TebriklerAdrian ne yapmış öyle ya 48 asist
![]()
TebriklerAdrian ne yapmış öyle ya 48 asist
![]()
Avrupa Külüp Sıralaması Açıklandı!
Katsayı Artışı!
Türkiye 1.si!
Hazırlık Kampı Açıklandı!
Tesisler Gelişiyor!
Süper Lig Özeti
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
TebriklerAdrian ve Vitali muthis performans gostermisler
![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Hazırlık
Maçlar çok geç oldu ve bu yüzden az maç yapabildim. Büyük takımlar karşısında farklı taktikler denedik. Bu yüzden farklı sonuçlar aldık umarım bu iş lige ve süper kupaya yansımaz.
Transferler
Gelen
Giden
Geçen sene gösterdiğimiz büyük performans sonucu oyuncuların değeri kat ve kat arttı. Bu yüzden elimizden çıkarmanın iyi bir fikir olduğunu düşünerek takımın yarısın satarak epey iyi bir gelir elde ettik. Haliyle gidenlerin yerini doldurmak şart bu yüzden elimizden gelen uygun maliyete iyi oyuncular oldu ve bence iyi oyuncularda aldık.
Spoiler: Oyuncu Profilleri
Jose Mourinho
Transferden çok iyi para kazanmışız ve aldığımız oyuncular gidenleri aratmayacak bence![]()
Transferler çok iyi Bamba çok iyi fiyata gitmiş .Malouda ne yaptıki hemen gitti yada ne yapmadı.Başarılar Trabzon'um.
Jose Mourinho
İşin zorlaşacak şimdi , Malum denge dağılmış.
Keşke çok fazla hazırlık maçı yapsaydın.Umarım çabuk atlatırsın uyum sürecini![]()
Gerçi bu seneden sonra her sene 1-2 transfer yapman gerekir kemik kadro oluşmuş gibi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Jose Mourinho
Hacım yeni gördüm başarılar geç oldu ama kusura bakma![]()
Transferler güzel bu sene neler olucak bakalım![]()
Personel Değişimi
Gelenler
Gidenler
Teknik Heyet olarak epey kötüydük ve bu yüzden bi yenilenme şarttı bu yüzden ekibi tamamiyle değiştirip sıfır bir ekip kurduk. Bu seneye neredeyse sıfır bir ekip ve oyuncu kadrosuyla giriyoruz. Umarım bu değişimlerin karşılığını alabilirim
Ekibimizin Gücü!
Jose Mourinho
Süper Kupa!
Fenerbahçe'nin üstün bir oyunu karşısında pek bişey yapamadık. Şansımız ile maçı kazanıp kupayı müzemize götürebildik ama maç Fener'in hakkıydı ama olmadı artık bu işi ligde görülür. Takım yeni ve taktik ile pek bağdaştığı söylenemez. Hazırlık maçları az olunca uyum sorunu tavanlarda umarım bu sorunu fazla olmadan çözeriz.
Jose Mourinho
Spor Toto Süper Lig
1. Hafta
Aslında herşey güzel başlamıştı. Karşılıklı ataklar ile kafa kafaya oynarız derken Aykut Demir'in 20. dakikada gördüğü kırmızı kart ile herşey değişti. Defansif olarak oynatıp Kontra oynattık ve Fenerbahçe'nin üstünlüğünü kabul ettik. Olan oldu ve Fenerbahçe 2-0 gibi iyi bir skor alarak galibiyeti hak etti.
2. Hafta
Fenerbahçe yenilgisi sonrası defans hattında değişikliğe gittik. Aykut Demir'in kart cezalısı olduğu haftada Mustafa Yumlu ile Koray Günter ikilisi oynadı. Başarılı bir oyuncu çıkardılar ve galibiyette iyi pay sahibi oldular. Golcümüzün attığı güzel gol ile 1-0 öne geçtik ve bu skoru koruyama çalışırken beklemediğim Melo'nun kırmızı kartıyla dengeleriyle değişti ve Galatasaray'a karşı 2. golü bularak iyice rahatladık ve skoru koruduk.
3. Hafta
Mükemmel bir maçtı ve kolay kolay unutamam herhalde. ilk yarıyı 2-0 geride kapattık ve devre arası ufak bir taktiksel ayarlama ve oyuncu değişikliğiyle resmen zor olan maçı deplasman'da çevirdik. 3-0'dan 4-3 gibi bir skor elde etmek cidden inanılmaz birşeydi ama 2.yarı oynadığımız oyun yetti ve arttı diyebilirim.
ŞL Grubumuz
Epey bir zor gruba düştük. Böylesi zorlu bir gruptan çıkabilmek büyük bir başarı olur ama en kötü 3. olup Avrupa Ligine gitmeyi hedefliyorum.
Transfer
Sezon başında transfer etmeyi düşündüğüm fakat ağır olarak gördüğüm Sezer Özmen'i sezon sonuna doğru transfer ettim. Aykut Demir'in yanında Koray Günter'i tercih ettim hızlı ve çevik olduğu için ama bazı yaptığı kritik hataları görünce gelişene kadar Sezer Özmen iyi idare eder diye düşündüm. Umarım iyi bir transfer olur ve beni yanıltmaz.
Kombine Bilet Satışı
Kombine biletleri yavaş yavaş artışa geçiyor. Her sene hedefler büyüdükçe kombine satışlarıda artacaktır
Jose Mourinho
Gidenlerden iyi para kazanmissin. Transferler ise guzelSL'de gruptan cikabilecegini dusunuyorum. En kotu 3. olursun
![]()
Off Selim müthiş paralara elinden oyuncu çıkartmışsın gelenlerde çok iyi![]()
büyük para kazanmışsın bamba dan falan ah birde gerçekte okutabilsek o fiyata
Jose Mourinho
3 maç 6 puan uyum süreci atlatılmış gibi![]()
Sezer benimde hep istediğim oyuncu ama senin gibi düşünüyorum yavaş olması biraz sıkıntı.Umarım iyi performans alırsın.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Spor Toto Süper Lig
4. Hafta
Akhisar karşısında istediğimiz futbolu 40 dakikada oynadık ve 4 gol bulduk. Olcan'ın iyi oyunu ile kısa sürede 3 gol atması beni sevindirdi. Ighalo'da yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Böyle devam ederse Vitali gibi iyi kâr ederim.
5. Hafta
Çok iyi oynadığımız oyundu ve kendi bireysel hatalarımız ile maçı çevirdiler ve kazanan taraf oldular. Üstün oyunumuza rağmen beklemediğimiz goller ile maçı kaybettik. Sağlık olsun...
6. Hafta
Oynadığımız oyunun karşısında istediğimizi aldık. Şuana kadar oynadığımız 3 derbi'nin 2si kazandığımız için mutluyuz. Sezer Özmen'in ön plana çıktığı bir maç olması ve Caner'in 3 asisti ile maça iyi damga vurdular. Umarım bu böyle sürer.
7. Hafta
İstediğimiz bir oyun oldu ve rakibimize oyunumuzu kabul ettirdik. Hucum hattımızda epey gol kaçırmamız pek hoşuma gitmedi ama sonuçta 61 dakika'da Ighalo'nun fırsatçı olmasıyla kendine gol pozisyona sokup golu atması beni sevindirdi. Golcüm yavaş yavaş açılıyor.
Şampiyonlar Ligi
1. Maç
Arsenal oyununa karşı pek bir varlık gösteremedik ve bu yüzden kontra denedik. İyi atağa kalkmamıza rağmen Arsenal defansını geçemedik ve pek gol pozisyonuna giremedik. Arsenal için söyleyebileceğim tek şey hak ettiler ama son dakikalarda gol yemeseydim iyiydi.
2. Maç
Bu sene son dakikalarda pek şanssızlık oluyor ve nedense bütün golleri son dakikalarda yiyorum. Yapabileceğim birşey yok hak ettiğim oyunu resmen elimizle maçı verdik...
Gençlere Önem!
Zamanla alt yapımızı geliştirip eskisi gibi yıldız ve yıldız adaylar çıkartabileceğiz.
Jose Mourinho