mesaj çift gitti bunuda böyle editleyelim kusura bakmayın![]()
mesaj çift gitti bunuda böyle editleyelim kusura bakmayın![]()
fm 2006 daki gibi her yer oyuncu dolup taşacaksa kullanmam aşırı derecede oyuncu vardı bunaltmıştı beni 2006 oyuna başladığım için bırakamamıştımda
Bende de oldu sağol ama oyun accaip yavaşlıyor eski kayıdımı açtım...
Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.
size adeta HELAL diyorum
SI niye böyle bişey yapmışki?
baba büyüksünnn!!!!!!
Bana Large Db yetiyor.Fazlasında gözüm yok![]()
biraz karmasik geldi ama deneyelim bakalm gerci 512 ve yukarsi ramlerde 2-3 lig acinca pek yavaslama olmuo ama yine de bakmakta fayda var tabiki... tskr.
haftasonu bir deniyelim bakalım..gerçi benim pc hiç yavaşlamıyor 5 ligi birden tek lig gibi çalıştırıyor![]()
Sağol arkadaşım açıldı.
oo çok işe yarar bu
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
saol arkadaş önemli bi adım
bence de önemli bir adım brazilya dan scout almak istiodum 2 brezilyalı çıkıo ikise de gelmio
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
Çok güzel teşekkürler
çok saol daha yeni yükledim bi deneyeceğim...
çok iimiş saol
çok iimiş saol!!!
hocam indirdim ama henuz denemedim ise yariyorsa eline koluna bileklerine saglik ne diyeyim
bende boyle birsey yapmadan huge databese cıktı daha once cıkmıyordu kendi kendine cıktı anlayamadım
oyuna kaldığımız yerden devam etsek olurdu ama denicem
paylaştığın için saol
deniyecem saol...
çok işe yarıyor mokoçiler deneyin rahat olun
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
beyler kasıomu ben ona göre indiriyim ya..
Cok kasıo.Baya yavaşlıor oyun.
Eeee... ddatabase nekadar artarsa okadar yavaşlar.
FM Gazetesi
süper ama tek lig bile felaket kasıyor
off deli oldum yaaa bendede cıkmıyoo
çok saol çok gerekliydi bu
ARkadaşlar dosya elinde olan siteye upload yapabilir mi link ölmüş..
Edit:Bu dosya kendi klasörümde mevcutmuş sizler için upload ettim.İşte Link
http://rapidshare.com/files/54401524...panel.rar.html