Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 119 sonuç

Konu: Bilinmezlik Hikayesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Kulüp Binasının Önü - 11.56

Üstüste aldığım 8 yenilgiden sonra yönetim beni ani bir kararla kovdu ve kendimi kapının önünde buldum. Artık beş parasızdım. 12.30'da Eva ile buluşmam vardı. Gittim ve beş parasız kaldığımı, ona bakacak, yemek ısmarlayacak param olmadığını söyledim. Bana "Üzülme hayatım, geçicek hepsi" demesini bekliyordum. Fakat öyle bir tokat çaktı ki, ne olduğunu anlayamadım. Son sözleri "seni terkediyorum. zaten sevmiyordum da heh" oldu.Artık her şey bitmişti. Kötü bir futbolculuk kariyerinden sonra, teknik direktörlük kariyerim de başlamadan bitmişti. Ve artık sevdiğim kadın da gitmişti. Umutsuzluğa kapıldım ve kaldığım pansiyona gittim. Artık her şeyin bittiğini biliyordum ve eşyalarımın arasından baba yadigarı Desert Eagle'ı çıkartıp başıma dayadım. Şehadet getirip son nefesimi verdim.

MUTSUZ SON.

kariyer hikayesi bitti deme sakın ya güzel gidiyordu böyle
    Last edited by cengavs : 19.Kasım.2010 at 21:24

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Kulüp Binasının Önü - 11.56

Üstüste aldığım 8 yenilgiden sonra yönetim beni ani bir kararla kovdu ve kendimi kapının önünde buldum. Artık beş parasızdım. 12.30'da Eva ile buluşmam vardı. Gittim ve beş parasız kaldığımı, ona bakacak, yemek ısmarlayacak param olmadığını söyledim. Bana "Üzülme hayatım, geçicek hepsi" demesini bekliyordum. Fakat öyle bir tokat çaktı ki, ne olduğunu anlayamadım. Son sözleri "seni terkediyorum. zaten sevmiyordum da heh" oldu.Artık her şey bitmişti. Kötü bir futbolculuk kariyerinden sonra, teknik direktörlük kariyerim de başlamadan bitmişti. Ve artık sevdiğim kadın da gitmişti. Umutsuzluğa kapıldım ve kaldığım pansiyona gittim. Artık her şeyin bittiğini biliyordum ve eşyalarımın arasından baba yadigarı Desert Eagle'ı çıkartıp başıma dayadım. Şehadet getirip son nefesimi verdim.

MUTSUZ SON.
    Özet: Gelen geçen bize taktı, ben de kendime taktım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beyler çok teşekkür ederim.Beğeniyorsanız ne mutlu.Devam etmemi isteyenler varsa devam ederiz hikayeye.

Chapter - İşı

Kulüp binasının önündeydim.Koskoca bina,o kadar heyecanlıyım ki çıkıştan girmeye çalışıyorum.Güvenlik gülüyor sonra anlıyorum ki çıkıştan giriyorum.

Merdivenleri koşar adamlarla çıkmıştım.Bir kaç imza daha gerekiyordu onları attım.Daha Eva'nın haberi yoktu olanlardan.Yine mutlu haberi onla paylaşacaktım.Başka kimsem mi vardı ?

Eva'yı aradım.

- Yeaah.

- Nasılsın görüşmeyeli ? Sana bir süprizim var.

- Tamam.Hazırlanıyorum canım.

Afalladım.Vardı tanıdığım canım diye her erkeğe hitap edenler ama Eva onlardan değildir diye düşündüm.Özel hissettim kendimi,ilk kez. Bu düşünceler içersinde Eva'nın evine vardım.Delilerce eğlendik,gecelere kadar..

Eve gittim,ama ilk kez karamsar değildim.Rahat uyudum,Eva'yı düşünerek.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bütçemiz 0'dı ve çok az bir maaş bütçemiz vardı.Forvet arkası ve forvet mevkine transferde bulunduk

Brice Uras | St | 23 | France

Oumar Tchomogo | Amc | 32 | Benin

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hikayeye devam et aslanım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hadi bakalımHikaye güzel ve kariyer de iyi olacağa benziyoTakımın bütçesinin kötü olması dezavantaj ama eğer krizi fırsata çevirirsen 20 seneye alırsın Ş.Ligini

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel başarılar.

sonunda martaon başladı

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Chapter - İşı

Kulüp binasının önündeydim.Koskoca bina,o kadar heyecanlıyım ki çıkıştan girmeye çalışıyorum.Güvenlik gülüyor sonra anlıyorum ki çıkıştan giriyorum.
    O nasıl bir anlatımdır öyle

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by playeray View Post
    O nasıl bir anlatımdır öyle
    Öyle bir anlatım

Diğer arkadaşlara yorumları için teşekkürler
    Last edited by Börk : 21.Kasım.2010 at 17:13

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bekliyoruz Berk.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Birmigham Resturant
    07.16

2 gündür restauranta uğramamıştım bile.En zor zamanımda bana iş veren insanları bir çırpıda silemeyeceğimi düşündüm.Resturanta vardığımda,aklımda 2 gün neden gelmediğimi soracakları geçirdim.Patronun yanına gittim,Forest Green takımında teknik direktörlük işine başladığımı,size yarı yolda bırakmamak için yerime başkasını bulana kadar ayrılmayacağımı söyledim.Patron tamam dedi.Orayı terk ederken hayattaki insanların bana yaptıklarını onlara yapmamıştım.İşte bu yüzden göğsüm kabarık çıktım Restauranttan.

biraz yorucu olacak 2 iş ama olsun buna da dayanırsın

Birmigham Resturant
    07.16

2 gündür restauranta uğramamıştım bile.En zor zamanımda bana iş veren insanları bir çırpıda silemeyeceğimi düşündüm.Resturanta vardığımda,aklımda 2 gün neden gelmediğimi soracakları geçirdim.Patronun yanına gittim,Forest Green takımında teknik direktörlük işine başladığımı,size yarı yolda bırakmamak için yerime başkasını bulana kadar ayrılmayacağımı söyledim.Patron tamam dedi.Orayı terk ederken hayattaki insanların bana yaptıklarını onlara yapmamıştım.İşte bu yüzden göğsüm kabarık çıktım Restauranttan.
    Patron yememiştir bu td işini. Ben olsam paspası eline tutuştururdum hem 2 gündür yoksun hemde benle kafa buluyorsun diye

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler çok teşekkür ederim.Beğeniyorsanız ne mutlu.Devam etmemi isteyenler varsa devam ederiz hikayeye.

Chapter - İşı

Merdivenleri koşar adamlarla çıkmıştım.Bir kaç imza daha gerekiyordu onları attım.Daha Eva'nın haberi yoktu olanlardan.Yine mutlu haberi onla paylaşacaktım.Başka kimsem mi vardı ?

Eva'yı aradım.

- Yeaah.

- Nasılsın görüşmeyeli ? Sana bir süprizim var.

- Tamam.Hazırlanıyorum canım.

Afalladım.Vardı tanıdığım canım diye her erkeğe hitap edenler ama Eva onlardan değildir diye düşündüm.Özel hissettim kendimi,ilk kez. Bu düşünceler içersinde Eva'nın evine vardım.Delilerce eğlendik,gecelere kadar..

Eve gittim,ama ilk kez karamsar değildim.Rahat uyudum,Eva'yı düşünerek.
    Kaç adamla çıktın şaka bir yana Börk çok iyi bir sunum var hem kariyer hem sunum baya bir zamanını alıcak ama olsun sen böyle devam et acelemiz yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok güzel heyecanlı anlatyorsun yavrucuğum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Para birimi olarak Euro ve Dolar yerine Sterlin kullanırsan döviz bürosuna gitmek zorunda kalmazsın..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Para birimi olarak Euro ve Dolar yerine Sterlin kullanırsan döviz bürosuna gitmek zorunda kalmazsın..
    Tamam abi tamam

Herkese çok teşekkürler

Forest Green 2-1 Gateshead

16 ' Oumar Tchomogo soldan ortasında,Brice Uras'ın kafa vuruşu kaleciden dönüyor,Uras'ın önünde kalan top ağlarla buluşuyor.

61 ' Micheal Fowler'ın pasında topla buluşun Isaac Shaze 20 metreden vurduğu harika şutla Forest Green durumu 2-0'a getiriyor

90 + 3 ' Kornerden gelen topa yükselen Garry Mulligan farklı bire indiriyor

Tchomogo 6 hafta sahalarda yok.
    Styche kırmızı kart cezalısı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Birmigham Restaurant
    Şimdi İnandın mı ?

Restaurant patronu benimle kafa buluyor diye inanmamıştı teknik direktörlük işine.Eva'yla ikisini maça davet etmiştim.Maç başlamıştı.Her golden sonra Eva'ya dönüp bu gol sana işareti yapıyordum.Neden ama bilmiyordum..

maçı kazanman güzel bir de maçtan sonra direk restaurantamı gittin

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yediğin golden sonra da yapıyor muydun o işareti..

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

İngilterede yemek Fiyatları nasıl Adanada Çok Cazip

3 sayfayı bir nefeste okudum çok güzel olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Birmingham değil mi o ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@ Cengavs

Orada Birmighan Restaurant derken oranın patronunu kastetmek için yazdım.Altta da göründüğü gibi maçtaydı patron.

@ baZinga

O yapıyordu da bir hareket söyleyemeyeceğim

@ kewellozan58

Var var öyle yerler.

@ rainmakerr

Teşekkürler

@ playeray

Nere ?

Eva'dan hoşlanıyordum.Bu kadar onu yanımda istemem boş olamazdı.28 yaşına kadar hiç bir ciddi ilişkim olmamıştı.Çekingendim,utangaçtım.Eva'ya da hiç açılamazdım.

Forest Green'de işler yolunda gitmiyordu.Kadro yetersizdi,para sıfırdı.Kocaman bir 0 vardı transfer bütçesinde ve finans olarak çok kötüydük.

Bunları kafamın içinden birer birer geçirirken uyuyakalmışım.Sabah kalktığım da saat öğleni geçmiş,antremana gecikmiştim.Daha ilk antremanı asarken başıma neler gelebileceğin ufak ufak kestirebiliyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayes & Yeading 3-1 Forest Green

Forest Green 0 - 2 Crawley

Galibiyetten sonra bir havaya girmiştim.Çok büyütmüştüm kendimi - ki cezası da sonraki 2 maçı kaybetmek oldu.Kafamda ki sorunlardan mı bilmiyorum ama işler yolunda gitmiyordu yine..

sakary Ali Misafir

Topla takımı Berk..Galibiyetten sonra dediğin gibi umutlandık ama yine olmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tchomogo sakatlandı,Jones'i de 5-6 hafta kaybettik işimiz çok zor..

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

İyi bi başlangıcın ardından ard arda 2 yenilgi ve üstüne 2 tane sakat,gerçekten işin zor Berk

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri