberini yayınLasın hadi madem aLdıLar..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

City i Kaka yı istedi, MiLan takımı okey verdi, Kaka dediki bana yıLLık şu kadar para verseLerde, takımım bu kadar para kazansada ben City de oynamak istemiyorum dedi. O zaman MiLan takımı gidip satsaydı Kakayı City e, aLsaydı vaad ediLen paraLarı ondan sonra Kaka ya deseydi yahu bu para çok iyi geLdi, biz seni sattık artık naparsan yap..

BöyLe bir mantık gördünüz mü siz hiç Dünya üzerinde ? Örneği varmı ??

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ntvspor'da Mehmet Topuz'un "gerekirse 1 yıl futbol oynamam.Ben Beşiktaş formasını giyeceğim" dediğini söylediler...

Helal sana Mehmet Topuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

daha çok uzun süre tartışılır bu konu...iş Mehmet Topuz'da biter. başka yolu yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kimse boşuna çene ve eL yormasın. KuraLLar ortada..

Herşey Pazartesi günü beLLi oLacak..

Aziz YıLdırım akıLLı adam, Rijkaard ın imza show yapacağı bir gündemde gündem değiştirip, bütün okLarı yine üstüne çekti. Rijkaard birazdan İmza atıcak haLa bütün kanaLLarda Topuz konuşuLuyor..

Ama Beşiktaş yönetimi rahat, Demirören her türLü garantiyi vermiş Topuz a. Ve Pazartesi günü herşeyin açıkLanacağı söyLeniyor. O zamana kadar kendimize hakim oLmamız gerek..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ntvspor'da Mehmet Topuz'un "gerekirse 1 yıl futbol oynamam.Ben Beşiktaş formasını giyeceğim" dediğini söylediler...

Helal sana Mehmet Topuz...
    Bakalım Topuz sözünün arkasında duracak mı ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Neden durmasın. Durmayacak oLsa şimdiye kadar yüz kere Kadıköye e doğru imza için yoLa çıkmıştı. Ama adam rahat AntaLya da güneşin tadını çıkarıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gündem değiştirmek uğruna istifa eden bir adamdan bahsediyoruz.Aynen madem bonservisini aldılar,hadi açıklasınlar bakalım,kaç yıllık,kaç para,hangi oyuncu takasta kullanılacak.Kesin bir açıklama yapsınlar bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer Beşiktaş kulübüyle anlaşmadan Mehmet Topuz'a imza attırdıysa ve güvence olarak bunu düşünüyorlarsa başları çok ağrır. FIFA'nın kuralları belli, kulübüyle anlaşmadan oyuncuya imza attıramazsın.

Topuz'un açıklamalarıyla cinlik yapmaya kalktı, ben Beşiktaşlı olduğumu söylersem Fenerbahçe vazgeçer beni almaktan diye düşündü herhalde ama düşündüğü gibi olmadı. Fenerbahçe bu açıklamaya rağmen vazgeçmedi.

Tabi ki oyuncu istemiyorsa transfer gerçekleşmez, Fenerbahçe kulübüyle anlaşmış, şimdi Topuz'a teklif sunacaklardır. Kabul etmezse zaten transfer gerçekleşmez ve Kayseri'de kalır. Sonra Kayseri yine satabilir.

Eğer ortaya kulübüyle anlaşmadan attırılmış bir imza çıkmazsa tabi. Fenerbahçe'nin kulüple anlaşıp oyuncuyla görüşmeye başlaması dooğru olanı, Beşiktaş'ın oyuncu ile anlaşıp kulüple görüşmeye başlaması yanlış olanı. FIFA bu kuralı boşuna koymadı herhalde, tabi ortada imza varsa. Eğer Beşiktaş'ın attırdığı bir imza yoksa sorun olmaz, 2 başkan bir araya gelir, konuşurlar, Fenerbahçe transferden vazgeçer, eğer varsa 2 tarafın da istediği bir oyuncu Beşiktaş da o oyuncuca ısrarcı olmayacağız der ve sorun çözülür, Topuz Beşiktaş forması giymeye başlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En sonunda Sekocum anLayan birisi çıktı. GeL bi öpücem seni yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Fener'in avantajı kulübüyle anlaşmış olması. daha bir transfer durumu yok ortada. en fazla açıklayabilecekleri şey Kayseri'ye ne kadar verecekleri kimi verecekleri olur. Topuz'la anlaşmadan şu kadar yıllık sözleşme imzalıyoruz şu kadar vericez diyemezler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada Beşiktaş ın imza feLan attırdığı yok. Kayserispor Başkanın sözLeri üzerine TopuzLa görüşüLüyor, Fiyat, aLınacak ücret, ne kadar oLacağı kontratın anLaşıLıyor, ve İmza için geri bekLeniyor.

Bu arada Hem Kayserispor Başkanı öyLe bir açıkLama yapmasa Beşiktaş yönetimi nereden biLecek Bonservisinin 6 miLyon Avro oLduğunu. Demek ki menajeri bunu Beşiktaş a iLetiyor, Beşiktaş bu bonservis bedeLini kabuL ediyor, Hurma nın anLaştığın kuLübe karşı anLayış göstericez Lafı üzerine de bu işi bitti oLarak kabuL ediyor.

Bütün oLay bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

benimde korkum o . umarım yalan haberdir Topuz'a sözleşme imzalattırdığımız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En fazLa önprotokoL yapıLmıştır. Bonservis oLmadan ne imzası ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayrettin abi dün akşam Mehmet TOpuz'un manageri 1.6 milyon € alacak dedi. 3+1 yıllıkmış. Yani ortada bir kontrat var şu anda.

Sayfa 18 / 480 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri