Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: FM oynayan en büyüğümüz kim?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post

Soora Evandro Roncatto,De La Cuesta,Temur Altunhan,Freddy Adu,Cesar Carignano,Diego Ribas,Robinho o oyunun efsaneleriydi ya...

cm 2001 ve sonraki birkac yil; Maxim Tsigalko derim, demezsem CM/FM Tanrisi carpar, yerden yere vurur

Quote Originally Posted by amorti View Post
    cm 2001 ve sonraki birkac yil; Maxim Tsigalko derim, demezsem CM/FM Tanrisi carpar, yerden yere vurur
    O zaten ayrı bi efsane ya.. Kardeşi vardı bide onun aynı oyunda kaleci Yury Tsigalko. Kennedy Bakircioğlu nuda unutmayalım o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    10 yaşında beri mi oynuyorsun?

Hayır, bilgisayarı 4.sınıfa giderken almıştık akabinde interneti bağlatmıştık onun akabinindede futbol simülasyon ve menajerlik oyunlarını oynamaya başlamıştım. Kaç sene olmuştur bilmiyorum ama menajerlik oyunlarına başladığım oyun CM 01-02. Yani uzun bir süredir oynuyorum menajerlik. FM çıkmadan önce CM 01-02 ve 03-04 oynadım ama FM kadar etkileyici değildi. FM 2005'ten sonrada full FM oynamaya başladım ve her sene oynuyorum. Yani yaklaşık 5-6 sene oluyor oynayalı. Yeterince açıklamalı olmuştur heralde başka sorun varsa sorabilirsin. Yalan konuşacak halimiz yok

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben CM2 den beri oynuyorum sadece Serie A seçilebiliyordu o oyunda...
    aslında ek gibi bişeymiş o sonradan öğrendik oyunun aslı İngiltere ligi CM1 sadece İngiltere ligi olarak çıkmış CM2 de ilk önce İngiltere ligi olarak çıkmış sonradan birde İtalya ligi olarak çıkarmışlar bana İtalya ligi denk geldi...
    Galatasaray'da sadece Tugay, Hakan Şükür ve Bülent görünüyordu oyuncu olarak...
    Ronaldo, Barcelona'da, Roberto Carlos İnter'de, Davids Milan'da...
    taa o zamanlar işte...

şimdi vikiden baktım 96-97 sezonu imiş o sezon...
    96-2010 tam 14 senedir onuyorum yani....
    yaş 24...

32 yaşındayım bazı yıllar ara vermekle beraber 10 yıldan fazladır oynuyorum

daha da oynarım herhalde

Vay be 30 yaş üstü bu kadar oyuncu olduğunu görmek umut verdi bana çünkü bende bırakmayı düşünmüyorum..

Beni asıl meraklandıran ne zaman bırakıcam acaba bu oyunu? Fırsatım olmayıp oynayamadığım zamanmı, böyle türkçe yamadır logodur antin kuntin eklentiler bulmaya çalışmaktan sıkılıp yeter be deyipmi, yoksa bööle birden kendiliğinden geçicekmi içimdeki oynama hevesi.. Bekliyorum bakalım nolucak

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

18 Yaşındayım. Cm 03-04 serisi ile başladım manajerlik oyunlarına. vede hiç bırakmayı düşünmüyorum. Askerde biraz ara veririz o kadar

yaş 28 99 dan beri oynuyorum her sürümünü

turksportal a da ilk kurulduğu günlerden beri üyeyim forum üyeliğim de 01 2006 imiş ama pek aktif forumcu değilim malesef

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Yaş 19 cm 03-04 de başladım menejerliğe öle devam ettim 2008den sonra Fmye Döndüm eee Cmde Sıktı artık

Sheriff Misafir

Bende cm3 98-99 sezonundan beri oynuyorum, ozamanlar Parma ve Lazio'nun kadrosu çok güçlüydü, önceki serileride biraz oynamışlığım var ama 98-99 yıllarında başladım.
    CM'nin en büyük efsanesi bence Sergey Nikiforenko dur : ) 2001-2002 sezonuda sanırım en çok oynadığım ve en zevk alarak oynadığım seriydi. Roma ve Lazio yine çok güçlüydü, En zorlandığım takım Roma ydı. Gabriel Batistuta ve Montella ikilisi vardı ozamanlar, hiçbir şekilde durduramazdım. Onlar dışında Ronaldo ve Crespo'da durdurulması zor oyunculardı. Ondan önceki oyunda Kluivert'i durduramıyordum. Tabi birde vazgeçilmezim Juninho Paulista var : )

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

22 yaşım

2003 de başladım snaırsam tam hatırlamıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Benim ...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

CM 97/98 ile başlayan maceram FM 2011 ile sürüyor

Yaş 29, sanırım 12-13 sene olmuş...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Fm 2005 den beri oynuyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

5 yaşında kızım var. Bir erkek oğLum oLursa onunLa oynayacağım güne kadar, vasiyeti ona devredene kadar aLLah uzun ömürde verirse oynamayı düşünüyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    5 yaşında kızım var. Bir erkek oğLum oLursa onunLa oynayacağım güne kadar, vasiyeti ona devredene kadar aLLah uzun ömürde verirse oynamayı düşünüyorum
    En iyisi buydu heralde

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bende cm3 98-99 sezonundan beri oynuyorum, ozamanlar Parma ve Lazio'nun kadrosu çok güçlüydü, önceki serileride biraz oynamışlığım var ama 98-99 yıllarında başladım.
    CM'nin en büyük efsanesi bence Sergey Nikiforenko dur : ) 2001-2002 sezonuda sanırım en çok oynadığım ve en zevk alarak oynadığım seriydi. Roma ve Lazio yine çok güçlüydü, En zorlandığım takım Roma ydı. Gabriel Batistuta ve Montella ikilisi vardı ozamanlar, hiçbir şekilde durduramazdım. Onlar dışında Ronaldo ve Crespo'da durdurulması zor oyunculardı. Ondan önceki oyunda Kluivert'i durduramıyordum. Tabi birde vazgeçilmezim Juninho Paulista var : )
    CM 3
    99-00 de Real Madrid
    2000 - 2001 de Lazio
    2001 - 2002 de Roma
    müthiş takımlardı...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri