İlk 10 ' a girmişiz buda iyi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Abi düzenle butonu yok, sen mesajı görünce ilk mesajı duzeltebilirdin ne biliyim bir şey yapılabilirdi birbirinden çok farklı 2 mesaj yazmadım, sanada sordum bu kural değişmez mı diye sen hayır deyince yeni mesajla belirttim. Ne yapmam gerekiyordu puanımın kesilmemesi için ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bazı hoş olmayan durumların önüne geçmek için düzenlenmesine izin verilmiyor mesajların.
Ayrıca kuralı uygulamayıp puanını kesmeseydim de ikinci mesajını geçerli saysaydık, puan kesilen maçın tahminini değiştirdiğin için yine aynı puanı alacaktın. Biraz daha açayım; Antalyaspor-Kayserispor maçına ilk mesajında 1 tahminini yapmışsın. 2. mesajda ise bu tahmini değiştirip 0 yapmışsın. Eğer 2. mesajı dikkate alsaydık, sen yine puan alamayacaktın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
benim durumda değişen bir şey olmamış ama bence maç anına kadar kullanıcılar, tercihlerini değiştirebilmeliler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Süper Finalin ilk haftasında lider olmuşuz.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
AnkaragücüGalibiyetineOynayanBirTekBenVarmışım
TemizBir8PuanCepte![]()
8de6 yaptım.Ankaragücü ve Ordu'dan patladık.![]()
Bu play-off yaramadı bana, kendi takımımın maçlarını bile tahmin edemez oldum3/8 isabet...
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 8 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması SF & STK 2. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Arkadaşlar kusura bakmayın. Excel'i açınca uğraşmadan duramıyorum. Dalgınlıkla üzerinde oynadığım geçici dosyadan ekran görüntüsü almışım. Artık bunda da hata var derseniz, topladığım bütün puanları hata bulana hibe edeceğim. İnzivaya çekilip, ruhumun huzur bulmasını bekleyeceğim.
Çok baktım da bulamadım![]()
eto'o bitmiş.
Sadece 8 puan alarak 1 basamak yükselmişim; fakat ilk 10 hedefinden uzaklaşmaya başladım. Fark daha da açılmadan bir sıçrayış yapmak lazım.
Her yeni mesajda hata mı buldular acaba diye heyecanlanıyorum![]()
Ben kontrol etmiyorum. Sana güvenim sonsuz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bi sonraki haftanın birincisi sensin o zaman. Aygün'den alıp, sana eklicem puanları.
Zaten bi birinci olamadım gitti. İçimde kalacak vallahi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim mesaj silinmiş.Ben ne yazdığımı hatırlamıyorum nasıl yazıcam yeniden![]()
Ben sanırım 3.lüğe 15 puan kaldı yazmıstım.![]()
3.Hafta tahminleri konusu da yok ortada![]()
Aytaç Abi bu hafta itibariyle büyük ölçüde garantiledi artık![]()
eto'o bitmiş.
Bu haftanın fark yaratan maçı Kayserispor-Gençlerbirliği oldu. Eğer Fenerbahçe-Beşiktaş 1 biterse, benim puanım da siyah zemine yazılacak 2 arkadaşla birlikte.
besiktas maci 0 biterse 8/6 yapmis olcagiz![]()
8/4 yaptım yerimizi koruruz büyük ihtimalle ama 3.lük zor artık.![]()
8/5 yaptik tuh ya![]()
5/8 iyi bir puan getirecek galiba bana. Ahmetim de bi GS macini bilmis![]()
Bu hafta sampiyonluk netlige kavusacak gibi duruyor![]()