Varane'ı göndermesen iyi ederdin bence de,çok iyi oluyor çünkü,Koke çok iyi transfer yanına Pogba yakışırBaşarılar.
Varane'ı göndermesen iyi ederdin bence de,çok iyi oluyor çünkü,Koke çok iyi transfer yanına Pogba yakışırBaşarılar.
Teşekkürler
Yorumların için teşekkür ederim.Varane'ı pek beğenmiyorum.
Teşekkür ederim yorumun için.
Varane'ı pek beğenmediğim için gönderdim.Koke'yi ise Alonso'nun emekli olmasından sonra o bölgede kullanmayı planlıyorum bu yüzden transfer ettim. İspanyol ve genç olmasının payı var elbette.
Kyriakos Papadapoulos Real Madrid'de
20.000.000€ bonservis bedeli, 4 yıllık sözleşme, yıllık 4.000.000€ maaş alacak.
İnigo Martinez Real Madrid'de
30.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, yıllık 4.000.000€ maaş.
Romelu Lukaku Real Madrid'de
20.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, 5.000.000€ maaş.
Julian Draxler Real Madrid'de
45.000.000€ bonservis, 4yıllık sözleşme, 4.500.000€ maaş.
Paul Pogba Real Madrid'de
42.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, 4.500.000€ maaş
Pablo Osvaldo Real Madrid'de
15.000.000€ bonservis, 4 yıllık sözleşme, 4.500.000€ maaş
Transfer dönemi böylece neredeyse bitmiş oldu. Büyük ihtimalle başka transfer yapmayacağım. Luis Suarez transferi Liverpool'un 200m€ gibi astronomik bir rakam istemesinden dolayı malesef gerçekleşmedi. Bizde vazgeçtik.
stoperde inigo martinez-papadopoulas ı beraber mi oynatcan yoksa ramosla beraber mi oynatcan bi de pogba-koke ikilisinin 11 oynayacağını düşünürsek modric mi isco mu oynuyacak![]()
Stoper mevkiinde İnigo ile Papadapoulos'u düşünüyorum. Sakatlıklar gibi durumlarda Pepe,Ramos o mevkiide kullanabileceğim oyuncular. Elimden geldiğince çok yönlü bir takım kurmaya çalışıyorum. Pogba ve Xabi Alonso'yu bu sezon kullanmayı planlıyorum sonrasında ise Koke'yi Xabi'nin yerine koyacağım. Modric'i ise takımda düşünmüyorum, kendisini satamadık.
Teşekkür ederim yorumun için.![]()
Çok çılgın paralar dönüyoreğer Draxler transferini tamamlamadıysan Ronaldo ve Bale'nin ortasına Hazard önlerinede İbra , Loirente veya Lewandowskiden biri efsane olur başarılar dilemekte biraz tereddütte kaldım keyifli kariyerler diyim
![]()
Tam yazarken güncelleme geldi iyimi yalan oldu Hazard![]()
Transferler güzel manyak paralar dönmüş piyasada![]()
Cok guzel genc oyuncular transfer etmissin, Pogba'yi alarak iyi yapmissin. Birde ozellikle Draxler'in durumunu ilerde cok merak ediyorumAMC olarak oynaticaksin herhalde?
Martinez,Draxler serbest kalma maddeleriyle aldık, yoksa işimiz zordu. Diğerleri ise baya uzun uzun pazarlık yaparak o fiyatlara indik, daha uçuk rakamlar vardı ortada.![]()
Lewa ile devre arası sözleşme görüşmesi yaptık, City'e gitmeyi tercih etti. O transfer en az 2 sezon falan yattı. Hazard ise çok pahalı şu an için en azından 1 sezon beklemek istiyorum aslında aklımda bulunuyor. İbra ise zor, yaş geçti gitti.
Draxler'i, Ronaldo ile çalıştırıyorum şu an. Aslında Amc mevkiinde İsco var ve daha genç gelişebileceğini düşünüyorum. Draxler'i daha çok sol tarafta kullanmak istiyorum. Gerektiği zaman Amc mevkiinin 1 numaralı yedeği kendisi.
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.![]()
Şimdi yıldızlar ve potansiyelleriyle tam bir Los Galacticos olmuş.Başarılar dilerim yeni sezonda.
![]()
Şimdi alınmayacak kupa kalmayacak![]()
Transferler şahane.Bir de Suarez gelse iyiydi![]()
Ne para be, başarılar![]()
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler, Suarez uçuk olurdu bu sezon
Teşekkürler
La Liga 1.Hafta;
Levante 2-2 Real Madrid
La Liga 2.Hafta;
Real Madrid 2-0 Espanyol
La Liga 3.Hafta;
Malaga 1-0 Real Madrid
İspanya Süper Kupası
Atletico Madrid 2-3 Real Madrid
Real Madrid 5-1 Atletico Madrid
Şampiyonlar Ligi Grubumuz;
Bu arada elden çıkartmaya çalıştığımız Luka Modric'i 19.000.000€ karşılığında transferin son saatlerinde Chelsea takımına sattık.
Kupada iyiyiz fakat ligde beklenmedik puan kayıpları olmuş.Şampiyonlar ligi grubumuzda zorlu fakat Dortmund'la beraber çıkacağını düşünüyorum![]()
Levante ve Malaga deplasmanlarinda gereksiz puanlar kaybetmisiz.. SL'de PSG ve Dortmund baya zorlayacak seni, umarim cikariz![]()
Gereksiz oldu gerçektende, Malaga maçı çok yorgunduk takım halinde zaten pek bir varlık gösteremedik. Malaga uzaktan şutlar dışında 1 kez içeri orta açtı o da gol oldu.Kırmızı kart problemi yaşıyorum şu anlık, onunda önüne geçmeye bakacağım.
Teşekkür ederim yorumlarınız için![]()
grup zor gelmiş ama diğerleri düşünsün her türlü çıkarsın![]()
Atletico Madrid Maçları harika olmuş. Şampiyonlar Ligi grubundan Dortmund ile birlikte çıkabiliriz. Sadece PSG zorlar.
Varane'nin gidişini bende anlamadım ama iyi fiyata gitmiş. Forvete Luis Suarez çok iyi olur. Kolay gelsin
2.sayfaya bakmadan yorum atmışımSuarezi almamışsın ama transferler çok iyi olmuş.
ŞL grubu zorlu gelmiş ama rahat çıkarız bu kadroyla.
Ligde bir nevi iyi gidiyoruz ama ŞL'de Barnebau'daki yenilgi olmamış gibiBu arada istatistiklerden Mourinho'nun futbol felsefesine benzediğini görüyorum.Amaç hızlı atak yapan bir takım yaratmak, topa sahip olmak değil
![]()
Last edited by Banega : 24.Ocak.2014 at 22:38
Lig iyi gidiyor Dortmund maçı kötü olmuş.
cristiano ronaldodan daha fazla verim almalıyız
Takımda sanki bir sorun var gibi , o kadroya göre daha rahat kazanmamız lazım maçları .
fazla ön plana çıkartamıyor kendini neden bilemiyorum. hedef kanat/hücum rolünde.
kondisyon sorunumuz var yani yorgunluk. bu yüzden ideal 11'i çıkartamıyorum, neredeyse her maç farklı 11 ile sahadayım. biraz daha kadro derinliğine ihtiyacım var sanırım. devre arasına kadar böyle idare edeceğiz.
La Liga 10,11 ve 12.Haftalar;
El Classico; Real Madrid - Barcelona
Top her zaman ki gibi rakipte olsa da, hızlı oyun yapımız ile ezeli rakibimizi mağlup etmeyi başardık.
Bu galibiyetten sonra yönetim;
Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladım. Geniş transfer listemi birazdan güncelleyeceğim.