Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon
541 ile 570 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    yine yayın geleneği bize yerleştirmesinler
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yayın Yok mu Yayın?

Müptelası Et Bizi Reis
    Az sonra geliyor yayın. Şu tek maçlık güncellemeyi bir yapayımda. Yine Al maçı ile yayın yapacağız. Evimizde Metalist ile oynayacağız. Maçın sonucu pek önemli değil. Çünkü grupta herşey belli oldu.
    11.Hafta
    [IMG][/IMG]
    Yanlışlıkla diğer taktikle çıkmışım. Taktiklerle oynama yapıyordum. Diğer taktik seçili kalmış. dizilişler hemen hemen aynı olunca fark etmemişim. İkinci yarı değiştirdim ama puan kaybını yaşadık.
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    Takım uyumu 1 aralıkta %96 ları gördü.
    [IMG][/IMG]
    Ve profilimizin son hali bu şekilde oldu.
    [IMG][/IMG]
    Bu özellikler niye artmıyor ya. Bir bug falanmı var acaba anlamadım ki.
    [IMG][/IMG]
    İlk Al deneyimimizde gruptan çıkmayı başardık.
    Yayını açtım. Hadi bakalım ikinci yayınımızda maçta neler yapacağız.

http://www.twitch.tv/pusathan01

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Al 6. Maç
    [IMG][/IMG]
    Küçük çaplı sakatlıklarımızdan ötürü bazı as oyuncularımızdan yoksun çıkmış olsakta sağ kanat oyuncumuz Canerin üstün performansı ile grupları galibiyet ile kapadık. Canerin ikinci golünü izlemenizi önerirdim.
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu arada yayın devam ediyor. Sırada Başakşehir maçı var.

Nesil
    2014

En ilginci 20 tane gözlemcim var. Dünyanın dört bir yanına yolluyorum adamlara aman vermiyorum senin oyuncu bilgi seviyen benden nasıl yüksek ya Kararlılık v.s'yi anladıkta bilgi seviyesi bende niye düşük
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

AL grubu kolay geçmiş bakalım yeni rakibimiz kim olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    En ilginci 20 tane gözlemcim var. Dünyanın dört bir yanına yolluyorum adamlara aman vermiyorum senin oyuncu bilgi seviyen benden nasıl yüksek ya Kararlılık v.s'yi anladıkta bilgi seviyesi bende niye düşük
    Benim tahminim şu şekilde.
    Ben oyuncuları inceliyorum. Her incelediğimden işime yarayacağını düşündüğümü süresiz takibime alıyorum. Özellikler bende kapalı olduğu için her oyuncuyu 2 ay izletiyorum. Tüm özellikleri açılıyor. Oyuncu artık benim işime yaramayacak düzeye gelince yada büyük bir takıma gittikten sonra artık alamayacaksam takipten çıkarıyorum. Bunlardan dolayı olabilir. Her fırsatta türk asıllı oyuncu arıyorum. Özellikle mart ayında daha çok arama ekranını kullanıyorum. Sık sık Milli takımın 19 ve 21 yaş altı takımlarını inceliyorum. Yeni oyuncu takıma katmışlarmı diye bakıyorum. Katmışlarsa hemen gözlemlemeye başlıyor ve süresiz takibime alıyorum.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    AL grubu kolay geçmiş bakalım yeni rakibimiz kim olacak
    Teşekkürler. Beklemediğim şekilde kolay geçti. Tahminim sıradaki takım çok zorlu olacaktır. Çünkü ilk Avrupa deneyimimiz olduğundan dolayı güçlü bir rakip gelebilir hatta özellikle ŞL den bile gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ACABA NEDEN

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam Adana Derbisi olduğu gün yayın yapılır mı! Maçtan dolayı kaçırdık.
    Birde resimlerin bende hiç açılmıyor
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

ACABA NEDEN

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam Adana Derbisi olduğu gün yayın yapılır mı! Maçtan dolayı kaçırdık.
    Birde resimlerin bende hiç açılmıyor
    İnşallah hocam bu akşam izlersin. Resimleri imgurdan yüklüyorum. İlginç bir durum. Başka görünmeyen varsa söylesin arkadaşlar bende olmadı değiştiririm.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Benim tahminim şu şekilde.
    Ben oyuncuları inceliyorum. Her incelediğimden işime yarayacağını düşündüğümü süresiz takibime alıyorum. Özellikler bende kapalı olduğu için her oyuncuyu 2 ay izletiyorum. Tüm özellikleri açılıyor. Oyuncu artık benim işime yaramayacak düzeye gelince yada büyük bir takıma gittikten sonra artık alamayacaksam takipten çıkarıyorum. Bunlardan dolayı olabilir. Her fırsatta türk asıllı oyuncu arıyorum. Özellikle mart ayında daha çok arama ekranını kullanıyorum. Sık sık Milli takımın 19 ve 21 yaş altı takımlarını inceliyorum. Yeni oyuncu takıma katmışlarmı diye bakıyorum. Katmışlarsa hemen gözlemlemeye başlıyor ve süresiz takibime alıyorum.

Teşekkürler. Beklemediğim şekilde kolay geçti. Tahminim sıradaki takım çok zorlu olacaktır. Çünkü ilk Avrupa deneyimimiz olduğundan dolayı güçlü bir rakip gelebilir hatta özellikle ŞL den bile gelebilir.
    Abi benim takip listem yüzlerce oyuncudan oluşuyor 2030'da şuanki Menajeri emekli edip aynı kariyerde başka menajer profili ile kararlılık v.s yükseltip yaşıda biraz gençleştirip deniycem.

Bu seride daha önceki kariyerimde 2020 yılına geldiğimde genç yaşta (36-37) ama amatör seviyede başlamıştım o çok iyi gelişmişti.

Ama şuda var. Oyuna o profilin etkisi neki bunu tam anlamadım. Misal bana şuana kadar Arsenal ve Hollanda gibi o profilin yanından geçmeyecek yükseklikte teklif geldi. Benim profilim oyuncuların psikolojisini etkilemiyorsa sadece antrenman yaptırıyorsam bence çok gelişmenin bir anlamı yok.

Zaten 24 tane antrenör alabiliyorum. Senin bilgin var mı bu konuda ? Profilin tam etkisi ?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Abi bazı özellikler gelişmiyor, o yüzden ben çok kötü başlatmıyorum profili. En azından vasat başlayıp öyle geliştiriyorum. amatör başlayınca 3-4 te kalıyor, sinir oluyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Abi benim takip listem yüzlerce oyuncudan oluşuyor 2030'da şuanki Menajeri emekli edip aynı kariyerde başka menajer profili ile kararlılık v.s yükseltip yaşıda biraz gençleştirip deniycem.

Bu seride daha önceki kariyerimde 2020 yılına geldiğimde genç yaşta (36-37) ama amatör seviyede başlamıştım o çok iyi gelişmişti.

Ama şuda var. Oyuna o profilin etkisi neki bunu tam anlamadım. Misal bana şuana kadar Arsenal ve Hollanda gibi o profilin yanından geçmeyecek yükseklikte teklif geldi. Benim profilim oyuncuların psikolojisini etkilemiyorsa sadece antrenman yaptırıyorsam bence çok gelişmenin bir anlamı yok.

Zaten 24 tane antrenör alabiliyorum. Senin bilgin var mı bu konuda ? Profilin tam etkisi ?
    Profilin tam etkisini bende pek bilemiyorum. Ama kararlılık-motivasyon ve disiplin antrenman yıldızlarını etkiliyor bu da zaten oyunun başlarında işe yarar sonrasında ne kadar yarayacağı meçhul. Çünkü zaten şu anda daha iyi profilde ve yıldızda hocalar getirebiliyorsun. Birde dediğin gibi bir dene bakalım ne sonuçlar çıkacak merak ediyorum.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Abi bazı özellikler gelişmiyor, o yüzden ben çok kötü başlatmıyorum profili. En azından vasat başlayıp öyle geliştiriyorum. amatör başlayınca 3-4 te kalıyor, sinir oluyorum
    Haklısın değişmiyor ama o kadar eğitim alıyoruz, yıllarca aynı takımı yönetiyoruz. Buna rağmen 1 kıdım bile neden oynamıyor ben onu merak ediyorum.
    Arkadaşlar şansızlık eseri kayıtlı save bir daha gitti. Bu sefer BJK maçından önceye kadar gittim. Sonraki maçları tekrar yaptım.
    Fakat Milan maçına parantez açmak isterim. Daha önce yenildiğim için denge bozulmasın diye yenilene kadar save-load yaptım. Bilginiz olsun. 1 kez yendim iki kez berabere kaldım. Bu şekillerde bile milan elenebilirdi. Bu yüzden böyle davranmayı seçtim. Ama Metalist maçını normal oynadım. Affınıza sığınırım.
    Bu save bozulmadan önce yendiğimiz BJK ve berabere kaldığımız Gençlerbirliği maçlarında yenildik. Lig için hiç iyi olmadı. Diğer türlü potadaydık.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bendemi bir sorun var yoksa forumdamı bilmiyorum ama akşamdan beri foruma giremedim.
    Şimdi yayınıda açacaktım ama URL bulunamadı hatası alıyorum. Var mı bir bilgisi olan?

Nesil
    2014

Forumda sıkıntı yok abi sende sanırm millet cayır cayır FB- GS maçına yorum attı akşamdan beri
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bende sıkıntı yok, rahat rahat giriyorum. Hatta aynı anda forumdan 8-9 sekme açtığım bile oldu bugün

14. Default

Es Es'e Bak Sen İndir Onları Ordan Fazla Kaldı Rodi'de Yeter Gördüğümüz Artık Görmek İstemiyorum ES ES'i (:

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam aynı sıkıntı bende de oldu Akşam bir türlü giremedim ŞL finali paylaşacaktım Neden oluyor acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Forumda sıkıntı yok abi sende sanırm millet cayır cayır FB- GS maçına yorum attı akşamdan beri
    İlginç bir durum. Özellikle akşam 10 ile 11 arasında oluyor. Tam Crome deniyecektim düzeldi. Bakalım yarın akşamda yaparsa bir de crome ile girmeyi deneyeceğim.
    Bende sıkıntı yok, rahat rahat giriyorum. Hatta aynı anda forumdan 8-9 sekme açtığım bile oldu bugün
    ilginç akşam 10 ile 11 arasında oluyor zaten.
    Es Es'e Bak Sen İndir Onları Ordan Fazla Kaldı Rodi'de Yeter Gördüğümüz Artık Görmek İstemiyorum ES ES'i (:
    Hocam gönlümüz hepsini indirip tek Dardanel yapmakta ama bu sezon tren kaçtı gibi duruyor. Ama hala belli olmaz. Kasım-Aralık lanetimiz devam ediyor. Belki ikinci yarı onlar düşüşe biz çıkışa geçeriz.
    Hocam aynı sıkıntı bende de oldu Akşam bir türlü giremedim ŞL finali paylaşacaktım Neden oluyor acaba?
    Aynen neden olduğunu bilmiyorum. Ben Expolerer kullanıyorum. Ondan olabilirmi diye düşünmeye başladım.

ZTK 1. Maç
    [IMG][/IMG]
    Zayıf rakibimizi eli boş geri gönderdik.
    Süper Lig 13. Hafta
    [IMG][/IMG]
    Ne yaptımsa maçı çeviremedim. Defans tel tel döküldü.
    ZTk 2. Maç
    [IMG][/IMG]
    Defans yine kötü idi ama bu kadar şuta rağmen maçı çeviremedik. Birde 3 şutumuz direkte patladı.
    [IMG][/IMG]
    Bir dünya devi bize geldi. Ama artık pek devlikleri kalmamış.
    [IMG][/IMG]
    Türk takımlarının Avrupa macerası burada bitti.
    BJK ye de Benfica geldi.
    [IMG][/IMG]
    Birini geçsek diğerini geçemeyiz. Bahtsız bedevi gibi olduk.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam ligde 2 kez ayağımıza çelme takmışlar sadece.
    AL de bir şeyler yapmaklazım.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Rakipler zor gözüküyor kolay gelsin hocam

Nesil
    2014

Avrupa Liginin en zorlarınıda biz çekmişiz tebrikler Dortmund iyi bir macera olabilir aslında ama bir kaç sezon sonra
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam ligde 2 kez ayağımıza çelme takmışlar sadece.
    AL de bir şeyler yapmaklazım.
    Zor yaparız hocam.
    Rakipler zor gözüküyor kolay gelsin hocam
    Saolasın.
    Avrupa Liginin en zorlarınıda biz çekmişiz tebrikler Dortmund iyi bir macera olabilir aslında ama bir kaç sezon sonra
    Aynen en zorlarını çektik. Aslında benim düşüncem ilk başta Avrupadaki tüm kupaları alıp Adana ile aynı başarıları tekrarlamak sonrasında kariyeri kapatıp yeni kariyer açmaktı ama senin gibi yapacağım. Adana ile başarı yakalayıp sonrasında emekli olup Güney Amerikaya akacağım. Oralarda oynayacağım. Belki de her kıtada başarı denemesi yaparım.

Nesil
    2014

Farklılık iyidir Güzel düşünce her kıta'da bir emekli efsane Menajer Hadi bakalım Antartika'ı yı merakle bekliyorum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Abi belki işine yarar, forumun veritabanı güncellemeleri bölümünde bir konu açmıştım. Gelecek Oyun Saveleri diye , 2060 lara kadar saveler var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya nasıl hevesleniyorum sizin kariyerleri görünce ama hep bir şeyler çıkıyor oyuna bile giremiyorum ...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Farklılık iyidir Güzel düşünce her kıta'da bir emekli efsane Menajer Hadi bakalım Antartika'ı yı merakle bekliyorum
    Tek gitmek istemiyorum ama haberin olsun.
    Abi belki işine yarar, forumun veritabanı güncellemeleri bölümünde bir konu açmıştım. Gelecek Oyun Saveleri diye , 2060 lara kadar saveler var
    Hocam onlar sorun değil yapılır ama düşünsene bir 2050 yılında sın ve TR ligine bakıp Dardanelin nerelerde olduğunu görüyorsun. Yada 2030 dan sonra kurduğun düzene karşı savaşmak iyi olmaz mı?
    ya nasıl hevesleniyorum sizin kariyerleri görünce ama hep bir şeyler çıkıyor oyuna bile giremiyorum ...
    İnşallah olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

devam ediyorum en azından 3. sezonu bitireyim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

devam ediyorum en azından 3. sezonu bitireyim
    Yaf sen hala 3. sezondamısın. Şimdiye kadar 8-9 sezonu geride bırakman lazımdı. Ben Adana le oynarken 2. sezondaydın.

Arkadaşla rbu sıralar güncelleme yapamıyorum. Sebebi de Pc de sorun var. Ekran donuyor, pikselli renkler değişik çıkıyor kendini resetliyor. Bir bilgisayarcı arkadaşa göstereceğim. Yedeklemelerimi alıyorum. Ondan dolayı oyuna girmiyorum.

27. Default

Reis Güncelleme İsteriz, Oyun İsteriz. Sende Önce Tattırıyon Sonra Yok Diyon

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Abi biliyorsun durumları giremiyorum ki bırak oyuna girmeyi evde oturamıyorum bile

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Reis Güncelleme İsteriz, Oyun İsteriz. Sende Önce Tattırıyon Sonra Yok Diyon
    Ya tam oyuna giriyorum maça geçince bir bakıyorum pc kafayı yemiş oluyor yada donuyor mutlaka bir şeyler oluyor. O yüzden zevki kaçıyor. Pazartesi yada salı günü pc yi tamire vereceğim. Önce oyundan şüphelenmiştim. Ama başka oyunda da olunca pc den şüpheleniyorum.
    Abi biliyorsun durumları giremiyorum ki bırak oyuna girmeyi evde oturamıyorum bile
    Hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Amin yolumuza non stop devam edelim

Sayfa 19 / 20 İlkİlk ... 917181920 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri