Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyere İlgi olmamasının sebebi nedir ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Takım Seçimi.

5 71.43%
  • Başarısız Sonuçlar.

0 0%
  • Diğer.

2 28.57%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Reading Premier Lig'te ! [2. Sezon]

Thumbs up Reading Premier Lig'te ! [2. Sezon]

Takım Kadromuz :

Takım hakkında bazı bilgiler:

Medya tahmininde 9. olarak gözüksekte hedefimiz ilk senemizde Premier Lig'e çıkarak Premier Ligte kalıcı olabilirmek

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
    Kabul ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    Çok teşekkürler.
    Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve bu benim ilk kariyerim.Yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum

Lig kupası ilk turunda deplasmanda zayıf bir rakiple oynıycaz.

İlk transferimiz Arsenal'den genç bir isim oldu.Lansbury sezon sonuna kadar Reading için ter dökecek.

alabilirsen ryan bennet, leigh griffith (umarım doğru yazmışımdır), kakuta,kyle walker, alex simithles (kaleci) , matt james

Sağ bek için Everton'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Coleman ile anlaştık

Sol bek için se Premier Lig ekiplerinden Wolveste forma giyen Elokobiyle 2014'e kadar sözleşme imzaladık bu transfer için 250.000 £ ödedik.

Quote Originally Posted by darthrevan View Post
    alabilirsen ryan bennet, leigh griffith (umarım doğru yazmışımdır), kakuta,kyle walker, alex simithles (kaleci) , matt james
    Teşekkürler şimdi bakıyorum önerdiğin isimlere.

Kaleci ve defansa ihtiyacım yok . Kakuta ve leigh griffth( gelirse müthiş olur) teklif yaptım matt james ise bu sene kiralanmış o yüzden anca seneye alabilirim.

Bana göre çok iyi bir transfere imza attık Commons'la 1.000.000 £ 'su peşin 2.000.000 £'su da 48 ay taksitle ödenmek üzere toplam 3.000.000 £'da anlaştık.

120.000 £ ' ya kaliteli bir İspanyol genci olan Lazorro'yla anlaştık.

Yanlızca 300.000 £ 'ya Genç iskocu Transfer ederek forvet hattımızı sağlamlaştırdık ondan bu sene çok şeyler bekliyoruz.Bu ismi önerdiği için darthrevan arkadaşımıza çok teşekkürler.

Lig 1. Hafta

İlk hafta mücadelesinde zorlu Q.P.R deplasmanından 1 puan çıkarmasını bildik.

Griffhitste İlk resmi maçında golunü attı.

Lig Kupası 1. tur
    Güçsüz rakibimize acımadık Griffits ve Commons'un muhteşem oyunu böyle bir galibiyet getirdi.

Yine şanslı bir kura çektik Cheltenham takıyla evimizde 3.tur'a yükselme mücadelesi vereceğiz.

Lig 2. Hafta
    Ligin en zorlu deplasmanı olan forest deplasmanındaydık.Öne geçtik kazanabilirdik ama 2-1 geriye düştük tüm gücümüzle beraberliği ararken 3. golü yedik ve 3-1 mağlup olduk 2 maçta yanlızca 1 puan toplayabildik.Acilen bir galibeyet serisi yakalamamız lazım

Lig 3. Hafta
    Kendi evimizde bu sene oynadığımız ilk maçtan 3 puanı almayı bildik.Umarım bu galibiyet bir seri başlatır.

Lig kupası 2. Tur
    Zayıf rakibimize karşı 2-0 öne geçtik sonra ne olduysa 2-2 yaptılar.Penaltılarla turu geçmesini bildik ama bu kondisyonumuz için hiç te iyi olmadı

Lig 4. Hafta

Kendi evimizde Boro'yu 2-1 lik skorla mağlup ettik.

Lig 5. hafta
    3. deplasman maçımızdanda galip ayrılamadık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Deplasman maçları hariç iyi gidiyoruz . Başarılar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Deplasman maçları hariç iyi gidiyoruz . Başarılar
    Teşekkürler . Deplasmanda farklı taktik kullanmayı düşünüyorum artık.

Lig 6. Hafta
    Kendi evimizde Madejski Stad'ında yine çok iyi futbol oynadık ve 3 puanı 3 golle aldık.

Lig 7. Hafta
    Swensea Deplasmanından 1 puan çıkardık.4 deplasman maçından 2. puanımızı aldık.Oyuna sonradan giren Church 1 puanı bize getirdi.
    Last edited by Engin39 : 08.Haziran.2011 at 13:00

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Deplasmanlardaki sıkıntıyı çözersen zirveye oynarsın. İçerdeki maçlarda puan bile vermiyorsun zaten.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Deplasmanlardaki sıkıntıyı çözersen zirveye oynarsın. İçerdeki maçlarda puan bile vermiyorsun zaten.
    Deplasmanlarda farklı bir taktikle oynamya başladım ve ilk maçtadada fena oynamadık.Sana katılıyorum deplasmanlardan galip ayrılmaya başlarsak zirveye oynıyacağız.

Lig 8. Hafta
    Müthiş bir geri dönüş yaptık.Grifftihs'in son 15 dakkada attığı 2 golle kendi evimizde 3 puanı aldık.

Lig kupası 3. Tur
    Henüz 7. dakikada 10 kişi kalınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Kendi evimizde ilk kez kaybettik ve lig kupasına 3. tur'da veda ettik.

Lig 9. Hafta
    Yine deplasman yine galibiyet yok.5 deplasman maçımızdan 3 puan toplayabildik.

Lig 10. Hafta
    Sonunda deplasmanda kazanabildik 2-0 geriye düştüğümüz maçı 3-2 çevirerek ilk deplasman galibiyetimizi aldık.

Lig 11. Hafta
    Maçın hakkı beraberlikti Kendi evimizde ilk kez puan kaybettik.

Lig 12. Hafta
    Milli maç arasından sonra müthiş bir galibiyet aldık Madejski Stad'ında Rakibimizi 4 golle geçtik.

Lig 13. Hafta
    Leeds deplasmanından 1 puanla dönüyoruz

Lig 14. Hafta
    Lider Burnley'e kendi evimizde puan vermedik.3. sıraya kadar yükseldik 9 maçtır kaybetmiyoruz.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri