Sayfa 197 / 480 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne de olsa transfer şampiyonuyz =))
    Robinho'ya ihtimal vermiyorum şahsım adına yaptığı son açıklamalardan sonra..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

robinho: ''bana türkiye´den resmi teklif yapan tek kulüp olan f.bahçe'ye teşekkür ederim ama italya veya ispanya'da oynamak istiyorum''

ersin düzen twitter...
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    robinho: ''bana türkiye´den resmi teklif yapan tek kulüp olan f.bahçe'ye teşekkür ederim ama italya veya ispanya'da oynamak istiyorum''

ersin düzen twitter...
    Yalandır yalan

O kadar totemler yapıldı boştan yere değildi ya bir istikbarat vardır illaki
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yalandır yalan

O kadar totemler yapıldı boştan yere değildi ya bir istikbarat vardır illaki
    Forza resmi site abi yalan söylemez o.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Forza resmi site abi yalan söylemez o.
    Antu'da resmi site mayk Bizimkiler hep yalanlıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

geçin dalganızı hakkınız tabii

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    geçin dalganızı hakkınız tabii
    Dalga geçmiyoruz ki Oğulcan Niye dalga geçelim büyük lokma ye büyük söz konuşma

Gerçi daha bitmedi transfer dönemi ya neyse..

İnşAllah gelir Robinho Beşiktaş'a problemli bir oyuncuyu rakibimizde izLemek güzeL oLur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho takımı için 1 problemse rakip için 5 problem, gelirse bol bol problem çözer rakipler..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Robinho takımı için 1 problemse rakip için 5 problem, gelirse bol bol problem çözer rakipler..
    Sana göre aşk lafdan ibaret bana göre hayatın anLamı

Bakış açısı tabi ; Tıpkı zamanında bizde gereksiz oyuncuların size geldiğinde yıldız oldukları gibi bana göre Robinho gereksiz transferdir sana göre faydalı bir transferdir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İnşAllah gelir Robinho Beşiktaş'a problemli bir oyuncuyu rakibimizde izLemek güzeL oLur
    Niye canım ben yemeğimi büyük büyük yerim boşuna 130 kg olmadık

Açıkcası Robinho'nun olmamasına sevinmeye başlıyorum yönetim duy bizi sağ bek al

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sana göre aşk lafdan ibaret bana göre hayatın anLamı

Bakış açısı tabi ; Tıpkı zamanında bizde gereksiz oyuncuların size geldiğinde yıldız oldukları gibi bana göre Robinho gereksiz transferdir sana göre faydalı bir transferdir
    Aynen öyle , kişiden kişiye değişecek bir konu.. Ki ben robinho'nun gelmesini pek istememişimdir konu geçmişine bakılırsa ama gelirse de yararlı olur demekten kaçınmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tıpkı Quaresma gibi değil mi?
    Ya da Ortega?
    Lincoln?

kusura bakmayın da bu oyuncuları problemli-problemsiz olarak düşünmek saçma, adamları hangi takımda olursa olsun izlemek güzeldi. Robinho bu, boru değil bunu hepimiz çok iyi biliyoruz, ben bir Galatasaray taraftarı olarak maddi anlamda çok masraflı ve belki de ekstra, gereği olmayan bir transfer olarak görüyorum, ama Robinho bu, gelirse, problemlerinden dolayı rakip takım taraftarına zevk vermez zira rakip takımlara asıl problem olur (:
    Ha ben geleceğine inanmıyorum o ayrı, inşallah gelir (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Tıpkı Quaresma gibi değil mi?
    Ya da Ortega?
    Lincoln?

kusura bakmayın da bu oyuncuları problemli-problemsiz olarak düşünmek saçma, adamları hangi takımda olursa olsun izlemek güzeldi. Robinho bu, boru değil bunu hepimiz çok iyi biliyoruz, ben bir Galatasaray taraftarı olarak maddi anlamda çok masraflı ve belki de ekstra, gereği olmayan bir transfer olarak görüyorum, ama Robinho bu, gelirse, problemlerinden dolayı rakip takım taraftarına zevk vermez zira rakip takımlara asıl problem olur (:
    Ha ben geleceğine inanmıyorum o ayrı, inşallah gelir (:
    Bakış açısı.Mesela Fener'de haberleri çıkınca oradada aynı şeyleri yazdım sadece Beşiktaş'a mahsus bir durum değil yani O yüzden benim dediklerim ya saptırılıyor yada saptırılmak isteniyor Keşke gelsede devre arasında anlasak kim kime göre neden ne için haklı

NTV Spor'da haberi var. Robinho'ya tek resmi teklifi Fenerbahçe yapmış. "Fenerbahçe'nin nazik teklifi için teşekkür ediyorum, onlara büyük bir saygım var ama Türkiye'de oynamak istemiyorum" diyor Robinho.

Beşiktaş'la ilgili çıkan haberlerin tamamı yalanmış. Muhtemelen Klose haberleri de yalan, çünkü Bayern Münih Sportif Direktörü Klose'yle ilgili bir görüşme olmadığını söyledi dün.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaş a bu kadar haber yazıldı edildi nası teklif olmamış hayret doğrusu
    ha geldi ha geliyor deniyo kaç gündür

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Beşiktaş a bu kadar haber yazıldı edildi nası teklif olmamış hayret doğrusu
    ha geldi ha geliyor deniyo kaç gündür
    Basının uydurması. Ronaldinho, Kanoute, Krasic gibi isimler de Fenerbahçe'ye, Rosicky, Ledesma, Misimovic gibi isimler Galatasaray'a geliyordu.

Robinho'ya biz talip olmuşuz ama oyuncu reddetmiş. Robinho'yu başkan istemiştir muhtemelen, çünkü Santos'tan R.Madrid'e transfer olmadan biz Robinho için teklif sunmuştuk ancak R.Madrid devreye girip transferi bitirmişti o zaman. Başkan ta o zamanlardan Robinho'yu beğeniyor. Yoksa Aykut Kocaman'ın işi değil Robinho'yu istemek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Robinho'nun atmış olduğu 2 güzel gol.

http://www.izlesene.com/video/spor-r...79263/facebook

Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 10:12
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne saçma bir haber. Sadece Fenerbahçe den resmi tekLif geLmişmiş. Duyda inanma
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yanıltmak için Robinho'yu kullandık herhalde başkan Adebayor''u alıp gelecek

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bjk'nin defansın sağına transfer yapması gerekmez mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adamsın SerdaL Başşşgaaaannn!

Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbaşı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Aurelio Yine bir Aurelio krizi yaşanacak spikerler arasında. "Oorelyo,Avrelyo,Aurelyo,Ovrello,Aurello" say say bitmez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aurelio bizden 3 milyon Euro istemişti takımdan ayrılırken, şimdi 750 bin Euro'ya oynayacak. Bizden aldığı para da 1.5 milyon Euro gibiydi. Gerçekten yazık etti kendisine Aurelio, kariyerinin zirvesinde İspanya'nın en kötü takımlarından birine gitti, 2. lige düştüler. Şimdi ise çaptan düştü, aldığı para çok az, Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girme şansını kaybetti.

Beşiktaş'a hayırlı olsun, bedelsiz iyi almış Beşiktaş, aldığı maaş da çok uygun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Hayırlı olsun ücret 1.1 değilmiydi 750.000 yazıyor resmi açıklamada helal olsun valla Serdal Adalıya ne diyeyim.Türkiyenin en iyi hücum hattına ve en iyi ortasahasına sahibiz bence.Tek sorunumuz sağ bek , oraya da bir oyuncu alınırsa işte o zaman MAF'tan sonra en iyi kadroyu kurmuş olacağız. Guti-Aurelio-Ernst-Necip ortasahaya bak arkadaş : )
    Last edited by Ahmet Göktaş : 25.Ağustos.2010 at 16:29

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bonservis bedeli ödenmeyecek olmasının yanında maaşın fazla olmaması da güzel.Gerçekten çok iyi transfer.Takımımıza hayırlı olsun.Umarım iyi bir performans sergiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hayırlı olsun Aurelio Yine bir Aurelio krizi yaşanacak spikerler arasında. "Oorelyo,Avrelyo,Aurelyo,Ovrello,Aurello" say say bitmez
    Oleryo yuda unutmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok ucuza kapatmışınız aurelio transferini bjkden alışılmadık hareketler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adam haklı beyler

ROBSON. İNCİ DİŞLİ ZENCİ KARDEŞİM

Beşiktaş Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar 1903Radyo`da yayınlanan `Dişi Kartallar` programına telefon ile konuk olarak önemli açıklamalar yaptı.

İşte Vardar`ın açıklamaları;

`TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ ALMANYA`DA SÜRÜYOR`
    "Şu an yöneticilerimizden bazıları Almanya`da bulunuyor. Transfer çalışmalarımızı ve görüşmelerimiz sürüyor. Bizim bir golcü hava toplarına hakim bir santrafora ihtiyacımız var. Klose`yi ben isterim. Tam bizim ihtiyacımız olan bir futbolcu ama gelecek günlerde herşey belli olacak hep beraber göreceğiz"

`REZERV LİG İÇİN DÖRT TRANSFER YAPTIK`
    `Türkiye`deki medyanın alt yapıya olan ilgisi çok az. Biz tansiyonu yavaş yavaş yükselteceğiz. Rezerv Lig benim çok istediğim bir projeydi. Bu sistemin Türkiye`de uygulanmaya başlanması beni çok mutlu etti. Böylece Beşiktaş`ın da bir pilot takımına ihtiyacı kalmadı. Eski sisteme göre 18 yaşını geçen oyuncular PAF liginde oynayamıyordu. Yetenekli oyuncular kaybolup gidiyordu. Yeni sistemde uygulanan önemli kurallardan biri de oyuncunun yaşının kaç olursa olsun Rezerv Lig`de oynuyor olabilmesi. Mesela; yaşı 21 yada daha büyük olsa dahi bu futbolcuları oynatabiliyoruz. Beşiktaş Rezerv Takımı`na 3-4 transferimiz oldu."

`NECİP`E GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ`

"Eskiden takımda olan oyuncularımızı ve yeni transfer ettiğimiz futbolcuları çok iyi hazırlayarak A takıma çıkarmaya çalışacağız. Necip gibi furbolcuları A takımda görmek istiyoruz. Necip oynadığı takımda en iyi oyuncuydu. A milli takım için ve Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu olacaktır. Necip davranışlarıyla olsun yeteneğiyle olsun geleceğin en büyük futbolcusu olacaktır. Futbolcu abileri de Necip`i çok seviyor zaten. Takım olarak Necip`e gereken desteği göstereceğiz. Ben bu konuda Necip`in hep arkasında olacağım."

-HABER1903-

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş`ın yeni transferi Mehmet Aurelio, Helsinki`de resmi sözleşmeyi imzaladı ve Beşiktaş`a gelmekten duyduğu memnuniyeti anlattı.

Beşiktaş`a ve yeniden İstanbul`a geldiği için büyük mutluluk yaşadığını belirten Mehmet Aurelio, "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için çok sabırsızlanıyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu büyük bir çaba göstererek harika bir kadro kurdular. Böylesine büyük bir kadronun içerisinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Kendimi çok zinde ve hazır hissediyorum" diye konuştu.

BJK İnönü Stadı`nın zeminine çıkıp taraftar ile buluşmayı çok istediğini belirten Aurelio, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"İnönü Stadı`nın zeminine çıkmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe`deyken ve A Milli Takım`dayken İnönü Stadı`na çıktığımda stadın atmosferi beni çok etkiliyordu. Şimdi o stada, o takımın oyuncusu olarak gelecek olmak çok heyecan verici. Taraftarın 90 dakika boyunca hiç susmadığını, şarkı söylediğini, tezahürat yaptığını ve takımını desteklediğini biliyorum. O desteği arkamıza alıp, teker teker hedeflere koşacağız. Guti, Quaresma, Nihat, Hilbert gibi transferlerin yanında olmak beni çok mutlu ediyor. Bu takımın başında dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Schuster`i görmek heyecanımı ikiye katlıyor. Dünyanın en ünlü teknik direktörlerinden birisinin oyuncusu olunca insanın şevki biraz daha artıyor."

Beşiktaş`ın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığı olay hakkında da konuşan Aurelio, "Benim Beşiktaş camiası ile hiçbir zaman hiçbir problemim olmadı. Siyah-Beyazlı takımın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığımız tamamen maç sonunda yaşanan bireysel bir olaydı. Ben olayı unuttum bile" ifadelerini kullandı.

-RESMİ SİTE-

Mesaj Yetkileri