GİRİŞ

Merhaba. Beni tanımayanlar için ismim Mert. Bundan önce bir Ankaragücü kariyerim olmuştu ama maalesef kariyeri kapatmak zorunda kalmıştım. O günden sonra pek fazla oyunu oynamadım. Hatta hiç diyebiliriz. Ama dün yabancı bir FM sitesinde bulduğum çok başarılı denilen bir taktik yüzünden oyuna yeniden başladım. Öncelikle şunu söyleyeyim taktiği daha önce hiç denemediğim için başarılı olabilir miyiz bilemiyorum. Taktik takıma uyar mı bilemiyorum. Taktiği denemek için bir kariyer açtım uzun süre sonra ve bunu burada yayınlamaya karar verdim. İnşallah başarılı oluruz.Bir de bir ek yapayım. Ben AS ROMA'yı tutuyorum

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAKIMIMIZ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STADYUM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÜŞÜYORUZ....

LFC Marshall's 2014 Update ile oynuyorum. En son 3 Ağustos'ta güncellenen yama ile. Yani tüm transferler var. Herkesten tavsiyelerini bekliyorum transferler ile ilgili. Yorumlarınız çok önemli. Ama öncelikle benim size bir sorum var. Sol bekte Constant oynayacak eğer transfer yapmaz isek.(Evet Constant hala bizde Trabzona gitmemiş) Sizce bir sol bek transferi yapmalı mıyım ?