Mario Götze 17 Milyon Euro (48 Ay) + Adrian Karşılığında Takımımıza Katılıyor ...
Originally Posted by benzema35 Mario Götze 17 Milyon Euro (48 Ay) + Adrian Karşılığında Takımımıza Katılıyor ... Hayırlı olsun 10 numara transfer
Originally Posted by XelcukGS Hayırlı olsun 10 numara transfer eywallah dostum
Originally Posted by benzema35 Mario Götze 17 Milyon Euro (48 Ay) + Adrian Karşılığında Takımımıza Katılıyor ... romelon adam alamadı alamadı dedin aldı ASDAFASDJAS hayırlı olsun benzema35 güzel transfer götze seni uçurur
Originally Posted by RaFFa romelon adam alamadı alamadı dedin aldı ASDAFASDJAS hayırlı olsun benzema35 güzel transfer götze seni uçurur eyw hocam inş. uçurur
Originally Posted by RaFFa romelon adam alamadı alamadı dedin aldı ASDAFASDJAS hayırlı olsun benzema35 güzel transfer götze seni uçurur Suorez 'i bana 20 MN Tl 'ye kitleyince alır tabi
Originally Posted by romelon Suorez 'i bana 20 MN Tl 'ye kitleyince alır tabi ama sağlam adam hocam değer yani
Güzel kariyer olacağa benziyor fakat şeye şaşırdım, 2 farklı ligde oynamanıza. Değişik geldi.
Originally Posted by 3842 Güzel kariyer olacağa benziyor fakat şeye şaşırdım, 2 farklı ligde oynamanıza. Değişik geldi. valla biraz farklı olsun ve rakibimiz bol olsun istedik.
Messiyi getirin Messiyiiiiiii
Originally Posted by RaFFa Messiyi getirin Messiyiiiiiii Neyse ben bela dan uzağım biraz
Transferin Şampiyonun'dan son Bomba 130 MN TL
Originally Posted by romelon Transferin Şampiyonun'dan son Bomba 130 MN TL Ooo güzel transfer ama 130MN çok değilmi seni kazıklamışlar transferlerin bitince transfer geçmişinin ss sini koy merak ettim kaç trilyon bayılmışsın
Originally Posted by RaFFa Ooo güzel transfer ama 130MN çok değilmi seni kazıklamışlar transferlerin bitince transfer geçmişinin ss sini koy merak ettim kaç trilyon bayılmışsın hahahah usta yapacak bir şey yok Liverpooll cavani için 178 MN TL 'ye çıktı emin ol fiyatlar çok uçuık
Originally Posted by romelon Transferin Şampiyonun'dan son Bomba 130 MN TL Lewandowskiye bi türlü içim ısınmadı Dortmundla küçük çaplı kariyer yapmıştım aşırı gol kaçırıyordu inşallah sende daha farklı oynar hayırlı olsun
Originally Posted by XelcukGS Lewandowskiye bi türlü içim ısınmadı Dortmundla küçük çaplı kariyer yapmıştım aşırı gol kaçırıyordu inşallah sende daha farklı oynar hayırlı olsun yapma usta hevesimi kırma , reus gibi olmasın buda
Originally Posted by romelon yapma usta hevesimi kırma , reus gibi olmasın buda Bilemiyorum inşallah öyle olmaz sende, takıma iyice adapte etmeye bak ayrıca biraz soğukkanlılık çalıştır artık ne kadar gelişirse
Avrupa liginde rakibimizi eliyoruz ama transferde istediğimiz hiçbir şeyi yapamıyoruz
Originally Posted by entolik Avrupa liginde rakibimizi eliyoruz ama transferde istediğimiz hiçbir şeyi yapamıyoruz Takım kadrosunu koyabilirmisin
Originally Posted by XelcukGS Takım kadrosunu koyabilirmisin Transferin sessiz takımı Liverpool
Originally Posted by entolik Transferin sessiz takımı Liverpool Alexandre Lacazette , Ademilson, Facunda Ferreyra, Wilfried Bony,Erick Torres şimdilik bunlar geldi hocam Fierro'da olabilir ama çok genç henüz
Originally Posted by XelcukGS Alexandre Lacazette , Ademilson, Facunda Ferreyra, Wilfried Bony,Erick Torres şimdilik bunlar geldi hocam Fierro'da olabilir ama çok genç henüz Tamam hocam oyuna girince bakacağım bu adamlara Originally Posted by romelon Haklısın ama emin ol ,kime el attıysam deli para istedi,bu en makulu Cavani'yi alacaktım 90 mn tl 'ye ama sözleşme açamadı, açanada nasip olmadı Evet nasip olmadı Sözleşme bile imzalıyoruz ama kaynak bulup alamıyoruz
Ucuza güzel bir forvet önerecek olan ?
Newcatle Transfer Sonu
Nevcastle Kadro ve Saha Dizilişi
Karssporu çalıştırıyon ya hocam bayadır rakamlara alışamadın 2,5 K 'ya kimse gelmiyor
Originally Posted by romelon Karssporu çalıştırıyon ya hocam bayadır rakamlara alışamadın 2,5 K 'ya kimse gelmiyor Hocam napıyım Liverpool bir Karsspor değil
Athletic kadrosu Transfer yok
Atl. Madrid Kadro Transfer Geçmişi
Newcatle Hazırlık ,maçlarımız ve 6 maçlık Fikstürümüz
Forum Rules