Merhaba arkadaşlar,

Herkesin transfer (yerli) sıkıntısı çektiğini biliyorum ama artık bu kadarına da pes demek istiyorum. 2017-18 sezonuna geldim ve oyuncu bulamıyorum resmen (Avrupa kalitesi için yerli oyuncu). Toplam kadroda 8, ilk on sekiz içinde de 5 yabancı dahil edebiliyorsunuz takıma bildiğiniz üzere. Galatasaray ile oynuyorum ve şuan 212M TL transfer bütçem 3.07M TL maaş bütçem var. Beşiktaş altyapısından potansiyel yıldızı 4,5 olan 18 yaşınadaki sağ bek (Tuncay Yilmaz) için 80M TL bonservis teklif ediyorum ama takım kabul etmiyor. 4 yıldızlı santrafor için 35M TL bonservis teklif ediyorum (Oguzhan Kalayci) klüp 53M e geri teklif yolluyor . Nedir bu saçmalık anlamadım gitti. Hani hiçbir Beşiktaşlı yanlış anlamasın sözüm oyunu yapanlara ama şuanki Beşiktaşın mali durumunda bir 18 yaşındaki çocuğa 80M teklif etsinler bu da bizim hediyemiz diye yanına Almeida yı verirler yani. Bir rekabet olayı abartılır da bu kadar da abartılmaz ki... Avrupada ben hangi kadroyla kimin karşına geçicem ? 8 yabancı alıcam 5 i ilk 18 de olucak eee nereye kadar. Avrupa yabancı sınırlaması yok ben takımın hepsini yabancı yapsam ne olucak oynayamıyor ki adam. Ondan sonra oyunda başlıyor oyuncular ben ilk 11 oynamak için başka klübe gidicem tut bakalım tutabilirsen. Ömer Toprak için anahtar oyuncu, maaş 290B, primleriyle potansiyeli haftalık 340B olan sözleşme yapıyorum adam benim klübü istemediği için R.Sociedad la haftalık 75B e rotasyon sözleşmesini kabul ediyor. Avrupa liginde neden ben Juventusla veya benzer & daha üst kalitede takımlarla oynarken taktiğimi kontra bile değilde savunma olarak değiştirmek zorundayım. Eee madem Türkiye'de bunlar olucak niye koydunuz ki Türkiye ligini ? Bende hiç uğraşmaz alırdım kafama göre liglerden bi takım bakardım keyfime. Dediğim gibi rekabet yaparsınız anlarım ama mantıklı şeylerle yapın şu işi. Bu fiyatlar için yani kabul etmemek ne demek hani alıcam da 80M e alıcağımdan da değil merakımdan diretiyorum acaba kaça kadar çıkarlar diye. Ve inşallah bu sıkıntı sadece oyunda olurda o yıllara geldiğimizde tüpçü yüzünden bu lig kötü yerlerde olmaz.

Maç motorudur vs dir zaten yazmak dahi istemiyorum yine allahtan düzeldi belli bi biçimde ama yine tam anlamıyla çözülmüş değil. Bari bu düzgün olsaydı iyiydi yani bu kadar oynamışken şimdi düşünmezdim kara kara vaktim boşuna harcanmamış olurdu...

Bunu İngilizceye çevirip daha da geliştirip yazıyı onlara iletecek yetkili kişiler var bu forumda rica ediyorum lütfen belki bi yama ile belki FM 2014'te (zor ama en azından seneye düzgün bir oyun alalım)...