Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: İtalya'dan Kırmızı Gerdan'lara - EPL için - Sezon 5

Sassuolo Aradığı Bitiriciyi Buldu...

Adı sır gibi saklanan yıldız futbolcunun Arjantinli olduğu öğrenildi. Bizzat başkanın ilgilendiği yıldız oyuncu için Sassuolo varını yoğunu vereceği gelen haberler arasında. Adı sır gibi saklanan futbolcunun bir kaç gün içinde ismi açğa çıkacaktır. Öte yandan takımda yaprak dökümünün yaşanacağı haberleri ayyuka cıkarken Ersin ÇAKMAK'ın 1 Temmuz'da basın toplantısı düzenleyeceği ve transferlere açıklık getireceği öğrenildi.

Kaynak :Tuttosport

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Tebrikler hocam seria a da başarılar

Saolasın. Transferlere hız kazandırmaya çalışıoruz bakalım. Umarım ligde kalırız...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Saolasın. Transferlere hız kazandırmaya çalışıoruz bakalım. Umarım ligde kalırız...
    Kalcağına inancım tam kaliteli trasnferler yaparsan ligde kalıcı olursun

BASIN TOPLANTISI

Gazeteci ve Muhabir arkadaş ve kardeşlerim. Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Bildiğiniz gibi Sassuolo FC ile Serie B'den Serie A'ya yükseldik. Buradaki takımlar daha güçlü ve Avrupa'da söz sahibi takımlar. FC Internazionale takımının pilot takımı olduğumuzu ve Bologna FC ile kardeş takım olduğumuzu sizlere aktarıyım. Kulüp Başkanım Bu sezon takımı ligde tutmam için 19M € gibi bir transfer bütçesi ayırdı. Öncelikle ona burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi sizin sorularınıza geçelim.

Gazeteci : Hocam öncelikle Serie A'ya hoşgeldiniz. Bu lig hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

E.Ç. : Öncelikli olarak Avrupa'nın gözde liglerinden biri. Çok iyi futbolcuların oynadığı bir lig.

G : Nasıl bir transfer politikası ile yola çıktınız? Maxi Lopez ile ilgilendiğiniz doğru mu ?

E.Ç. : Daha çok genç ve potansiyeli yüksek oyuncuları kadroya katmaya niyetliyim. Evet Maxi Lopez ile ilgileniyoruz ama bu Maxi Lopez'i alıcağımız anlamına gelmez.

G : Takımda yaprak dökümü yaşanacağına dair söylentiler var. Ne kadar doğru?

E.Ç. : Evet takımda büyük bir yaprak dökümü olucak. Şu anki kadromuzdan 10-11 oyuncu hariç hepsiyle yollarımızı ayırıcaz yada paf takıma göndericez. Ona görede transferlerimizi yaptık.

G : Yaptık dediniz. Bilmediğimiz kimler var?

E.Ç. : Açıkçası isimleri aklımda değil ama genelde Serie A'yı terk eden yani küme düşen takımlardan ve FC Inter takımından transferlerimizi yaptık ve yapacağız.

G : Peki stad geliştirme projesi yada sadece kulübe ait bir stat projesinden bilginiz var mı ?

E.Ç. : Onu başkanıma sorun ( gülüyor ) . Başka sorusu olan?

G : Antalyaspor ve Kasımpaşa'nın size teklif getirdiği doğru mu ?

E.Ç. : Antalyaspor'dan evet geldi. Ama Kasımpaşa'yı sizden duyuyorum.

G : Peki hala kulübünüzle sözleşme imzalanamadınız. Bunun için ne diyiceksiniz.

E.Ç. : Siz öyle sanın diyicem başka ne diyicem. Evet arkadaşlar toplantı bitmiştir. Hepinize tekrar teşekkür ederim.

Transferlerimiz

NİKOLA SARİC

FEDERİCO MASİ

MARCO ROSSİ

NİCOLAS SPOLLİ

VİCTOR HUGO MARECO

ADAM VASS

CARL VALERİ

MARCO BİAGİANTİ

MAXİ LOPEZ

MARİANO ANDUJAR

MİCHAEL ENERAMO

MARİUS STANKEVİCİUS

NENAD TOMOVİC

GİDEN OYUNCULAR

TİZİANO POLENGHİ

GAETANO MASUCCİ

DİEGO FALCİNELLİ

SALVATORE BRUNO

DANİELE MARTİNETTİ

PAOLO BİANCO

TRANSFER SEZONUNU KAPATTIK.KİRALIK HİÇBİR OYUNCU BULUNMAMAKTIR. GEÇEN SENE FAZLA KİRALIK OYUNCU OLDUĞU İÇİN BU KADAR COK TRANSFER YAPILMIŞTIR...

Hazırlık Kampı

Serie A Başlıyor...

Hedefimiz Ligde kalmak...

Gazamız Mübarek Olsun

İlk Maç Ascoli ile İtalya Kupası Maçı

İtalya Kupası 3. Tur Eleme Maçı

Rakibimiz : Parma

Serie A 1.Hafta

Hezimeti ilk haftadan tattık.

Serie A 2.Hafta

Güzel Galibiyet.

3.Hafta

İlk 3 Hafta ligin dişli ekipleriyle oynadık...

4.Hafta Maçı Rakibimiz : A.C. Milan

Sizce kaç yerim

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

kafa kafaya bider adam vass transferi güzel olmuş

Serie A 4.Hafta

Serie A 5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

7 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Genel Değerlendirme...

Takım Gayet İyi Gidiyo. Fikstür Avantajımızı iyi kullanısak belki avrupa kupalarına katılabiliriz. Ligin ilk 5 haftası ile son 4 haftası zorlu rakiplerimiz var. 15.Haftaya kadar minimum puan kayıplarıyla gidersek amacımıza ulaşırız... Maxi Lopez'in patlama yapamaması beni ayrıca düşündüren konu.Eneramo'dan beklediğim verimi alıyorum. Defans ise sol kanatta biraz sıkıntılı. Genel olarak takımdan memnunum...

Takipcimizde yok sanırım ??? Neyi eksik yapıyorum arkadaşlar??? Yada çok mu iyiyim de takip etmiosnuz???

Default 8-19 Hafta arası oynanan maçlar

8.Hafta

9
    .Hafta

10
    .Hafta

11
    .Hafta

12
    .Hafta

13.Hafta

14
    .Hafta

İtalya Kupası 4.Tur Maçı

Rakibimiz : Citta Di Palermo

15
    .Hafta

16
    .Hafta

17
    .Hafta

18
    .Hafta

19
    .Hafta

19.Hafta Sonrası Oluşan Puan Durumu

Sezon Başında Ligde Kalmayı Hedefliyordum fakat Takımın Gösterdiği ve Transferlerin Uyum Sorununu Aşması Sonucu Üst Sıraları Zorlamaya Başladık. Hedef Avrupa Ligi...!
    Last edited by namocuq : 05.Temmuz.2011 at 10:57 Reason: Düzenleme

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Gerçekten Harika Gidiriyoruz Juventus Maçını Iki Kere Koymusun

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    Gerçekten Harika Gidiriyoruz Juventus Maçını Iki Kere Koymusun
    Uyarın için teşekkürler. Değiştirilmiştir. 3-2'lik Geno maçını koymamışım

Arkadaşlar Pek Takipçimiz Olmadığı İçin Kalan Maçları Toplu Olarak Vereceğim.

Sezonu Hiç Ummadığımız Kadar İyi Yerde Bitirdik.

Seneye Uefa Yada Şamp. Ligi'ne Gidecek Bir Kadro Kurarak Lige Başlamak İstiyorum...

Lig Sonunda Oluşan Puan Tablosu

U.S.S.'DEN AÇIKLAMA

Kulübümüzün Temmuz 2012'deki Divan Kurulu'ndan çıkarttığı karar doğrultusunda hareket ederek F.C. Internazionale'in pilot kulübü olarak yaptığı sözleşmeyi fesh etmiştir. F.C. Inter'in verdiği destek için teşekkür ederiz. Artık kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başlayacağız. Teknik patronumuz Ersin ÇAKMAK'ın talimatı ile pilot kulüp arayışlarına başladık.

Transferlerimiz

GELENLER

ABDOULAY KONKO

PABLO ARMERO

FRANCESCO PİSANO

MATO JAJALO

MUSA ÇAĞIRAN

STEFANO OKAKA

GİDENLER

GİANVİTO PLASMATİ

DAVİDE CAREMİ

MARİUS STANKEVİCİUS

NENAD TOMOVİC

Transfere son noktayı koyduk. Eğer istenen ücreti verirlerse Maxi Lopez ile de yollarımızı ayırıp yıldız bir forvetle anlaşıcaz...

Sassuolo'dan Süpriz Transfer Atağı...

Apar topar İngiltere'ye giden kulüp başkanı Carlo Rossi "İş" için gidiyorum desede Ersin Çakmak'ın istediği 3 oyuncudan birini bitirmeye gittiği gelen haberler arasında. Bu 3 oyuncunun isimleri sır gibi saklanmaya çalışsalarda çatlaklardan sızan bilgi Niko Krancjar , Aaron Ramsey ve Alberto Aquilani olduğu gelen bilgiler arasında...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sassuolo benim kariyerde Serie A'da başarılı işler çıkarıyordu

Catanzaro kariyerimin forumun diğer üyelerine ilham olması beni ayrıca sevindiriyor

Başarılar dilerim....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sassuolo benim kariyerde Serie A'da başarılı işler çıkarıyordu

Catanzaro kariyerimin forumun diğer üyelerine ilham olması beni ayrıca sevindiriyor

Başarılar dilerim....

Saol abi teşekkür ederim. Bizde fena sayılmaz işte (= son maçta UEFA'yı kaçırdık. İlk sezon için 7.lik gayet iyi. Bu arada şu 3 oyuncudan hangisini alıyım? Ramsey mi aquilani mi krancjar mı ???

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ayrıca sizlere bir tavsiyede daha doğrusu bir tesbitte bulunayım

Takip edilmek için açılan her kariyer kısa sürede bitmeye mahkum oluyor.Bunun sebebi ise kariyerinizi paylaşma amacınızın buradaki hedef kitle olması.Ben kariyerlerimi sizlerle paylaşıyorum fakat sanmayın ki asıl amacım sizlere sunmak Asıl amacım kendime bir sunu hazırlamak ve kariyer en son bittiğinde "Vay be, ne maçlar çıkarmışız" diye başlıkta gezinmek oluyor. Dinarspor kariyerimde de bu böyleydi, Haka kariyerimde de. Şimdi Catanzaro'da da bazen 1-2 sayfa sadece ben mesaj atarım ama hiçbir zaman şu soruyu sormadım, "neden takip etmiyorsunuz ?" Çünkü takip edilmeme kaygım yok. Kariyer alanının asıl amacı aldığın zevki foruma yansıtmak ve sergilemektir bence. İnsanlar da bu sergiye ya sadece izleyici olurlar ya da yorum yazarlar. Hele sen sergine devam et, resmi tamamla,sonra insanlar yorum yapar.fakat daha serginin başında çıkıp "neden takipçi yok" dersen olay zaten biter

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Saol abi teşekkür ederim. Bizde fena sayılmaz işte (= son maçta UEFA'yı kaçırdık. İlk sezon için 7.lik gayet iyi. Bu arada şu 3 oyuncudan hangisini alıyım? Ramsey mi aquilani mi krancjar mı ???
    özelliklerine bakıp sisteme uygun olanı alırsın ama isim olarak ben olsam Aquilani'yi severim.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    özelliklerine bakıp sisteme uygun olanı alırsın ama isim olarak ben olsam Aquilani'yi severim.

Hepsi birbirine eşit. Sadece Ramsey 21 yaşında ve kiralık olarak veriyolar sadece. Neyse dediğin gibi sisteme en uygun olanını almak lazım...

Transfer'de son nokta...

Öncelik Aaron Ramsey olsada Arsenal'in İngiltere dışında bi kulübe kiraya vermeyeceğini söylemesi transferi tıkadı.

Ardından potansiyeli için Aquilani'ye dönen ibrelerde bu oyuncunun yüksek maaş istemesi sebebi ile tıkandı.

Son secenek olarak görülen Krancjar ise 2M Pound'luk bir teklifle Kulübü Tottenham Hotsper'dan Transfer Edildi.

Dev Kulüplerin ilgisini çeken Hırvat yıldız Sassuolo'yu tercih etti.

2012-13 İtalya Serie A Ligi Başlıyor...

Sassuolo F.C. - ChievoVerona

Citta di Palermo - Sassuolo FC

Sassuolo FC - Parma FC

AS Bari - Sassuolo FC

Sassuolo FC - Atalanta

AS Roma - Sassuolo FC

Juventus - Sassuolo FC

Lig Tablosu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

serie a'da ki ilk yılın beklediğimden güzel geçmiş. diğer kariyerlerde fazla görmediğim oyuncularla çalışıyorsun. en çok etkilendiğin isimler hangileri? ikinci yılında daha güzel işler bekliyorum senden. başarılar.

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    serie a'da ki ilk yılın beklediğimden güzel geçmiş. diğer kariyerlerde fazla görmediğim oyuncularla çalışıyorsun. en çok etkilendiğin isimler hangileri? ikinci yılında daha güzel işler bekliyorum senden. başarılar.

Etkilendiğim isimleri saysam ilk 11 çıkartırsın evet dediğin gibi diğer kariyerlerde olmayan oyuncularla oynuorum ama bunun farklı sebepleride var. Mesela Kalede genelde Onur Kıvrak olur. O olmazsa Andjuar. Defansta Nelson Rivas Sağ bek Andreas Beck Sol için ise alabilirsem Pablo Almero tam bi yıldız adayı. Orta sahada Adam Vass (11.3 sürümünde biraz fizik düşmüş ama genç adam ) Sağ Açık Askhan Dejegah ( yanlışsa uyarın ) Sol Açık ise Adam Hlousek. Bu adama dikkat et. Uzun Şutu 17 ile başlıyo ve Frikiği harika gelişiyo. Forvette genelde yaşlı ve tecrübeli denerim o farketmez ama Macheda göz bebeğimdir. Başarı Dileklerin için de teşekkürler. Umarım daha yukarılara taşırız takımı...

Gayet güzel gidiyorsun bu sene avrupa kupalarına katılırız umarım hocam

Quote Originally Posted by melanqolic View Post
    Gayet güzel gidiyorsun bu sene avrupa kupalarına katılırız umarım hocam

Saol... Avrupa Kupaları deilde kümede kalırsak iyidir

Sassuolo FC - AC Milan

Sassuolo FC - Genoa

Cagliari - Sassuolo FC

Sassuolo - Catania

Udinese - Sassuolo

Napoli - Sassuolo

Sassuolo - Lecce

Lig Tablosu

Eneramo'nun Geçen Seneki Performansının Tam Tersini Sergilemesi Gol Yollarında Bizi Tıkadı. Maxi Lopez'in Beklentilerimi Karşılayamıyor Olması Nedeni ve Okaka'nın Genç ve Tecrübesiz Olmasından Dolayı Yıldız Bi Forvet ile Anlaştım. Orta Sahaya ve Defansa da 1er Takviye Yapıcam. 4-5 Oyuncumuzla da Yollar Ayrılacak. Jajalo Beklentilerimin Üstüne Çıktı...

Fiorentina - Sassuolo

Sampdoria - Sassuolo

Sassuolo - Lazio

Sassuolo - Torino

Inter - Sassuolo

Lig Tablosu

Ara Transferde Kadromuzu Genişlettik...

İşte Transferlerimiz.

DENİS TONUCCİ

NELSON VALDEZ

DANİELE GALLOPPA

LORENZO ARİAUDO

FERNANDO GAGO

GİDENLER

PABLO ARMERO

TRANSFERİ KAPATTIK. GEREKLİ YERLERE TAKVİYEMİZİ YAPTIK. ARMERO'YU SATMAK İSTEMİYORDUM. BEDAVAYA ALMIŞTIM FAKAT JUVE'NİN 5.5M € TİKO PARA TEKLİFİNE KAYITSIZ KALAMADIM

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri