Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Trabzonspor l Taraftar ile Zaferlere ( 2. Sezon )

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Tebrikler Adrian ne yapmış öyle ya 48 asist

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Avrupa Külüp Sıralaması Açıklandı!

Katsayı Artışı!

Türkiye 1.si!

Hazırlık Kampı Açıklandı!

Tesisler Gelişiyor!

Süper Lig Özeti

Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Tebrikler Adrian ne yapmış öyle ya 48 asist
    Adrian çok iyi ya FM13 kariyerimde'de böyle çılgınlık yapmıştı
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Tebrikler Adrian ve Vitali muthis performans gostermisler

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Tebrikler Adrian ve Vitali muthis performans gostermisler
    İyi performans sergilediler ve iyi paraya gittiler külübe iyi para kazandırdılar cidden
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hazırlık

Maçlar çok geç oldu ve bu yüzden az maç yapabildim. Büyük takımlar karşısında farklı taktikler denedik. Bu yüzden farklı sonuçlar aldık umarım bu iş lige ve süper kupaya yansımaz.

Transferler

Gelen

Giden

Geçen sene gösterdiğimiz büyük performans sonucu oyuncuların değeri kat ve kat arttı. Bu yüzden elimizden çıkarmanın iyi bir fikir olduğunu düşünerek takımın yarısın satarak epey iyi bir gelir elde ettik. Haliyle gidenlerin yerini doldurmak şart bu yüzden elimizden gelen uygun maliyete iyi oyuncular oldu ve bence iyi oyuncularda aldık.

Spoiler: Oyuncu Profilleri 
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferden çok iyi para kazanmışız ve aldığımız oyuncular gidenleri aratmayacak bence

Transferler çok iyi Bamba çok iyi fiyata gitmiş .Malouda ne yaptıki hemen gitti yada ne yapmadı.Başarılar Trabzon'um.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Transferler çok iyi Bamba çok iyi fiyata gitmiş .Malouda ne yaptıki hemen gitti yada ne yapmadı.Başarılar Trabzon'um.
    Geçen sene kiralamaya çalıştım ve 4-5 tane anlaşmayı bozdu. Birde benle tartıştı bende yedek takıma gönderdim. Bu sene aklıma geldi ve sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettik
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İşin zorlaşacak şimdi , Malum denge dağılmış.

Keşke çok fazla hazırlık maçı yapsaydın.Umarım çabuk atlatırsın uyum sürecini

Gerçi bu seneden sonra her sene 1-2 transfer yapman gerekir kemik kadro oluşmuş gibi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Transferden çok iyi para kazanmışız ve aldığımız oyuncular gidenleri aratmayacak bence
    İnşallah umudum o

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    İşin zorlaşacak şimdi , Malum denge dağılmış.

Keşke çok fazla hazırlık maçı yapsaydın.Umarım çabuk atlatırsın uyum sürecini

Gerçi bu seneden sonra her sene 1-2 transfer yapman gerekir kemik kadro oluşmuş gibi.
    Hiç sorma ya transfere kendimi biraz(cık) kaptırmışım haliyle personel değişikliğide oldu asistan almamış kaldık öyle
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Hacım yeni gördüm başarılar geç oldu ama kusura bakma

Transferler güzel bu sene neler olucak bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Hacım yeni gördüm başarılar geç oldu ama kusura bakma
    Geç olsun güç olmasın eyvallah

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Transferler güzel bu sene neler olucak bakalım
    İnşallah
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Personel Değişimi

Gelenler

Gidenler

Teknik Heyet olarak epey kötüydük ve bu yüzden bi yenilenme şarttı bu yüzden ekibi tamamiyle değiştirip sıfır bir ekip kurduk. Bu seneye neredeyse sıfır bir ekip ve oyuncu kadrosuyla giriyoruz. Umarım bu değişimlerin karşılığını alabilirim

Ekibimizin Gücü!

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Süper Kupa!

Fenerbahçe'nin üstün bir oyunu karşısında pek bişey yapamadık. Şansımız ile maçı kazanıp kupayı müzemize götürebildik ama maç Fener'in hakkıydı ama olmadı artık bu işi ligde görülür. Takım yeni ve taktik ile pek bağdaştığı söylenemez. Hazırlık maçları az olunca uyum sorunu tavanlarda umarım bu sorunu fazla olmadan çözeriz.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Spor Toto Süper Lig

1. Hafta

Aslında herşey güzel başlamıştı. Karşılıklı ataklar ile kafa kafaya oynarız derken Aykut Demir'in 20. dakikada gördüğü kırmızı kart ile herşey değişti. Defansif olarak oynatıp Kontra oynattık ve Fenerbahçe'nin üstünlüğünü kabul ettik. Olan oldu ve Fenerbahçe 2-0 gibi iyi bir skor alarak galibiyeti hak etti.

2. Hafta

Fenerbahçe yenilgisi sonrası defans hattında değişikliğe gittik. Aykut Demir'in kart cezalısı olduğu haftada Mustafa Yumlu ile Koray Günter ikilisi oynadı. Başarılı bir oyuncu çıkardılar ve galibiyette iyi pay sahibi oldular. Golcümüzün attığı güzel gol ile 1-0 öne geçtik ve bu skoru koruyama çalışırken beklemediğim Melo'nun kırmızı kartıyla dengeleriyle değişti ve Galatasaray'a karşı 2. golü bularak iyice rahatladık ve skoru koruduk.

3. Hafta

Mükemmel bir maçtı ve kolay kolay unutamam herhalde. ilk yarıyı 2-0 geride kapattık ve devre arası ufak bir taktiksel ayarlama ve oyuncu değişikliğiyle resmen zor olan maçı deplasman'da çevirdik. 3-0'dan 4-3 gibi bir skor elde etmek cidden inanılmaz birşeydi ama 2.yarı oynadığımız oyun yetti ve arttı diyebilirim.

ŞL Grubumuz

Epey bir zor gruba düştük. Böylesi zorlu bir gruptan çıkabilmek büyük bir başarı olur ama en kötü 3. olup Avrupa Ligine gitmeyi hedefliyorum.

Transfer

Sezon başında transfer etmeyi düşündüğüm fakat ağır olarak gördüğüm Sezer Özmen'i sezon sonuna doğru transfer ettim. Aykut Demir'in yanında Koray Günter'i tercih ettim hızlı ve çevik olduğu için ama bazı yaptığı kritik hataları görünce gelişene kadar Sezer Özmen iyi idare eder diye düşündüm. Umarım iyi bir transfer olur ve beni yanıltmaz.

Kombine Bilet Satışı

Kombine biletleri yavaş yavaş artışa geçiyor. Her sene hedefler büyüdükçe kombine satışlarıda artacaktır
    Jose Mourinho

Gidenlerden iyi para kazanmissin. Transferler ise guzel SL'de gruptan cikabilecegini dusunuyorum. En kotu 3. olursun

Nesil
    2012

Off Selim müthiş paralara elinden oyuncu çıkartmışsın gelenlerde çok iyi

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

büyük para kazanmışsın bamba dan falan ah birde gerçekte okutabilsek o fiyata

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Gidenlerden iyi para kazanmissin. Transferler ise guzel SL'de gruptan cikabilecegini dusunuyorum. En kotu 3. olursun
    Aynen ŞL işi zor ama bakalım.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Off Selim müthiş paralara elinden oyuncu çıkartmışsın gelenlerde çok iyi
    Aynen birde uyum olsa

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    büyük para kazanmışsın bamba dan falan ah birde gerçekte okutabilsek o fiyata
    Keşkeee
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

3 maç 6 puan uyum süreci atlatılmış gibi

Sezer benimde hep istediğim oyuncu ama senin gibi düşünüyorum yavaş olması biraz sıkıntı.Umarım iyi performans alırsın.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Spor Toto Süper Lig

4. Hafta

Akhisar karşısında istediğimiz futbolu 40 dakikada oynadık ve 4 gol bulduk. Olcan'ın iyi oyunu ile kısa sürede 3 gol atması beni sevindirdi. Ighalo'da yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Böyle devam ederse Vitali gibi iyi kâr ederim.

5. Hafta

Çok iyi oynadığımız oyundu ve kendi bireysel hatalarımız ile maçı çevirdiler ve kazanan taraf oldular. Üstün oyunumuza rağmen beklemediğimiz goller ile maçı kaybettik. Sağlık olsun...

6. Hafta

Oynadığımız oyunun karşısında istediğimizi aldık. Şuana kadar oynadığımız 3 derbi'nin 2si kazandığımız için mutluyuz. Sezer Özmen'in ön plana çıktığı bir maç olması ve Caner'in 3 asisti ile maça iyi damga vurdular. Umarım bu böyle sürer.

7. Hafta

İstediğimiz bir oyun oldu ve rakibimize oyunumuzu kabul ettirdik. Hucum hattımızda epey gol kaçırmamız pek hoşuma gitmedi ama sonuçta 61 dakika'da Ighalo'nun fırsatçı olmasıyla kendine gol pozisyona sokup golu atması beni sevindirdi. Golcüm yavaş yavaş açılıyor.

Şampiyonlar Ligi

1. Maç

Arsenal oyununa karşı pek bir varlık gösteremedik ve bu yüzden kontra denedik. İyi atağa kalkmamıza rağmen Arsenal defansını geçemedik ve pek gol pozisyonuna giremedik. Arsenal için söyleyebileceğim tek şey hak ettiler ama son dakikalarda gol yemeseydim iyiydi.

2. Maç

Bu sene son dakikalarda pek şanssızlık oluyor ve nedense bütün golleri son dakikalarda yiyorum. Yapabileceğim birşey yok hak ettiğim oyunu resmen elimizle maçı verdik...

Gençlere Önem!

Zamanla alt yapımızı geliştirip eskisi gibi yıldız ve yıldız adaylar çıkartabileceğiz.
    Jose Mourinho

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri