1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: İtalya'dan Kırmızı Gerdan'lara - EPL için - Sezon 5

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Baştan sona inceledim kariyerini. Gayet güzel gidiyorsun.

* "Neden takip edilmiyorum?" ve de ardından gelen "çok mu iyiyim?" böbürlenmesi hiç hoş değil onu belirtmek isterim ve nannar da iyi cevap vermiş zaten.
    * Serie A'da ilk sene gösterdiğin başarıyı en azından şu an için 2.sene gösteremiyorsun. Kadroyla çok oynuyorsun sanırsam o yüzden.
    * Musa Çağıran transferi oldukça iyi.
    * Ve senden bir ricam lütfen "saol" yazma.

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Baştan sona inceledim kariyerini. Gayet güzel gidiyorsun.

* "Neden takip edilmiyorum?" ve de ardından gelen "çok mu iyiyim?" böbürlenmesi hiç hoş değil onu belirtmek isterim ve nannar da iyi cevap vermiş zaten.
    * Serie A'da ilk sene gösterdiğin başarıyı en azından şu an için 2.sene gösteremiyorsun. Kadroyla çok oynuyorsun sanırsam o yüzden.
    * Musa Çağıran transferi oldukça iyi.
    * Ve senden bir ricam lütfen "saol" yazma.
    Kariyerimi incelediğin için teşekkür ederim...

* Böbürlenmek değildir o. herkez ilk kariyeri açtığında bile en aşşağı 5 tane başarılar yazısı var. Tanınmadığımdan dolayı bende sadece admin ve 1 user olmak üzere toplam 2 tane.
    *Kadronun iskeletini kurdum.Şimdi takımı tam oturtmam için 1-2 sene bocalıyıcam. Genelde ( forvet hariç ) 22-23 yaşındaki futbolcularla çalışıyorum.
    *Musa FM 2011'de CM pozisyonundaki en iyi gelişim gösteren oyuncu olduğu için aldım ( Fanatik Gazetesinin İncelemesidir. )
    *Teşekkür Ederim (=...

Mesaj Yetkileri