editör'den bu vatandaşlığa geçme süresini 1 yıla indirebilirsiniz
editör'den bu vatandaşlığa geçme süresini 1 yıla indirebilirsiniz
Sağolasın dostumOriginally Posted by smnfrh
İyi iş çıkarmışsın :-)
bu 2005 de oluyordu ama artık olmuyorrrrrrrOriginally Posted by anlatmaliymis_meger
valla henuz bende de geçmedi kimse 4 sezon devirdik ama![]()
ya mondragon 5.-6. sezona girdi hala turk deil uyuz oldum yaaa!!!
Bunun nedeni adam türk vatandaşlığını istememisidir
peki milli takımda oynamış bir futbolcu Türk olabiliyor mu?bende fm2005 de fransız merlin diye bir futbolcu vardı aldıktan 2 hafta sonra türk olmuştu.böyle şeyler fm2006 da oluyor mu?
arklar ben 2010-2011 senesindeyim fenerbahçede anelka luciano alex türk oldu takımda valla türk kalmadı gerçek.Kadro volkan babacan,hamit,dede,servet,alex(PSV),emre belözoğlu,van der meyde,ernst,alex,anelka,drogba hile yok valla artı bi oyuncu alma hakkımdaha var
tabii doğru da bu biraz hileye giriyor.ayrıca oyunda ilerlemiş olanların böyle bir seçeneği kalmıyor ne yazık ki..Originally Posted by gencfbli_1
her ülkenin profiline baalı bişi...
denemeye gelenlerin bosta olması lazım.. ben bu yolla promise mokoena aghahowa yı türk yaptım.. 5 sezon sonra da frey olmustu yalnız acaib olan sasa ilic 1 ay(evet ay) sonra türk oldu..??
onu nasıl yapıcaz ben bilmiomOriginally Posted by gencfbli_1
Pancu bende 6. yıl oldu türk olmadı?
defans türk ya daha neOriginally Posted by hasanonder
volkan, hamit,servet bi de dede![]()
adam sürekli oynamıyorsa, takımdan memlun değilse, altına ferrari çekmediysen adam türk olmaya da bilir.Originally Posted by erentun
bana biri editör den yap dedi ama olmadı
bildiğim kadarıyla editörden zamanını kısaltıosun
beyler bende alex we bi 2 adam daha 5. yıllarında türk oldular yani ben fenerden 3. yılında aldım (sivasspor'a) geldkten 2 yıl sora türk oldu beyfendi bide bi 2 adam daha yine türk takımlardan almıstım ha unutmadan bide todorov olmustu..
oyuncuları deneme alın bazıları ama genelde çoğu türk vatandaşı oluyo
oyuncuyla iyi ilişkiler kurarsan çabuk oluo. ayrıca yabancı sıkıntısı çekmeye başlıcağını anladıklarında adamlar hemende değiştirebiliyor....
istediğiniz yabancı futbolcuları önce menajer ekleyerek serbest bırakın sonra kendi takımınızla deneme önerin..bazıları türk vatandaşlığına geçebilio..fm 2005'de bu oran %80'lerdeydi ama 2006'da düşürmüşler
hile yapınca ne zevk alıyorsunuzki
yıl 2008.Appiah,Alex,Anelka Türk oldu.Anlamadığım 2.sezonun başında aldığım Toni 2008 de Türk oldu.Ne iş??
arkadaşım hile yapmıyoruz sadece merak edenlere yol gösteriyoruzOriginally Posted by ertyq
ya bende kimse geçmedi 4. sezondayım tık yokçok gıcık oldum fenrde aurelio luciano appiah geçti.. bende cık..
![]()
Arkadaşlar hatırlayacağınız gibi Türkiye' de bi aralar yabancı uyruklu futbolcuların T.C. vatandaşı olması için Türkiye liglerinde bir yıl oynaması yeterliydi.Hatta zamanında bunun kaymağını Fenerbahçe Uche ve Okocha'yla alasından yedi.Buna İçişleri Bakanlığı yeni bir düzenleme getirerek yabancı uyruklu futbolcuların T.C. vatandaşlığına geçmesi için Türkiye'de en az 5 sene futbol oynamış olması zorunluluğu getirdi.
Dolayısıyla oyunda da böyle bir kuralın olduğunu zannediyorum.FM 2005'te böyleydi.2006'da aynı mı bilemem.Geçirdiğim yıl sayısı bunun için yeterli değil.Yakında göreceğim...
Bu arada 2005'te bence bir hata vardı.Denemeye gelen futbolcuların çoğu T.C. vatandaşı oluyordu.Bunda olmuyor galiba.Denedim olmadı yani.Saviola kaçtı elden)
birde gecmiste Türk takimlarinda oynamis olmalari sayilmiyor her nedense..
cm03/04 de adam 4 senedir Türkiye, bende 5. senesi dolduktan sonra vatandasliga geciyordu...
burda 5 sene olayi dogru ama gecmisi neden hesap katmiyorlar.. sacmalik...
fm2006 da gecmisi yine bu 5 yil hesabina katmiyorlarsa biraz sacma.
hatta biraz degil, düpedüz sacmalik![]()
eskiden geldiğiğ sezon bile Türk vatandaşı olanlar vardı şimdi ise 5 yıl beklemek gerekiyor...
bnde oldu beşiktaşta vallaOriginally Posted by erentun
ben 2 yıl yaptım editörden takımımdan bunun sayesinde 9 yabancı var