Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 119 sonuç

Konu: Anadolu Yıldızı Şahlanıyor | Kayserispor | 11.3 [Chapter 2]

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Cangele gerçekten bayağı bir gelir getirmiş. Bu kadar da düşünmüyordum ben açıkçası. Darvin Quintero çok iyi bir oyuncuymuş. Fiyatıda yerinde. 2013'te 10MN TL. Kısacası gelenler ve gidenler gayet yerinde.

Öncelikli olarak sunum ve hazırlanış çok başarılı..Gönderilen oyuncular çok yerinde olmuş,gelenlerde bir okadar güzel..Başarılar diliyorum,zevkle takip edeceğim..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by Komedyen View Post
    Cangele gerçekten bayağı bir gelir getirmiş. Bu kadar da düşünmüyordum ben açıkçası. Darvin Quintero çok iyi bir oyuncuymuş. Fiyatıda yerinde. 2013'te 10MN TL. Kısacası gelenler ve gidenler gayet yerinde.
    Teşekkürler ilgi ve alakanız için abim.
    Quote Originally Posted by darbe06 View Post
    Öncelikli olarak sunum ve hazırlanış çok başarılı..Gönderilen oyuncular çok yerinde olmuş,gelenlerde bir okadar güzel..Başarılar diliyorum,zevkle takip edeceğim..
    Çok teşekkür ederim canım abim. Allah razı olsun.

başarılar umarım uzun soluklu bir kariyer olur ama keşke cangele satmasaydın sezon sonunda türkte olacaktı tabi senin tercihin ama giderkende getirdiği gelir çok iyi olmuş başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by BMajor View Post
    başarılar umarım uzun soluklu bir kariyer olur ama keşke cangele satmasaydın sezon sonunda türkte olacaktı tabi senin tercihin ama giderkende getirdiği gelir çok iyi olmuş başarılar
    Teşekkür ederim kardeşim. Gitmek istedi isteyeni çok olunca,fazla naz yapmadım.

...SPOR TOTO SÜPER LİG 2010-2011 SEZONU BAŞLIYOR...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    STSL 1.HAFTA | Fenerbahçe - Kayserispor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    STSL 2.HAFTA | Kayserispor - Trabzonspor

STSL 3.HAFTA | Kasımpaşa - Kayserispor

STSL 4.HAFTA | Kayserispor - Ankaragücü

STSL 5.HAFTA | Kayserispor - Konyaspor

> Ankaragücü maçında sakatlanan Andre Moritz 5 Ay sahalardan uzak kalacak. Bu oyuncunun yerine MC oynattığım Ziani'yi,Ziani'den doğacak MC boşluğuna da dönüşümlü olarak Furkan Özçal ve Selim Teber ikilisini koyacağım.

DEĞERLENDİRME
    Sezonun ilk iki maçı zorlu rakiplerleydi. Fenerbahçe deplasmanında 1 puan almamız sevindirici ama kendi evimizde Trabzonspor'a yenilmemiz üzüntü verici. Fakat Trabzonspor maçında oynanan futbol umut verici. Daha sonra oynadığımı Kasımpaşa,Ankaragücü ve Konyaspor maçlarında rahat oyun sergiledik. Birçok gol pozisyonu yakaladık. En önemlisi defansda boşluklar vermedik. Çok pozisyona giriyoruz fakat fazla golle sonuçlandığı söylenemez. Genel itibariyle takımın oyunundan memnunum. Moritz çok iyi oyuncu ama kadromuzda onu aratmayacak oyuncularımız mevcut. İnşallah fazla sorun çıkmaz ve istenildiği yerlere geliriz...

Sonuçlar güzel..Trabzonspor maçında karşı tarafın 10 kişi kalmasıyla daha etkili oynamışız ama son vuruşlardaki başarısızlık kötü sonuca neden olmuş.Moritz'in sakatlığı üzücü ama kadro yokluğunu kaldırır düzeyde...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Atila Turan transferini anlayamadım ben...

Hasan Ali gayet başarılı bir sol bek...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Sonuçlar güzel..Trabzonspor maçında karşı tarafın 10 kişi kalmasıyla daha etkili oynamışız ama son vuruşlardaki başarısızlık kötü sonuca neden olmuş.Moritz'in sakatlığı üzücü ama kadro yokluğunu kaldırır düzeyde...
    Teşekkürler abicim güzel yorumun için.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Atila Turan transferini anlayamadım ben...

Hasan Ali gayet başarılı bir sol bek...
    Anlatayım kardeşim. Kayserispor ile oynadıysan bilirsin takımda bir tane solbek olduğunu ki oynamadığın gözüküyor. Hasan Ali yalnız kalmasın diye Atila'yı kiraladım. Sezon sonu iyi oynarsa takıma katacağım. Bu sezon ise kim iyi oynarsa ona forma vereceğim. İsim prim yapmıyor malesef...

STSL 6.HAFTA

STSL 7.HAFTA

STSL 8.HAFTA

STSL 9.HAFTA

STSL 10.HAFTA

ELEME MAÇI

İlk mesajda da belirttiğim gibi SS'leri ileri bir tarihte,takım fikstür ekranından aldım,format attığım için. Dolayısıyla şuana ait puan durumu yok... Anlayışınız için teşekkür ederim.

Maç sonuçları şahane ancak Karabükspor maçı neden öyle oldu kolay maç olması gerekiyordu.Galatasaray ve Manisaspor maçlarından süper sonuçlar çıkartmışsın.Tebrikler..Quintero gayet formda dikkat et bir sakatlık falan başına birşey gelmesin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

gs maci müthis olmus...

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin/Tarsus

son zamanlarda gördüğüm en iyi sunumlardan biri bir kayserili olarak kayserimizi yükseklere taşıman dileğiyle başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Maç sonuçları şahane ancak Karabükspor maçı neden öyle oldu kolay maç olması gerekiyordu.Galatasaray ve Manisaspor maçlarından süper sonuçlar çıkartmışsın.Tebrikler..Quintero gayet formda dikkat et bir sakatlık falan başına birşey gelmesin
    Teşekkür ederim abicim... Koruma tutacağım özel.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    gs maci müthis olmus...
    Teşekkürler kardeşim.
    Quote Originally Posted by erimda View Post
    son zamanlarda gördüğüm en iyi sunumlardan biri bir kayserili olarak kayserimizi yükseklere taşıman dileğiyle başarılar
    Teşekkür ederim kardeşim.

TSL 11.HAFTA

TSL 12.HAFTA

TSL 13.HAFTA

TSL 14.HAFTA

TSL 15.HAFTA

ZTK GRUBUMUZ

DEĞERLENDİRME:Kendi evimizde çok iyi oynuyoruz. Deplasmanda da iyi oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz. Büyük takımlara karşı galip gelmemize karşın küçük takımlara karşı rehavet kapılıyoruz. Bu sorunu halledersek iyi olacak fakat şimdilik sorun hala devam ediyor gibi. Sonumuz hayrolsun...
    ZTK'de ise kolay grup diyemeyeceğim. İBB ve Sivasspor gibi güçlü rakiplerin yanında Galatasaray gibi kalitesi bilinen bir takımla karşılaşacağız. İşimiz zor ama elimizden geleni yapacağız...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sezona iyi başlangıç yapmışız.D.Quintero'da estiriyor mübarek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sunum hep aradığım tarzda ellerine sağlık...

Tema ne teması ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Sezona iyi başlangıç yapmışız.D.Quintero'da estiriyor mübarek.
    Teşekkürler kardeşim. Leblebi gibi mübareğin adamı..
    Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Sunum hep aradığım tarzda ellerine sağlık...

Tema ne teması ?
    Teşekkür ederim kardeşim. RD5 teması,buyur link. ==> http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93503
    Arkaplanı ben değiştidim ama şuan onu kullanmıyorum. Eskisini de sildim,nereden buldum bilmiyorum inan. =) Hoşuma gitmişti direk indirdim.

Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçları hariç gayet güzel gidiyorsun..Özellikle Bjk den 3 puan alman güzel olmuş..Son vuruşlarda hala büyük sorun var..

Harika Gidiyoruz ilk sezon için .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçları hariç gayet güzel gidiyorsun..Özellikle Bjk den 3 puan alman güzel olmuş..Son vuruşlarda hala büyük sorun var..
    Aynen abicim,o sorun başımızı yakacak gibi...
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Harika Gidiyoruz ilk sezon için .
    Teşekkür ederim...

TSL 16.HAFTA

TSL 17.HAFTA

ZTK GRUPLAR 1.MAÇ

ZTK GRUPLAR 2.MAÇ

ZTK GRUPLAR 3.MAÇ

ZTK GRUPLAR 4.MAÇ

AÇIKLAMA:Süper ligde çok iyi gidiyoruz. 1.Trabzonspor ve ardından 2. biziz. Arada 1 puan fark var. Fakat Türkiye Kupası'nda beklemediğimz şekilde gruptan çıkamadık. Sebat maçına yedek kadroyla çıkmamın zararını gördüm. Sivasspor maçına tam kadro çıkmamıza rağmen galip gelemedik. Kupaya erken veda ettik,şimdi tek hedefimiz Süper Lig. Şampiyonluk için savaşacağız,en azından Abvrupa'ya katılmak istiyoruz...

Ligde durumlar çok iyi..Bursaspor deplasmanındaki 5-1 lik galibiyet süper..ZTK da gruptan çıkamaman hayal kırıklığı olmuş ama çokda önemi yok ilk senede,maçlara bakarsak yine çok gol pozisyonu bulup dışarı atmışız çoğunu..Uzun şut falan açıksa kapatmanı tavsiye ederim,tamamen kapalı olsada uygun anlarda onlar uzaktan şut çekiyorlar zaten..Galatasay maçıda 4-0 hoş olmuş..İlk yıl en azından Avrupaya gitmeyi hak kazansak gayet başarılı olacak..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sunum,anlatım gerçekten çok iyi tebrik ediyorum.Kayseri ile bende uzun bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor.İlk sezondan da şampiyonluk gözüküyor gibi.Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Ligde durumlar çok iyi..Bursaspor deplasmanındaki 5-1 lik galibiyet süper..ZTK da gruptan çıkamaman hayal kırıklığı olmuş ama çokda önemi yok ilk senede,maçlara bakarsak yine çok gol pozisyonu bulup dışarı atmışız çoğunu..Uzun şut falan açıksa kapatmanı tavsiye ederim,tamamen kapalı olsada uygun anlarda onlar uzaktan şut çekiyorlar zaten..Galatasay maçıda 4-0 hoş olmuş..İlk yıl en azından Avrupaya gitmeyi hak kazansak gayet başarılı olacak..
    Değerli yorumun için teşekkür ediyorum abicim.Sağolasın.
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Sunum,anlatım gerçekten çok iyi tebrik ediyorum.Kayseri ile bende uzun bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor.İlk sezondan da şampiyonluk gözüküyor gibi.Başarılar.
    Teşekkürler abicim.Beğenmene sevindim. Zorlu bir yarış var TS,FB ve bizim aramızda,bakalım hayırlısı.

... GELENLER ...

... GİDENLER ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... GELEN PERSONELLER ...

... GİDEN PERSONELLER ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...:::YARDIMCIM- Sidnei Lobo:::...

ANTREMAN DÜZEYİMİZ

==> Kiralık olarak kalemizi koruyan Volkan Babacan'ı kadromuza kattık. İyi bir yedek olacağından şüphem yoktur. Personellerden fazla verim alamamamdan dolayı komple değişikliğe gittim. Yardımcı Asistanım olan Sidnei Lobo'yu uzun uğraşlar sonucu yanıma almış bulunmaktayım. Onun gibi bir yardımcım olduğu için kendimi şanslı hissedebilirim. Hangi takıma gidersem gideyim,mümkün olduğu sürece yanımda götüreceğim. Antremanlara önem vermemiz lazım. Maç formlarını en üst düzeyde tutmalıyız. Unutulmamalıki başarıya giden yolda, küçük ayrıntıları çözmeden büyük sorunları aşamayız...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antrenman seviyen çok iyi olmuş kardeşim.Transfer hamlelerin de çok iyi ve yerinde bence şampiyonluk gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocalar tehlikei olmuş canını okurlar valla takımın..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Antrenman seviyen çok iyi olmuş kardeşim.Transfer hamlelerin de çok iyi ve yerinde bence şampiyonluk gelecek.
    Teşekkürler abicim güzel yorumun için,inşallah...

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Hocalar tehlikei olmuş canını okurlar valla takımın..
    İnşallah,değişime küçük ayrıntılardan başlayalım dedik.

TSL 18.HAFTA

TSL 19.HAFTA

TSL 20.HAFTA

TSL 21HAFTA

TSL 22.HAFTA

TSL 22.HAFTA SONU PUAN DURUMU

TSL 22.HAFTA SONU TAKIM İSTATİSTİKLERİ

TSL 22.HAFTA SONU OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

PİLOT KLÜPLERİMİZ [K.ERCİYESSPOR | MALATYASPOR | SAMSUNSPOR]

AÇIKLAMA : Müthiş bir rekabet söz konusu. Darwin Quintero takımı sırtlayan isim. Kendi evimizde FB yenilgisi ve deplasmandaki Ankaragücü beraberliği rekabeti kızıştırdı. Ligde ilk 7 kişinin şampiyonluk şansı devam ediyor. Müthiş rekabette tabiki kazanan taraf olmayı istiyoruz. İnşallah istediğimize ulaşırız...

Antreman düzeyleri çok güzel olmuş..Trabzonsppor deslasmanından 3 puanla dönmen süper olmuş.Ligde şampiyonluk için kıyasıya bir yarış var..Sezonsonu gülen taraf umarım biz oluruz,şampiyon olamasak bile avrupaya gideceğimiz kesin gibi gözüküyor...Maşallah diyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sunum, Anlatım herşey çok güzel . Kayseri'de oynaması çok zevkli bir takım. İlk sene için bir Şampiyonlar Ligi gözüktü orası kesin .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani en kötü ŞL gözüküyor,TS ve Umut coşmuş Umut gol makinesi olmuş çıkmış şansına

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iyi gidiyoruz bence 2. lik yeter bu sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Antreman düzeyleri çok güzel olmuş..Trabzonsppor deslasmanından 3 puanla dönmen süper olmuş.Ligde şampiyonluk için kıyasıya bir yarış var..Sezonsonu gülen taraf umarım biz oluruz,şampiyon olamasak bile avrupaya gideceğimiz kesin gibi gözüküyor...Maşallah diyelim...
    Teşekkür ederim abicim güzel yorumun için.
    Quote Originally Posted by faylozof View Post
    Sunum, Anlatım herşey çok güzel . Kayseri'de oynaması çok zevkli bir takım. İlk sene için bir Şampiyonlar Ligi gözüktü orası kesin .
    Teşekkür ederim kardeşim,sizlerin sevmesi beni mutlu ediyor. İnşallah ŞL'ye gideriz.
    Yani en kötü ŞL gözüküyor,TS ve Umut coşmuş Umut gol makinesi olmuş çıkmış şansına
    İnşallah abicim. Hiç sorma,acayip şansım var. Adam takır takır atıyor...
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    iyi gidiyoruz bence 2. lik yeter bu sezon
    Teşekkürler kardeşim,aynen 2.lik de yeter.

TSL 23.HAFTA

TSL 24.HAFTA

TSL 25.HAFTA

TSL 25.HAFTA SONU PUAN DURUMU

TSL 25.HAFTA SONU TAKIM İSTATİSTİKLERİ

TSL 25.HAFTA SONU OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

...REKORLAR...

AÇIKLAMA : Şunu söylemeliyim ki Quintero'nun maşallahı var. Süper form tuttu ve bu formunu korumasını temenni ediyorum. 3 maçta 3 galibiyet almamız çok iyi oldu. Özellikle Galatasaray maçında takımım şahane oynadı. Keza Bucaspor maçında da çok iyi oynadık. Liderliği ele geçirdik. Çetin bir liderlik savaşı var. Quintero'nun gol krallığını Umut'tan alması da sevindirici olay. İnşallah böyle devam eder...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

AÇIKLAMA : Troisi'nin sakatlanmasıyla o bölgede oynayan Gökhan Töre'de sakatlanınca sol tarafta oynatacak oyuncu kalmadı. Serdal'ın sakatlığı da üzücü oldu. Ligde son viraja girerken böyle sakatların olması üzücü...

ORHAN ŞAM'IN ATMIŞ OLDUĞU BİR GOL VAR Kİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri