Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Eskişehirle Hedef Şampiyonluk

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Anadolu'dan bir şampiyon daha mı çıkacak acaba

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    4 de 4 çok iyiymiş Gruplardan da 10 puan toplarsın diye düşünüyorum
    Göreceğiz bakalım

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Anadolu'dan bir şampiyon daha mı çıkacak acaba
    Çalışmalarımız bu yönde

Avrupa Ligi Grup I- İlk Maç

Kendi evimizde maçı kazanmamız gerekirdi. Sonuçta ya Twente çıkacak ya biz. Neyse beraberlik de iyidir diyelim.

5.Hafta Eskişehirspor-Gençlerbirliği

Avrupa dönüşü Gençlerbirliği gibi kalburüstü bir takımı yenmeyi başardık. Kötü oynadığımız bir maçtı. 9. dakikada 10 kişi kaldılar. Kornerden bulduğumuz son dakika golü ile kazandık.

5.Hafta Rekorları

6.Hafta Kasımpaşaspor-Eskişehirspor

Kendimi çok şanslı hissetmeye başladım. Oyunda büyük bir üstünlükleri vardı. Ama yine de 2 kere geldim 2'si de gol oldu. Neyse 6'da 6 yaptım galibiyet serimiz devam ediyor.

Avrupa Ligi Grup I- İkinci Maç

Of of of. Bu olmadı. Bu sezonki ilk mağlubiyetimizi böyle mi alacaktık. Gol atmak için her şeyi, ama her şeyi denedim. Olmadı. Servet defansta çok kötü pas hataları yaptı. Sinirim çok bozuldu. Oyuncuların morali de çok düştü. En azından bir gol atsaydık iyidi.

7.Hafta Eskişehirspor-Gaziantepspor

Genel olarak çok kısır bir maçtı. Gol olmayacağı belli olan maçlardandı. 5-0'lık yenilgiden sonra takımın morali çok düştü. Ligde de ilk puan kaybımızı yaşamış olduk böylece.

8. Hafta Sivasspor-Eskişehirspor

Ligin lideriyle oynadık ve çok rahatça kazandık. Akaminko kırmızı kart gördü ama bu bizi çok etkilemedi. Bu maçla da liderliği ele geçirdik

Avrupa Ligi Grup I- Üçüncü Maç

Kendi evimizde Plzen'le berabere kaldık. Adamların kaleyi bulan şutu yok bizden 1 puan kopardılar. Sanırım gruptan çıkamayacağım. Olsun lige daha iyi odaklanırım böylece. Yapacak bişey yok.

ERKAN ZENGİN 3 AY YOK!!!

Erkan kornerlerden olsun, frikiklerde olsun çok etkin rol oynuyordu. Bu çok çok kötü oldu. Ofansif ortasahada oynayabilecek nadir futbolcularımdandı. Kendime yeni bir ofansif ortasaha oyuncusu bakmaya başlamalıyım.

Basarilar.. AL'i fazla zorlamana gerek yok bence. Ligde 2. olup s.ligine gitmeye calis. Erkan Zengin'in sakatlanmasi da kotu olmus.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar.. AL'i fazla zorlamana gerek yok bence. Ligde 2. olup s.ligine gitmeye calis. Erkan Zengin'in sakatlanmasi da kotu olmus.
    Aynen ama biz 3 kulvarda da mücadele etmek isteyen bir takımız Daha yeni liderliği ele geçirdim ligdd ikinci olmaya çalış diyorsun

9.Hafta Trabzonspor-Eskişehirspor

Çok kısır bir maçtı ama son dakikalarda gol yemeseydik iyidi. Erkan Zengin'in sakatlanmasından sonra ataklarımız kısırlaştı maalesef.

10.Hafta Eskişehirspor-Beşiktaş

Büyük takımlara 1-0, 1-0 yeniliyoruz bakalım. 2 maç üst üste gol atamadığım ilk maç oldu bu.

LİG TABLOSU

REKORLAR

Avrupa Ligi Grup I- Dördüncü Maç

İlk galibiyetimizi sonunda elde ettik. Böylece gruptan çıkma ümitlerimizi biraz olsun artırmış olduk

11.Hafta Galatasaray-Eskişehirspor

Çok çok ağır bir yenilgi aldık. Didier Drogba'yı durduramadık. Benim de fikstürüm çok kötüymüş. Trabzon-Beşiktaş-Galatasaray bir arada. Liderlikten bayağı bir uzaklaştık.

12.Hafta Eskişehirpsor-Antalyaspor

OF OF... Kaç maçtır ligde galibiyet alamadık. Lider olduğum günleri dün gibi hatırlıyorum ama yok eskide kaldı o günler artık

Avrupa Ligi Grup I- Beşinci Maç

Bu maçı kazansaydık gruptan çıkma ihtimalimiz vardı ama şimdi işimiz mucizelere kaldı. En azından bir beraberlik elde etseydik çok iyi olurdu . Ligde de çok kötü gidiyoruz zaten...

GRUP I PUAN TABLOSU

Tothenham ile benim, Plzen'le de Twente'nin maçı var. Çok küçük bir umut

13.Hafta Bursaspor-Eskişehirspor

Yok olmadı bu olmadı. Bu maçı almamız lazımdı. Bir galibiyet serisi yapmamız
    gerekiyor yoksa hedeflerimizden iyice uzaklaşacağız.

14.Hafta Eskişehirspor-Akhisar Bld.

Neyseki ligin en güçsüz ekibi ortaya çıktı ve bu maçı 1-0'da olsa kazandık. AMA BU MAÇTA ÖZGÜR ÇEK'İ 7 AY SAKATLADILAR.
    Last edited by Yavuz12 : 08.Temmuz.2013 at 15:36

Özgür de kötü olmuş, neyse saglk olsun türkiye kupasından da elen iyice lige odaklan derim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

gençlerin uzun süreli sakatlığı kalbimi incitiyor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri