Sayfa 204 / 367 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
6,091 ile 6,120 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

jose başladı toplamaya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    jose başladı toplamaya...
    Aynen sana katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Yazık oldu Roma ya. İnter kazanacağına Roma nın kazanmasını tercih ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş maçı dolayısıyla ara ara izleyebildim Inter çok baskın oynuyordu Roma'nın penaltılara götüreceğini bile sanmazdım Mourinho asıl farkını Avrupada göstermeli bu kuapar Inter için çerez

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Totti yaktı Romayı atsa şampiyon olacaktı Roma..

Del Piero_10 Misafir

Default Resmi olarak duyuruldu

Bir yıl kiralık,sezon sonu alma opsiyonu ile birlikte.

Balotelli müthiş oyuncu.Her yönüyle komple bir adam.Birkaç seneye dünyanın en iyi oyuncularından olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence iyi bir transfer. Kiralık ve satın alma opsiyonu da akıllıca olmuş. Hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bir yıl kiralık,sezon sonu alma opsiyonu ile birlikte.
    o ne demek oluyor ? biraz daha açarmısınız ???

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    o ne demek oluyor ? biraz daha açarmısınız ???
    FM diliyle anlatacak olursak future fee açık.Yani sezon sonu belirlenen miktarı Arsenal'e ödedikleri takdirde oyuncuya sahip olabilecekler, başka takımlar ne verirse versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arsenal'in savunmasında oynamış bir adama Milan'da oynayacak kadar kaliteli değil demek ne kadar doğru bilinmez.

Ben Senderos'u beğeniyorum ama Arsenal'den ayrılması iyi oldu bir maç vardı tam hatırlamıyorum Senderos inanılmaz hatalar yapıp maçı kaybettirmişti Arsenal'e taraftarlarda onu sildiler. Demek ki hocada silmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Senderos geçen sene bazı aptalca kırmızı kartlar görmüştü ligde..Ama yinede milan için faydalı bi transfer iyi bir alternatif olabilir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O fizik varken Serie A'da öyle böyle iş yapacak bir oyuncu Senderos...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter kupaları almaya başlamış bu seneyine mourinho şlyide aldırsa tam süper oklacak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun Shevchenko sevdiğim bir oyuncudur.Umarım eski günlerine döner

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Sheva MiLandayken Hastasıydım. Artık ağır hastayım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi transfer oldu bencede.Defansa bir adam lazımdı.Bu sene iyi transferler yaptık.Takımdan umutluyum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Beşiktaş maçı dolayısıyla ara ara izleyebildim Inter çok baskın oynuyordu Roma'nın penaltılara götüreceğini bile sanmazdım Mourinho asıl farkını Avrupada göstermeli bu kuapar Inter için çerez
    Aynı fikirdeyim.Mourinho farkını İnter ile Avrupa'da bir şeyler yaparak göstermeli.Bu sezon olmasa bile ilerleyen senelerde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi transfer.İlk 11'de oynamasada sakat veya cezalı defans oyuncusu olduğunda yerini doldurabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtalya Ligi için iyi transfer oldu . Milan birde Kaleci alsa yeni sezona çok daha hazır olacak ama öyle bir düşünceleri yok heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir yedek olacaktır Senderos..Hayırlı olsun diyorum.Bildiğim kadarıyla Milan Abbiati'yi aldı.Dida-Abbiati yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Post Zabaleta: "Juventus'a koşa koşa giderim"

Espanyol'un yıldızı Pablo Zabaleta, kapısı çalındığı takdirde İtalyan ekibine seve seve gideceğini açıkladı.

İtalya ve İspanya'dan birçok kulüp, Espanyol'un orta sahasını yakından takip ediyor. Gerektiğinde defansta da oynayabilen Zabaleta, Ranieri'nin taktiğine ilaç olabilir.
    Zabaleta, Juventus teklifle geldiği takdirde iki kez düşünmeyeceğini itiraf ederek, Tuttosport'a şöyle dedi:
    "Espanyol'da kalıp kalmayacağım belli değil. Bazı teklifler var. Menajerimle konuyu görüşüyoruz"
    "İlgilenen takımlardan biri de Juventus. Teklif yaparlarsa, muhtelif sebeplerden koşa koşa giderim"
    "Juventus'a gitmek istememin sebepleri, büyük hedefleri olan bir kulüp olması, kazanmaya dayalı mentaliteleri, kendimi geliştirmeme uygun bir kulüp olması ve büyüklüğü"
    Ranieri bütün yaz boyunca kaliteli oyuncu arayışını sürdürdü. Oyuncunun isteğini de dikkate alırsak, Zabaleta iyi bir seçim olabilir.
    Transfer sezonu hafta sonu kapanıyor. Siyah beyazlı ekip, Espanyol'un yıldızını istiyorsa elini çabuk tutmak zorunda.

Kaynak: Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Juventusa faydalı olabilecek bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Milan'lı golcü Parma'da

Bu sezon Serie B'de mücadele edecek olan Parma'nın, bonservisi AC Milan'da olan genç golcü Alberto Paloschi'yi renklerine bağladığı açıklandı. Parma kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 18 yaşındaki golcü futbolcunun Çarşamba günü TSİ 17:30'da basına tanıtılacağı bildirildi.Milan kulübünün alt yapısından yetişen ve ilk olarak geçen sezon A takımda görev almaya başlayan Paloschi, kariyerindeki ilk Serie A maçını Siena'ya karşı oynamış ve oyuna yedekten girdikten 18 saniye sonra topa ilk dokunuşunda golünü atarak, takımına 3 puanı kazandıran futbolcu olmuştu.Kırmızı siyahlı forma altında 7 lig maçına çıkıp 2 gol kaydeden genç yetenek, İtalya Kupası'nda da 2 maçta görev alıp 2 gol atma başarısı göstermişti.Yaz döneminde Milan'ın Andriy Shevchenko ve Ronaldinho gibi 2 dünya yıldızını kadrosuna katmasının ardından forma şansı iyice azalan Paloschi, İtalya U-19 Milli takımında ise 11 maçta görev almış ve 4 gol atmıştı.maçkolik.com

Nesil
    2007
    Yer
    .

İtalya Ligi Kombine Fiyatları:
    Milan: 1. kat 350 euro, 2.katlar 180 euro. 3. kat ise 130 euro.En ucuz yeri Curva Sud 3. kat.
    Maraton/Kapalı (Arancio) tribünde 1. katta ortalar 1000 euro. Kenarlara doğru fiyat 500 euro'ya.Arancio 2. kat ise 350 euro.Numaralı tribünde 800 euro.En pahalı 3650 euro'luk Şeref tribünü
    Juventus:Kale arkaları 250 euro.Karşı tribünde kombine 600 euro. Numaralı'da 750 euro. en pahalı koltuk numaralı tribünde 1.850 euro
    Inter:Kale arkalarında 1. kat 350 euro. 2. katlar 200 euro.Maraton kale hizalarının fiyatı 780 euro.Maraton'da 2. kat 380 euro.Numaralıda üst katlarında kombine 380 euro.
    Roma:Olimpiyat Stadı'nda kale arkaları 235 euro. Maraton tribünde 680 euro ve 880 euro arasında.Şeref tribününde 3900 euro.Numaralıda ortalama bir kombine 1150 euro. Bayan taraftarlar kale arkasına ise sadece 155 euro.
    Lazio:Kale arkaları 220 euro. 16 yaşından küçüklere bu tribün sadece 110 euro.Maraton tribününde 500-800 euro. Numaralı tribünde sahayı en iyi gören yerler 900 euro.VIP tribünde en pahalı koltuk 3600 euro.
    Fiorentina:Curva Fiesole 255 euro. Karşı kale arkası da aynı fiyat. Maraton tribünde fiyatlar
    375-705 euro.Numaralı tribünde 1100 ile 1600 euro arasında.Şeref tribününde 2000 euro.
    Alıntıdır...
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Del Piero_10 Misafir

Jeremy Menez, Roma'da

Hücumda sıkıntılar yaşayan Roma, Monaco'dan Jeremy Menez'i transfer etti.

Roma, haftalarca peşinden koştuğu Jermy Menez'i sonunda kadrosuna kattı.

İltalyan ekibinin, Menez için Monaco'ya 14 milyon avro civarında bir bonservis ücreti ödediği söyleniyor.

Monaco'nun resmi sitesinden transferle ilgili şu açıklama yapıldı: "Monaco kulübü ve Roma, Jeremy Menez için anlaşmaya varmıştır. Fransız golcü geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Roma'ya gidiyor"

Monaco'ya 2006 yılında gelen Menez, kırmızı-beyazlı forma altında oynadığı 64 maçta 14 gol atmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Şu yazdığını gören Milan'ı amatör lig takımı sanır.Defans yokmuş kaleci yokmuş alsaydılar kardeşim ne yapayım yani..
    Juve'de 4 yedi.Kaleciyi bahane ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Giovinco:”Messi ve Aguero kadar iyiyim''GOAL.com:''fotomaç ve fotospor kadar iyiyim''

Juventus’un genç yıldızı Sebastian Giovinco,en az Barcelonalı Lionel Messi ve Atleticolu Sergio Aguero kadar iyi olduğuna inanıyor.

Serie A’nın önemli isimlerinden olmaya aday 21 yaşındaki futbolcu, kendisini İspanya’da forma giyen 2 yıldızla kıyasladı.

“Evet, sürekli bu iki isimle kıyaslandım, fakat bende onlar kadar iyi bir futbolcuyum”

“Juventusla hedefim kendimi gösterebilmek. Bizden burada beklenenler yüksek fakat hedefleri olan bir kulüpteyiz ve bunu başarmalıyız”

“Başka bir yere gitmeye karar vermiştim. Fakat Juve’ye geri geldim. Çünkü burası hayallerimin takımı ve burada kalabilmek için bütün gücümle çalışacağım”

Giovinco geçen sezonu Empoli’de kiralık olarak geçirmiş ve performansıyla bir çok kulübün ilgisini çekmişti.

Bu sezon zirveyi hedefleyen Juventus’da Pavel Nedved’in yerini doldurması için, genç oyuncunun kendisini kanıtlaması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ManCity'e transfer oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunu sen değil başkaları senin için söylerse anlamlı olur. Ona bakarsan Ali Eren'de ben Nesta kadar iyi bir defans oyuncusuyum diyordu.

Mesaj Yetkileri