Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 84 sonuç

Konu: Yolumuz Tunus'a Düştü

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Yeni Takım Burgos

Sakaryaspor'dan ayrılan Ali Göçmen soluğu İspanyada aldı.İspanya Liga BBVA ligine yeni yükselen Burgos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Burgos takımı bu sene çıktığı BBVA da kesin düşecek diye tahmin ediliyor.Burgos taraftarı Ali Göçmen'in takımın başına geçmesinden dolayı umutlular.Burgos takımı yükseldiğinde hiçbir oyuncusu yoktu.Ali Göçmen gelmeden bazı transferler yapıldı.İşte o transferler...

Ali Göçmen geldikten sonra hemen transfer çalışmalarına başladı.Kimlerin geleceği merak konusu ama Burogs takımının transfer bütçesi olmaması Ali Göçmen'i bir hayli düşündürüyor.

Burgos Bilgileri

evet yeni takımım hayırlı olsun umarım burda başarılı olacağız.

sakary Ali Misafir

Evet arkadaşlar sizlerden özür diliyorum BU sezon çok hızlı geçti ama diğer sezon daha yavaş her maçı ekliyeceğim bu sezonun kalan maçları ve puan tABLOSU

Yeni sezonda transferler az sonra!!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bekliyoruz.. İyi transferler olsun
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

oLsun 2. Sezon Cıkarsın
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Hadi Ali 50 kariyer açtın birinde başarılı ol be kardeşim bu kadroyla buraarda bitirilir mi lig ya :S

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor 2008-2009 Transferleri

Aydın Barış

Serdar Deniz

Evet Ali Transferleri yaptık bu sezon Süper lige çıkman lazım artık

Evet Başkanım transferler için çok teşekkür ederim çok iyi bir kadro kurduk bu kadroya yakışan Süper Lig

Uyum sorunu dikkat et ama

Tamam Başkanım siz merak etmeyin bu sene uçacağız

İyi Hadi bakalım...

Sakaryaspor 2008-2009 Kadrosu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Galatasaray'dan Anıl Karaeri kiraladık.

Sakaryaspor Sezon Açılış Maçı
    Sakaryaspor:4-4:Beşiktaş

Bir değerlendirme yaparsak çok iyi transferler yaptık İyi bir hucüm hatıına sahibiz.Beşiktaş karşılaşmasındada iyi futbol beni memnun etti.Bu sene çok iddalıyız.Süper Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız.İlk hafta Diyarbakırsporla kendi sahamızda lige başlayacağız 3 puanla başlamak istiyoruz.Umarım öyle de olur.
    Last edited by sakary Ali : 29.Ağustos.2008 at 13:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

takip ediorum ilk sene çıkamamışsn ama bu sene çıkar gbi

ama başkanın güvenine dikkat et sağı solu belli olmaz

sakary Ali Misafir

Bank Asya 1.Lig 1.Hafta
    Sakaryaspor:5-0:Diyarbakırspor

bizim için süper başlangıçtı BJk maçından belli etmiştik böyle sonuç alınacağını ilk hafta 5 gol süper oyuncuların uyumu süper taktik süper bu sene çok farklı Sakaryaspor izleyeceksiniz!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    :@ gitti oyun save ederken PC dondu ve reset atmak zorunda kaldım ve atıncada oluşan tablo

büyük ihtimalle bu başlık altından başka bir kariyere devam edeceğim..
    Last edited by sakary Ali : 29.Ağustos.2008 at 18:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Save nin içinde backuplusu yok mu?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Save nin içinde backuplusu yok mu?
    evet varmış oyun gitti diye çok sinir olmuştum ve devam ettim

Bank Asya 1.Lig 1.Hafta
    Sakaryaspor:3-0iyarbakırspor

Bank Asya 1.Lig 2.Hafta
    Sakaryaspor:1-1:İstanbulspor

Fortis Türkiye Kupası 1.Tur Maçı
    Sakaryaspor:3-0:Eskişehirspor

Bank Asya 1.Lig 3.Hafta
    Hacettepe:0-0:Sakaryaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

guzel transferler yapmıssın ligede iyi baslamıssın eminim bu sene cıkarsın TSL'ye

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bu sefer çık bari

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    guzel transferler yapmıssın ligede iyi baslamıssın eminim bu sene cıkarsın TSL'ye
    inşallah çıkarız
    Bu sefer çık bari
    çıkacağız abi bu sene merak etme
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bank Asya 1.Lig 4.Hafta

Orduspor : 2 - 1 : Sakaryaspor

iyi oynadık daha üstündük maçın başında yediğimiz gollerle yenildik çevirmeye çaloştık ama olmadı.

Fortis Türkiye Kupası 2.Tur

Kartalspor : 0 - 2 : Sakaryaspor

kartalspor karşısnda rahat oynadık goller son dakikalarda gelsede futboldan memnunum

Fortis Türkiye Kupasında Gruplar Belli Oldu

Güzel bir grup oldu 3 tane Süper Lig 2 tane Bank Asya'dan takım var ilk 2ye girmeye çalışacağız

Bank Asya 1.Lig 5.Hafta

Sakaryaspor : 3 - 0 : Malatyaspor

çok rahat bir karşılaşma oldu bizim için kazandık rahat kazandık mutluyuz

Bank Asya 1.Lig 6.Hafta

Karşıyaka : 2 - 0 : Sakaryaspor

çok iyi oynadığımız karşılaşmaydı ilk yarı dengede gidiyordu 2.yarı ilk dakikalarda ard arda goller yedik sonra yüklendik ama gol bulamadık deplasmandan 0 puanla döndük

Bank Asya 1.Lig 7.Hafta

Sakaryaspor : 1 - 1 : Kasımpaşa

lig lideri Kasımpaşa karşısında da iyi futbol oynuyorduk ilk yarıyıda önde kapattık ama yediğimiz şanssız bir golle 2 puan kaybettik kendi sahamızda kimseye puan vermemiz lazım

Bank Asya 1.Lig 8.Hafta

Türk Telekom : 2 - 3 : Sakaryaspor

ligin yeni ekiplerinden Telekom karşısında ilk yarıyı şanssız 1 golle 1-0 geride kapattık ama 2.yarıda ard arda gelen 3 golle maçı kazanmayı bildik.

sakary Ali Misafir

arkadaşlar ama hiç yorum yazmıyormusun
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bank Asya 1.Lig 9.Hafta

Sakaryaspor : 2 - 2 : Samsunspor

maçın başında yediğimiz berbat bir gol yüzünden puan kaybettik diyebilirim 1-0 geriye düştükten sonra baskıyı kurduk 1-1 yaptık ama ilk yarı biterken durum 2-1 oldu son dakikalarda gelen golle 1 puanı kurtardık

Fortis Türkiye Kupası D Grubu Karşılaşması

Sakaryaspor : 4 - 0 : Antalyaspor

mükemmel bir karşılaşma oldu sadece bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve farklı bir skorla kazandık bu bizim için çok iyi oldu grupta iddalıyız

Bank Asya 1.Lig 10.Hafta

Sakaryaspor : 1 - 1 : Dardanelspor

kendi sahamızda sürekli geriye düşüyoruz buna bir çare bulmamız lazım yenilmiyoruz ancak yenemiyoruzda bu maçta ne yaptırsak 2.golü bulamadık yediğimiz golde savunmanın altıpasta kaptırdığı toptan olması beni delirtti.

Bank Asya 1.Lig 11.Hafta

Kayseri Erciyes : 1 - 1 : Sakaryaspor

erciyes karşısında iyi oynadık yine ilk golü yedik cevabıda verdik ama yine her zamanki gibi 2.golü atamadık maç bizim hakkımızdı olmadı ne yapalım en azından yenilmiyoruz oda başarı

Bank Asya 1.Lig 12.Hafta

G.Antep Bld : 0 - 3 : Sakaryaspor

oh beee sonunda rahat bir maçtı kazandık bu sefer ilk golü biz attık hemde erken geldi gol 2.yarı daha rahat oldu ve farklı kazandık bu galibiyetle artık seri yakalamak istiyoruz

Bank Asya 1.Lig Puan Durumu

kendi sahamızda beraberlik yerine kazansaydık şuan durumumuz çok daha iyi olacaktı hedefimiz ilk 2 bunun için çalışacağız

ali fazzlla iiyi gitmemişin

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

En Kötu Playoff'la cıkarsın Kardesım ıyı gıdıyorsun

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by ufuffb View Post
    ali fazzlla iiyi gitmemişin
    son maçlarda iyi performans göstermeye başladık

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    En Kötu Playoff'la cıkarsın Kardesım ıyı gıdıyorsun
    inşallah
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bank Asya 1.Lig 13.Hafta

Boluspor : 1 - 2 : Sakaryaspor

iyi oynadığımız bir maçta 3 puanı son dakikalarda penaltıdan bulduğumuz golle kazandık çıkışımız sürüyor

Bank Asya 1.Lig 14.Hafta

Sakaryaspor : 4 - 0 : Kartalspor

bizim için çok rahat bir karşılaşma oldu bu maçta kendi sahamızdaki kolay maçlarda kullanacağımız yeni taktikle çıktık ve rahat bir şekilde 3 puanı aldık son haftalarda mükemmel gidiyoruz

Bank Asya 1.Lig 15.Hafta

Sakaryaspor : 2 - 2 : İstanbul Büyükşehir Belediyespor

maça çok iyi başladık 2-0 öne geçtik ilk yarı da öyle tamamlandı.2.yarı İst.Bld baskını iyicene artırdı penaltıdan farkı 1'e indir son dakikada yediğimiz golle 3 puanı kaçırdık

Bank Asya 1.Lig 16.Hafta

Eskişehirspor : 0 - 2 : Sakaryaspor

kötü oynadığımız bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldık rakibimiz Eskişehir'i yenmek mükemmel

Bank Asya 1.Lig 17.Hafta

Altay : 1 - 1 : Sakaryaspor

iyi oynadık ancak 1 puan la ayrıldık olsun yenilmedik yeter

Bank Asya 1.Lig Puan Tablosu

ligete iyi yerdeyiz son dönemde mükemmel bir form yakaladık eğer o formu devam ettirirsek Süper Lige merhaba deriz

Bank Asya 1.Lig Oyuncu İstatistikleri

Arkadaşlar kariyeri ilgi çok azzSorun benden mi kaynaklıyor güzel anlatmıyormuyum ne yapıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ali ilk yarıyı iyi yerde tamalamışsın devamını beklıyoruz senı süper lgde görmek istyoruzzz

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Başarılar...
    saoll
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ali ilk yarıyı iyi yerde tamalamışsın devamını beklıyoruz senı süper lgde görmek istyoruzzz
    inaşllah abi

Fortis Türkiye Kupası D Grubu 2.Maç

Bursaspor : 2 - 1 : Sakaryaspor

ilk yarı dengede gidiyordu 2.yarının başında öne geçtik ama üstünlüğümüzü koruyamadık 1 puan çok önemliydi son dakikalarda yediğimiz golle oda gitti.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu 3.Maç

Sakaryaspor : 1 - 1 : İstanbul Büyükşehir

1-0 önde gidiyorduk iyi oynuyorduk ama yine Bursa maçındaki gibi son dakika golüyle beraberliğe engel olamadık çoook önemli 2 puan gitti golü yediğimizde dakika 94.dakika saniyede 55 ti

Fortis Türkiye Kupası D Grubu 4.Maç

G.Birliği : 2 - 1 : Sakaryaspor

benim cezalı olduğum bir karşılaşma idi yine öne geçtik ama yine 2-1 maçtan yenik ayrıldık biraz tecrübemiz olsa gruplardan ilerliyeceğiz ama tecrübesizliğin kurbanı olduk

D Grubu Puan Durumu

Luis Martinez Manisa'da

Sattın Bizi Musa

Martinezin yerine Akın Dağdelen

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ali ilk 11'ini koyar mısın ?

sakary Ali Misafir

Ali ilk 11'ini koyar mısın ?
    tabikide

Bank Asya 1.Lig 17.Hafta

İstanbulspor : 3 - 3 : Sakaryaspor

bizim için çok yazık oldu 3-1 öne geçtik İstanbulspor gibi bir takım karşısında üstünlüğümüzü koruyamadık sağlık olsun

Bank Asya 1.Lig 18.Hafta

Sakaryaspor : 3 - 2 : Hacettepe

kendi sahamızda zorlanıyoruz yine iyi oynamadık kendi sahamızda tabi rakipte güçlü son dakikada gelen golle önemli bir 3 puan aldık

Bank Asya 1.Lig 19.Hafta

Diyarbakırspor : 1 - 4 : Sakaryaspor

deplasmanda gelen mükemmel sonuç Ademin 2 kafa golü ve Gökhan'ın 2 golüyle 3 puanı 4 golle aldık süper sonuç oldu hala yenilmiyoruz!!

Bank Asya 1.Lih 20.Hafta

Sakaryaspor : 2 - 1 : Orduspor

Kendi sahamızda yine hüsrana uğruyorduk çok kötü oynadık 1-0 geriye düştük 2.yarıda attığımız goller 3 puanı kurtardık

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Kaliteli kadron var sana şunu söyliyim ister elinde kim olursa olsun Abdülvahit'i Musa'nın yerine koy Süper Lig'de bile yıldız oluyor Abdülvahit.....
    Ve biraz da hızlı olursan süper olur ...

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Mükemmel gidiyorsun Ali artık süper lige çıkarsın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ali öncelikle seni tebrik ediyorum. Çünkü hilesiz hurdasız bir kariyerin var ve her kariyerininde böyle olduğuna eminim. Ben de hilesiz kariyer yaparım normalde onun için pek başarılı olmam. Bence asıl başarı turnuvalardaki başarıdır.Çok adam gördüm kariyerinde en küçük takımla bile şamp. olupta on. maçta birşey bilmeyen Bu sene çıkarsın inşallah.

sakary Ali Misafir

Kaliteli kadron var sana şunu söyliyim ister elinde kim olursa olsun Abdülvahit'i Musa'nın yerine koy Süper Lig'de bile yıldız oluyor Abdülvahit.....
    Ve biraz da hızlı olursan süper olur ...
    Yok ya Musa değişilmez..

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
    Mükemmel gidiyorsun Ali artık süper lige çıkarsın
    İnşallah.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ali öncelikle seni tebrik ediyorum. Çünkü hilesiz hurdasız bir kariyerin var ve her kariyerininde böyle olduğuna eminim. Ben de hilesiz kariyer yaparım normalde onun için pek başarılı olmam. Bence asıl başarı turnuvalardaki başarıdır.Çok adam gördüm kariyerinde en küçük takımla bile şamp. olupta on. maçta birşey bilmeyen Bu sene çıkarsın inşallah.
    yorumun için teşekkür ederim inşallah bu sene süper ligteyiz

Bank Asya 1.Lig 22.Hafta

Malatyaspor : 5 - 2 : Sakaryaspor

diyecek birşey yok Malatya bizden daha iyi oynadı 3 puanı haketti

16 Maç Sonra...

Bank Asya 1.lig 23.Hafta

Sakaryaspor : 3 - 0 : Karşıyaka

Gökhan Güleç'in mükkeml formu sayesinde kazandık.Gökhan gerçekten mükemmel bir transfer oldu bu sene daha ondan çok faydalanacağız

Gökhan Ödülü Kaptı

Sözünü Yerinde Tut Başkan!!

Bank Asya 1.Lig 24.Hafta

Kasımpaşa : 1 - 2 : Sakaryaspor

lider kasımpaşı yenerek çok önemli bir 3 puana imza attık böylece lidere 3 puan yaklaştık Gökhan yyine kurtardı bizi Helal Olsun Gökhann

Bank Asya 1.Lig Puan Durumu

Ligte iyi yerdeyiz Hedef ilk 2 çok iyi durumdayız takım olarak bence bu sene Süper Ligi hak ettik

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Play-offlara kalacak takım herhalde.Bence boşuna uğraşma zaten sezon sonu şutlanacan Ayrıca çok iyi bir performans tebrik ediyorum.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Play-offlara kalacak takım herhalde.Bence boşuna uğraşma zaten sezon sonu şutlanacan Ayrıca çok iyi bir performans tebrik ediyorum.
    2 yıllık sözleşmeyi imzaladım Sezon bittiyor gelimeler az sonra

sakary Ali Misafir

Yönetimle konuştuk anlaştık ve 2 yıllık sözleşmeye imzamı attım.Hayırlı olsun

Evet arkadaşlar ben kariyerde sezon sonuna geldim Play-off lara kaldık inşallah oradan Süper Lige yükseleceğiz
    Oynanan Maçlar

Puan Durumu

Play-Off Yarı Final Eşleşmeleri

Hacettepe - Sakaryaspor

İst.Büyükşehir Bld - Boluspor

bizim için erken final oldu diyebiliriz Mutlaka kazanmlıyız başka çare yok bence hacettepeyi yenersek diğer maçı kazanananıda yeneriz diyorum maçlar yarın sizinle olur

Yorumlarınızı esirgemeyin

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hacettepe'yi yenersin.Başarılar..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri