Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 256 sonuç

Konu: Hadi Gaaaari Horoz, Ötüve Biyo Şampiyonlar Liginde! (5. Sezon-V11.2.1)

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

son 5 haftada inanılmaz sakatlıklar ve kart cezaları yaşıyorum. ilk 5 içinde bitirme şansım varken acayip derecede mahvolduk! tüm otra sahanın ortasında bulunan oyuncular sakatlandı, forvetler sakatlandı. anlamadım bu ne iştir. üstüne üstlük kart cezaları da aldık. bolzoni 5 hafta sonra anca başladı antremanlara.

kısaca son maçlar ve kalan maçlar;

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

karabük'e deplasmanda 1-0 yenildik, amçtan çok kırmızı kart ve sakatlıklar mahvediyor beni, kart cezalıları da eklendi buna, kadronun durumuna bir bakın;

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

çok şanssız bir sezon aslında senin için ancak ligde tutunman iyi olabilir ama gelecek sene bazı şeyler değişir benden sölemesi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

kadro iyi aslında da biraz hırçın olmasalar oyuncuların

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

aslında ilk sezon küme düşmesek yeter diyordum, ara transferler harika uyum sağlamıştı ancak bu kadar sakatlık inanılmaz oldu, biraz önce eskişehir maçına çıkmadan önce murat akça da sakatlandı, ahmet cebe de sezonu kapattı, nedir bu başıma gelen

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

ankaragücünü 2-1 yenmeyi başardık ve ligde kalmamız garantileşti. son maç kala puan durumu;

bi dahaki sene inş. avrupa kupalarına katılıcak düzeyde bitirirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

sağolasın dostum. yönetime bağlı bakalım maaş transfer bütçesi olayları ne olacak

ve ligi bitirdik 12. olarak. genel anlamda başarılı bir sezondu, sakatlık ve cezalar olmasaydı ilk 5 şansımız vardı ancak ilk sezon için iyi bir yerde bitirdik ve başarılı olduk diyebilirim. buna da şükür sakatlıklar mahvetti bizi. ilginç olan sivas ve es es in küme düşmesi oldu;

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

3. sezonda başarılar dilerim. Gördüğüm kadarıyla şanssız bir sezon geçirmişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

sağolasın, aslında ilk hedefimiz kümede kalmaktı, sakatlıklar olmasaydı daha iyi bir pozisyonda bitirebilirdik. ama bu da iyi bir sonuç.

yönetim transfer bütçesine koca bir sıfır verdi gene beleşlere yönelicez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3. sezonda başarılar dılerım yonetım hıc butce vermıyor mu bu takıma 3. sezonda dahıl olma uzere daha oncelerınde verıyorlardı

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

aynen kardeşim 3. sezona girdim 0 bütçe! gerçekte olsa 500bin-1 milyon tl civarı en az bütçe verir denizli yönetimi. ama gerek kalmadı, kadromu baya bi geliştirdim, son ayarlamalardayım, birazdan gelen-gidenleri ekleyeceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar 3. sezonda..Umarım Avrupa'ya gidersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

teşekkür ederim. kadro kalitem çok iyi bu sezon, akşama ss eklicem 1 saat sonra falan. uefa için kadro kurmaya çalışyoruz umarım yönetim sesimizi duyar!

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kadar kalmasına rağmen çok acil olmadıkça bir transfer yapmayı düşünmüyorum. Kadromu hem daralttım hem de güçlendirdim. Bu sezonki amacımız;

1. Yaşlı ama kaliteli olan defans oyuncularımızı göndererek genç defans oyuncularımızı oynatacağız. Genç ve gelişmeye muhtaç olan oyuncularımızın önünü açmayı düşündüm.

2. Yabancı kontejyanını rahatlattık, gene kaliteli olmalarına rağmen en iyilerini elimizde tutarak diğerlerini gönderdik, genç olan bir oyuncumuzu da kiraya verdik yabancı oyunculardan.

3. Kendini ispat etmiş kaliteli yabancılar aldık, kaliteli isimleri kadroda tuttuk, genç yetenekleri kadromuza dahil ettik.

4. Kadroyu daralttık, genç, yetenekli ancak bize fayda sağlamayacak oyuncuları Denizli Belediyeye göndererek destek verdik.

5. Genel olarak amaç; ileride kuvvetli, geride pişecek oyuncularla hareket etmek. Gol atıp gol yiyeceğiz, ancak bu bize ileride artı sağlayacak. Hedefimiz UEFA ya katılmak, ancak bu yıl katılamasak bile ilk 7'ye oynamayı ve kadromuzu olabildiğince korumayı amaçlıyoruz.

Genel olarak transferler;

Yıldızlar;

Pavel Pogrebnyak!

Hasan Kabze!

Eski kadromuzdan kalan yıldızlardan kalecimiz Fernando

Anselmo Ramon

takımımızın herşeyi, favori oyuncumuz ve kulübüne aşık Bolzoni!

ve diğer oyuncularımız tabi. Eminim bizi daha üst seviyeye taşıyacaklardır. Defans oyuncularımız en alt ligden beri gelişmekte olan gençlerimiz. yedekleri ise daha olgun Sedat Bayrak ve Mustafa yumlu. Murat Akça geçen sezon çok sakatlık geçirdi, bu sezon umarım aynı riski taşımayız. Gelişmesini hedefliyorum;

Kore'li oyuncumuz da oldukça gelişmekte, ilk sezon menajer önermişti 18indeyken, hızla gelişmekte;

İlk maçımız Manisa ile evimizdeydi ve 1-1 berabere kaldık. Tabi kadro oturmaya çalışıyor, ancak oyundan son derece memnunum, sakatlık olmaması da sevindirici. Cafercan Süper Lig'i oldukça iyi kaldırıyor, sol kanatta oldukça verimli, frikikten golümüzü attı, kısaca hazırlık dönemimiz ve devam eden fikstürümüz;

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

7 maçı geride bıraktık. maç esnasında sakatlanma olmadıkça sakatlanmıyor artık oyuncularım. gayet güzel top oynuyoruz. kısaca toplu sonuçlar ve devam eden fikstürümüz;

Denizlispor gibi sempatik bir takımın yeri her zaman süper ligdir bana göre, Baga Tarkan abiye katılmıyorum Forvet hattı çok güçlenmiş, inşallah takım birbirine alıştıkça Denizlispor daha üst sıralara çıkar.
    Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

baga tarkan a bakma sen işi gücü onun bunun kariyerine laf atmak evet çok güçlendik forvette, yedeklerimiz de güçlü oldukça. orta sahamıza da bir alternatif daha alabilirsek oldukça güçleneceğiz. teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

kupada guruplar belli oldu. zor bir guruba düştük.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Ligin ilk dönemi bitti, 6. sırada bulunuyoruz. puanlar birbirine yakın. İlk dönem için oldukça başarılı bir sezondu. Puan durumuna bir bakacak olursak;

en ağır mağlubiyetimiz trabzondan oldu. çok harika top oynuyorlar. beşiktaş da aynı şekilde. fener, bjk ve gs dünya yıldızlarını topladılar, bu şekilde ligde şampiyonluk görmek uzun zaman alacak gibi. kısaca toplu sonuçlar ve devam eden fikstür;

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Background çok egzotik
    başarılar dilerim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

teşekkürler.

ara transfer döneminde kayda değer bir oyuncu almadık, bi kaç genç oyuncu aldık sol bek. kupada guruptan çıkamadık malum çok zordu. ama ligde oldukça iyi ilerliyoruz. önce puan durumuna bakalım;

oynanan maçlar ve devam eden fikstürümüz;

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

geçen sezon son uefa yolcusunun 57 puan aldıgı düşünülürse ligin ilk yarısında aldığımız 31 puan bizi hedefe çok rahat götürecek

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    geçen sezon son uefa yolcusunun 57 puan aldıgı düşünülürse ligin ilk yarısında aldığımız 31 puan bizi hedefe çok rahat götürecek
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar dilerim
    Her ikinize de ayrı ayrı teşekkürler. Evet sanırım Uefa hayal değil bu kadro ve oyunla. zira ilk 5 garanti gibi duruyor bir aksilik olmazsa, çok iyi bir hava yakaladık. Ara dönemde kalecim sakatlanmasaydı belki bir üst tura da çıkabilirdik kupada ama şu an gayet memnunum oyundan ve oyuncularımdan.

son 10 maç kala fikstür sonuçlarımız ve kalan maçlar;

puan durumumuz;

her ne kadar şampiyonluk şansım olsa da bu ihtimali pek düşünmüyorum zaten olsak bile bunu kaldırabilecek yönetim ve kadromuz yok. Ama Şampiyonlar ligi ön elemesine bile hayır demem

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Durum süper bizi Uefaya gitmek kesmez şampiyonluk istiyoruz !

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bu sezon iyi bir çizelgen var. en az UEFA ya gidersin

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

yok ona daha var ama belli mi olur fikstürüm çok kolay

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Bu sezon iyi bir çizelgen var. en az UEFA ya gidersin
    aynen en az uefa görünüyor sakat bi durum yaşamazsak. sağolasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

oyun içinde karşılaştığım en ilgin skorlardan biri =)

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri