Skorlar iyi ya zor maçlardan da en azından 1 puan çıkarman güzel inşallah böyle devam eder maçları bekliyorum bu arada kupalarda durum nasıl?
Skorlar iyi ya zor maçlardan da en azından 1 puan çıkarman güzel inşallah böyle devam eder maçları bekliyorum bu arada kupalarda durum nasıl?
İnşallah bu performansı devam ettiririz. Tamamını değil %75'ini göstersek zaten ilk 10'da oluruz çünkü 11. sıra ile aradaki fark açılmaya başladı.
Çabuk pes etmiyoruz o yönden çok iyiyiz. League Cup'ta 3. turda Liverpool'a elenmiştik. FA Cup'ta West Brom. ile eşleştik. O maç 2. yarının başlarında yapılacak.
Tebrikler Emir çok iyi gidiyorsunAvrupa gelir mi dersin ?
Gerçekten çok iyi gidiyorsun. Beni kırmayıp istatislikleri de paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim![]()
Şampiyon mu olacan? Ayıp ayıp.![]()
TariboWest
Yok abi o kadar uzun boylu değilBu sezon ilk 7'ye giricez gibi ama en geç 2-3 sene sonrasına o da olur
![]()
Yönetim bu sezon ilk kez doğru bir şey yaptı ve bizden sezon hedefini değiştirmemizi istedi. 7.25 Mn £ transfer bütçesiyle hedefi Avrupa Kupalarına katılmak olarak değiştirdik.
Bu arada Barça ile adımız geçiyor![]()
Vay be Barcelona demekkafanı karıştırmasın sakın daha bu takımda yapılacak çok şey var
wba'yı geçersin herhalde kupada
transfer çalışmaları nasıl gidiyor?
Daha burada çok işimiz var2 futbolcuyla görüşüyorum şu an. Biri 30 yaşında ama gelirse takımın tüm atak ihtiyacını karşılar. Diğeri ise sol bek. Kimse gelmek istemiyor para elimizde kalacak gibi
![]()
Sol bek için M'bengue'yi önereceğim ama çoktan şu an Sunderland formasıyla harikalar yaratıyordur. Ama sen yinede bak belki Toulouse'tadır hala. Bu arada iyi gidiyorsun tebrik ederim.
Ulan film süper![]()
EPL 20. Hafta
2 topumuz direkten döndü malesef çok şanssızdıkNet pozisyon vermedik maç başladığı gibi bitti.
EPL 21. Hafta
Başından sonuna kadar neyin ne olacağını kestiremeyeceğiniz bir maçtı. 90+4'te bu sezonki nöbetçi golcümüz Ba galibiyeti getirdi.
EPL 22. Hafta
Maçın hakkı beraberlikti ama nöbetçi golcü yine sahneye çıktı
EPL 23. Hafta
Ba formunun zirvesinde, çok iyi oynayıp Everton'u da devirdik Upton Park'ta
EPL 23. Hafta Puan Durumu
Asistan sağ olsun elendik FA Cup'tan.
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 20.Haziran.2011 at 00:44
West Ham United 2010-2011 Aralık-Oca Ayı Tranfer Dosyası
Gerek maddi gelir için gerekse maaş bütçesini rahatlatmak için bir kaç futbolcuyla yollarımızı ayırdık.
2 futbolcuyla anlaştık. Bacinovic 3 Mn £'e West Ham'lı oldu ve DMC sorununu çözmüş olduk.
Ronaldinho ile anlaşamayınca Neymar ile temasa geçtik. Neymar 14 Mn £'E West Ham'lı oldu
Her iki futbolcuda da sonraki satıştan elde edilecek gelirin %40'ı satın aldığımız klüplerine verilecek.
Muhteşem sunum ve muhteşem transfer tebrikler kanka![]()
Teşekkürler kanka kariyere gereken ilgiyide görsek çok güzel olacak![]()
çok iyi gitmişiz neymar kasıp kavurur ortlığı
Harikasın panpa.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Neymar'ı ucuza kapatmışsın takdir ettim. Bacinovic'te iyi katkı yapar. Bu sene ilk 5'te bitirelim seneye yayın gelirleriyle prize money'le daha çok para daha iyi transferler yaparsın.
Teşekkürler
Sende panpa
Şu an Balance -17 Mn £Ama sıralamaya göre verilen para ve TV gelirlerinden iyi bir şeyler bekliyorum. Kadronun yapısını çok bozmak sitemiyorum seneye alsam alsam 1 GK 1 DL 1 DC 1 DR alırım.
Neymar için normalde 22 Mn £ istediler fakat sonraki satışın %40'ını teklif edince fiyatı düşürmeye razı oldular
Sağ ol abi.
Güzel transferler.
Yiğenim müthiş gidiyoruz bu sene UEFA'ya gitmemiz kesin gibi...
.......................
İnşAllah dayı onun için çalışıyorum şu an.
EPL 24. Hafta
Keane, Keane, Keane...
EPL 25. Hafta
6-0'ın öcünü almak için sahaya çıktılar paçayı zor kurtardıkKornerden yemeye devam...
EPL 26. Hafta
EPL 27. Hafta
İşte bu, işte bu ! Sezon başından beri yapmış olduğumuz ve yapmamız gereken her şeyi bu maçta lideri devirerek yapmış olduk !
EPL 28. Hafta
EPL 28. Hafta Sonucu Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Takım Verileri
Önümüzdeki 5 Hafta
Çok zor bir viraja giriyoruz. Minimum 9-10 puan almalıyız buradan yoksa ilk 5'ten düşeriz. Artık 10 hafta kaldı ve önümüzde 4 Ciddi sınav var: Tottenham (H), Liverpool (A), Chelsea (H), City (A)...
Süpersin Emir. Şu filmin adı neydi? Ben de izleyeyim belki ŞL'yi alırım?
TariboWest
Bu gidişle Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz.Tebrikler.
Bana kalırsa şampiyon olursun![]()