Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: İngiltere'nin Yıkılmaz Kalesi | Newcastle United |2.Sezon|

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cool İngiltere'nin Yıkılmaz Kalesi | Newcastle United |2.Sezon|

Newcastle United'a uzun yıllardan beri sempati duymuşumdur.Goal serisinin ilk filminin tamamen Newcastle altyapısındaki bir futbolcuyu konu almasıda bu sempatimi daha da artırdı.Bu yüzden Newcastle ile bir kariyer yapmaya karar verdim.Umarım zevkli ve uzun soluklu bir kariyer olur ve sonucunda başarılı olurum.

Formalarımız

Stadımız
    St.James'Park

Hedeflerimiz
    1-)İlk Sezon Ligi İlk 5 İçerisinde Bitirip Avrupa Kupalarına Katılmak.

2-)Bütçemizi İyi Kullanıp Geleceğe Yönelik Yatırımlar Yapmak

3-)İleriye Dönük Olarak 5 Yılda İngiltere'nin En Büyüğü Olmak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

başarılar dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    başarılar dilerim.
    Teşekkürler Yarkın inşallah senin kariyerin gibi bir kariyer olur

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eğer sağlam adımlar atarsan 3-4.sezonlarda İngiltere Ligini 5-6.sezonda Şampiyonlar Ligini alırsınÇok sevdiğim bir klüp muhteşem bir kariyer yapılabiliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Eğer sağlam adımlar atarsan 3-4.sezonlarda İngiltere Ligini 5-6.sezonda Şampiyonlar Ligini alırsınÇok sevdiğim bir klüp muhteşem bir kariyer yapılabiliyor
    İyi bir trasnfer dönemi geçirdik.İnşallah gerçekleştiririz bu hedeflerimizi.Benimde en çok sevdiğim takımlardan biri .Teşekkürler yorum için
    Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2010-2011 Newcastle United Transfer Dönemi
    Bütçemiz

Yönetim gerçekten çok iyi bir kaynak sağladı bize çok iyi kullandık bu bütçeyi

Gelenler

Eden Hazard,Christian Benitez gibi iyi isimlerle anlaştık umarım faydalı olurlar takıma

Gidenler

2010-2011 Newcastle United Hazırlık Dönemi

Bu hazırlık dönemi oyuncuların kaynaşması için güzel bir fırsat oldu taktiğimizi oturtmakta bayağı faydalı oldu

Diğer Mesajda Lig Heyecanı Başlıyor

Başarılar transferler güzel

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by melanqolic View Post
    Başarılar transferler güzel
    Teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Transferler çok kaliteli.
    Benimkinden de iyi olur umarım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

EPL 1.HAFTA

EPL 2.HAFTA

EPL 3.HAFTA

EPL 4.HAFTA

EPL 5.HAFTA

EPL 6.HAFTA

EPL 7.HAFTA

EPL 8.HAFTA

EPL 9.HAFTA

EPL 10.HAFTA

EPL 11.HAFTA

EPL 12.HAFTA

EPL 13.HAFTA

EPL 14.HAFTA

EPL 15.HAFTA

EPL 16.HAFTA

EPL 17.HAFTA

EPL 18.HAFTA

EPL 19.HAFTA

İlk Yarı Değerlendirmesi
    İlk yarıda inişli çıkışlı bir grafik sergilesekte takımın performansından gayet memnunum.Ligin ilk yarısını 5.sırada bitirmek mutluluk verici.Umarım ikinci yarıda da bu performansı gösterir Avrupa Kupalarına katılırız Ayrıca ilk yarıda Manchester United,Tottenham gibi takımları yenerek iyi günümüze denk geldiğinde neler yapabileceğimizi de göstermiş olduk .

Birdahaki mesajımda Lig Kupası Maçları

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

5. bitirmek çok güzel bir başarı.Ayrıca bir tavsiye 1 mesajda bu kadar çok resim koyarsan pek bakasım gelmiyor
    Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

5. bitirmek çok güzel bir başarı.Ayrıca bir tavsiye 1 mesajda bu kadar çok resim koyarsan pek bakasım gelmiyor
    Başarılar.
    Teşekkürler.Tavsiyen içinde sağol dikkate alacağım

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Tim Krul da iyi kaleciydi aslında

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Tim Krul da iyi kaleciydi aslında
    Bunun bende farkındaydım ama diğer oyuncuları elden çıkaramayınca mecburan birisini satarak bütçe oluşturmam gerekti

Takım seçimin süper. Newcastle yönetimi hiçbir zaman üzmez seni. Yönetimin de desteğini alarak başarılı olmak göründüğü kadar zor değil Newcastle ile. Oyun başında yaklaşık olarak 30 milyon Pound civarı bütçe veriyor zaten yönetim. Bu bütçeyi iyi kullanırsan eğer ilk sene ilk 4 zor değil - ki çok güzel transferler yapmışsın - Premier Lig'de oynamaktan zevk alıyorsan Newcastle'dan sonra Everton, Aston Villa ile oynamanı öneririm. Daha zorlu bir takım istersen Burnley'e, Nttm Forest'a veya QPR'a bakabilirsin.

Onun dışında sunumla ilgili de yorum yapmak isterim. Bu kadar çok maçı bir anda koymak yerine 5 maçı istatislikleriyle ve senin de ufaktan yorumunla koysan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun dışında bir de lig tablosu koyar mısın?

Kariyerin ilgimi çekti takip edeceğim, başarılar

Ekleme: Ayrıca taksitlendirmeyi bilerek kullanmadın sanırım. Taksitlendirmeyi kullanarak bütçeni çok daha verimli kullanabilirdin.
    Ekleme 2: Sayende ben de Newcastle ile kariyer açmaya karar verdim.
    Last edited by GsDoruk : 07.Temmuz.2011 at 23:07 Reason: Ekleme

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Takım seçimin süper. Newcastle yönetimi hiçbir zaman üzmez seni. Yönetimin de desteğini alarak başarılı olmak göründüğü kadar zor değil Newcastle ile. Oyun başında yaklaşık olarak 30 milyon Pound civarı bütçe veriyor zaten yönetim. Bu bütçeyi iyi kullanırsan eğer ilk sene ilk 4 zor değil - ki çok güzel transferler yapmışsın - Premier Lig'de oynamaktan zevk alıyorsan Newcastle'dan sonra Everton, Aston Villa ile oynamanı öneririm. Daha zorlu bir takım istersen Burnley'e, Nttm Forest'a veya QPR'a bakabilirsin.

Onun dışında sunumla ilgili de yorum yapmak isterim. Bu kadar çok maçı bir anda koymak yerine 5 maçı istatislikleriyle ve senin de ufaktan yorumunla koysan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun dışında bir de lig tablosu koyar mısın?

Kariyerin ilgimi çekti takip edeceğim, başarılar

Ekleme: Ayrıca taksitlendirmeyi bilerek kullanmadın sanırım. Taksitlendirmeyi kullanarak bütçeni çok daha verimli kullanabilirdin.
    Ekleme 2: Sayende ben de Newcastle ile kariyer açmaya karar verdim.
    Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız kariyerin gidişatı için çok önemli Gerçektende Newcastle yönetimi çok iyi .Bütçe konusunda sıkıntı yaşamadık.İngiltere Ligi en sevdiğim lig olduğu için her seride en çok oynadığım ligdir zaten Sunumla ilgili önerilerini dikkate alacağım ve değerlendireceğim .Eğer ben senin kariyer açmanda azıcıkda olsa pay sahibiysem ne mutlu bana Lig tablosunu malesef koyamayacağım çünkü ligi bitirdim ve yarın koyacağım ssleri ilgin için tekrar teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lig Kupası

2.TUR

3.TUR

4.TUR

ÇEYREK FİNAL

Lig kupasında hedefimiz en az finaldi kupaya burada veda etmek gerçekten hayal kırıklığıydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

EPL 20.HAFTA

EPL 21.HAFTA

EPL 22.HAFTA

EPL 23.HAFTA

EPL 24.HAFTA

EPL 25.HAFTA

Wolves yenilgisi hesapta yoktu.Ama takımın oynadığı oyundan memnunum inşallah ligi istediğimiz yerde bitireceğiz tek korkum Hazard'ın sakatlanması

Lig kupasındandan elenmek önemli değil de Swindon'a elenmek üzücü. Onun dışında beklenmeyen bir Wolves yenilgisi olmuş ancak çabuk toparlamışsın. Bu sene ilk 3'e girebilir miyiz dersin?

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Arada lig tablosunu koyarsan daha güzel olur.

sonuçlara bi göz attım.Wolves maçı dışındaki tüm sonuçlar beklenen sonuçlar.belki tottenham dan 1 puan alabilrdin.
    Neyse dediğim gibi az ss ve arada tablo koyarsan daha iyi olr.

Ayrıca oyunda karışılaştığın şeyleri haber yapıp siteye koyarsan tadından yinmez

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arada lig tablosunu koyarsan daha güzel olur.

sonuçlara bi göz attım.Wolves maçı dışındaki tüm sonuçlar beklenen sonuçlar.belki tottenham dan 1 puan alabilrdin.
    Neyse dediğim gibi az ss ve arada tablo koyarsan daha iyi olr.

Ayrıca oyunda karışılaştığın şeyleri haber yapıp siteye koyarsan tadından yinmez
    Sezonu biraz hızlı oynadığımdan dolayı puan tablosu koyamadım kusura bakmayın.Tottenham ve wolves konusunda sana katılıyorum ama olmadı

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Lig kupasındandan elenmek önemli değil de Swindon'a elenmek üzücü. Onun dışında beklenmeyen bir Wolves yenilgisi olmuş ancak çabuk toparlamışsın. Bu sene ilk 3'e girebilir miyiz dersin?
    Sezonu bitirdiğimden dolayı bunu cevaplamak biraz zor ne diyelim inşallah ilk 3 te oluruz Ss'ler birazdan geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

EPL 26.HAFTA

EPL 27.HAFTA

EPL 28.HAFTA

EPL 29.HAFTA

EPL 30.HAFTA

EPL 31.HAFTA

Manchester United maçı hariç iyi skorlar aldık.Umarım böyle devam ederiz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

EPL 32.HAFTA

EPL 33.HAFTA

EPL 34.HAFTA

EPL 35.HAFTA

EPL 36.HAFTA

Gerçekten bu 5-10 maçlık dönemde çok zorlu rakiplerler oynadık.Arsenal galibiyeti ve City beraberliği ligdeki yerimizi belirledi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

EPL 37.HAFTA

EPL 38.HAFTA

EPL 2010-2011 PUAN DURUMU

Gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik.İlk sezonda Şampiyonlar Ligi bileti aldık tüm oyuncularım elinden gelenin en iyisini sahaya yansıttılar.Çok mutluyuz.Umarım Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başarırız

2010-2011 İSTATİSTİKLER

İstatistik olarak öne çıkan bir oyuncumuz yok çünkü herkes skora ve oyuna çok büyük katkı sağladı.Ayrıca Benitez in uzun süreli sakatlığıda bunda etkili oldu

ÖDÜLLER

Hazard Yılın Oyuncusu seçildi.Mutluyuz

Sezonun Takımı

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk yıl Şl'ye kalabilmen müthiş bir başarı.3-4 sağlam transferle önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayabilecek bir takım oluşturabilirsin.Üstündeki 3 ve altındaki 4 takımında, kadrolarından birer tane +15 gole ulaşan oyuncu çıkmışken, üstelik ligin en fazla gol atan 3. takımı olmana rağmen 15 gole ulaşabilen bir oyuncunun çıkmaması ilginç olmuş.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İlk yıl Şl'ye kalabilmen müthiş bir başarı.3-4 sağlam transferle önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayabilecek bir takım oluşturabilirsin.Üstündeki 3 ve altındaki 4 takımında, kadrolarından birer tane +15 gole ulaşan oyuncu çıkmışken, üstelik ligin en fazla gol atan 3. takımı olmana rağmen 15 gole ulaşabilen bir oyuncunun çıkmaması ilginç olmuş.
    Bencede bu transfer dönemini iyi geçirmeliyiz.İnşallah seneye daha yukarıda bitiririz ligi.+15 gole ulaşan bir oyuncunun çıkmamasını her oyuncunun gol yollarındaki katkısına ve fazla rotasyona bağlıyorum.Teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

İlk sezon güzel bir başarı göstermişsin.Ancak sunumu biraz daha detaylı yapmanı isterim.
    Karar senin başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk sezon güzel bir başarı göstermişsin.Ancak sunumu biraz daha detaylı yapmanı isterim.
    Karar senin başarılar
    Ne gibi detaylar mesela ? Bilgilendirirsen sevinirim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri