Vay canına dedim GS maçını görünce D.Quintero beni yanıltmamış.Umarım böyle devam eder şampiyon oluruz
![]()
Vay canına dedim GS maçını görünce D.Quintero beni yanıltmamış.Umarım böyle devam eder şampiyon oluruz
![]()
Sonuçlar süper özelliklede Galatasaray maçı mükemmel..Liderliğide ele geçirmişiz..Sakatlıklar üzücü ama yinede çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum..Solda DLW falan varsa yada MR-AMR koyarsın en kötü ihtimalle oynar yani sıkıntı olmaz..
Orhan Şam'dan kendini aşan hareketler![]()
2. olduk ama canımız sağolsun.
İdare eder bir şekilde oynadılar sol tarafta abi,çok açık verdik. Özellikle son haftalarla hayati önem taşıyan maçlar vardı. Canımız sağolsun.
Aynen öyle abicim,şaşırdım doğrusu..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TSL 26.HAFTA
TSL 27.HAFTA
TSL 28.HAFTA
TSL 29.HAFTA
TSL 30.HAFTA
TSL 31.HAFTA
TSL 32.HAFTA
TSL 33.HAFTA
TSL 34.HAFTA
TSL 34.HAFTA SONU PUAN DURUMU
TSL 34.HAFTA SONU TAKIM VERİLERİ
TSL 34.HAFTA SONU OYUNCU VERİLERİ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SEZON SONU TAKIMIN GENEL GÖRÜNÜMÜ
GENÇLİK TESİSLERİ GENİŞLETMESİ
MUHABİR : Merhabalar,öncelikle ilk çalıştırdığınız takımı ikinci yaparak,takımınızın rekorunu kırdınız. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
V.YILDIRIM : Şunu söylemeliyim ki takımımla gurur duyuyorum,hepsi pırlantı gibi...
MUHABİR : Şampiyonluğu kıl payı kaçırdınız. Son maçlarda ki form düşüklüğünü neye bağlıyorsunuz?
V.YILDIRIM : Tek forvetli sistemde takımın gol yükünü Quintero çekiyordu. Son 4 hafta kala sakatlanması takımı ve beni olumsuz etkiledi. Ama dediğim gibi ilk sezondu ve takımımın oyunundan ve disiplininden çok memnunum.
MUHABİR : Umut Bulut ile ilgilendiğiniz söyleniyor,doğru mu?
V.YILDIRIM : Kesinlikle yalan haber. Umut'u transfer etmek gibi bir niyetimiz yoktur.
MUHABİR : Yeni sezonda nasıl transferler bekleyebiliriz? Yani genç oyunculara mı yöneleceksiniz tecrübeli oyunculara mı?
V.YILDIRIM : Genç oyuncular öncelik olacaktır. Anlık başarı değil,uzun ömürlü başarı istiyoruz,bu doğrultuda bize gelebilecek genç yıldızları bütçemiz el verdiği müddetçe transfer etmeye çalışacağız...
MUHABİR : Peki son olarak Kayserispor ile sözleşmenizi uzatmak istiyor musunuz?
V.YILDIRIM : Eğer yönetim teklif sunarsa tabiki kabul edeceğim.
MUHABİR : Teşekkür ederiz sayın Yıldırım.
V.YILDIRIM : Ben teşekkür ederim...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gelecek mesajda ne olacak?
► Yıl sonu ödüller...
Evimizde oynadığımız Antalspor maçında tek kale top oynamışız,adamların kaleyi tutan 1 şutu var o da gol olmuş..peşine gelen beraberliklerde şanssızlık..3 puan farkla şampiyonluk kaçmış ilk sezon için çok iyi performans sergiledin,tebrikler..
Çok şanssız şekilde kaçmış ilk yıl şampiyonluğu kardeşim,sağlık olsun.Bundan sonra hegamonya kurarsın bu ligde.
İlk sezon için 2.likte iyidir diye düşünüyorum seneye güzel bir kadro kurarsak başarı gelir.
sezonu çok iyi yerde bitirmişiz...
Başarılar.Gerçekten çok iyi bir yerde bitirmişiz ligi.Bi de kullandığın temanın adı ne acaba ?
Golcün sağlammış iyi transfer...
Umut Bulut 30 gol atmış maşALLAH...![]()
Teşekkür eerim abicim değerli yorumun için. Seneye daha iyi olacağız inşallah.
Teşekkürler abicim güzel yorumun için. Seneye inşallah şampiyon olacağız...
Teşekkürler kardeşim,seneye tek hedef Türkiye kupası ve lig kupası...
Teşekkürler kardeşim.
Teşekkür ederim. Temanın ismi RD5 skin... Arkaplanı ben değiştirdim.
Hiç sorma ya,Umut uçuşa geçti.Teşekkür ederim.
REKOR
YIL SONU ÖDÜLLERİ
YILIN YABANCI OYUNCUSU
YILIN GOL KRALI
YILIN YERLİ OYUNCUSU
YILIN GENÇ OYUNCUSU
YILIN KALECİSİ
YILIN DEFANS OYUNCUSU
YILIN ORTASAHA OYUNCUSU
YILIN FORVET OYUNCUSU
YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ
YILIN İLK 11'İ
İlk yıl için çok güzel bir sezon oldu Volkan..Yılın takımında 2 oyuncumuz var..Quintero zaten maşallah O'na söylicek fazla birşey yok..Transferleri bekliyoruz..Yeni sezonda eminimki güzel başarılar alacağız..
Teşekkür ederim abicim değerli yorumun ve takibin için. Quintero'nun talibi çok ama kalmaya niyetli,bu da beni sevindiren bir olay. Transfer çalışmalarına başladım.
Çok teşekkür ederim abicim. Zahmet etmişsin,eline sağlık...
SPOR TOTO SÜPER LİG 2011-2012 SEZONU BAŞLIYOR!...
SPONSORLUK DUYURULARI
SEZONLUK BÜTÇEMİZ
YENİ SÖZLEŞMEM
KALECİLER : Ochoa,Guilherme,Akinfeev
DEFANSLAR : Mariano,Ömer Toprak,Serdar Taşçı,Ersan Gülüm,Serdar Aziz,Canella
ORTA SAHALAR : Nuri Şahin,Gökhan İnler,Hamit Altıntop,Caner Erkin,Nacer Chadli,Thiago,Skjelbred,Ganso,Ever Banega
FORVETLER : Vukusic,Lukaku,Neymar,Dentinho,Sercan,Mevlüt
Benim düşüncelerim ; Kaleci olarak Akinfeev yada Türk olarak Sinan tabiki,defansa kesinlikle Ömer Toprak,ortasahaya Türk olarak Nuri yada Gökhan dan birisini alırsan süper olur.Thiago,Ever Banega da çok i yaparlar..Forvette Lukaku yada Dentinho Türk olarak mevlüt..
Aklıma gelen birkaç tane isim sayayım ; Sebastien corchia,Alvaro dominguez,Ahmed Khalil,Sezer öztürk,James rodriguez,Breno,Mehmet ekici,Ozan İpek,Mehdi Carcela,Mathias Jorgensen...
Heyecanla bekliyoruz transferleri...
Saydığın isimlerin çoğuyla görüştüm ama ya gelmek istemediler ya çok fazla istediler abi. O yüzden en an ücretle,en iyilerini almaya çalıştım. Umarım beğenirsin transferleri.
...GELENLER...
SEZER ÖZMEN
SERDAR AZİZ
ERSAN GÜLÜM
FERHAT ÖZTORUN
ATİLA TURAN
OKAN ALKAN
SERKAN ŞAHİN
AYDIN YILMAZ
EREN ALBAYRAK
DENİZ NAKİ
TANER YALÇIN
ALİ DERE
MEHMET ERKUT ŞENTÜRK
ARTUN AKÇAKIN
MARIANO
NACER CHADLI
PER CILJAN SKJELBRED
ANTE VUKUSIC
THIAGO ALCANTARA
GENEL GELENLER
GENEL GİDENLER
SEZON ÖNCESİ KADROMUZ
GENEL DEĞERLENDİRME : Çok fazla oyuncu aldık. Bir o kadar da gönderdik. Takımdaki çürükleri yollayıp yerine genç ve dinamik kadro oluşturmak istedim. Kadro uyum sorunu olacaktır elbette ama en kısa sürede ve çok hazırlık maçı yaparak bu uyum sorununu çabuk atlatmak istiyoruz. Bu sene hedefimiz ligde şampiyonluk ve Türkiye kupası...
Birkaç tanesi hariç çoğu Yerli olsun Yabancı olsun transferler çok iyi..Genç yetenekli,gelişmeye açık ve takıma doğrudan katkı yapacak oyuncular..Güzel kadrıo oldu başarılar...
Reis nabtın sen ya takımı full değiştirmişsin..![]()
İyi oyuncular almışız ve hemen hepsi genç.İnş.takıma katkı sağlarlar.
Teşekkür ederim abicim... Eksik olma...
Aynen öyle oldu kardeşim. Revizyona ihtiyaç vardı.
Teşekkür ederim kardeşim. İnşallah öyle olur...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
► Hazırlık maçlarında uyum sorunu göze çarptı. Oyun olarak iyi oynuyoruz ama saçma paslar atılıyor. Şut çekilecek yerde pas,pas verilecek yerde şut atıyoruz. Bunların da üstesinde gelmek için gerekli önlemleri alacağız. Sakatlanmalar kötü oldu gerçekten. Alternatifli kadromuz olmasına rağmen sakatlıklardan ötürü korkuyorum. ŞL'de Porto gerçekten zorlu rakip. Hazırlık maçında yenmiş olmamız turu geçeceğiz anlamına gelmez. Bu yüzden çok iyi oynamamız lazım. Allah yardımcımız olsun. Ligde şampiyonluk ve kupa istiyoruz..
İyi rakiplerle hazırlık maçı almışsın, iyi sonuçlar olmasada ne kadar kendinden üst seviyedeki takımlara karşı oynarsan o kadar iyidir...
Sakatlıklar bir hayli fazla, idmanda çok mu yükleniyorsun acaba yoksa maçtaki sakatlıklar mı?
Hazırlık kampı zor geçmiş ama sonuç olarak faydasıda olabilir takım bu bilince alışsın..Sakatların fazlalığı kötü olmuş.çok fazla giden gelen oyuncu olduğu için uyum sorunu olması doğal ama oturur takım az zaman sonra..Porto eşleşmesi zor olmuş ama elenemez diye birşey söz konusu değil..Başarılar diliyorum...
Öncelikle transferler güzel.
Fakat; Antalyaspor kariyerimde 3-5 kaliteli transfer yaptıydım.Ligde 2.olduk.
Sonraki sezon tam 16 oyuncu aldım ve 15-20 tane oyuncu gönderdim takımdan.Ligde 7.bitirdik.
Yani uyum sorununu aşamazsan işin zor.Umarım benim başıma gelenler senin başına gelmez.
Başarılar.
Geçen senenin altında kalmasınlar bu sene yeter. Sıkıntı çekecekleri belli ama cok kaliteli hepsi transferlerin . sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Abicim çok teşekkür ediyorum. İlgin ve takibin için minnettarım...
Teşekkürler,inşallah öyle olmaz dediğin gibi...
Teşekkür ederim kardeşim.![]()
ŞL 3.ELEME 1.MAÇ
ŞL 3.ELEME 2.MAÇ
AL 4.ELEME 1.MAÇ
AL 4.ELEME 2.MAÇ
UEFA AL GRUBUMUZ
Şampiyonlar liginde çok çalıştık,didindik ama şans gülmedi. Yolumuza AL'de devam edeceğiz...
Porto maçların çok da kötü oynamamışız ama gereken golleri bulamamışız.Uefa Slavia Prag'ı dağıttıktan sonra içinde olduğumuz grup çok zorlu değil.2.olarak çıkarız diye düşünüyorum..Başarılar...
Avrupa Ligindede böyle grup olmazki . çok büyük şanssızlık
Zor gruba düşmüşüz.