3 yılldır orjinal alıyorum.
ön sipariş aralgame.
imza
3 yılldır orjinal alıyorum.
ön sipariş aralgame.
imza
Yaklaşık 2-3 saat önce Mavi Shop'tan 66 TL karşılığında ön siparişimi verdim.. Hayırlısı olsun bakalım..
2 yıldır oynamayı bırakmıştım, 2 yıl sonra dönüyorum tekrardan sahalara
Çok yoğun iş mesaisinin ardından günde 1-2 saatte olsa oynayabileceğim inşallah..
Yalnız merak ettiğim birşey var.. IPHONE 4 için FM2011 uygulaması çıkacak mı acaba? Bir bilgisi olan varmı?
Teşekkürler..
ben de orjinal aldım geçen sene fmyi sevdiğim ve detek olmak istediğim için. Türkçe muhabbetini bilmeden almıştım. Ama bu sene orjinal almayı düşünmüyorum imza olayını görmek, daha sonra net bir imza rakamının açıklanmaması üzdü beni. Belki 2012de orjinal alırım.
Araldan Ön Siparişini Verdim.Bonusa 2 Taksit)
İmza: Tolga DENİZ
Eğer Seneyede Türkçe Çıkmazsa Kendim Satıcam Millete KorsanınıYanındada Hediye Başka Oyunlar Vererek...
Selamlar, ben Isvec'ten. Ön Siparisimi verdim ve 2005 serisinden beri Orjinal almaya devam ediyorum. Icimden bir ses degecek diyor.
bnde araldan ön sipariş verdim 1 adet
imza Ümit Uçar
2010orjinaldi 2011de steamden ön sipariş verdim..2 senedir türkçe fm aşkına hayatımda ilk defa orjainal oyun alıorum
D&R'dan önsiparişi verdim..2009 ve 2010'u da orjinal almıştım.Seneye türkçe inşallah.
2008 den beri orjinal alıyorum. siparişimizi verdik bekliyoruz.
steamden alanlar oynayabılıyormu?
D&R dan ön siparişini verdim.
İmza:Emre
Ön Sipariş Vermedim .
Fakat çıktığı gün D&R ' den veya Teknosa dan alacam
D&R'dan ön sipariş verdim. Fm'nin türkçe olmasına ihtiyacım yok, ingilizcem gayet iyi ama ingilizcesi iyi olmayan diğer arkadaşlar için geçen yıl orjinal aldım. Bu senede alıyorum ama 2012'de türkçe olmazsa bir daha almayacağım. Türkçe derken düzgün bir türkçe tabiki. Ne CM 2010 gibi ne de sizin ve diğer sitelerin çevirdiği türden. Yanlışlarla ve saçmalıklarla dolu bir çeviri olacaksa, hiç olmasın daha iyi.
Steam dan ön sipariş verdim![]()
Orijinalini alacağım.
Anıl Erkan
Steam den aldım, preload yaptım, bekliyorum
İmza: Taygun Timoçin
o bekleme işi var ya o kadar heyecanlıdır ki..Alırsın eline çay yada kahveni beklersin..
Birden hard disk'de bir hareketlenme olur..Oyun aktif edildiğine dair bilgi gelir..Başlarsın , new game ve ayarlar..O gece uyku haramdır..Uykusuz gecelerin ve eğer sizi önemseyen bir aileniz varsa , "hadi artık yat oğlum" laflarını çok duyacağınızın habercisidir..
Bu oyunu seviyorum !
Evet yine aynı sorun. Yine oyunu steamdan almaya çalışan ben ve yine geçen sene olan aynı sorun
Oyunu steamdan almak isterken oraya yazacağımız adresle kartın adresi aynı olmalı mı?
turksportal...
AldımBu sene geçen seneki gibi sorun yaşamadan hallettim
![]()
İmza: Mert Kurtoglu
turksportal...
aldım bende steamden...
daha evvel 2009 u almıştım steamden pek deymemişti aldığıma ama bu seferkini denedim ondan sonra alıyorum...
muhtemelen oyun aktif olana kadar inmiş olur...
Bende Steamdan 2 senedir ön siparişli alıyorum..
Ugur uludag
ön siparişle steamden aldım. bütün bilgisayar başındaydım erken çıkar da oyun steam açar diye. hala bekliorum. kısmetse artık gece 12de belki.
steam den aldım bekliyorum...Son 3 senesi steam den olmak üzere senelerdir orjinal alırım.
Steam'den alıcam +1
Edit : Aldım 1 saat önce ve şu an bitti download sabaha kadar yardırmaca![]()
Last edited by cryshal : 05.Kasım.2010 at 00:44
Bende oyunu steam üzerinden orjinal aldım
Mustafa Aksoy
Aral'dan on siparisle satin aldim,oyunun ciktigi gun olan bugun elime ulasti.Keyfime diyecek yok.
D&R dan aldım bugün
Gökhan Cantez
Mavi Shop'tan ön sipariş verdiğim oyunum, bugün kutulu bir şekilde elime ulaştı.. Şimdi başlayacağım inşallah.. Hadi hayırlısı bakalım..
ben aldım steamden hemde 1 ay öncesinden![]()