Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 109 sonuç

Konu: Story of Career - 2009 Model Kartal

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sat kardeşim Bobo ile Delgado'yu iyi paraya. Bobo yerine adam bulursun zaten. Delgado yerine de bir sürü genç yetenek var. Sercan'ı almışsın zaten. Oynat direk geliştikçe gelişir. 5 M a yükseliyor bonservisi. Bobo kadar oluyor..

Türk forvetlerden en iyisi Nihat. O gelmiyo tabi Gökhan Ünal, Mehmet Yıldız hep aynı seviyede.. Gs'nin aldığı Yaser de gelişiyor.. Olmadı Özgürcan'ı alırsın uygun fiyata. O herifte kafa golleri ile coşuyor. Olmadı Saivet var kardeşim

Tabi ikiside kalırsa bir sorun olmaz ama oyuncular mutsuzken kötü oluyor
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

UEFA Kupası 1. Turu Rakip Standart Liege

Standart Liege 1-2 Beşiktaş

UEFA Kupası 1.Tur İlk Maç

Hakem : Steve Bennet / İngiltere
    Stad : Sclessin /Liege-Belçika
    Saat : 19:45

Standart Liege ; Espinoza 7, Rudy 7, Clabots 6, Sarr 7, Fred 6, Cabeke 5 (Dk.60 Hony 6), Ramzi 6 (Dk.60 Evrard 7), Fellaini 6, Zimlink 6 (Dk.77 Fazlı 6), Mbokani 7, Jovanoviç 8

Beşiktaş ; Rüştü 7, Serdar 7 (Dk.76 Ali Tandoğan 6), Seriç 7, Sivok 7, İ.Toraman 7,Uğur 7, Holosko 7, Capel 7 (Dk.57 Tello 7), De Zeeuw 8, Delgado 8 (Dk.82 Sercan 6), *Bobo 8

Sarı Kartlar : Rudy,Clabots,Cabeke,Evrard (Sta) , Serdar,İ.Toraman,Delgado (Bjk)

Goller ; Dk10 Bobo, Dk.42 Delgado (BJK) , Dk.90 Mbokani (STA)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Trabzonspor 3-3 Beşiktaş

2.Hafta

Hakem : Bünyamin Gezer
    Stad : Hüseyin Avni Aker Stadı / Trabzon
    Saat : 19:00

Trabzonspor ; Sylva 5, Mabizela 7 (Dk.73 Serkan Balcı 6), Cale 7, Song 7, Egemen 6 (Dk.73 Giray 6), Selçuk 7, Hüseyin 7, Colman 7 (Dk.81 Ceyhun Gülselam 6), Yattara 8, Ergin 6, *Gökhan Ünal 8

Beşiktaş ; Rüştü 6, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 6, Gökhan Zan 8, Sivok 6 (Dk.45 İ.Toraman 7), Tello 7, Uğur İnceman 7(Dk.89 Cisse 6), Delgado 7, Holosko 8, Serdar Özkan 7 (Dk.89 Sercan 6), Bobo 8

Sarı Kartlar : Ergin (TS) , Delgado (BJK)

Goller ; Dk. 12 Holosko , Dk.23 Bobo , Dk.43 Gökhan Zan (BJK) , Dk.17 Yattara , Dk.26-45 Gökhan Ünal (TS)

Derbide Gülen Yok

Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşan iki takım yenişemedi.

Süper Lige Galatasaray ve ardından Uefa Kupası'nda Zlate deplasmanında farklı skorlar alarak başlayan Kara Kartallar Karadeniz'de 2 puanı bıraktı.

Maça iyi başlayan ve ilk golü de önce bulan Siyah Beyazlılar Gökhan Ünal'ı durduramadı.Trabzonsporun yeni transferlerinden Gökhan Ünal karşılaşmayı iki gol ile tamamladı.

Beşiktaş öne geçti Trabzon yakaladı.0-1,1-1,1-2,2-2,2-3,3-3.Sürekli öne geçen Beşiktaş skoru koruyamayınca 3 puan için gittiği Karadeniz deplasmanından 1 puanla geri döndü.

BOBO ve DELGADO Hiçbir Yere Gitmiyor !

Basında çıkan Bobo ve Delgado'nun mutsuz oldukları ve takımdan ayrılacağı yönde çıkan haberler tamamen asılsızdır.Her iki oyuncumuzda gayet mutlulardır ve performanslarından da çok memnunuz.

Beşiktaş JK

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Trabzonspor ; Sylva 5, Mabizela 7 (Dk.73 Serkan Balcı 6), Cale 7, Song 7, Egemen 6 (Dk.73 Giray 6), Selçuk 7, Hüseyin 7, Colman 7 (Dk.81 Ceyhun Gülselam 6), Yattara 8, Ergin 6, *Gökhan Ünal 8
    hocam bu adam oyunun databasesinde yoktu biLdiğim kadarıyLa nasıL oLmuş hayret.

sakary Ali Misafir

abi çok gol yiyorsun ama olmaz öle yaw bi çare bul artık

takipcinim murat abi basarılar senın kariyerlerini hep takip ediyorum transferler güzel anlatımda güzel I love you Besiktas

sanırım orta sahada top kapamadığın için çok gol yiyorsun keşke cisse'yi göndermeseydin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Murat süper bir kariyer yapmışsın gerçekten seni tebrik ederim.

RiqueLme yi iLerLeyen zamanLarda takımımızda görmek istiyoruz. Murat bize Riqu yu getir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum yaklaşık 1 haftadır misafirlerim vardı şehir dışından ve yarın gidecekler.Yarın akşamdan itibaren son hızıyla devam edeceğim İyi eğlenceler...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dört gözle bekliyorum Murat Abi. Güzel gidiyodu zaten kariyer.

başarılar diliyorum abi bide taktigi yayınlarsan süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

çok süper bir kariyer devamını bekliyorum

başarılar çok güzel bir kariyer oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi Kariyersin Kartal SLX Heralde çok yavaş ilerliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyer cidden kariyer yapma açısından insanı gaza getiren cinsten. Murat Abi'yi tebrik ediyorum. Devamını diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş 3-0 Denizlispor

3.Hafta

Hakem : Suat Arslanboğa
    Stad : Beşiktaş İnönü Stadı / İstanbul
    Saat : 15:00

Beşiktaş ; Rüştü 8, Serdar Kurtuluş 8, Seriç 7, Gökhan Zan 8, Sivok 8, Tello 8 (Dk.84 Capel 7), Uğur İnceman 7, Delgado 6(Dk.45 Cisse 7), Holosko 8, *Sercan 9, Bobo 7

Denizlispor ; Vega 6, Hasan Yiğit 7, Murat Karakoç 6, Kratochvil 7, Irineu 7, Tomas 7(Dk.79 Çağlar 6), Caner 7, Douglas 7, Fatih Yiğen 7(Dk.65 Ercan 7), Roberts 6(Dk.79 Selahattin 6), Ali Bayraktar 6

Sarı Kartlar : Roberts (DEN)

Goller ; Dk. 8,81 Sercan Yıldırım , Dk.83 Tello (Bjk)

İnönü'de Resital

Lige iki derbi karşılaşmasıyla başlayan Beşiktaş bu iki derbiden 4 puan alarak lige iyi başlamıştı.3.Haftada İnönü stadında Denizlispor'u ağırlayan Siyah Beyazlılar Horoz'u genç golcüsü Sercan Yıldırım'la vurdu.

Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Sercan Yıldıırm teknik direktör Murat Özdemir'in ilk kez ilk 11 şansı verdiği karşılaşmada rakip takım filelerini iki kez havalandırarak hocasına hazır olduğu sinyallerini verdi.Daha önce Trabzonspor maçında sonradan oyuna giren genç oyuncu İnönü stadına da ilk kez çıkmanın heyecanını yaşadı.Maçtan önce taraftarlar Sercan'ı bağrına basarken Sercan maçtan sonra attığı iki golüde büyük beşiktaş taraftarına armağan ediyorum dedi.

Az sonra Beşiktaş - Zlate Moravce (Uefa Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci maçı)...

sakary Ali Misafir

Sercan yıldırım şova başlamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Murat Abi iyi gidiyorsun Uefada Gruplara Kalıp Gruplardan çıkarsın umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sercan harika..Sende iyi gidiyorsun..Daha ne olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Baştan sona kadar okudum.Anlatım tarzı muhteşem olmuş.İnsan böyle kariyerleri gördükçe yeni kariyer açası geliyor.Murat abi'nin menajerlik becerisinin ne kadar iyi olduğunu herkes biliyor.
    Beşiktaş'ı en üst seviyeye taşıyacaktır.Başarılar dilerim.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bravo Murat abi inş kolay rakip gelirde gruplara kalırsın BoL ŞanSLar..

sakary Ali Misafir

zaten kolay maç olacağı belliydi diğer turuda rahat geçersin abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Diğer rakibimi haberde belirtmiştim.Dikkat ederseniz " Belçika'nın Standart Liege takımının Uefa Kupası 1.Tur'unda rakibi oldu. "

Turkcell Süper Lig 4.Hafta Bursaspor - Beşiktaş

Az Sonra...

sakary Ali Misafir

Standard Lieli elersin bursayı 5 at abi

Nesil
    2005
    Yer
    Kastamonu

bursa maçını 3-0 almışsındır kariyer süper anlatım mükemmel emek çok tam bizim istediğimiz cinsten abi başarılar

başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Standart Liege Takımını Elersin Ayrıca Bursayıda Yenersin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursaspor 2-3 Beşiktaş

4.Hafta

Hakem : İsmet Arzuman
    Stad : Atatürk Stadı / Bursa
    Saat : 21:00

Bursaspor ; İvankov 5, Tayfun 6, Mustafa Keçeli 5, Ömer 7, Joao Carlos 7, Veli 6, Romachenko 8, Mustafa Sarp 7 (Dk.55 Yusuf Şimşek 7), Kirita 8, Adriano Magrao 6 (Dk.77 Gökhan Güleç 7), Zuniga 6 (Dk.77 Nazmi Demir 6)

Beşiktaş ; *Rüştü 9, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 7, Gökhan Zan 8, İ.Toraman 7, Tello 7, Uğur İnceman 8, Delgado 7 (Dk.82 Sivok 6), Holosko 7, De Zeeuw 8, Bobo 8

Sarı Kartlar : Mustafa Keçeli (BUR)

Goller ; Dk. 18 Uğur İnceman, Dk. 66 Bobo, Dk. 90 Gökhan Zan (BJK) , Dk. 42 Kirita, Dk.90 Romachenko (Pen) (BUR)

Bursa'da Düello Kartal'ın

Bursa Atatürk Stadında müthiş bir mücadele vardı.Bursa'lı taraftarlar stadı tamamıyla doldurmuştu ve İstanbul'dan gelen Beşiktaş taraftarları da stada alınmadı ve olaylar çıkmıştı.

Tüm bu yaşananlardan sonra sahada da müthiş çekişme vardı.İlk önce Beşiktaş öne geçti ardından Bursaspor dengeyi sağladı tekrar Beşiktaş öne geçti ve son dakikada farkı 2 ye taşıdı.Maçı bırakmayan Bursaspor uzatma dakikalarda bulduğu golle puan alamazken sadece skoru değiştirebildi.

Bu karşılaşmaya çıkarken son haftaların formda oyuncuları Sivok,Capel ve Sercan'sız başlayan Murat Özdemir yeni transfer Demy De Zeeuw'u da ilk kez ilk 11'de sahaya sürdü.İlk karşılaşmasında harikalar yaratan De Zeeuw tam not alırken kalede devleşen Rüştü'de maçın adamı oldu.Uzun aradan sonra İbrahim Toraman'ın da ilk 11'de başlaması şaşkınlık yarattı.

başarılar... çok güzel kariyer oluyor gerçekten çok emek harcıyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş 4-0 Eskişehirspor

5.Hafta

Hakem : Cemil Şensöz
    Stad : Beşiktaş İnönü Stadı / İstanbul
    Saat : 19:00

Beşiktaş ; Rüştü 8, Serdar Kurtuluş 8, Seriç 7 (Dk.77 Tello 7), Gökhan Zan 8, İ.Toraman 8, Uğur İnceman 8, *Holosko 9, Capel 8, De Zeeuw 8, Delgado 7 (Dk.90 Sivok 6), Bobo 7 (Dk.77 Sercan 6)

Denizlispor ; Vega 6, Hasan Yiğit 7, Murat Karakoç 6, Kratochvil 7, Irineu 7, Tomas 7(Dk.79 Çağlar 6), Caner 7, Douglas 7, Fatih Yiğen 7(Dk.65 Ercan 7), Roberts 6(Dk.79 Selahattin 6), Ali Bayraktar 6

Goller ; Dk. 35,37,79 Holosko , Dk. 45 İ.Toraman (BJK)

Holosko'yla İşlem Tamam

Eskişehirspor'u İnönü stadında ağırlayan Beşiktaş karşılaşmayı rahat bir oyunla farklı kazandı.

Siyah Beyazlı ekip Eskişehirspor karşılaşmasına değişik bir taktikle çıktı.4-5-1 dizilimini sahaya yansıtan Murat Özdemir kanatlarda CAPEL ve HOLOSKO'yu oynatarak tamamen hücumcu bir orta saha yarattı.Ayrıca Delgado'nun da orta alanda görev yapması ofansif anlamda oldukça güçlü olduğunu gösterdi takımının.İlerde tek kalması beklenen Bobo ise bu maçta vasatı aşamadı ve oyundan alındı.Holosko ise hat-trick yaparak göze girdi ve formasını garantiledi.

4 gün sonra Belçikaya giderek Standar Liege ile oynayacak olan Beşiktaş'ta bu maç öncesi hiçbir eksiğin bulunmaması teknik heyeti sevindirirken Murat Özdemir kara kara düşünüyor.Tüm oyuncuların formda olması kadro seçimini zorlaştırıyor.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri