Selim bak kırmıyorum telefondan yorumluyorum caner çok fena transfer öyle böyle oynamıyo photoshopunsa imrendirecek bir seviyede adamın boynunun tutulma efekti muazzam![]()
Selim bak kırmıyorum telefondan yorumluyorum caner çok fena transfer öyle böyle oynamıyo photoshopunsa imrendirecek bir seviyede adamın boynunun tutulma efekti muazzam![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Spor Toto Süper Lig
1. Hafta
Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve Avrupa liginde aldığımız sonuçlar iyi olduğu için Fenerbahçe maçında iyi hazırlanıp çıktık. Gayet iyi bir oyun sergileyerek deplasman'da olmamıza rağmen Fenerbahçe'nin oyununu bozarak kendi oyunumuzu kabul ettirdik ve 2-1 gibi skor ile kazanmayı bildik.
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
2-0 gibi skordan gelip 3-2 yenmemiz resmen tarif edilemeyen bir duyguydu. Takımım son ana kadar mücadele edip kazanmayı bildiği için mutluyum.
9. Hafta
Rizespor'a karşı beklenmedik bir skor aldık. Memleketimize yakın dost takımımıza böyle farklı kazanmak açıkcası olmadı. Takımı geri çektim fakat Rizespor'un verdiği açıkları değerlendirdi takım ve 6-3 gibi farklı bi skor ile bitti.
10. Hafta
Aldığımız skorlar ile iyi bir çıkış yakalamıştık ve bu maça ayrı bi hazırlanmıştık. 2-0 geriye düşmemize rağmen son dakikalarda hucum futbolun hakkını verip 2-2 yaptık ve tam oh derken kalecimizin bıraktığı topu Melo tamamlayarak 3-2 maçı kaybettik. Sağlık olsun!
Avrupa Ligi
1. Eleme Turu ( 1. Maç )
2. Eleme Turu ( 2. Maç )
Gruplar
1. Maç
2. Maç
3. Maç
Grubumuz
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Güzel başlangıç olmuş , Avrupa'da 4-4 lük maç zevkli geçmiştir![]()
Galatasaray maçı da tam bomba uzatmada 2 gol pek rastlanmıyor malum =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Avrupa'da cok iyi gidiyoruz. Ligde de iyiyizama GS macinda sen 90+4'te beraberligi yakala sonra gelsinler son saniyede golu atip kazansinlar.. fena bir durum valla
![]()
Avrupada iyiyiz Ligde güzel gidiyor.Böyle devam![]()
Biraz keyifli gözüksede o maçta hele 4-4 gibi skor ile ayrılınca takıma çok iyi ninniler söyledim
GS maçı zaten tam bi fail maç yailk golde Onur hata yaptı golu yedik son goldede Onur hata yaptı golu yedik
![]()
Ligde üst üste yara aldıkkanadımızı kırdılar
![]()
![]()
Jose Mourinho
vitali kim ya
Jose Mourinho
gol manyağı adam
Spor Toto Süper Lig
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
Ligde istediğimizi pek aldığımız söylenemez. Galatsaray yenilgi sonrası üst üste Bursa ile Eskişehir maçlarında yenildik ve Beşiktaş maçına öyle çıktık. İyi oynamamıza rağmen Almedia'yı durdurmayı beceremedik ve maç 3-3 bitti. Son maçımızda Kayseri Erciyes ileydi ve istediğimiz futbolu sahaya yansıtıp galip olarak ayrıldığımız için mutluyuz.
Avrupa Ligi Grupları
4. Maç
5. Maç
6. Maç
Grubumuz
Avrupa'da yenilgisiz olarak bir üst tura çıktığımız için mutluyuz.
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Türkiye Kupası 4. Ön Eleme
Türkiye Kupası 5. Ön Eleme
Yenilmez Trabzonspor!
Falcao kimmiş ?
Jose Mourinho
Avrupada yaptığımız işler büyükLigde ise sıkıntı var biraz galiba
Puan tablosu alabilir miyiz ?
![]()
Jose Mourinho
Selim Vitali fena oynamış puan tablosu gelsin ona ayrı yorum yaparım ama çok iyi bulmuşsun bu adamı
Avrupa'da harikasin.. Kupadan elenmen bir avantaj olmus bence. 3 kulvarda ilerlemek biraz zor olurdu![]()
Avrupada ve ligde tam bu seneki Trabzonspor gibisinavrupada 18 puanla yardırıyorsun fakat ligde birazcık sıkıntı var
![]()
Gümbür gümbür geliyoruz![]()
@Laz61g : Hiç sorma ya iyi bulduk golcüyü
@Ronaldinho 10 : Kupada kalsaydık iyi olurdu çünkü Avrupa pek sağlam değildi
@Yagizz1903 : Bir kulvara yoğunlaşırsak diğeri elimizden kaçıyor işte bu dengeyi kurmaya çalışıyoruz.
@Mirif : Koptu geliyoooor
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
Puan Durumu
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Sezona iyi başlayıp iyi devam ettirememiştik. Avrupa'da yaptığımız çıkış ile iyi ses getirdik ve bunu lige yansıtarak iyi oyunlar sergileyip kazanmayı bildik. Fenerbahçe maçında ise tamamiyle oyun bizdeydi fakat şans onlardaydı. Defansımızın yaptığı hatayla golü yedik ve maçtan 3-3 gibi skorla ayrıldık. Buna rağmen hala 1.yiz ve 1. kalacağız inşallah.
Avrupa Ligi 1. Eleme Turu
1. Maç
2. Maç
Sezon başından beri aldığım en büyük yenilgi diyebilirim. Takım farkı ve oynama kalitesi diyebilirim. İlk maçta kafa kafaya oynadık ve 2-2 gibi beraberlik çıkardık ve evimize umutlu döndük fakat beklediğimiz gibi olmadı ve Valencia futbolumuzu egale edip kendi futbolunu kabul ettirerek oyuna üstünlüğünü koydu ve 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı.
Jose Mourinho
Olsun seneye daha ileriye gidersin Avrupa'da![]()
Jose Mourinho
Avrupadan elenmek iyi olmuş aslında hedefin doğrultusunda daha rahat amaca ulaşırsın![]()
Lige tam gaz asılmak kalmış geriye.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Jose Mourinho
Valencia'ya elenmek normal moral bozmak yok
Jose Mourinho
Fikstür
Zorlu maçlara çıksakta rakiplerimiz ile oluşan puan durumları bizi kurtardı. Bu yüzden hak ettiğimiz gibi şampiyonluğu kaldırdık ve mutlu sona eriştik.
Puan Durumu
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Adrian ve Vitali ile bu sezona damgamızı vurduk. Bunun yanında Olcan, Volkan, Caner, Bosinwga gibi oyuncularımızı katkılarını unutmayalım. Adrian bu sene çok iyi performans sergiledi ve toplamda 48 asiste ulaştı. Golcümüz ise 45 gol atarak bu sezona damgasını vurdu. Artık seneye başka takıma başarıya ulaşırlar çünkü bu sene epey bi oyuncumuz satılacak malum maddi sıkıntılar ve transferler olacak.
Golcülerimiz
Asistcilerimiz
Yeni Bütçemiz
Kâr Etmişiz!
Yılın Menejeri
Spor Toto Süper Lig Ödülleri
Yılın Takımı
Fair Play
Avrupa Lig Özeti!
Jose Mourinho
Golcün fena![]()
Hocam o kadar ligde sıkıntı var dedik ters köşe yaptın bizi helal olsun valla![]()
Jose Mourinho