dejavu olmuş burada yahu![]()
dejavu olmuş burada yahu![]()
Konu amacından sapmış. Kilit
Atl. Madrid Maçında Eski açıktayım gelen varsa hay hay![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu konuyu canlandıralım
Denizli maçına gelenler parmak kaldırsın
:Parmakkaldıransmile:
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Denizli maçında Ben Eski Açıktayım.Alican'da geliyor.
*Alicanfmfan ;
Arkadaslar 10 subat günü Galatasaray Antalyaspor macına geliyoruz gelmek isteyen bana ulasabilirse , bulusma yapabiliriz.
Antalya macına gittim kimseyi göremedim.
Bu sefer Allah'ın izniyle uA Bursa ile geliyoruz 25 Şubatta ki Madrid macına gelen varsa bulusalım.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bilet bulabilirsem bu maça gitmeyi düşünüyorum.
Eski açık biletler bitti. GS Bonus kart sahipleri sağolsun bana fırsat bırakmadan bitirdilerBende GS bonusla alıcaktım ama hızlı davranan kapmış
![]()
Bursadaki biletix sistemini cökertmişler galiba gs bonus card ı olananlarda magdur oldu.
Biletler tükenmiş sanırım. Kısmet değilmiş.![]()
Biletler tamamen tükenmiş. Geçmiş olsun.
Sende iyi alıştın samiyene![]()
Yav ne güzel gitçektim At.Madrid maçına ben alana kadar biletler bitti![]()
Screw you guys, I'm goin' home
uA Bursa ile geliyoruz arkadaslar anca Yeni Açıga bulabildik...
Atletico Madrid Maçı Biletleri İçin Son Şans
Galatasaray ve Atletico Madrid arasında yarın oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasının dün tükenen biletleri için taraftarlarımıza son bir şans doğdu.
Galatasaray ve Atletico Madrid arasındaki karşılaşma için Galatasaray Spor Kulübü tarafından rakip Atletico Madrid taraftarları için Eski Açık Misafir Tribünü ayrılmıştı. Ancak rakip takım taraftarları sadece 30 bilet alınca, iki takım yetkilileri konuşarak bu seyircileri stadyumun başka bir bölümünde güvenlikli bir şekilde ağırlama konusunda anlaştı. Böylece Eski Açık Misafir Tribünü tamamı ile Galatasaray taraftarlarına ayrıldı.
Taraftarlarımıza ayrılan Eski Açık Misafir Tribünü bölümünün biletleri yarın saat 12:00'dan itibaren Ali Sami Yen Stadyumu gişelerinden satışa sunulacaktır. Taraftarlarımıza duyurulur.
Galatasaray.org
Çok zor![]()
Millet kaldırımda yatar.![]()
Yahu hala boşluklar var Deplasman tribününde. Hep karaborsacılar yüzünden. O boşlukların bileti hep ellerinde kaldı.
Aynen Cihan , Maç saati 50 lira düşmüş diyorlar fiyatlar,karaborsacıların.
Ama dünkü maçta olmalıydınız müthiş bir atmosfer vardı.
Az ekmeğini yemedik Ali Sami Yen'in 99-00 senesinde.
O zaman biletin elde kalması diye bir hadise yoktu. Kapış kapış gidiyordu.Hey gidinin günleri.
Kasımpaşa maçı Eski açık 75 milyon. Vardır bi bildiği yönetimin![]()
kasımpaşalılar isyanda 75 lira diye misafir trübünübize 100 tl çekmişlerdi.bide utanmadan futbol şube sorumlusu seneye ödeşiriz diyo.ilk hırsızlığı sen yaptın zaten
şimdi ödeşiyoruz.seneye aynı şeyi yaparlarsa misafir trübünü200 tl yaparım
![]()
Sami Yen e geliyoruz 27.hafta az kaldı![]()