Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Oyun Prensiplerimiz ¿

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

-Oyuna her başladığımda ilk takımım Denizlispor'dur.
    -Kariyerim yeni yama çıkmadığı taktirde en az 6 sezon sürer.
    -Regen almaktan nefret ederim, ancak kulübümü büyüttüysem, belli seviyelere getirdiysem mecburen regen almak zorunda kalırım.
    -48 ay taksit olayına süper bir yıldız almak için asla girmem. 3-5 milyon TL civarı oyuncuları alırken ve kulübümün bütçesi 2-3 milyon TL civarındaysa ancak 48 ay taksit kullanırım.
    -TL bazında ve haftalık maaş veririm.
    -Denizlispor kariyerimden sonra her zaman en alt liglerden bir takım alır ve parasızlıkla, sorunlarla mücadele ederim. Denizli Belediye 2. ligde olursa onla başlarım, yoksa genelde ege ekipleri tercihimdir.
    -Serbest oyuncu olmaya çalışırım. istenilen kalitede olmazlarsa o zaman bütçemi kullanırım.
    -Mümkün olduğunca yerli oyuncu almaya bakarım.
    -Diğer tercih ettiğim kariyerler de hep en alttan olur. Büyük takım alıp zaten doymuş bir kulübe katkı sağlayacağımı düşünmem.
    -Her zaman açtığım ligler; İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya ve Türkiye en üst ligleri ve Türkiye en alt ligleridir. Bunun yanında, Türk, Brezilyalı ve Arjantinli oyuncuların hepsi de seçilir. Geniş Database açıktır.
    -3D, Sideline, Low şeklinde maç izlerim.
    -3.5 GB facepack muhakkak eklenir oyunuma.
    -3-4 tane skin beğenir, genelde en çok haz aldığımla devam ederim.
    -Oyuncularıma göre taktik yaparım, buna mecburum zayıf takımlarda kariyer yaptığım için.
    -Maaş bütçesi benim için ilk plandadır.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

-Aldığım takımlarımda her zaman baktığım ilk şeyler geçmişi tarihinde önemli neler olmuş bana o kulüple ilgili duygusal bağ kurabilecek geçmişinde neler var buna çok dikkat ederim.. Mesela Espanyollu Daniel Jarque'nin ölümünden sonra bu kulübe karşı büyük bir sempati beslemiştim..

- Regen futbolcu hayatta almam ne olursa olsun tercih etmem..

-48 ay taksit olayını kullanırım sonuçta bedavaya almıyorum kulübüm borçlanıyo..

-2001 yılından beri maaşları yıllık dolar üzerinde veririm.

-Türkiye liginde beşiktaş dışında takım almam.

-Maçları her zaman 2d classic olarak detaylı şekilde izlerim.

-Her zaman atak futbol oynarım. 3 yersem 4 atacak yolu izlerim.1-0 yeneceğime 4-3 yeniliyim.

-Defans futbolcularım her zaman en hızlısı olmalı benim için defans çok önemli..

-Benim için başarı kupa almak değil.Ufak nüanslardır.

-Her zaman ismimi Yoshikatsu KAWAGUCHİ olarak kayıt ederim..

-Podolskiyi tanıdığımdan beri oynadığım kulübüme gelmeyeceğini bildiğim halde almaya bütcem olmadığı halde kısacası imkansız olduğu haldebile transfer teklifi yapar kulübüne kabul ettiirip o an o mutluluğu yaşarım.. (En sonunda dayanamadım o gelmiyosa ben giderim dedim)

-Kafamı taktığım bi futbolcu varsa beğendiğim ister kondisyonu düşük olsun ister sahada yürüsün 90 dakika sahadan almam.

-Forum herkesin kariyerlerinde aldığı artık monoton futbolcuları almam. Bir kariyerime aldığım futbolcuları ikinci kariyerimde almam.

aldığım takımların hepsinin geçmişi vardır.
    kesinlikle ama kesinlikle ne olursa olsun ilk sene transfer yapmam.
    kiralık oyuncu almayı çok seviyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

oyuna Gs la başlarım
    para birimim euro dur
    yıllık yaparım maaşları
    eskiden taksitle transfer yapardım ancak artık full peşin
    güçlü takım seçtiğim zaman veya bi takımı çok güçlü yaptığım zaman yaş ortalamamı 20 ye çekcek kadar gençlere yatırım yaparım
    beğenmediğim oyuncları direk kovarım
    taksitle oyuncu satmam
    bi oyuncuya takılmayı severim ziya doğan gibi her gittiğim yere götürürüm bazen
    takımı 4-3-3 e göre hazırlarım takıma göre taktik yapmam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar , kusura bakmayın..Konu burası değil ancak burada okuduğum için sormak istedim. Ben maaşları haftalık - euro olarak veririm.

Çoğu arkadaşım yıllık olarak veriyormuş , sorum şu :

-yıllık olunca çok basamaklı sayılarla uğraşmaktansa daha az basamak daha az kafa karıştırıcı değil midir ?

- Maaşı haftalık verdiğinde o oyuncu , o maaşı örn ; p.tesi gününden - p.tesi gününe mi alıyor ?
    - Yıllık olduğunda bir senelik ücret mi veriliyor ?

Eğer öyle ise , oyuncuyu satmaya kalksak yıllık ücretini alıp 5 ay oynaması tuhaf değil mi ?

-Para birimim hep Türk Lirasıdır. CM 01-02'den beri böyle başka para birimiyle değer biçemiyorum artık.
    -Maaşları aylık veririm. Bu da CM 01-02'den kalma olduğu için başka türlü değer biçemiyorum.Gerçi bu seride biraz yıllık denedim fena değil.
    -Takımın yaş ortalamasını 2 yılda mutlaka 24'e yakın bir değere çekerim. Bazen öyle abartırım ki 22 bile olur.
    -Mutlaka Fenerbahçeyi yönetirim. Daha sonra Lazio veya Fiorentina, Birmingham, Göztepeye bir bakarım.
    -İspanya liginde 8 yıldır bir tane bile takım yönetmedim.
    -Slav oyunculardan kurulu bir kadro idealim vardır. Rus, Çek, Romanyalı falan.
    -MC oyuncularına takıntım vardır. Mutlaka toplarım genç olanları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Arkadaşlar , kusura bakmayın..Konu burası değil ancak burada okuduğum için sormak istedim. Ben maaşları haftalık - euro olarak veririm.

Çoğu arkadaşım yıllık olarak veriyormuş , sorum şu :

-yıllık olunca çok basamaklı sayılarla uğraşmaktansa daha az basamak daha az kafa karıştırıcı değil midir ?

- Maaşı haftalık verdiğinde o oyuncu , o maaşı örn ; p.tesi gününden - p.tesi gününe mi alıyor ?
    - Yıllık olduğunda bir senelik ücret mi veriliyor ?

Eğer öyle ise , oyuncuyu satmaya kalksak yıllık ücretini alıp 5 ay oynaması tuhaf değil mi ?

ya yok arkadaşım, o olay sadece oyuncuya toplam ne kadar vereceğinin hesabıdır..

Oyuncuya haftalık maaş vermek demek, senin o oyuncunun haftalık ne kadar ücret aldığını görmen demek

Oyuncuya yıllık maaş vermek demek, senin o oyuncunun senelik ne kadar ücret aldığını görmen demek.

Yani ikisi de ayı şey, hangisini tercih ediyorsan..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

- Para birimim Euro, maaşlar yıllıktır.
    - Her daim Galatasaray'la başlarım.
    - 30 yaş üzeri oyuncu çok çok nadir barındırırım. O da stoper, ön libero, kaleci gibi defansif oyuncular olur.
    - Kendi futbol anlayışımı sahada görmek isterim, organize gol bulmak amacımdır şansa bala gol atınca buruk sevinç yaşarım.
    - Çift forvet oynamıyorsam takımda target man bulundurmam.
    - Bir takımda vizyonumu tamamlarsam istifa ederim. (Örn; Galatasaray'la ŞL'yi almışsam istifa ederim.)
    - 3-4 seridir klasik oyunun bug'ı dediğimiz oyuncuları almam.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri