Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: kim kendini hangi manager gibi hissediyor ??

Fatih Terim'e benzetiyorum. Bam bam bam

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Tabiki sinyor terim

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    Zaten oyuna Yılmaz Vural mode da koymuşlar orada hepimiz aynıyız, onun haricinde Guardiola gibi takımı pasa yöneltip oynarım ama çırağı bile olamam orası ayrı, serkan abi çömelerek izliyorum demiş ben de uzanarak izliyorum
    eehehheh
    Süpersin.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Attığımdan çok yediğime dikkat ederim.Attığım maç başına 2 gol, yediğim 1/2den fazlaysa canım sıkılır.Felsefe olarak; Spalletti.Akıcı futbol.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Henüz yeni baslamis olsamda:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Şenol Güneş gibi hissediyorum. Her zaman takımımı yeniliklere açıp göze hoş gelen profil çizmeye çalışırım. Genç oyuncuları yetiştirip oynatıp yıldız yapmaya çalışırım. Takım kötü gidince Yılmaz Vural gibiyim ne olacaksa olsun der fantezi arayışlarına geçerim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fatih Terim
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

lucescu gibi hissediyorum eldekı malzeme ile en iyi yemeği yapmaya çalışan takım oyunu ve psikolojik uyuma onem veren

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ben değilde eniştem kendini mourinho zannediyor . Ara sıra onda kalırım fm oynarız sever oda benim gibi. Bana gol attığında yanıma koşarak el kol hareketleri yapar laf atar aynı mou gibi

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Henüz yeni baslamis olsamda:

Super ya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Kendimi Levent Eriş gibi hissediyorum.Öne geç ondan sonra geriye yaslan
    Aynen bende bu sekildeyim hatta bi ara riza calimbay sanirim "yenemiyorsan yenilme" demisti felsefem birazda o yani one gecmek icinde aman aman bi hucum yapmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Yılmaz Vural ım kesinlikle.. Ara sıra Fatih Terim Yılmaz Vuralım çünkü Diyelim Arda gol kaçırdı sanki beni duyacakmış gibi sövüyırum.. Yada son dakıkada gol attıysam çıldırıyorum)
    Fatih Terimim saglam takım konuşmaları vs
    %80 Yılmazım %20 terim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri