Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyere İlgi olmamasının sebebi nedir ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Takım Seçimi.

5 71.43%
  • Başarısız Sonuçlar.

0 0%
  • Diğer.

2 28.57%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 143 sonuç

Konu: Reading Premier Lig'te ! [2. Sezon]

Quote Originally Posted by gurkano View Post
    Son 3 maç çok kötü olmuş. Neredeyse garantilediğimiz şampiyonluğu kaptırmak üzereyiz. Acil toparlanmak lazım.
    Yorumun için teşekkürler 2 forvetim de sakat gol pozisyonuna giremiyoruz onlar iyileşirse düzelicez inşallah.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

10 Puan fark bir anda 2 ye düşmüş toparlanmak gerek .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Lig 33.Hafta
    Norwichi 2-0 gibi bir skorla geçtik ve 3 puanı aldık.Graffiths golle döndü.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    10 Puan fark bir anda 2 ye düşmüş toparlanmak gerek .
    Şuan 2. sıradayız 1 puan fark var umarım 1. bitirebiliriz ligi.Yorumun için teşekkürler.

Southampton'da çok iyi iki açık var, Lallana ve Chamberlain. İkisi de genç ve çok iyi bence. Ben Lallana'yı aldım Kebe'yi 5 milyon pounda satıp. Hal-Robson Kanu'ya şans ver çok iyi işler çıkardı bende. Bir de Steaua'daki nicolita'yı aldım. Ben memnunum, önerilerim bunlar transfer için, premier league için

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Umarım toparlanıp şampiyonluğu kazanırsın.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

kariyere ilgi olmamasının sebepleri;
    -diğer kariyerlere bakıldığından
    -fazla tanınmadığından(üyelik tarihi:6,2011 !)
    -reading bilinen,sevilen bir klüp olmadığından
    -İstabnul dan Kırklareli spor logusuyla readingi çalıştırmandan yani önce kendin bi güven,reading logosu yada futbolcu ekle,ondan sonra
    olabilir.

Elektrikler kesildi kazandığımız Norwich maçını bir daha oynıycaz.

Quote Originally Posted by zamonra View Post
    Southampton'da çok iyi iki açık var, Lallana ve Chamberlain. İkisi de genç ve çok iyi bence. Ben Lallana'yı aldım Kebe'yi 5 milyon pounda satıp. Hal-Robson Kanu'ya şans ver çok iyi işler çıkardı bende. Bir de Steaua'daki nicolita'yı aldım. Ben memnunum, önerilerim bunlar transfer için, premier league için
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Umarım toparlanıp şampiyonluğu kazanırsın.
    Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    kariyere ilgi olmamasının sebepleri;
    -diğer kariyerlere bakıldığından
    -fazla tanınmadığından(üyelik tarihi:6,2011 !)
    -reading bilinen,sevilen bir klüp olmadığından
    -İstabnul dan Kırklareli spor logusuyla readingi çalıştırmandan yani önce kendin bi güven,reading logosu yada futbolcu ekle,ondan sonra
    olabilir.
    -Hele bir premier lig'e çıkalım transferlere başlıycaz önerdiğin isimleri kısalisteye ekledim.

-Umarım alırız şampiyonluğu

-Önerilerini dikkate alıcam Şimdi başlıyorum hatta düzeltmelere çok teşekkürler

Sanırım şimdi daha iyi

Norwich karşısında yine 2-0 kazandık ve Swensea'da kazandı yani değişen birşey olmadı 1 puan farkla 2. yiz

Lig 34. Hafta
    Swensea kaybetti biz berabere kaldık.Zirvede 63-63 lük bir eşitlik var hücüm anlamında bir sıkıntımız yok ama defansif anlamda hatalar yapıyoruz.

Lig 35. Hafta
    Yiner kaybettik Tüm hatlarımızla saldırırken kontradan 90+3 te golü yedik Swensea'de kaybetti.63-63 lük eşitlik sürüyor.

Lig 36. Hafta
    Sonunda kazandık.Kendi evimizde Leeds United'ı 3-2 lik skorla mağlup ettik Swensea bir daha yenilince 3 puan farkla lideriz ancak 3 ve 4. sıradaki takımlar bize iyice yaklaştı.

Son 10 Haftaya girilirken puan durumu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu an için güzel bir konumdasın. Sen maçlarını kazandıktan sonra bi sorun olmayacak. Maçlarını al da seni bir de EPL'de izleyelim.
    TariboWest

Lig 37. Hafta
    Berbat futbol oynadık buna rağmen öne geçtik ama skoru koruyamadık 1 puan aldık.Swensea yine kaybetti artık 2. sırada Leicester var 2 puan farkla arkamızdalar.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu an için güzel bir konumdasın. Sen maçlarını kazandıktan sonra bi sorun olmayacak. Maçlarını al da seni bir de EPL'de izleyelim.
    Çok kötü oynuyoruz bu gidişle EPL çok zor.

Lig 38. Hafta
    Sonunda eze eze bir maç kazandık.Kazandığımız çoğu maçta ilerde oynıyan oyuncularımızın bireysel yeteneğiyle attıkları gollerle kazanıyorduk.Ancak bu maçta müthiş futbol oynadık.Hem bizim için hemde futbol severler için çok iyi bir maç oldu bol pozisyon bol gol vardı.Bu maçta kazanarak üzerimizdeki ölü toprağını attığımızı düşünüyorum.

Lig 39. Hafta
    6. Sırada bulunan ve play-off mücadelesi veren rakibimize karşı 1 puan için gitmiştik.Aslında tam bir beraberlik maçıydı ancak 1-0 mağlup olduk.Bundan sonra hedefimiz içerde her maçı kazanmak deplasmanlarda ise yenilmemek.

Lig 40. Hafta
    Deplasmandan çok değerli bir 3 puanı Griffhits'in müthiş golüyle çıkarmasını bildik.Son 6 haftaya girilirken 2. Sıradaki Leicesterla 4 puan var.

Lig 41. Hafta
    Kendi evimizde 3 puanı 3 golle alırken defansif sorunlarımızı da çözmüş görünüyoruz.Griffhits 2 golle yine müthiş bir performans sergiledi.Ancak şanssız bir şekilde sakatlandı.2. sıradaki Leicester'la puan farkı 6 ya çıktı.

Başarılı genç forvet Griffithsin Sezonu kapattığı açıklandı Griffhits 4 ila 5 ay arasında sahalardan uzak kalıcak.

Maçla ilgili Ömer Üründül şunları söyledi;

(Biraz Kötü oldu galiba :P)

Lig 42. Hafta
    Derby Deplasmanındanda 3 puan çıkarmayı bildik.Griffhits'in bıraktığı yerden Church devam etti 2 dakkada 2 gol attı.Son 4 haftaya girerken 6 puanlık avantajımız var.

Maçtan sonra 21 yaşındaki genç santrafor Simon Church şu Açıklamalarda bulundu;

Önemli olan benim gol atmam değil takımımın 3 puanı alması,Bundan biraz da olsa katkım olduğu için çok mutluyum.Buradan puan yada puanlarla dönmek istiyorduk ve bunu başardık çok mutluyuz.

takibe geçtim iyi gidiyorsun bence şampiyon olursun. deplasmanda sıkıntıyı en aza indirmek gerek, evimizde zaten iyiyiz ...

Lig 43. Hafta
    Son 3 haftaya girilirken çok kritik bir maçta mağlubiyet aldık.2 ve 3. sıradaki takımlarla 3 puan fark var umarım buraya kadar getirmişken EPL'ye çıkma şansını kaçırmayız.

Takımın Tecrübeli isimlerinden Kaptan Matt Mills yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

Çok genç bir ekibiz.Bugün genç oyuncular üzerinde inanılmaz baskı vardı.Artık ligin sonlarına doğru baskı çok artıyor Umarım Teknik direktörümüz ve genç arkadaşlarımız bu baskıyla başa çıkabilir.Dedi.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    takibe geçtim iyi gidiyorsun bence şampiyon olursun. deplasmanda sıkıntıyı en aza indirmek gerek, evimizde zaten iyiyiz ...
    Yorumun için teşekkürler.Son 3 hafta kaldı 6 puan çıkarabilirsek şampiyon olarak çıkıcaz umarım başarırız.

Lig 44. Hafta
    Müthiş futbol=Çok kritik bir 3 puan.Müthiş bir futbol oynadık 3 puanı eze eze aldık.Genç oyuncularımız baskıyı çok iyi kaldırdı.

Championshipte çok kritik maç.Eğer Reading maçı kazanırsa şampiyon olarak Premier Lig'e çıkıcak,Eğer Leicester Kaybederse Premier Lig'e direk çıkma şansını kaybedicek .

Maçı Canlı olarak Cumartesi Saat 15:00 'ta ESPN ve Sky Sports ekranlarından izleyebilirsiniz
    Last edited by Engin39 : 10.Haziran.2011 at 20:43

Reading Teknik Patronu Engin Mutlu'nun sağ kolu olarak bilinen Assistant Manager konumundaki Nigel Giggs Çok önemli açıklamalarda bulundu:
    Tam 1 haftamızı bu maça verdik kendi evimizde bu maçtan 3 puan alarak Premier Lig'e şampiyon ünvanıyla yükselmek istiyoruz Teknik Direktörümüz Engin Mutlu ve Oyuncularımız bunu sonuna kadar hakkediyor.

Reading'in mabedi Madejski Stadyumda Hazırlıklar son hızıyla sürüyor.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri