her ikinize de teşekkürler arkadaşlar. iş gereği 3 gündür istanbuldaydım, kaldığımız yerden devam edelim.![]()
her ikinize de teşekkürler arkadaşlar. iş gereği 3 gündür istanbuldaydım, kaldığımız yerden devam edelim.![]()
Genel olarak şu ana kadarki transferlerimiz; transfere sayın yönetim para vermedigene beleşlere yöneldik, ancak kaliteli transferler yaptık
![]()
Zurab Khizanishvili defanstaki tecrübemiz olacak.
![]()
Bolzoni, orta sahanın genç dinamosu;
![]()
Yıllarca İtalya'da top koşturmuş kaliteli forvet Moscardelli;
![]()
Gene İtalya'dan yıllarca Chievo ve Catania forması giymiş, defansın sağına alınan Gennaro Sardo;
![]()
1 kere de olsa Brezilya Milli kalesini korumuş tecrübeli kaleci Alexandre Favaro;
![]()
Defansın soluna kurt bir amca, 1 yıl idare etsin yeterRaul Saavedra;
![]()
Forvete genç Brezilyalı yedek aldığımız Alex Dos Santos;
![]()
Türk oyuncuları zaten biliyorsunuz, elimizden geldiğinin en iyisi yapmaya çalıştık. İlk yıl lige tutunmaya çalışacağız. Bu arada Denizli belediyeye de olduğunca kaliteli isimleri kiraladık. bu yıl onları 2. ligde görmek istiyoruzArtık lig başlamak üzere kısaca hazırlık kampı ve ilk maçları inceleyelim;
Yavaş Gidiyorsun Noldu Bir Alt Kademeye Düştük mü![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
yok şehir dışındaydım 3-4 gün döndük yeşil sahalara =)
Fikstürümüz öyle zor ki, bakalım ilk 10da bitirebilecek miyiz. kadrom orta karar ama as oyuncularım başta sakatlanması çok kötü oldu Emin daha yeni iyileşti derken Bolzoni 1 hafta sakatlandı, Yasin de sakatlandı. defansın solu cezalıydı 3 haftadır ve genç erhan kartal ı kendi bölgesi olmamasına rağmen orada oynatıyoruz. buna rağmen büyük takımlardan puan alabildik. ancak henüz 3 puanla tanışamadık. sırasıyla beşiktaş fenerbahçe kayseri bursa ve iib ile başladık lige ceza gibisonrası da komedi, trabzon galatasaray gençler ve antep diye gidiyor
ligde kalacağımıza inanıyorum!
![]()
Bolzoni transferi çok iyi abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
khazinishvili ve bolzoni çok iyi oldu, kalecim de forvetim de iyi ama anca beni orta sırada tutabilirler belki.
çok zorlu bir fikstürdü, çok puanlar kaybettik ancak hepsini büyük takımlara karşı kaybettik. diğer maçlarda istediklerimizi aldık. bu yıl küme düşmezsek kadromuz oturur inşallah. lige 20den fazla yeni oyuncuyla başladık ve uyum sorunu var. kısaca sonuçlar ve devam eden fikstür;
![]()
ligde durumumuz iyi gitse de maaş bütçesi bizi zorlamaya başladı ve elimizde bulunan genelde kullanmadığımız oyuncuları satış listesine koyduk. kaliteli as oyuncular arayışına girdik. sürpriz isimler almaya çalışacağız.
17 maç.lık ilk periyod sona erdi ve durumumuz hiç de fena değil. 8. sıradayız.
![]()
kupada guruplarda serüvenimize devam ediyoruz lige verilen arada. kısaca fikstür sonuçlarımız ve devamı;
![]()
Oldu mu Şimdi?Hiç Yakışmamış
![]()
Küme Düş Bak Nasıl DestekliyorumSen Bile İnanamazsın
![]()
yok sağol ben desteğini almıyım o zaman böyle iyiyim![]()
emenike 10 milyon tl ye bayern e gitti vay be emenike neymişin sen
![]()
Dedecim saldırma bu kariyere.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
kadroyu oldukça sağlamlaştırmaya başladık, iskeleti koruduk, devamı saat 8 gibi gelecek![]()
ara transferde beleşe çok harika transferler yaptık as takım için, kadroda düşünmediklerimizi de gönderdik, denizli belediye için de transferler yaptık, bizim için ileride bir etkisi olmayacak oyuncular da olsa belediye için önemliydi, zaten haftalık 170 tl-250 tl arası alıyor garibanlarkısaca gelen ve gidenler;
![]()
Ve yıldızlarımız ara transfer döneminde gelen;
yılların tecrübesi eski milan'lı kakha kaladze
harika bir kaleci, sağolasun menajeri bana önerdi, hem daha 28inde, hem de brezilya milli olmuş Fernando Henrique!
ve şubat sonu kadromuza dahil olacak Anselmo Ramon! ne yazık ki kayıt edemeyeceğimizden ondan seneye faydalanacağız;
Bunun dışında Volkan Babacan da iyi bir genç yedek olacak, diğer kalecelilerim de oldukça iyi ancak seneye onları satacağım kadro fazlalığı olacağı için. en güzeli de bir kuruş para vermedik transferlere. bu politikada devam edeceğiz gibi.
ligde oldukça iyi gidiyoruz, küme düşmeyelim derken transferlerin kalitesi ve takımın uyum sağlamasıyla ilk 8e girdik. kupada 9 puana ulaşmamıza rağmen averajla 3. olarak guruplardan çıkamadık ancak bir sonraki döneme çok sağlam gireceğiz gibi. maçlar bitmek üzere, kısaca sonuçlar ve devam eden fikstür;
ligdeki genel durum;
![]()