Originally Posted by
GsDoruk
Takım seçimin süper. Newcastle yönetimi hiçbir zaman üzmez seni. Yönetimin de desteğini alarak başarılı olmak göründüğü kadar zor değil Newcastle ile. Oyun başında yaklaşık olarak 30 milyon Pound civarı bütçe veriyor zaten yönetim. Bu bütçeyi iyi kullanırsan eğer ilk sene ilk 4 zor değil - ki çok güzel transferler yapmışsın - Premier Lig'de oynamaktan zevk alıyorsan Newcastle'dan sonra Everton, Aston Villa ile oynamanı öneririm. Daha zorlu bir takım istersen Burnley'e, Nttm Forest'a veya QPR'a bakabilirsin.
Onun dışında sunumla ilgili de yorum yapmak isterim. Bu kadar çok maçı bir anda koymak yerine 5 maçı istatislikleriyle ve senin de ufaktan yorumunla koysan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun dışında bir de lig tablosu koyar mısın?
Kariyerin ilgimi çekti takip edeceğim, başarılar
Ekleme: Ayrıca taksitlendirmeyi bilerek kullanmadın sanırım. Taksitlendirmeyi kullanarak bütçeni çok daha verimli kullanabilirdin.
Ekleme 2: Sayende ben de Newcastle ile kariyer açmaya karar verdim.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız kariyerin gidişatı için çok önemli

Gerçektende Newcastle yönetimi çok iyi .Bütçe konusunda sıkıntı yaşamadık.İngiltere Ligi en sevdiğim lig olduğu için her seride en çok oynadığım ligdir zaten

Sunumla ilgili önerilerini dikkate alacağım ve değerlendireceğim .Eğer ben senin kariyer açmanda azıcıkda olsa pay sahibiysem ne mutlu bana

Lig tablosunu malesef koyamayacağım çünkü ligi bitirdim ve yarın koyacağım ssleri ilgin için tekrar teşekkürler