Takım Seçimi.
Başarısız Sonuçlar.
Diğer.
10 Puan fark bir anda 2 ye düşmüş toparlanmak gerek .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Southampton'da çok iyi iki açık var, Lallana ve Chamberlain. İkisi de genç ve çok iyi bence. Ben Lallana'yı aldım Kebe'yi 5 milyon pounda satıp. Hal-Robson Kanu'ya şans ver çok iyi işler çıkardı bende. Bir de Steaua'daki nicolita'yı aldım. Ben memnunum, önerilerim bunlar transfer için, premier league için
Umarım toparlanıp şampiyonluğu kazanırsın.
TariboWest
kariyere ilgi olmamasının sebepleri;
-diğer kariyerlere bakıldığından
-fazla tanınmadığından(üyelik tarihi:6,2011 !)
-reading bilinen,sevilen bir klüp olmadığından
-İstabnul dan Kırklareli spor logusuyla readingi çalıştırmandan yani önce kendin bi güven,reading logosu yada futbolcu ekle,ondan sonra
olabilir.
Elektrikler kesildi kazandığımız Norwich maçını bir daha oynıycaz.
Sanırım şimdi daha iyi![]()
Norwich karşısında yine 2-0 kazandık ve Swensea'da kazandı yani değişen birşey olmadı 1 puan farkla 2. yiz
Şu an için güzel bir konumdasın. Sen maçlarını kazandıktan sonra bi sorun olmayacak. Maçlarını al da seni bir de EPL'de izleyelim.![]()
TariboWest
Lig 38. Hafta
Sonunda eze eze bir maç kazandık.Kazandığımız çoğu maçta ilerde oynıyan oyuncularımızın bireysel yeteneğiyle attıkları gollerle kazanıyorduk.Ancak bu maçta müthiş futbol oynadık.Hem bizim için hemde futbol severler için çok iyi bir maç oldu bol pozisyon bol gol vardı.Bu maçta kazanarak üzerimizdeki ölü toprağını attığımızı düşünüyorum.
![]()
Lig 41. Hafta
Kendi evimizde 3 puanı 3 golle alırken defansif sorunlarımızı da çözmüş görünüyoruz.Griffhits 2 golle yine müthiş bir performans sergiledi.Ancak şanssız bir şekilde sakatlandı.2. sıradaki Leicester'la puan farkı 6 ya çıktı.
Başarılı genç forvet Griffithsin Sezonu kapattığı açıklandı Griffhits 4 ila 5 ay arasında sahalardan uzak kalıcak.
Maçla ilgili Ömer Üründül şunları söyledi;
(Biraz Kötü oldu galiba :P)
takibe geçtimiyi gidiyorsun bence şampiyon olursun. deplasmanda sıkıntıyı en aza indirmek gerek, evimizde zaten iyiyiz ...
Lig 43. Hafta
Son 3 haftaya girilirken çok kritik bir maçta mağlubiyet aldık.2 ve 3. sıradaki takımlarla 3 puan fark var umarım buraya kadar getirmişken EPL'ye çıkma şansını kaçırmayız.
Takımın Tecrübeli isimlerinden Kaptan Matt Mills yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;
Çok genç bir ekibiz.Bugün genç oyuncular üzerinde inanılmaz baskı vardı.Artık ligin sonlarına doğru baskı çok artıyor Umarım Teknik direktörümüz ve genç arkadaşlarımız bu baskıyla başa çıkabilir.Dedi.
Last edited by Engin39 : 10.Haziran.2011 at 20:43
Reading Teknik Patronu Engin Mutlu'nun sağ kolu olarak bilinen Assistant Manager konumundaki Nigel Giggs Çok önemli açıklamalarda bulundu:
Tam 1 haftamızı bu maça verdik kendi evimizde bu maçtan 3 puan alarak Premier Lig'e şampiyon ünvanıyla yükselmek istiyoruz Teknik Direktörümüz Engin Mutlu ve Oyuncularımız bunu sonuna kadar hakkediyor.
Reading'in mabedi Madejski Stadyumda Hazırlıklar son hızıyla sürüyor.
![]()