Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Football Manager 2011-Miles Jacobson'un Blog Yazıları

Hybrid View

super olmuş çok teşekkürler

Bank Asyadaki bildiğimiz play offtan bahsediyo olabilir.. Turkish Premier Division demiyo one Turkish league diyo.. Yani Türkiye liglerinden bitanesi diyo.. o da bank asyadır bildiğimiz playoffu anlatıyo işte..

Türkiye Ligi'nin kurallarını FM'den öğreniyoruz işe bak ya!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu kuralı sanırım Sports Interactive kendileri ekledi. Türkiye Ligi'nin lisansını alamadıkları için olsa gerek. Çünkü biraz araştırdım ama böyle bir şeyle karşılaşmadım ben.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Bu kuralı sanırım Sports Interactive kendileri ekledi. Türkiye Ligi'nin lisansını alamadıkları için olsa gerek. Çünkü biraz araştırdım ama böyle bir şeyle karşılaşmadım ben.
    Kendileri kafalarından kural ekleyemez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Kendileri kafalarından kural ekleyemez.
    Görünen o ki eklemişler. Böyle bi' kural ne kimse duymuş, ne de internetten görülmüş." Lisansı alamadılar diye fantastik bi' şeyler yapma çabalarına girmişler"e oy atıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Görünen o ki eklemişler. Böyle bi' kural ne kimse duymuş, ne de internetten görülmüş." Lisansı alamadılar diye fantastik bi' şeyler yapma çabalarına girmişler"e oy atıyorum.
    bunlar çok ince detaylar..mesela üçlü averaj olayı yıllardır var fakat biz 2 sene önce Fb,Sivas,Bjk aynı puanda olunca ögrendik bunu..Ben de kafalarına göre neden eklesinler ki ? kaldı ki ortada kilit bir durum yok..4 takım aynı puanda olacakmışta bla bla bla..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    bunlar çok ince detaylar..mesela üçlü averaj olayı yıllardır var fakat biz 2 sene önce Fb,Sivas,Bjk aynı puanda olunca ögrendik bunu..Ben de kafalarına göre neden eklesinler ki ? kaldı ki ortada kilit bir durum yok..4 takım aynı puanda olacakmışta bla bla bla..
    Üçlü averajı çoğu kişi biliyordu yine, en azından benim çevrem. Ancak kimsenin bilmemesiyle beraber internette de böyle bir kural göremedim. Sormak lazım aslında.

Kural sallayamaz kendileri. Ona bakarsan galibiyette ne kadar, beraberlikte ne kadar verildiğini de kimse açıklamıyor, FM'den öğreniyoruz. Direkt olarak kimsenin açıkladığı yok "Galibiyette şu kadar verilecek" diye. Geçen bir gazetede puan durumu, yanında ne kadar kazandıkları yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama oradan çıkarmaya çalıştım mesela.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Kural sallayamaz kendileri. Ona bakarsan galibiyette ne kadar, beraberlikte ne kadar verildiğini de kimse açıklamıyor, FM'den öğreniyoruz. Direkt olarak kimsenin açıkladığı yok "Galibiyette şu kadar verilecek" diye. Geçen bir gazetede puan durumu, yanında ne kadar kazandıkları yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama oradan çıkarmaya çalıştım mesela.
    Ya ama o gerçekte belli olan bi' şey. Yani gidip üşenmeyip araştırırsak çoğumuz bulabiliriz ne kadar olduğunu internetten, değil mi? Ama ben internetten araştırdım, sıralama kurallarını bir çok siteden bulmama rağmen hemen hemen hepsinde aynı şey. Böyle bir kural gözükmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Takmayın bu kadar bu kuralı 100 kere oynasanız 1 kere denk gelmez bu durum

9. Gün: Tv reklamımızı ilk siz görün

"Herkese iyi cumalar, gelen haftasonu ile bugun ki yazımız kısa ama çok tatlı.

Futbol MEnejerinin son sürümüne ait görüntüler bugünün sonunda itunes tayayınlanacak ve tamamen ücretsiz. Umarım seversiniz.

İkincisi ise daha global. FM 2011 ait geniş TV reklamını izleyebilirsiniz. Reklamın tamamı 17 ekimde yayınlanacak.

Haftaya FM 2011 ile ilgili birçok yeni bilgi ile burada olacağım. Özellikle atremanlari sosyal ağlar ve maç motoru hakkında olacak."

http://www.youtube.com/watch?v=o7NWffZDjUA

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bir kere 4 takımın aynı puanda bitmesi bırakın gerçekte oyunda bile olmaz... Mafia izin vermez

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

deacon frost, çok güzel paylaşım, yeni oyun için heyecanlanan ve orada yapılan açıklamaları anlayamayanları buradan bilgilendiriyorsun. Çok teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    deacon frost, çok güzel paylaşım, yeni oyun için heyecanlanan ve orada yapılan açıklamaları anlayamayanları buradan bilgilendiriyorsun. Çok teşekkürler.
    Rica ederim.

10. gün yenilenmiş 3 boyutlu maç görüntüleri ve animasyonlar

"Önümüzdeki iki gün boyunca sizlere maç motorunda geçen yıla göre yapılan değişiliklerden bahsedeceğim. Ancak çncelikle maç motoru hakkında bilgi vermek istiyorum.

Bizim FM ile asıl yapmak istediğimiz, piyasadaki aksiyon futbol oyunlarından farklı olarak size tanıdığımız esnekliklerin yani taktiksel değişikliklerin oyuncuların karaterine de bağlı olarak maç motoru tarafından istenildiği gibi görsel hale getirilerek gerçek bir futbol maçının 90 dakikasını simüle etmektir.

Geçmiş maçlardaki şutları, pasları, müdahaleleri, kurtarışları vb. olayları eski oyunculardan Roy Houghton ile değerlendirerek maç motoru yardımı ile daha iyi görselleştirebilmek, oyunun akışını, futbolcuların yerleşimlerini ve hareketlerini sizin taktiğinizde istediğiniz gibi yapabilmek için uzun süreler harcıyoruz.

Bu yüzden daha çok oyunun nasıl göründüğü ile değil nasıl oynandığına odaklanıyoruz, bizim için asıl önemli olan oyunun inandırıcılığıdır. Biz futbolcuları gerçek hayattaki gibi yapmakla uğraşmıyoruz, zaten oyuncu ve diğer teknik adamlar ile birlikte 430000 kişiyi modellemek imkansız, biz onları sadece futbolcuya benzetiyoruz.

Bu yıl özellikle animasyonlara odaklandık. Her bir animasyonu tekrar gözden geçirdik ve geliştirdik.

100 den fazla animasyon ilavesi var bu yıl. Bunlar arasında şutlar, kafa ile müdahaleler, topun üzerinden adım atma gibi rakibi kandıran hareketler ve duyguların anime olarak dışa vurumu var.

FM 2011 de duygusal davranışlar yeni bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular karakterlerine bağlı olarak olaylara farklı tepkiler veriyorlar. Takımınız gol yediğinde bazıları arkadaşlarını morellendirerek santraya hazırlarken, bazıları ise başlarını ellerinin arasına alabilecek. Veya takım arkdaşının yanlış attığı bir pastan sonra takım arkadaşı ile münakaşa eden veya ona destek olan oyuncular ile karşılaşabileceksiniz.

Ayrıca yine gollerden sonra farklı gol sevinçleri izeleyeceksiniz bunlara ait örnekleri zaten önceki videolarda paylaşmıştık.

Bütün duygusal dışa vurumlar değiştirildi ve düzenlendi. Ancak bunları yarınki yazımda anlatacağım.

Son olarak oyunun demosunun ne zaman yaınlanacağı hakkında çok fazla soru alıyorum. Oyunun demosunda yarım sezonu oynayıp oynayamayacağınıza dair bir bilgim yok açıkçası. Veya bu oyununuzun satın aldığınız oyunda kullanıp kullanamayacağınızıda bilmiyorum.

Demo ile ilgili sorulara gelince tek yapmanız gerekn beklemek. Oyunun demosunun müşteriye ulaşacak olan ürünün son hali olması gerekiyor ve bundan tam olarak emin olmak istiyoruz. Aynı zamanda bu oyunun üretimi ve dağıtımı gibi konular ile ilgilenerek size tam bir tarih vermek zorunda kalmak istemiyorum.

Genelde demolar oyundan iki hafta önce yayınlanır. Bu yıl 5 kasım da oyun satışa sunulacak. Ama size 5 kasımdan iki hafta önce demo çıkacak kesinlikle diyemem. Bununla ilgli lütfen yazılarımı takip edin."

Saygılarımla…
    Last edited by deacon frost : 14.Ekim.2010 at 17:52

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Hocam sağol ama son bölümde çeviri hatası var, oyun 5 Kasım'da çıkacak, yazdığın yazıda demo 5 Kasım'da çıkacak gibi anlaşılmış bir an panik yaptım

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Hocam sağol ama son bölümde çeviri hatası var, oyun 5 Kasım'da çıkacak, yazdığın yazıda demo 5 Kasım'da çıkacak gibi anlaşılmış bir an panik yaptım
    Teşekkür ederim düzelttim. Yanlış ifade etmişim.

Daha fazla grafiksel iyileştirmeler

"Dünkü yazımda sizlere 3 boyutlu maç motorundaki gelişmelerden ve yeni eklenen animasyonlardan bahsettim. Peki daha neler var?

Animasyonların ilavesi ve maç motorundaki iyileştirmeler ile oyunun geri kalanı içinde yapılacak ekstra işlerin oluşmasına neden oldu. Oyunu daha iyi görebilmeniz için birçok optimizasyon yapılması gerekti aynı zamanda da düşük bilgisayar hızlarında dahi oyunun oynanabilirliğini korumamız gerekiyordu.

Örneğin eğer çok büyük bir klp yönetmiyorsanız temel olarak 3 farklı arka planda maç görüntüleri gelecek. Bunlar alan, cadde ve endüstriyel olarak gerçekleşecek ve artık maçlarınızı uzayda oynuyormuş havasını hissetmeyeceksiniz.

Şunu ifade etmek isterim ki, arka planlar ile ilgili çalışmalar ilk başladığında oyuna katacakları hakkına bazı olumsuz düşüncelere sahiptim. Ancak oyuna bunlar eklendikten sonra fan sayfalarından aldığımız yorumlar o kadar güzel ki yanıldığım için çok mutluyum.

Oyun yönettiğiniz takımın çevreseinde yaşayan insan sayısına bağlı olarak size bir arka plan seçiyor ve oyunlarınızı bu arka planda oynuyorsunuz. Eğer takımızın şehri kalabalık bir şehir ise stadyumun etrafında büyük evler apartmanlar göreceksiniz ve orasının bir şehir olduğunu anlayacaksınız. Eğer takımınızın şehri küçük bir kasaba ise mesela, stadyum etrafında daha çok yeşil alanlari ağaçlar göreceksiniz.

Oyuncuları modelerin de tekrar gözden geçirildi. Oyuncuların görünüşleri poligon adı verilen küçük üçgenler tarafından belirlenir. Bir oyuncunun en az 1000 en fazla 5000 poligonu olur. Bu sayı sizin oyunu hangi detayda göreceğinize bağlı olarak değişecektir. Tabi burada devreye bilgisayarların hızlar ve grafik kartlarının kapasiteleri giriyor.

Stadyumların görünüşlerinde de iyileştirmeler yapıldı. Stadyumdaki sandaliyeler,çıkış kapıları, teras veya çatılar gibi detaylar gözde geçirildi. Eğer stadyumu büyütme çalışmalarınız varsa ve takım evinde maç yapıyorsa stadyumdaki iskeleleri bile görebileceksiniz.

Tribündeki taraftarlarda artık maçtaki anlık durumlara tepki verecekeler.takımınıı desteklemeye gelenler boşluktaki gibi veya kameranın içine içine hareket etmeyecekler.

Işıklandırma konusunda geliştirilmeler yapıldı. Bu farklılıkları özellikle yüksek detay ile oyunu izlediğinizde görebilirsiniz. Gece maçlarında yapay ışığın etkisi ve gölgelendirmeler ile iyileştirmeler var.

Yeni bir kamera açısı ekledik oyuna TV kamerası. Bu kamera ile oyunu bir televizyondan izlediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Bundan önceki kamera açılarımıza göre daha yakın. Dolayısı ile aksiyona daha yakın olabileceksiniz. Şunu belirtmek istiyorum, bu kamerayı oyuna ekelediğimizden bu yana diğer kameralar ile oyunu izlemekte zorlanıyorum.

Görüntü tekrarlarını artık farklı kamera açılarından görebileceksiniz. Bununla birlikte gol tekrarları, önemli pozisyonlar veya gol pozisyonları içinde bu durum geçerli.

Çok önemli bir ayrıntı da sıra. Maç esnasında bir gölünüz ofsayttan sayılmadığında pozisyonu tekrar kamerasından izlediğinizde oyun son ofsayt çizgisi çizecek yani son defans oyuncusunun olduğu noktadan geçen düz bir çizgi geçirerek size hakemin kararı hakkında fikir sahibi olma şansı verecek. Böylece maç sonu konuşmanızda bu konuya rahatlıkla değinebilecek ve eleştiri yapabileceksiniz.

Ekranı bölen modu seven oyuncular için, yani ekranınızın yarısında görsel olarak maç oynanırken diğer yarısında oyun ile ilgili birlileri alabileceğiniz mod için, radar görüntüsü ilave edildi. Göremediğiniz oyuncularınızın konumunu oradan takip edebilirsiniz.

TV görünümünde maçı izleyen oyuncular için küçük bilgiler veren segmeler eklemiştik geçen yıl. Bu yıl onları geliştirdik ve oyunu izlerken açabileceğiniz küçük bilgi ekranlarını küçültebilir, oyuncuların bireysel performansları ile ilgili daha detaylı bilgiler alabilir, ve genel görünümde gol atan oyuncuların isimlerini görebilirsiniz.

Oyuncu değişikliğinin görselleştirilmesi, oyuncuların kondisyonlarının durumunu veren çbuklar ve bu çubukların açılıp kapatılabilmesi, penaltılara giden maçlar için penaltı atışı drurumu ve veya aynı anda birkaç oyuncunun isminin ve kondisyon durumunun maç esnasında izlenebilmesi gibi çeşitli yeni görsellikler eklendi.

Bugun son olarak oyunda havanın maça etkisinden bahsetmek istiyorum. FM 2011 de maç esnasında hava koşulları değişebilecek. Güneşli başlayan bir maç mevsimine göre yağmur ile bitebilecek. Ancak hala gökkuşağı ekleyemedik oyuna.

Yarın görüşmek üzere”

Saygılarımla…

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Harika yenilikler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

5 takım aynı puanda olursa noluyo

Benim de ingilizce pek yok ama bu sene hazırlıktayız inş. ingilizceme katkısı olur oyunun

12. gün: yeni antreman sistemi

“İlk gün ki yazımda ve FM 2011 in orijinal tanıtım videosundan hatırlayacağınız üzere, oyunundaki en önemli değişikliklerin yapıldığı alanlardan biri de antreman bölümü.

Antreman programı FM 2011 de ikiye ayrıldı. Genel antremanlar ve maç günü antremanı olmak üzere. Bugün sizlere genel antremanlar ile ilgili bilgi vermek istiyorum.

Her ne kadar antreman ekranı geçen yılardakiler benzese de, daha sevimli ve yeni opsiyonlar içeriyor. Bu değişiklikler kozmetiksel değişiklikler değil.

Bu başlık adı altındaki her şey geliştirildi. Bu değişiklikler sadece sizin takımınıza değil, oyundaki diğer bütün takımlara iyi yönde etkiler yaratacak.

Bu oyunu oynayan eski oyuncular hatırlayacaktır, oyun başladığında teknik kadronuzdaki antrenörlerin her biri kendilerine en uygun antreman proramına otomotik olarak atanıyordu. Bu durum şimdi oyun esnasında yeni kontrat yaptığınız bütün antrenörler için geçerli olacak. Yeni bir antrenör takıma katıldığında otomatik olarak uygun antreman programına atanacak.

Yine takımdan bir antrenör ayrıldığında, o anrenörün yaptırdığı antreman programına otomatik olarak yani antrenör atanacak böyle takımın bütün antreman prgoramlarının antrenör eşliğinde yapılma sağlanacaktır.

Oyuna başladığınızda başlangıç antreman programlarına ilaveten daha fazla başlangıç antreman programı bulacaksınız. Bu daha da özelleştirilmiş başlangıç antreman progrmları oyuncuların oynadıkları pozisyonlara göre kendilerini geliştirmeleri için gerekli programları içeriyor.

Ayrıca antreman kategorilerini elden geçirdik. Örneğin kalecilerin antreman programlarını ikiye ayırdık. Bir tanesi şutu durdurma ve topu kontrol edebilme antremanı. Ayrıca bu kategorinin etkilediği kaleci özellikleri de gözden geçirip bu programdan etkilene özellikleri yeniden düzenledik.

Oyuncuların özel antreman programlarına atanmalı çok kolay. Bir tuş ile oyuncuya istediğiniz özel antreman programına alacaksınız. İstediğiniz zaman bu antreman programını kesebilir veya oyuncuya başka bir program uygulayabilirsiniz.

Tabiî ki oyuncuların gene antramn programlarını istediğniz zaman değiştirebilir veya kendinize ait.bir antreman programınızı oluşturabilirsiniz.

Düzenli antreman programlarının ardından oyuncuyu 1, 2, 3 veya 7 gün dinlendirebileceksiniz. Ayrıca, oyuncunun sayfasındaki antreman sekmesinde, sizin seçimiz olan antrenörlerin antremanlarda yaptıkları değişiklikleri kontrol edebileceksiniz.

Oyuncu profili ekranındaki antreman sekmesinde artık oyuncunun antreman programı, antreman programı ile gelizen özellikleri, bu özelliklerideki değişim miktarları ve karşılaştımalar ile çok daha detaylı bir ekranı kontrol edebileceksiniz.

Antreman alanındaki bir diğer önemli değişiklikte, oyuncuların artık spesifik özelliklerinin geliştirilmesi için anreman yaptırabilmesi. Oyuncuları artık çabukluk, dayanıklılık, güç, zıplama, bitiriclik, serbest vuruşlar, köşe vuruşları, penaltı atma veya kurtarma, uzun taç atışları, top ilerleme, denge, kafa ile topa etkili vurabilme, orta yapabileme, pas verme, kaleciler için ayağını kullana bilme, el ile top kontrolü gibi. Bir oyuncuya çok yüklendiğinizde veya oyunucunun gelişebileceği alanlarla ilgili alanlarda antrenörler size toplantılarınızda detylı bilgiler verecekler.

Bireysel antremanlar ile oyuncularınızı daha etkili hale getirerebilir kendi oyunlarında kullanabilecekleri farlı özellikler kazanmalarını veya sahp oldukları özellikleri dah da geliştirmelerini sağlayabilirsiniz.

Bugünlük bu kadar. Yarın sizelere maç antremanlarını ve oyuna neler katacağından bahsedeceğim.”

Saygılarımla...

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by deacon frost View Post
    12. gün: yeni antreman sistemi

Bu oyunu oynayan eski oyuncular hatırlayacaktır, oyun başladığında teknik kadronuzdaki antrenörlerin her biri kendilerine en uygun antreman proramına otomotik olarak atanıyordu. Bu durum şimdi oyun esnasında yeni kontrat yaptığınız bütün antrenörler için geçerli olacak. Yeni bir antrenör takıma katıldığında otomatik olarak uygun antreman programına atanacak.

Yine takımdan bir antrenör ayrıldığında, o anrenörün yaptırdığı antreman programına otomatik olarak yani antrenör atanacak böyle takımın bütün antreman prgoramlarının antrenör eşliğinde yapılma sağlanacaktır.
    Bu iyi olmuş =)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sonunda ofssayt çizgisi oyuna eklenecek.

13. gün: yeni maç antremanları

“Antreman programlarının günümüz futblunda tekrar yorumlanması ile maç antremanları ortaya çıkmıştır. Maç antremanları daha önce FM serilerinde kullanılmamıştı.

FM oyunlarında antreman programları, oyuncuların bireysel gelişimlerine odaklanmıştı. Klüp bazında olsun milli bazda olsun birçok anremanı izledikten sonra antremanların aynı zamanda takımın taktiklere veya formasyonlara uyumu konusunda antremanların bir araç olarak foksiyonu olduğundan emin olduk.

Oyunun forumlarında bu antreman programı hakkında uzun zamandır tartışmlar sürüyordu, ancak biz ancak bu yıl bu işi tam olarak oyunun diğer alanlarına uygulama imkanı bulduk.

Oyun başladığında oyuncularınız sizin ana taktiğinizi çalışacak, ancak sizin be veya c planı olarak kullandığınız ikinci veya üçüncü planlarınız varsa takımınıza bu taktikleri de çalıştırabileceksiniz.

Bu antreman modulu, taktiğinizin oyuncular tarafından anlaşılabilirliğini, dizilişi, oyun zihniyetini, pas sitilini, yaratıcılığı, oyundaki baskı derecesini, tempoyu, oyun genişliğini gibi sizin tatiğinizin temelini oluşturan kavramların oyuncular tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlayarak takımınızın taktiğinizi daha iyi sahaya yansıtmalarına yardımcı olacak.

Oyun içerisinde takımınızın bilmediği bir taktiği kullanmaya başladığınızda, takım oyuncuları bu taktiği oyuna ilk başladığınızdaki gibi başlangıç ayarlarında olduğu gibi algılayacaklar ve yabancılık çekecekler. Ama eğer bu yeni taktiğinizi daha önce antremanlarda çalıştırdıysanız oyuncularınıza, maç içersindeki adaptasyon çok daha kolay olacak. Bu sayede antremanlarda oyuncularınıza farklı taktikleri çalıştırma enekliğine sahip olcaksınız ve çok büyük taktiksel değişiklikler yapmadığınız sürece oyuncularnız çalıştıkları taktiklere kısa sürede oyun içerisinde adapta olabilecekler. Veya takıma aynı anda birkaç transfer yptınız, yeni oyuncular eğer kendi takımlarında sizin taktiğinizde oynamıyorlar ise sizin taktiğinize uyum süreçleri olacak.

Antremanlarda daha iyi çalışan ve sizin taktiğinizi daha iyi kavrayan oyuncular maç içerinsde daha iyi performans sergileyecekler.

Ayrıca genel antreman programında takımınızın odaklanabileceği özel antremanlar yaptırabileceksiniz. Rakip takımın zyıflıklarına, sizin rakibinize göre üstünlüklerine göre defansif, ofansif hücum varyasyonları, defansif ve hucum oyuncu yerleşimlerini değiştirebilirsiniz. Oyuncularınız bu değişimleri maç içinde yadırgamayacaktır.

Artık oyuncularınızın bireysel antremanları ile maç antremanlarını ayırmalısınız. Ancak dikkat edin oyuncularınıza fazla yükleme yaptığınızda oyuncularınızın gelimi olumsuz etkilenebilir, sakatlanabilirler veya mutsuz olabilirler. Sizde onların mutsuz olmasını tercih etmezsiniz.

Herkese iyi haftasonları.”
    Saygılarımla…

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Birde Türkçe olsaydı orjinal oyun alırdım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

27. Default

yeni özelliklerle birlikte artık -özellikle oyunu uzun soluklu oynayanlar için- gerçekçilik had safhaya çıkmış. görünen o ki fm 2011'de başarı dediğin şey biraz sabır ve azim gerektirecek. önceki sürümler daha çok, belli bir düzenin varsa ve daha önceki oyunlarında düzenini oturtmuşsan, bu takımda da hemen bu düzeni sağlayıp leblebi yer gibi maç kazanmaya başlıyordun.

3d maç motoruna gelince, henüz bir şey söylemek ertek tabii fakat görünen o ki benim gibi şimdiye kadar 2d maç motoruna bile zor bela geçen ve 3d maç motorundan tiksinen birine bile kendini sevdirtecek gibi duruyor. tabii oyun elimize geçtiği zaman 3d maç motoru da rengini tamamiyle belli eder. eidos ve sports inceractive'in ayrılmasından beri (03-04'ten sonra) kırılan kalbim ilk defa onarılacak gibi duruyor.

haydi yakobsen kardeş, umarım totomuzda patlamaz bu lâflar. inandık zaar.

Eline sağlık. Diğer günlerin yazılarının çevirilerini de bekliyoruz.

eline saglik arkadasim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turksportal.net iyi ki varsın !

Açıklamalar için teşekkürler arkadaşlar =)

Fm burası ve sizler oldukça güzel..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri