Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 84 arası toplam 84 sonuç

Konu: Yolumuz Tunus'a Düştü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sonuçta süper ligi kılpayı kaçırdın.Senin yerinde olsam devam ederdim ama sen bilirsin.İnşallah bir takım bulabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kıl payı kaçırmışsın.Takım bulursun inşl.

sakary Ali Misafir

Yeni Takım Burgos

Sakaryaspor'dan ayrılan Ali Göçmen soluğu İspanyada aldı.İspanya Liga BBVA ligine yeni yükselen Burgos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Burgos takımı bu sene çıktığı BBVA da kesin düşecek diye tahmin ediliyor.Burgos taraftarı Ali Göçmen'in takımın başına geçmesinden dolayı umutlular.Burgos takımı yükseldiğinde hiçbir oyuncusu yoktu.Ali Göçmen gelmeden bazı transferler yapıldı.İşte o transferler...

Ali Göçmen geldikten sonra hemen transfer çalışmalarına başladı.Kimlerin geleceği merak konusu ama Burogs takımının transfer bütçesi olmaması Ali Göçmen'i bir hayli düşündürüyor.

Burgos Bilgileri

evet yeni takımım hayırlı olsun umarım burda başarılı olacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yeni takımın hayırlı olsun Ali ..Başarılar

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Yeni takımın hayırlı olsun Ali ..Başarılar
    saol tolga

Ooo harika bi takım 3 sene içinde ŞL bekliyoruz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by loladam View Post
    Ooo harika bi takım 3 sene içinde ŞL bekliyoruz.
    aslında ben ilk senemde alırımda ayıp olmasın diye almıyorum Zaten takım daha 14 yaşında
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liga BBVA 1.Hafta

Sevilla Atletico : 0 - 2 : Burgos

Ligin açılış maçında süper sonuç aldık 90 dakika savunma yaptık ilk yarının sonu ve ikinci yarının başında goller bulduk ve 2-0 kazandık adeta süper başladık hadi hayırlısı

Liga BBVA 2.Hafta

Burgos : 0 - 1 : Cadiz

geçen maç gibi hep savunmayı düşünüdük golü penaltıdan yedik penaltıdan yemesek gol yemezdik ama penaltıdan attılar böyle giderse bize zor gol atarlar tabi taktik 5li defans olunca

Liga BBVA 3.Hafta

Cordoba : 2 - 0 : Burgos

ilk golümüzü bu maçta yedik diyebilirim yine çok savunmaya çekildik rakip yüklendi iyicene bastırdı ve kendi kalemize gol atarak avantajımızı kaybettik 2.yarı biraz risk aldık ama golü bulamadık 85 te artık full hücüma döndük 90da fark 2 ye çıktı ve kaybettik

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ooo bnm lige dönmüşün Başarı bekliyorum senden.Çok güçlü takımlar var.Orta sıralarda bir yer alırsan başarı diye düşünüyorum.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ooo bnm lige dönmüşün Başarı bekliyorum senden.Çok güçlü takımlar var.Orta sıralarda bir yer alırsan başarı diye düşünüyorum.
    hea çok mettin ya İspanyayı dayanamayıp geldim bende orta sıralarda başarı alırsam klübün tarihine felan geçerim herhalde

ŞL Hedefinden biraz uzak kalmışsın.Ronaldinho ve Messi'yi takıma dahil edebilirsen hücümda çok etkili olursun. Burgos'a La Liga yakışır. İsmide biraz garip böyle Burgaz Rakı gibi ama hoşuma gitti yani. Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Başarılar ali..

Kolay gelsin.. Burgosla zorlu maçlara çıkacaksın.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by loladam View Post
    ŞL Hedefinden biraz uzak kalmışsın.Ronaldinho ve Messi'yi takıma dahil edebilirsen hücümda çok etkili olursun. Burgos'a La Liga yakışır. İsmide biraz garip böyle Burgaz Rakı gibi ama hoşuma gitti yani. Başarılar.
    ya Ronaldinho istedi ama oyun tarzıma uymadığı için vazgeçtim

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Başarılar ali..
    saol

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kolay gelsin.. Burgosla zorlu maçlara çıkacaksın.
    yorumun için saol zor maçlara çıkacağımızın farkındayız ama farkında olmamız pek bişey değiştirmiyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Liga BBVA 4.Hafta

Burgos : 2 - 1 :Sporting

sporting karşısında 3 puan aldık.ilk yarı yine penaltıdan geriye düştük ilk yarı sonucunda Sporting in kalemize sadece 1 şut çekmesi bizi cesaretlendirdi ve 2.yarı hucüma geçtik gol bulamıyorduk ama sonrada giren Fransizco nun golleriyle 3 puan aldık bizim için süper maç oldu

Liga BBVA 5.Hafta

Alcayano : 2 - 1 : Burgos

bizim gibi sonrada yükselen Alcayano deplasmanından puansız döndük maçın daha başında Abraham'ın 30-35 metreden attığı 2 gol ile yenildik.Şanssız bir mağlubiyet oldu en azından 1 puan almalıydık.

Liga BBVA Puan Durumu

puan durumunda iyi yerdeyiz.önemli galibiyetler aldık kaybettiğimiz maçlarda berabere kalsak çok daha iyi olacaktı ama bunada şükür

Last edited by sakary Ali : 09.Eylül.2008 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çok ta kötü bir durumda değilsin ya.Burgos için oralar bile başarıdır da düzgün bir takım yok mu seni isteyen

başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

ispanya ligi gayet zevkli bir lig böyle bir ligte düşük seviyedeki takımla oynamak dahada zevk katıyor oyuna

benim tahminim ligi orta sıralarda bitirirsin

yerinde transferler yapabilirsen eğer

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Çok ta kötü bir durumda değilsin ya.Burgos için oralar bile başarıdır da düzgün bir takım yok mu seni isteyen
    malasef yok abi
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar
    saol
    Quote Originally Posted by asrayl View Post
    ispanya ligi gayet zevkli bir lig böyle bir ligte düşük seviyedeki takımla oynamak dahada zevk katıyor oyuna

benim tahminim ligi orta sıralarda bitirirsin

yerinde transferler yapabilirsen eğer
    evt aynen dediğin gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evt arkadaşlar birinizde şampiyon olur desede orası boş kalmaza
    Last edited by sakary Ali : 10.Eylül.2008 at 17:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

Ve İşte Gelenler...

Liga BBVA 6.Hafta

Burgos : 3 - 1 : Huesca

maçta çok iyi oynadık rakibimiz güçsüzdü 3 puanı aldık çok iyi gidiyoruz bu takıma göre bakalım neler olacak

Liga BBVA 7.Hafta

Numancia : 5 - 2 : Burgos

2 kere öne geçtik ama üstünlüğümüzü koruyamadık risk aldık fark oldu

Liga BBVA 8.Hafta

Burgos : 1 - 1 : Las Palmas

rakibimiz karşısında zor olsa 1 puanı kurtardık ligteki ilk beraberliğimiz oldu

İyi gitmiyorsun ama normal bu takımla .

sakary Ali Misafir

Ortalık Karıştı Ben Birşey Demiyorum SS ler anlatır olayı...Hiç gelmez olaymışım

Yeni Takım Tunus

Tunusla COSAFA Cup 2010 da mücadele edeceğiz.İşte gruplar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Öff bew gruba bak Olum seni harcarlar o grupta

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Tunus ha zor oLacak

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

o ne ya 2dk kovulmussun.Grupdan cık ümre , derece al Hacca göndercek Federasyon ...

sakary Ali Misafir

arkadaşlar okullar açıldı biliyorsunuz dersler de başladı yogunum biraz onun için biraz geç ekliyorum kusura bakmayın yeni ss ler gelecek en yakın zamanda

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri