Bunun üzerine bir de Bobo'nun yerine Forlan'ı alabilsek çok iyi olacak ama bakalım hayırlısı.
Bunun üzerine bir de Bobo'nun yerine Forlan'ı alabilsek çok iyi olacak ama bakalım hayırlısı.
So what?
Saike
DEDIKODU: Besiktas JK, Samuel Eto'o icin transfer girisiminde.
@tribündergi.
demirören ersan'ı almamak gibi bir hatayı düşmez. kulübü ipotek ettirir yinede alır ersan'ı.
kartalizmArda Arda Yücel
Beşiktaşın Transfer Listesi: İbrahim Akın (Anlaşıldı), Ersan (Anlaşıldı), Forlan (Anlaşıldı); Bosingwa, Orhan Şam, Mustafa Pektemek (Beklemede).
Bu arkadaş kim bilmiyorum, ama forum sitelerinde böyle bir paylaşıma denk geldim, umarım balon değildir.Zaten eğer doğruysa ve Bosingwa ile Pektemek de gelirse başka transfere gerek kalmaz. Orhan Şam olmasa da olur bence.
![]()
"FORLAN'DAN VAZGEÇTİK"
26.Mayıs.2011 14:22
![]()
Arjantinli efsanevi oyuncu Diego Maradona'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al Wasl kulübü, Atletico Madrid yönetimiyle yaptığı görüşmeler sonucu istediklerini alamadı.
Diego Maradona'nın yeni takımı Al Wasl, Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan'ın transferinde görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.
Geçen hafta Arjantinli efsaneyi takımın başına geçirerek bütün dikkatleri üzerine çeken Dubai kulübü, daha sonra Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Forlan'a talip olduklarını ve İspanyol ekibiyle masaya oturduklarını duyurmuştu.
Dünya çapında bir golcü transferinden vazgeçmeyeceklerini belirten Al Wasl Başkanı Marwan bin Bayat, The National'a verdiği demeçte, "Madrid kulübü, oyuncularını bir seneliğine kiralayamacaklarını bildirdi. Bu cevap sadece rotamızı değiştirdi. İhtiyacımız gol atmayı seven gerçek bir santrfor. Kafamızda bazı isimler var. Kulüpleri ve kendileriyle görüşme halindeyiz. İsimlerini şimdi açıklayamayacağım. Sonuçta sözleşmeleri devam ediyor ve buna saygı duymalıyız." dedi.
Maradona yönetiminde hareketli bir transfer dönemi geçireceklerine inanan sarı siyahlı başkan, "Al Wasl ve UAE Ligi, yeni hocamızla beraber sınıf atladı. Bu hamlemizle bütün takımları şok ettik. Şimdi diğer kulüplerde bizimle rekabet edebilmek için büyük düşünmek ve büyük oynamak istiyor. Bu ülkenin gelişimi için güzel bir olay." ifadelerini kullandı.
Goal
ForLan`a Beşiktaş yıLLık 3,5 miLyon Euro tekLif etti ve bekLemedeyiz. Eğer daha iyi bir tekLif yapan çıkmazsa ForLan Beşiktaş`a geLicektir. Zaten ALmeida kaLdığını açıkLadı, Bobo da büyük ihtimaL gittiğine göre ve şu anda gündemde başka bir yabancı forvet transfer haberi oLmadığına göre ForLan da yakın zamanda Siyah-Beyaz oLur kanımca.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umarım Forlan'da Bosingwa'da gelir beşiktaşa.Ligimiz çok gelişiyo yahu Fransa liginin üstüne çıkan bir lig oluruz bu sezon heyecan acısından bence.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yabanci sagbek gelmez insallah, luks ve gereksiz olur. Yabanci saglam golcu bir forvet sart.
SON DAKİKA: Beşiktaş, Ersan Gülüm'ün bonservisi konusunda Adanaspor'la anlaşamadı. (Lig TV)
Kaynak: twitter
Ersan imzayı atıyor mu?
Beşiktaş ile Adanaspor, Ersan Gülüm için sonunda görüştü. Atakan Kurt'un haberine göre bugün öğle saatlerinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı bayram Akgül arasındaki görüşmede sonuç alınamadı. Demirören, 3.5-4 milyon euroluk bir teklif sunarken, Akgül düşünmek için süre istedi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelecek.
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=93095
" BAŞKAN ANLAŞACAĞIZ DEDİ "
26.Mayıs.2011 19:56
![]()
Transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Beşiktaş'ın Adanaspor'dan kiralık olarak forma giydirdiği Ersan Adem Gülüm, geleceği hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Gülüm yaptığı açıklamada;
Adanaspor Başkanının Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e sözü olduğunu hatırlatan Ersan Adem Gülüm, " "Başkanların benim transferim konusunda anlaşacağını düşünüyorum. Zaten Bayram başkanın Yıldırım başkana vermiş olduğu bir söz var. Başkan ile de görüştüm ve anlaşacağız dedi. Bende artık imzaların atılıp yeni sezona rahat bir kafa ile girmesini istiyorum. Beşiktaş'tan başka bir takım düşünmüyorum " dedi.
- EGEMEN İE ARAMIZDA ZOR BİR REKABET OLACAK -
Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Egemen Korkmaz ve gurbetçi futbolcularada değinen Gülüm, "Egemen Korkmaz çok iyi bir futbolcu. Trabzonspor forması altında müthiş bir sezon geçirdi. Beşiktaş'a ve Egemen Korkmaz'a hayırlı uğurlu olsun. Bence Beşiktaş'a büyük bir katkı sağlayacak. Kaldığım taktirde Egemen abi ile aramızda zor bir rekabet olacak. Yurt dışındaki gurbetçi futbolculara karşı oynadık. Onlarda iyi oyuncular. Bize karşı oynadıklarında zorlamışlardı. " dedi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Bizim Demirören eLine,yüzüne buLaştıracak sanırım yine. ÇekiL aradan, Serdar AdaLı ya devret şu Ersan konusunu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Serdal Adalı ile Adanaspor başkanın arasında kişisel problem varmış.Adanaspor başkanı muhattabının Beşiktaş başkanı olduğunu ve ona sözü olduğunu söyledi.Ben başkanın özellikle rakiplerin şu son transfer hamlelerinden sonra bu transferi bitirmekte ısrarcı olacağını düşünüyorum.Umarım makul bir şekilde bitirir transferi.
So what?
Saike
Ersan Türkiye'de modern stoper denilebilecek tek adam(Türk statüsünde). Geriden top çıkarabiliyor, top sürebiliyor(bir stopere göre), ortalama bir stopere göre çok daha hızlı ve gerçekten hırslı bir oyuncu. Bence fiyatı ne olursa olsun alınmalı, Toraman ve Egemen de yedekte beklemeli.
İşte burası en kritik olan zaten. Sol bekten bozma stoper mi tam tersi mi bilmiyorum ama ilk yarının sonlarındaki maçlarda harika uzun paslar atardı, Defansif olarak da gayet güçlü zaten. Türk olması bir yana, çat diye böyle bir yabancı stoper bile bulamıyoruz yıllardır...
Elimizden kaçarırsak çok üzülürüm öyle böyle değil... Rakibe gitmesi bir yandan, Türk olması bir yandan, kalmak istiyorum demesi bir yandan, kiralarken bunları düşünmeden kiralamamız bir yandan... Demirören bırakmaz diye düşünüyorum ama astronomik bir rakam çıkabilir, ben hazırlıklıyım yani...
Bu sacma mentaliye yuzunden bu noktaya geldik, borc bu kadar oldu zaten. Bu kulup gelecege umutla bakmak istiyorsa disiplinli bir sekilde yonetilmeli. Fiyati ne olursa olsun alinmali ne demek yahu? Ersan'in edecegi para maksimum 2-3 milyon euro, teklifini yaparsin ve cekilirsin, astronomik para teklif eden buyursun alsin. BJK baskalariyla sidik yarisi yapacak konumda degil, yapmamali.
ERSAN TRANSFERİNDE SICAK DAKİKALAR
26.Mayıs.2011 23:03
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını kiralık giyen Ersan Gülüm transferinde sıcak dakikalar yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören'in bizzat yürüttüğü transfer görüşmelerinde bekleyiş devam ediyor.
Konuyla ilgili bilgilerine başvurduğumuz yöneticiler;
"Başkanımız Ersan Gülüm transferi için teklifini iletti, Ersan ile başka takımların ilgilendiği yönünde yapılan haberler teklifimizi degiştirmeyecek. Ersan Beşiktaş sayesinde tanındı, kendiside Besiktaş'ta kalmak istiyor. Eğer ortada fiyat arttırma üzerine oynanan bir oyun varsa biz bu oyun icinde olmayacagız. Yerli oyuncuların astronomik transfer ücretleri bizleri şaşırtıyor, inanın dünya futbolunda isim yapmış futbolcular bu paraları almıyor. Bu yüzden biz aldığımız kararlardan geri adım atmayı düşünmüyoruz." dedi.
- HABER1903 -
Atakan Kurt (Lig TV Muhabiri)
Adanaspor kulübü başkanı ile Demirören görüştü ve yaklaşık 3.5 milyon euro teklif edildi. Adana başkanı bir kaç gün süre istedi, bir kaç gün sonra görüşülecek.
G.Birliği kulübüne Pektemek ve Şam için 6 milyon euro teklif edildi, fakat F.Bahçe'de aynı teklifi yaptı. Cavcav 9 istiyormuş.
İbrahim Akın - Holosko takası görüşülecek İBB ile, Tayfur hoca İBB'den İskender'ide istediğini söylemiş.
ersan olacak diye düşünüyorum başka takım formasıyla görmek istemem ersanı şahsen en son 2 peşin 1+1 de şlye kalırsak verelim diye konuşulmuş doğruluğunu bilmiyorum ayrıca demirören orhan ve pektemeki cidden çok isterse alır 6 klüpten çıkartır parayı 3 te kendi cebinden koyar 2sinide getirir, kemal tokaktan ses çıkmıyor bu arada
eto'o bitmiş.
Ersan olayının buralara kadar uzaması bile hata. Kiralarken sözleşmesine koyarsın kardeşim sezon sonu bu paraya alırım diye. Ondan sonra da alırsın. Ama yapılmadı , hata.
yok dostum söz var ortada ne gerek var öyle opsiyona filanneysee..
eto'o bitmiş.
Sezon içinde parayı verip alacaktı Bjk.Şimdi işin içine Galatasaray falan da girebilir.
Beşiktaş Şaban'a talip
27 Mayıs 2011 00:58 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.
1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.
Genç sol bek, takımının Spor Toto 2. Lig play-off maçlarında da yer aldı.
Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.
Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi.
NTVSPOR
Peltemek ile igili borsaya bildirimde bulunmusuz. Hadi hayirlisi.
So what?
Saike