Mesela oyuncun antrenmana gelmez onu haber yaparsın.
Mesela tanıdık Türk isimler büyük takımlara transfer olur.Ya da teknik direktör değişimleri.
yada çok bonservis ödenen transferleri.Yani herşeyi bulabilirsin.Daha zevkli olması açsından diyorum.
Mesela oyuncun antrenmana gelmez onu haber yaparsın.
Mesela tanıdık Türk isimler büyük takımlara transfer olur.Ya da teknik direktör değişimleri.
yada çok bonservis ödenen transferleri.Yani herşeyi bulabilirsin.Daha zevkli olması açsından diyorum.
Yarkın'a katılıyorum. Maçlarınu yorumlayabilirsin. Araya hikayeler katabilirsin.
2011-2012 Sezonu Başlıyor !
2011-2012 Newcastle United Transfer Dönemi
Gelenler
Gidenler
2011-2012 Sezonu Newcastle United Kadro
Takıma Katılan Regenler
Liam Quinn
İyi bir antrenman sonucunda gelişeceğine inandığım için takıma katttık.Umarım kendini geliştirir ve takıma çok büyük katkı sağlar.
Carsten Axelsen
Gelişebilecek potansiyele sahip bir oyuncu.Umarım rotasyonda kendine yer bulur ve maç deneyimini artırarak kendini geliştirir
Bu arada geçen sezon Avrupa'nın diğer liglerinde ve organizasyonlarında kazananları vermeyi unutmuşum.Bu mesajda onlarada yer verelim
Şampiyonlar Ligi ---- Manchester United
Uefa Avrupa Ligi-----Atletico Madrid
İspanya----Real Madrid
İtalya-----Palermo
Türkiye----Trabzonspor
Fransa------Psg
Almanya-----Bayern Münih
Transferler çok güzel. M'Vila ve Zapata benim de çoğu kariyerde aldığım oyuncular. Başarılar![]()
Güzel kariyer adaş![]()
Last edited by okan444555 : 13.Temmuz.2011 at 23:14 Reason: Harf hatası
Arkadaşlar 15-20 günlük bir tatilden sonra devam edeceğim.Şimdilik kapatıyorum kariyeri![]()