Onu bunu boşver de Suphi'nin yerine talibim eski bir kaleci olaraktanKaleye duvar örerim, adam geçiririm top geçirmem. Öyle de fenayım
![]()
Onu bunu boşver de Suphi'nin yerine talibim eski bir kaleci olaraktanKaleye duvar örerim, adam geçiririm top geçirmem. Öyle de fenayım
![]()
Tamam Çağrı Suphi Korkmazgöz oldu ismi. Senden başkasına versek ayıp olurmuş zaten
![]()
Sentugo.
Hee bu arada başka kaleci olan varsa üzülmesinNur tıpu gibi bir tane Mahmut'umuz var.
5 yıldızlı valla. Daha 16 yaşında... İsteyen bu kaleciye de talip olabilir.
Sentugo.
Yememiş içmemiş kaleci basmış adam![]()
![]()
Forma satışının patlaması için oyuncunun itibarının "Dünya Çapında" olması lazım.O yaşlı kurtların itibarları düştüyse ondan patlamamıştır.
Bu arada Mahmut 3 seneye kalmaz Suphi'yi yedeğe koyar benden demesi ama Suphi'nin "Pozisyon Alması" muhteşem.Sırf o özelliği sayesinde bile yediği gollerde çok büyük azalma olur.
Mahmuta'da ben talibim ismimi![]()
Aynen aynen, onlara bakmadım, gözlemci bile yollamadım, isimleri gördüm boşta hemen alayım dedim. Kendimizi tatmin ettik yani anlayacağın
Mahmut bana da öyle geliyor valla
Senin de orta ismini Mahmut Yapalım mıYoksa Burak Akmanoğlu iyi midir ?
Sentugo.
bir sorum daha varbutlandı tamamen mi gözden çıkardı yoksa seneye tekrar kadrona döncek mi çünkü suphi yi bende beğendim
![]()
Regenin ismi nasıl değiştiriliyor ?
transferler gerçekçi olmuş. yani Türk kulüplerinin yaptığı gibi kendilerini tatmin ediyorlar. Ama sen başkasın abi harbi fena para kırıyorsun![]()
![]()
Tamemn özden çıkarttıkŞimdi Çağrı Suphi arkadan da Mahmut geliyor. Kendisi bize para kazanmaktan başka bi işe yaramayacak. Yıllık maaş artışı olduğu için gelecek sene 2 milyon üstünde bir para alacak, hemen göndereceğiz...
Oyuncuya girin, sağ üstte bir tane buton var. O butonda "Oyuncuya Lakap Ver" gibi bir şey olması lazım. Ona tıkladıktan sonra da vereceğiniz ismi girip tamam'a tıklayın.
Bu arada bunu herhangi bir oyuncu için de yapabilirsiniz, sadece regenler için değil yani.
Nesi gerçekçi transferlerin yahu4. senemizde Villa,Robben,Torres'i kadroya kattık. Bu 3'ü hayatta hiç bir zaman Bursaspor'a gelmezler
Gelirlerse formalar patlar
Ama satışlarımız iyi şükür
![]()
Burak senden cevap bekliyorum..
Yeni transferleri bugün ekleyeceğim..
Sentugo.
Bu formaların patlama olayını hiç anlamıyorum. Sheffield United' a Beckham' ı getirdim sırf formalar patlasın diye ama hiçbir değişiklik olmadı.
Villa- Torres - Robben 3lüsü de formaları patlatamıyorsa, o özellik kalkmış olabilir diye düşünüyorum şuan.
Football is simple,but Football Manager is not
Olur mu öyle şey yaKaç kere gerçekleştirdim o işi. Mesela biri ile ilgilendin diyelim. Eğer taraftar heyecanlanıyorsa, o zaman o kişi takıma geldiğinde formalar patlıyor.
Yani var kalkmadı o durum
Mesela Mesut Özil transfer listesindeydi bir zamanlar, ilgilendim ettim vs.. o gelmeyeceğim dedi ama taraftar heyecanlanmıştı. O gelseydi formalar patlayacaktı.
Sentugo.
GELENLER
Yıldızlar
Satın Aldıklarımız
Genç Kontrat
Al-Kirala-Sat
TOPLU TRANSFELER
![]()
Sentugo.
hocam bu kiralıklardan parayı götürüyorsun he![]()
Alınan yıldız niteliğine sahip oyuncular öğretmen olarak çok şey katacaktır.![]()
Transferler gayet iyi![]()
Transferler harika olmuş hele o üçlü paket nedir ya torres villa robben![]()
Transferler çok iyi.![]()
hocam şu arjantinli nin isim hakkını alabilir miyim Uğur Can Montero felan
zaten arkadaşlarla maç yapınca savunmada oynarım yaratıcılığım felan da çok yok![]()
Tamamdır. Ekledim Uğur Can Montero olarak.
Hepsi gelir. Robben belki gelmez ha
Aynen ama bak isim hakkı için soru sordum sana.. Cevaplamadın onu.
Maaşı yemekten başka bir işe yaramayacaklar
Ve de ders vermekten başka tabi ki
Sağol sağol sağol.
Aynen onlar da olmasa
Lig başladı. İlk yarıyı biraz hızlı geçeceğim...
Sentugo.
Sentugo.
Hatta itiraz ettik sustular. Resmen adam kayırdılar.
Belki ben defansa çekilmesem kazanacaktım maçı ha ?
Sentugo.
Maçın dönmesi şanssızlık olmuş.
Son maç tamamen şansızlık olmuş hocam ya :S